Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:55:07
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drgač mam pa jaz 74 kg. Tudi v moji kilaži so te številke, sam mal premešane Jaz sem pa že omenla, da me je ravno za dve jazzy, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:56:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drgač mam pa jaz 74 kg. Tudi v moji kilaži so te številke, sam mal premešane Jaz sem pa že omenla, da me je ravno za dve jazzy, ne? No, veste kaj: važno da smo vse tolk super mamice in da nas naši otročki naredijo najlepše na svetu!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:57:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 MA jaz sem ful mala - 160. Pa ful lahke kosti imam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:57:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gre pa ful na živce ker kljub temu, da sem se ful mal zredila v nosečnosti, sem pa kar nekaj celulita dobila. Grrrrrrrrr.... Saj če bi kreme kaj pomagale bi blo kul, sam ko je vse to samo ena marketinška manipulacija. Joj jaz sem si zadnjič kupila eno kremo proti celulitu, ki ima še dodatni pripomoček ene valje. Pa si najprej zvaljaš kožo, potem pa kremo naneseš. In jaz to naredim ene trikrat.... četrti dan pa najdem nekaj modric na mečih. Pa pogledam še ostalo. O mama. Zdaj je že zeleno ... tako da do majskih počitnic bo upam izginilo. Za pop....
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 14.4.2009 22:02:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:58:46
|
|
|
|
meta21
|
Maš prav Jazzy.... Grem jaz počasi v mižule. Nočka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:59:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparama za hypoksi studio (sem prav napisala )
< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.4.2009 22:02:34 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:59:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gre pa ful na živce ker kljub temu, da sem se ful mal zredila v nosečnosti, sem pa kar nekaj celulita dobila. Grrrrrrrrr.... Saj če bi kreme kaj pomagale bi blo kul, sam ko je vse to samo ena marketinška manipulacija. Joj jaz sem si zadnjič kupila eno kremo proti celulitu, ki ima še dodatni pripomoček en valje. Pa si najprej zvaljaš kožo, potem pa kremo naneseš. In jaz to naredim ene trikrat.... četrti dan pa najdem nekaj modric na mečih. Pa pogledam še ostaslo. O mama. Zdaj je že zeleno ... tako da do majskih počitnic bo upam izginilo. Za pop.... joj.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 21:59:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ali pač? Če bi res dolgo jokala... Sem en dan celo že razmišljala, če res rabim 12 litrov krvi! Pa to je 12 kil hudiča! Saj je nimaš toliko cca pol manj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:00:22
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gre pa ful na živce ker kljub temu, da sem se ful mal zredila v nosečnosti, sem pa kar nekaj celulita dobila. Grrrrrrrrr.... Saj če bi kreme kaj pomagale bi blo kul, sam ko je vse to samo ena marketinška manipulacija. Joj jaz sem si zadnjič kupila eno kremo proti celulitu, ki ima še dodatni pripomoček en valje. Pa si najprej zvaljaš kožo, potem pa kremo naneseš. In jaz to naredim ene trikrat.... četrti dan pa najdem nekaj modric na mečih. Pa pogledam še ostaslo. O mama. Zdaj je že zeleno ... tako da do majskih počitnic bo upam izginilo. Za pop.... Hahahahaha - ta je pa dobra Čarli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:00:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drgač mam pa jaz 74 kg. Tudi v moji kilaži so te številke, sam mal premešane 47 kg imaš?????? .....po prvem porodu sem jih tud jaz imela .....mty .....zdaj po 10 letih ..pa so mi tvoje številke bolj všeč
< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.4.2009 22:03:53 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:01:36
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Hypoxi ja.... tu pod Pohorjem je en.. Lepota telesa se mu reče Samo od zunaj ga poznam, se vsak dan mimo vozim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:01:45
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Pa poznaš kero, ki ji je to pomagalo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:02:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) tole.............. http://www.hypoxi-studio.si/ sem tudi že preštudirala..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:02:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:02:59
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, jazzy..koliko si pa visoka? Sm že gor napisala - mini Jazzy: 160 cm, hehe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:03:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gre pa ful na živce ker kljub temu, da sem se ful mal zredila v nosečnosti, sem pa kar nekaj celulita dobila. Grrrrrrrrr.... Saj če bi kreme kaj pomagale bi blo kul, sam ko je vse to samo ena marketinška manipulacija. Joj jaz sem si zadnjič kupila eno kremo proti celulitu, ki ima še dodatni pripomoček en valje. Pa si najprej zvaljaš kožo, potem pa kremo naneseš. In jaz to naredim ene trikrat.... četrti dan pa najdem nekaj modric na mečih. Pa pogledam še ostaslo. O mama. Zdaj je že zeleno ... tako da do majskih počitnic bo upam izginilo. Za pop.... joj......... ..tisto rumeno od garnier..... si se cviknila sigurno, ker si malo na suho potegnila....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:04:14
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drgač mam pa jaz 74 kg. Tudi v moji kilaži so te številke, sam mal premešane Joj, joj, joj... A lahko še vprašam kolk sta veliki, da grem pol lahko spat MA jaz sem ful mala - 160. Pa ful lahke kosti imam jaz imam pa 169 cm.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:04:15
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet No sej to me zanima: če katero od teh vsaj mal celulit zmanjšuje???????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:04:31
|
|
|
|
meta21
|
Edino uno hipoxi vesoljsko obleko bi mela doma. Sej če se ne motim se da zmenit za 1 poskusni obisk.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:05:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Hypoxi ja.... tu pod Pohorjem je en.. Lepota telesa se mu reče Samo od zunaj ga poznam, se vsak dan mimo vozim ...sem vedla, da tisti ks..mora bit x .. ...baje, da ful pomaga......a začneš ti tud šparat pa grema skup ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:05:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet Boš kmalu spet imela?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:06:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Pa poznaš kero, ki ji je to pomagalo? od sodelavca žena je hodila po porodu...je tak shujšala, pa celulit ji je šel baj baj......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:06:20
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet čaki....to pa ni slabo.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:06:29
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet No sej to me zanima: če katero od teh vsaj mal celulit zmanjšuje??????? Hipoxi deluje podobno kiot limfna drenaža samo da te namesto rok masira ta vesoljska obleka. NOBENA od teh variant pa ne zaleže ob hkratnemu odrekanju pri mizi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:06:57
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi gre pa ful na živce ker kljub temu, da sem se ful mal zredila v nosečnosti, sem pa kar nekaj celulita dobila. Grrrrrrrrr.... Saj če bi kreme kaj pomagale bi blo kul, sam ko je vse to samo ena marketinška manipulacija. Joj jaz sem si zadnjič kupila eno kremo proti celulitu, ki ima še dodatni pripomoček en valje. Pa si najprej zvaljaš kožo, potem pa kremo naneseš. In jaz to naredim ene trikrat.... četrti dan pa najdem nekaj modric na mečih. Pa pogledam še ostaslo. O mama. Zdaj je že zeleno ... tako da do majskih počitnic bo upam izginilo. Za pop.... joj......... ..tisto rumeno od garnier..... si se cviknila sigurno, ker si malo na suho potegnila.... Ne, eno zeleno od Loreala. Bi rekla da sem se precvikala
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 14.4.2009 22:07:29 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?