Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 13:02:58
|
|
|
|
austen
|
ma ste pridne...jaz pa letos ne bom nič pekla.....gremo (kot ponavadi) k moji mami za praznike in ona speče potico, včasih tudi pinco letos bomo doma samo jajca farbali
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:03:47
|
|
|
|
thaiss
|
evo me nazaj IZVIRNO SPOROČILO: austen Thaiss....ne pričakovat preveč od tega barvanja. Na enem forumu sem zasledila, da več kot polovica receptov ne pali ma se ne spomnem kje sej se ne bom kej preveč matrala
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:08:10
|
|
|
|
austen
|
in kaj so rekli?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:12:18
|
|
|
|
thaiss
|
alergoteste opravit, ceplenje proti pnevmokoku, ko pije mu moramo zapret nos da se prezračijo cevke.... čez 2m kontrola!!!
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:20:00
|
|
|
|
austen
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss alergoteste opravit, ceplenje proti pnevmokoku, ko pije mu moramo zapret nos da se prezračijo cevke.... čez 2m kontrola!!! kako to zgleda "ko pije mu moramo zapret nos" ????? ma bogi
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:31:24
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen IZVIRNO SPOROČILO: thaiss alergoteste opravit, ceplenje proti pnevmokoku, ko pije mu moramo zapret nos da se prezračijo cevke.... čez 2m kontrola!!! kako to zgleda "ko pije mu moramo zapret nos" ????? ma bogi moramo probat...vsaj ene dva, tri požirke z zaprtim nosom...bom probala in poročala... Kje imaš šefa??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:33:31
|
|
|
|
n€na
|
thaiss in austen hvala vama ma bogi Matičko ...kako se pa pije če maš zaprt nos ...saj bo dva meseca hitro okoli... Imejte se lepo in lepe praznike želim in dobro farbajte jačka jaz pa grem na kosilo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 14:41:11
|
|
|
|
austen
|
nena26....ni problema thaiss....tukaj je, Zakaj?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 15:08:03
|
|
|
|
thaiss
|
a ne tako...se mi je zdelo da si tudi ti sama še malo pa gremo domov
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 15:08:53
|
|
|
|
austen
|
pupce....bom počasi pospravla pa šla lepe lepe praznike.....dosti sončka in smeha
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 15:13:20
|
|
|
|
austen
|
če bi bla sama bi te povabla gor na kofe
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 11.4.2009 19:18:20
|
|
|
|
asso
|
Da nas malo poberem z druge strani tudi v teh prazničnih sončnih dneh Jaz sem danes najprej pince spekla (prvič sem probala in so uspele super, le premalo sladke) istočasno pripravila maso za piškotke. Ko se je pinca pekla sem iz izpihanih jajc od pince šla na zrak s puncama oblikovat pisanice... Potem pa je sledil počitek in je tako pasalo po dveh tednih, ko nisem niti en popoldne preležala Zdej sem še velikonočne zajčke in ovčke (piškotke) s puncama spekla Malo pospravim in počitek... Jutri ko bom vse poslikala pa pridejo na vrsto tudi slikice (ne jutri, ampak bodo) Lepo se imejte in ne pozabite na zajčka, ki v košarah okrog hiše pusti stvari (to je Nastiina zgodbica z vrtca, tako da ji moram velikonočna jajca okrog hiše skrit
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.4.2009 10:05:39
|
|
|
|
asso
|
Jutro... da nas malo povzdignem ponovno z druge strani. Vse ste zgleda polno zasedene. Sej mi tudi, ampak računalnik je kljub temu non stop odprt... Včeraj smo uživali velikonočno nedeljo, danes pa malo pospravljanja in malo manj uživanja, ker ima Tarin vročino Sej nima dosti glih malo čez mejo, ampak glih toliko, da ne moremo nikamor. Bodo vsaj jagode malo zaživele, ker bom si vzela cajt zanje. Evo, zdej grem dol. Preživite še ta velikonočni ponedeljek kolikor se da super. Vreme pa itak napovedujejo tudi za vnaprej lepo...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 13.4.2009 11:03:54
|
|
|
|
Sibil_
|
Dan! Asso si me razveselila z napovedjo za vreme, mi bomo namreč jutri in v sredo barvali eno sobo, pa ne bi glih imeli slabega vremena. Tako pa se bo lepo sušilo. Smo pa sedaj razbili omaro v spalnici in je bila kar muka, pa še kose omare smo zdevali na balkon, jih moramo ob priliki odpeljat. V petek pa dobimo novo vgradno omaro, kaj katera ve kakšno barvo točno moraš imet za omaro?Nam so rekli akril in sem kupila neko akrilno barvo, ma zdaj nisem ziher če je ok?Kakšne izkušnje? Je pa dobro da imamo plac še pri očetu, ker smo gor znosili ene robe za umret....bom morala v petek delat selekcijo med cunjami. Drugače smo ok, v soboto smo bili na enem rojstnem dnevu in je bilo ful dobro, zdaj imam pa cel teden dopust - s tem, da jutri moram v službo nekaj nujnega naredit, za ostale dni pa upam, da mi ne bo treba hodit. Asso upam, da Tarin ne zboli bolj ornk, aja kako je pa tašča?Je že doma? LP, uživajte še preostanek današnjega dne kolikor se da, Sibil RR
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 7:36:21
|
|
|
|
zrak
|
ciaoooo.. vsem.. upam da ste se imeli lepo čez praznike.. mi malo delavno, malo pohajajoče, ... vsega po malo... Mi smo tudi delali pince , pa itak da mi je enei vse pomagal in pri vsaki stvari mora imet prstke zraven...na jajčka smo lepli nalepke in itak jih imam pol zalepljenih na prtu glede vremena, pa ne pomnim, kdaj je bilo tako lepo in toplo za veliko noč
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 7:46:06
|
|
|
|
thaiss
|
dobro jutro, mi smo se tudi imeli zelo lepo za praznike, predvsem pohajajoče Vreme pa je bilo super, upam da zdrži. Nekaj novih fotk je na FB Danes imava z Matio fraj dan, ker greva na Debeli Rtič.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 7:50:37
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss dobro jutro, mi smo se tudi imeli zelo lepo za praznike, predvsem pohajajoče Vreme pa je bilo super, upam da zdrži. Nekaj novih fotk je na FB Danes imava z Matio fraj dan, ker greva na Debeli Rtič. lepo rešita, in javi...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 7:51:13
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo spet mene. Jaz niti za praznike ne znam imet ugasnjen računalnik No, Tarin je hvala bogu (tok, tok) zdrava. Edino kakšen klic lahko pričakujem... Tašča je doma tako, da sem hvala bogu tudi Ljubljane rešena. Za praznike smo packali, delali, pohajali... vsega je bilo. Predvsem v nedeljo smo imeli delovno pohajalni dan. Popoldne smo bili v Adriji in punci sta uživali. Včeraj pa doma zaradi Tarin in končno mi je uspelo (vsaj delno) porihtat moje jagode, ker se jih skoraj ni vidlo ven iz trave... Tako, zdej pa ponovno na delo in odštevam že dneve do dopusta... za prvomajske sem si vzela dopust tako, da bomo spet uživali...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 7:51:42
|
|
|
|
thaiss
|
upam da ne bova predolgo čakala, sva naročena ob 11h, to je ura ko Matia počasi rata tečen in zaspan. Čez eno urco pa šibneva malček na sončka
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 8:06:34
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss upam da ne bova predolgo čakala, sva naročena ob 11h, to je ura ko Matia počasi rata tečen in zaspan. Čez eno urco pa šibneva malček na sončka mi smo kar čakali... ma je zunaj ful lepo tako da se bo lahko zamotil
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 8:09:47
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss upam da ne bova predolgo čakala, sva naročena ob 11h, to je ura ko Matia počasi rata tečen in zaspan. Čez eno urco pa šibneva malček na sončka mi smo kar čakali... ma je zunaj ful lepo tako da se bo lahko zamotil o hvala
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 8:23:06
|
|
|
|
n€na
|
Mi smo se imeli fenomenalno čez praznike... Zal je full uživala in mi je pomagal pri vaski stvari, ki sem se je lotila....bom dala slikice gor ko bom doma.... So pa prišli na obisk moja starša, brat in punca...Zala jih je bila full vesela...še bolj pa je bila vesela darila, ki so ji ga postavili še preden se je zbudila po popoldanskem spancu....dobila je gugalnico thaiss...fajn zrihtajta in upam da ne bsta preveč čakala grem delat, mam gužvo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 14.4.2009 8:47:48
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 Zal je full uživala in mi je pomagal pri vaski stvari, ki sem se je lotila.... O, nisem vedela, da imaš fantka
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?