|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
14.4.2009 19:57:35   
Reby
O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki user posted image  Me veseli, da je še tam doli belina user posted image  Cel dan mislim nate...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
14.4.2009 19:59:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

O lejga Mismisa - pa sej ti si tuki user posted image  Me veseli, da je še tam doli belina user posted image  Cel dan mislim nate...

seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih user posted image  Au što sam popularan user posted image user posted image user posted image
Pa ti, vidim da si imela včeraj animal dayuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
14.4.2009 20:05:00   
Reby
Jeeee, pa Žižek nas je prišel pogledat, pa Lara tut user posted image  
Bebiii in Lana- super za odličen začetek, zdej pa akcija user posted image
Kiwi - bravo za folikle in stopko user posted image
Biba Bond - a se vidmo v petek?
Sonček - a pol ne bomo že jutri dihale za tvojega škratka ..., bo priden počakal na rok user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
14.4.2009 20:06:40   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

seveda sem tle, že cel dan pridno odgovarjam na vprašanja, po forumu, na z.s., po sms-jih user posted image  Au što sam popularan user posted image user posted image user posted image

Ja, je bil kr napor, do opic in medvedov sem še prišla, više v hrib pa nisem rinla user posted image  Smo šli pa pol še na grad. Ja, vidim, da si pridna in ažurna, zato te pa mamo vsi tako radi user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
14.4.2009 20:10:42   
mismis

Ja, je bil kr napor, do opic in medvedov sem še prišla, više v hrib pa nisem rinla user posted image  Smo šli pa pol še na grad. Ja, vidim, da si pridna in ažurna, zato te pa mamo vsi tako radi user posted image

a ne zato, ker tako dobro zgledam user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
14.4.2009 20:16:39   
METULJ1
mismis - še enkrat hvala za vse odgovore.

PA PA

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
14.4.2009 20:49:02   
kimsy
pozdravček vsem skupaj! Sm vam dopoldan cel esej napisala, pa je nekaj računalnik zaštekal, pa ni nč user posted image
Zdajle šibam, sam morem nekaj vprašat, zarad bolšega filinga. Sej mešaš 3 amp. menopurja praška in samo 2 amp. vode. A ne? Upam, da nisem kaj zamočila.

Nočko vsem...

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
14.4.2009 21:15:41   
Dakec
Pozdravljene!

Končno malo časa, da lahko pridem na RR in vas pozdravim. HAY!!!!user posted image

kako ste? vidim, da lepo napredujete.

Mismis, sem zelo happy zate, držim pesti, da ti tokrat uspe. Čas bi že bil, da se nam pridružiš.

Moj otroček lepo napreduje, smo že dva meseca in en teden stari, rastemo, se redimo (z mamico vreduser posted image ), skratka same dobre stvari.

Se vam še kaj javim in bodite pozitivke. Tudi vam bo uspelo.

Sem srečna mamica

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
14.4.2009 21:22:40   
nokes

te gnjavimo, a ne?? user posted image , ok, jaz neham do četrtka, ko.... user posted image  spijem enega hajnija na vaše zdravje!!!user posted image user posted image user posted image  

nokes

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
14.4.2009 21:37:48   
bbpikica
Večer borke.

Gigi havala srce moje zlato za lepe željeuser posted image

Stella stiskam pestke da bhcg naraste in da je vse tako kot mora biti

Bebii čestitam kar tako naprej

KIWI super za STOP ko, upam da je bila nebolečauser posted image  in pa za lepe folikle

lana70 krasno za menopur, zdaj si pa že čist zares v bojuuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
14.4.2009 22:03:06   
KIWI
Hojla,

Tako, stopka je padlauser posted image , nič ni bolelo, pa saj me v 1. postopku tudi ni. Dala sem jo spet v trebuh, ene pa kot vem si jo morajo dati v ta zadnjo. Ne vem zakaj?!

Vsem skupaj želim lahko noč, pa eno user posted image bolho za pomoč!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
14.4.2009 22:05:40   
Shuka
Še vedno navijam za vse vas čakajoče na postopke, akterke v postopkih in čakajoče na test, vsem po hitrem postopku želim user posted image .user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
14.4.2009 22:28:40   
sonček33
kimsy- jap to bo prava mešanica

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
14.4.2009 22:36:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Še vedno navijam za vse vas čakajoče na postopke, akterke v postopkih in čakajoče na test, vsem po hitrem postopku želim user posted image .user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
14.4.2009 22:37:53   
gloria
...sam sem pršla zaželet vama lahko nočuser posted image ...grem spat ker sem tko nenaspana nocoj...mi ga Nik nekaj sračkauser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
15.4.2009 6:24:37   
Reby
Dobro jutro! user posted image

user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
15.4.2009 6:25:15   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...sam sem pršla zaželet vama lahko nočuser posted image ...grem spat ker sem tko nenaspana nocoj...mi ga Nik nekaj sračkauser posted image user posted image user posted image ....

Men že zdej nagaja, kaj šele bo user posted image  Ampak je lušn ne?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
15.4.2009 7:26:34   
Rakica_80
Dobro jutro, vidiš Reby, sem mislila, da te bom to jutro jaz prehitela in vse postregla s kavico in nič od tega, spet si bila hitrejšauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
15.4.2009 7:30:55   
Anonimen
Jutro.user posted image

barbi, točno tako. Glavno, da vse dočakamo plus. user posted image

kiwi, super za stopko. Držim pesti, da bo v vseh foliklih celica. user posted image   user posted image

mismis, si že kaj živčna?? Jutri je že četrtek!!!!! user posted image   user posted image

lana, fajn, da je bilo vse ok na UZ-ju in da štartaš z menopurjem. SEdaj pa user posted image  res ni več tako daleč od tebe..

miška, kako si? Kaj slabosti? Kdaj imaš nuhalno? Dej mi povej.. Si najini skupni prijateljici že povedala za user posted image ? Smo zadnjič govorile kdo vse je noseč in kdo ni... PA te nisem upala omenit.

Metulj, jaz sem bila teden nazaj na istem kot si ti. 30.3. sva oddala papirje, pošto sem dobila pa 9.4. Tako, da cca. 10-14 dni.user posted image  Tudi jaz imam že napotnico, vendar gor nič ne piše kakšen postopek bo niti zdravil. Piše samo IVF + ET. Dr. D je rekel dolgi, vendar mi je sestra zadnjič rekla, da ni rečeno, ker preizkušajo neke nove postopke za ful mlade in me bojo mogoče dali kar v ta postopek. Tako, da štartam ali drug teden ali pa potem okoli 10.5..

o, reby, kavica... Paše.. user posted image   user posted image  

Bebiii, kako si?

(odgovor članu BarbiG)
  Neposredna povezava do sporočila: 1244
15.4.2009 7:41:22   
Rakica_80
O Suzi jutrouser posted image
Mah, alergija me močno muči, srbeče grlo, iz nosa teče,.....user posted image upam da gre hitro mimo, ker se že vleče en cajt....
Danes tudi jaz začnem z Menopurjem v kombinaciji s Suprefactomuser posted image KONČNO KAJNE?user posted image
Držim pesti, da začneš s postopkom, že drugi tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
15.4.2009 7:58:30   
Anonimen
bebiii, danes? Si že kaj nestrpna?user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1246
15.4.2009 8:33:41   
Rakica_80
Ma v bistvu niti ne, saj teh 20 dni jemanja Suprefacta, me je dobro streniralouser posted image Ma važno da sem začela s Menopurjem ostalo pa hitro pride...user posted image
Boš videla, kako gre vse hitro, se boš spomnila nazaj in videla v bistvu, kje si sedajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
15.4.2009 8:37:39   
Rakica_80
Mismis......kmalu je petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1248
15.4.2009 8:41:00   
Rakica_80
WP, Diana, Stella, držim močno močno pesti za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da ste mi vredu in da uživate doma z dvignjenimi nogami v zrakuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1249
15.4.2009 8:47:53   
blanč
Mismis sem prišla navijat za en velik plusek user posted image user posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!