Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 19:57:35
|
|
|
|
Reby
|
O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki Me veseli, da je še tam doli belina Cel dan mislim nate...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 19:59:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki Me veseli, da je še tam doli belina Cel dan mislim nate... seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih Au što sam popularan Pa ti, vidim da si imela včeraj animal day
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 20:05:00
|
|
|
|
Reby
|
Jeeee, pa Žižek nas je prišel pogledat, pa Lara tut Bebiii in Lana- super za odličen začetek, zdej pa akcija Kiwi - bravo za folikle in stopko Biba Bond - a se vidmo v petek? Sonček - a pol ne bomo že jutri dihale za tvojega škratka ..., bo priden počakal na rok
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 20:06:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki Me veseli, da je še tam doli belina Cel dan mislim nate... seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih Au što sam popularan Pa ti, vidim da si imela včeraj animal day Ja, je bil kr napor, do opic in medvedov sem še prišla, više v hrib pa nisem rinla Smo šli pa pol še na grad. Ja, vidim, da si pridna in ažurna, zato te pa mamo vsi tako radi
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 20:10:42
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki Me veseli, da je še tam doli belina Cel dan mislim nate... seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih Au što sam popularan Pa ti, vidim da si imela včeraj animal day Ja, je bil kr napor, do opic in medvedov sem še prišla, više v hrib pa nisem rinla Smo šli pa pol še na grad. Ja, vidim, da si pridna in ažurna, zato te pa mamo vsi tako radi a ne zato, ker tako dobro zgledam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 20:16:39
|
|
|
|
METULJ1
|
mismis - še enkrat hvala za vse odgovore. PA PA
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 20:49:02
|
|
|
|
kimsy
|
pozdravček vsem skupaj! Sm vam dopoldan cel esej napisala, pa je nekaj računalnik zaštekal, pa ni nč Zdajle šibam, sam morem nekaj vprašat, zarad bolšega filinga. Sej mešaš 3 amp. menopurja praška in samo 2 amp. vode. A ne? Upam, da nisem kaj zamočila. Nočko vsem...
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 21:15:41
|
|
|
|
Dakec
|
Pozdravljene! Končno malo časa, da lahko pridem na RR in vas pozdravim. HAY!!!! kako ste? vidim, da lepo napredujete. Mismis, sem zelo happy zate, držim pesti, da ti tokrat uspe. Čas bi že bil, da se nam pridružiš. Moj otroček lepo napreduje, smo že dva meseca in en teden stari, rastemo, se redimo (z mamico vred ), skratka same dobre stvari. Se vam še kaj javim in bodite pozitivke. Tudi vam bo uspelo.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 21:22:40
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: Reby O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki Me veseli, da je še tam doli belina Cel dan mislim nate... seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih Au što sam popularan Pa ti, vidim da si imela včeraj animal day te gnjavimo, a ne?? , ok, jaz neham do četrtka, ko.... spijem enega hajnija na vaše zdravje!!!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 21:37:48
|
|
|
|
bbpikica
|
Večer borke. Gigi havala srce moje zlato za lepe želje Stella stiskam pestke da bhcg naraste in da je vse tako kot mora biti Bebii čestitam kar tako naprej KIWI super za STOP ko, upam da je bila neboleča in pa za lepe folikle lana70 krasno za menopur, zdaj si pa že čist zares v boju
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 22:03:06
|
|
|
|
KIWI
|
Hojla, Tako, stopka je padla , nič ni bolelo, pa saj me v 1. postopku tudi ni. Dala sem jo spet v trebuh, ene pa kot vem si jo morajo dati v ta zadnjo. Ne vem zakaj?! Vsem skupaj želim lahko noč, pa eno bolho za pomoč!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 22:05:40
|
|
|
|
Shuka
|
Še vedno navijam za vse vas čakajoče na postopke, akterke v postopkih in čakajoče na test, vsem po hitrem postopku želim .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 22:28:40
|
|
|
|
sonček33
|
kimsy- jap to bo prava mešanica
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 22:36:31
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Še vedno navijam za vse vas čakajoče na postopke, akterke v postopkih in čakajoče na test, vsem po hitrem postopku želim .
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 14.4.2009 22:37:53
|
|
|
|
gloria
|
...sam sem pršla zaželet vama lahko noč ...grem spat ker sem tko nenaspana nocoj...mi ga Nik nekaj sračka ....
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 6:24:37
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 6:25:15
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...sam sem pršla zaželet vama lahko noč ...grem spat ker sem tko nenaspana nocoj...mi ga Nik nekaj sračka .... Men že zdej nagaja, kaj šele bo Ampak je lušn ne?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 7:26:34
|
|
|
|
Rakica_80
|
Dobro jutro, vidiš Reby, sem mislila, da te bom to jutro jaz prehitela in vse postregla s kavico in nič od tega, spet si bila hitrejša
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 7:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro. barbi, točno tako. Glavno, da vse dočakamo plus. kiwi, super za stopko. Držim pesti, da bo v vseh foliklih celica. mismis, si že kaj živčna?? Jutri je že četrtek!!!!! lana, fajn, da je bilo vse ok na UZ-ju in da štartaš z menopurjem. SEdaj pa res ni več tako daleč od tebe.. miška, kako si? Kaj slabosti? Kdaj imaš nuhalno? Dej mi povej.. Si najini skupni prijateljici že povedala za ? Smo zadnjič govorile kdo vse je noseč in kdo ni... PA te nisem upala omenit. Metulj, jaz sem bila teden nazaj na istem kot si ti. 30.3. sva oddala papirje, pošto sem dobila pa 9.4. Tako, da cca. 10-14 dni. Tudi jaz imam že napotnico, vendar gor nič ne piše kakšen postopek bo niti zdravil. Piše samo IVF + ET. Dr. D je rekel dolgi, vendar mi je sestra zadnjič rekla, da ni rečeno, ker preizkušajo neke nove postopke za ful mlade in me bojo mogoče dali kar v ta postopek. Tako, da štartam ali drug teden ali pa potem okoli 10.5.. o, reby, kavica... Paše.. Bebiii, kako si?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 7:41:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
O Suzi jutro Mah, alergija me močno muči, srbeče grlo, iz nosa teče,..... upam da gre hitro mimo, ker se že vleče en cajt.... Danes tudi jaz začnem z Menopurjem v kombinaciji s Suprefactom KONČNO KAJNE? Držim pesti, da začneš s postopkom, že drugi teden
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 7:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii, danes? Si že kaj nestrpna?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 8:33:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ma v bistvu niti ne, saj teh 20 dni jemanja Suprefacta, me je dobro streniralo Ma važno da sem začela s Menopurjem ostalo pa hitro pride... Boš videla, kako gre vse hitro, se boš spomnila nazaj in videla v bistvu, kje si sedaj
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 8:37:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis......kmalu je petek
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 8:41:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
WP, Diana, Stella, držim močno močno pesti za vas Upam, da ste mi vredu in da uživate doma z dvignjenimi nogami v zraku
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 15.4.2009 8:47:53
|
|
|
|
blanč
|
Mismis sem prišla navijat za en velik plusek .
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
nadstropna posteljawillmaKoliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?okrog enga leta (
14%)
okrog dveh let (
7%)
okrog treh let (
15%)
okrog štirih let (
16%)
okrog pet let in več (
48%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!