Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:19:01
|
|
|
|
meta21
|
Jazzy mogoče bi pa zate res bil ta hipoxi... Malo se pozanimaj in pojdi samo na te masaže brez telovadbe. Zraven pa še eno fajn kremo proti celulitu. Magar se res zmeni za en obisk pa boš vidla. No zdaj pa res grem!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:19:02
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* [q to mene vedno najbolj skrbi. Da bi ponoči dobil/a vročinske krče . Saj običajno se zbudijo, ko jih kuha. Ko temperatura narašča, imajo občutek mraza, kar ni prijetno in se zbudijo. Ko mi je bubika kuhala, sem ji dala v flaško malo čaja in Calpol not, pa je spila. Ampak res malo čaja, da je popila celo dozo. To lahko kar med spanjem. Če pa bi bilo res hudo, pa bi pač zbudila. Svečka hitreje prime. No, kaj sem rekla - bubi ve!!! Bubi jaz bom tebe kar v VSEVED poimenovala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:20:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo: http://www.lineasnella.si/ hvala... najbližji mi je na ptuju.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:21:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Evo: http://www.lineasnella.si/ hvala... najbližji mi je na ptuju..... to ni tak blizu za 2x tedensko hodit .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:21:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 mela vsaj 3 ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo... .....kak boš pa pol na štajer hodla? A kar rent a bus? Zakaj rent a bus? Buy a bus! Bomo pa na smene hodili ..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:21:34
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jazzy mogoče bi pa zate res bil ta hipoxi... Malo se pozanimaj in pojdi samo na te masaže brez telovadbe. Zraven pa še eno fajn kremo proti celulitu. Magar se res zmeni za en obisk pa boš vidla. No zdaj pa res grem! Saj jaz tud grem. Bom jutri mal pogledala njihove page. Bom pa dans sigurno o celulitu sanjala upam, da v scenariju kjer ga poteptam v nulo Nočka vsem! Pa mirno noč!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:22:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 sam bi rada pred poletjem 'razturala' v kopalkah ... ...to bi rade vse....samo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:22:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
sej bi se verjetno lara zbudila in jokala.......naša se je.... A ok pol...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:26:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* to ni tak blizu za 2x tedensko hodit . ..šta se mora nije teško.... ...kaj pa, ko sem se predlani vsako jutro v LJ vozila samo na uz al pa na odvzem krvi al pa ..... skratka skoraj na uro gledat....pa se je splačalo...... .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:28:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
mam neko migreno Uf, jst ne morem nič, ko imam migreno... kaki računalnik... meni je slabo, no morem gledat, govorit, nič...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:29:05
|
|
|
|
gold fish
|
...grem zdaj.....nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:29:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz tudi. Lahko noč!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:30:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft mam neko migreno Uf, jst ne morem nič, ko imam migreno... kaki računalnik... meni je slabo, no morem gledat, govorit, nič... .....sem jo uspela na začetku obvladat....mi je malo bolj močna tableta primla, drugač bi bla adijo.... je pa res, da me ful svetloba moti, pa glava me še vedno boli....zato pa grem danes prej...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:31:03
|
|
|
|
gold fish
|
čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:41:22
|
|
|
|
gloria
|
..nočka....aha še to pokometiram.... Anchy ma Vita je tak cuker...še enkrat bom isto rekla ceu dedek F. ...gdaj pade kavica za bubane otročke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:51:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
.....sem jo uspela na začetku obvladat....mi je malo bolj močna tableta primla, drugač bi bla adijo.... je pa res, da me ful svetloba moti, pa glava me še vedno boli....zato pa grem danes prej... Jst pa ne jemljem več tablet.... sicer se mi ne razvije, če vzamem pravočasno, ma sem ugotovila, da mi jo za nekaj dni prestavi in takrat udari še hujše.... tko da vsaka dva meseca jo pač odležim... pred leti je blo veliko hujše, sem po tri dni komirala... Nočko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:57:06
|
|
|
|
Čarli08
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 23:16:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Oh, ja..... je blo sigurno 10 kg manj tle.... Pa samo par let nazaj.... smrk, smrk... Samo sem na eni sliki vidla, da sem japko jedla, ne čikna in pomfri...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 7:16:05
|
|
|
|
Virtualna
|
Dobro jutro iz Berlina
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:19:08
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kako pa opazite, da ima otrok morda vročino in se lotite merit? Pa ta Kalpol imate kr preventivno doma? Upam, da se obe pupiki čim prej pozdravita.... Lara je še v lupinici... in še bo kr neki časa... dokler čisto stabilno ne bo sedela, ni šans... pa kr nej nogice bingljajo.. Petra,srečno jutri, držim pesti!! Lana je bila na otip po čelu dosti bolj vroča, pa malo bolj sitkasta proti večeru. Drugače ima calpol nam je predpisala P na prvi sistematiki, kupi pa se tudi v prosti prodaji v lekarni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:27:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet No sej to me zanima: če katero od teh vsaj mal celulit zmanjšuje??????? Hipoxi deluje podobno kiot limfna drenaža samo da te namesto rok masira ta vesoljska obleka. NOBENA od teh variant pa ne zaleže ob hkratnemu odrekanju pri mizi. To je pa definitivno res. Karkoli že probavaš pri zgubljanju teže ni nič učinkovito, če prvič ne ješ pravilno, pogosto in definitivno manj, če ne telovadiš, tak da jaz ne mislim dat niti centa več za nobene pripravke. Ne kreme, ne napitke, ne limfne, ne body wrapinga. Sem pa že, pa kar nekaj cvenka je šlo v te namene. Po domače za džabe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:28:29
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet Boš kmalu spet imela? Enkrat drugo leto bomo začeli "razmišljati" v to smer. Pa rada bi mela vsaj 3 in ne bi glih po vsakem dala 1000 eur za hujšanje. Boljš da to pol na koncu naredim, ne? Bravo mami. Pohvalno. Glede otrok in hujšanja.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:33:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj otrok ima vročino al nekaj takega. Super, sem kr shranila.... Hvala. Ma kaj če ima ponoči vročino, je treba otroka zbudit? Oziroma jst sploh ne bi vedela, če dobi vročino, ker spi ponoči... to mene vedno najbolj skrbi. Da bi ponoči dobil/a vročinske krče . Saj običajno se zbudijo, ko jih kuha. Ko temperatura narašča, imajo občutek mraza, kar ni prijetno in se zbudijo. Ko mi je bubika kuhala, sem ji dala v flaško malo čaja in Calpol not, pa je spila. Ampak res malo čaja, da je popila celo dozo. To lahko kar med spanjem. Če pa bi bilo res hudo, pa bi pač zbudila. Svečka hitreje prime. Bubi veš kaj me zanima? Praviš, da svečka hitreje prime, zato me zanima, če ji lahko kupim v lekarni in kako se jim reče, ker bi vseeno rada imela kot pravi MTY mini lekarno tudi doma. Itak gremo čez 14 dni na morje in bi zraven vzela. Danes zjutraj zgleda vredu Lana in nima več vročine, ampak sem ji dala ponoči še Calpol enkrat. A so še kaka druga zdravila, ki bi jih priporočala recimo za imeti doma oz. za nest zraven na dopust? Jaz upam, da je bilo to samo zaradi zobkov in da bo babi zdrava, ampak vseeno bi pa rada malo več vedela o tem. Hvala že vnaprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:35:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft sej bi se verjetno lara zbudila in jokala.......naša se je.... A ok pol... Tudi naša.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 15.4.2009 8:38:32
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oh, ja..... je blo sigurno 10 kg manj tle.... Pa samo par let nazaj.... smrk, smrk... Samo sem na eni sliki vidla, da sem japko jedla, ne čikna in pomfri... Ki so časi, ko sem takole stojo delala. Zdaj bi s svojimi 70 kg in 165 cm luknjo v zemljo naredila. Seveda z večjimi poškodbami. Aaah joj.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?