Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:07:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...baje, da ful pomaga......a začneš ti tud šparat pa grema skup .... Kolko pa sploh stane to? Če toliko, da nimaš za sendvič, sigurno shujšaš
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:08:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet Boš kmalu spet imela? Enkrat drugo leto bomo začeli "razmišljati" v to smer. Pa rada bi mela vsaj 3 in ne bi glih po vsakem dala 1000 eur za hujšanje. Boljš da to pol na koncu naredim, ne?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 14.4.2009 22:09:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:08:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem tudi že preštudirala.......... ...in ...ugotovitev.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:08:38
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...baje, da ful pomaga......a začneš ti tud šparat pa grema skup .... Ma sej te 'baje' me skrbijo. Kolk pa stane?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:09:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish aja, jazzy..koliko si pa visoka? Sm že gor napisala - mini Jazzy: 160 cm, hehe. sem vidla ja......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:09:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pri tem pa se vama kar pridružim Ok, z jokom ne bo šlo vstran, bo treba kaj drugega ukrenit ....midve z erin.....avg. ......šparamaza hypoksi studio (sem prav napisala ) Tole še moram pokomentirat... Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet Boš kmalu spet imela? Enkrat drugo leto bomo začeli "razmišljati" v to smer. Pa rada bi mela vsaj 3 in ne bi glih po vsakem dala 1000 eur za hujšanje. Boljš da to pol na koncu naredim, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:10:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet a si bla tam? kak dolgo pa to hodiš? A ta linea je pa ziher samo v LJ? Kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:10:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moj otrok ima vročino al nekaj takega. Super, sem kr shranila.... Hvala. Ma kaj če ima ponoči vročino, je treba otroka zbudit? Oziroma jst sploh ne bi vedela, če dobi vročino, ker spi ponoči...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:10:48
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Enkrat drugo leto bomo začeli "razmišljati" v to smer. Pa rada bi mela vsaj 3 in ne bi glih po vsakem dala 1000 eur za hujšanje. Boljš da to pol na koncu naredim, ne? Meta, kar pogumno. Meni je ful lepo imet več kot enega otroka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:11:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz imam pa 169 cm. ...kak si enkrat napisala....evo ti ruke stara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:11:24
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...baje, da ful pomaga......a začneš ti tud šparat pa grema skup .... Kolko pa sploh stane to? Če toliko, da nimaš za sendvič, sigurno shujšaš Jaz sem dala za hipoxi 400 eur za 12 obiskov, v linea snelli pa starih 80 tisočakov za 3 mesce ampak je bla to študentska ponudba (redna cena 210 jurjev)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:12:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sem tudi že preštudirala.......... ...in ...ugotovitev..... hm....trenutno sem v fazi, ko pravim, da je ln dovolj, da ne bi imela več . ko bom sigurno odločena, ali bomo še imeli ali ne, se bom lažje odločila. ker kot je meta rekla, škoda plačevati, ker res ni poceni zadeva. tko da....ne vem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:12:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No sej to me zanima: če katero od teh vsaj mal celulit zmanjšuje??????? ...pa ne ti tja hodit..... boš še samo kost in koža.... ....malo počakaj, bo šel celul. tud baj baj....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:12:43
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish od sodelavca žena je hodila po porodu...je tak shujšala, pa celulit ji je šel baj baj...... Ma jaz bi že našparala, sam da bi celulit šel res BAJ BAJ. Sem en velik skeptik glede vsega, dokler res enega ne poznam, ki mi reče, da pomaga. Kaj pa vem...saj mogoče sem preveč naivna, ampak se mi res zdi da vsi ssamo voje anti-celulitne in anti-shujševalne itd itd tehnike hvalijo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:12:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you jaz imam pa 169 cm. ...kak si enkrat napisala....evo ti ruke stara kok maš pa ti kg? tok kot jaz?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:12:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet a si bla tam? kak dolgo pa to hodiš? A ta linea je pa ziher samo v LJ? Kaj pa je to? Neeee, je že povsod po sloveniji samo različna imena imajo saloni. Hodiš 2 x na teden 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:13:49
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...baje, da ful pomaga......a začneš ti tud šparat pa grema skup .... Kolko pa sploh stane to? Če toliko, da nimaš za sendvič, sigurno shujšaš ...mislim, da 2 meseca jaslic...tistih v sredinskem razredu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:14:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj otrok ima vročino al nekaj takega. Super, sem kr shranila.... Hvala. Ma kaj če ima ponoči vročino, je treba otroka zbudit? Oziroma jst sploh ne bi vedela, če dobi vročino, ker spi ponoči... sej bi se verjetno lara zbudila in jokala.......naša se je....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:15:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 mela vsaj 3 ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo... .....kak boš pa pol na štajer hodla? A kar rent a bus?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:16:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj otrok ima vročino al nekaj takega. Super, sem kr shranila.... Hvala. Ma kaj če ima ponoči vročino, je treba otroka zbudit? Oziroma jst sploh ne bi vedela, če dobi vročino, ker spi ponoči... to mene vedno najbolj skrbi. Da bi ponoči dobil/a vročinske krče . Saj običajno se zbudijo, ko jih kuha. Ko temperatura narašča, imajo občutek mraza, kar ni prijetno in se zbudijo. Ko mi je bubika kuhala, sem ji dala v flaško malo čaja in Calpol not, pa je spila. Ampak res malo čaja, da je popila celo dozo. To lahko kar med spanjem. Če pa bi bilo res hudo, pa bi pač zbudila. Svečka hitreje prime.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:17:11
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 mela vsaj 3 ...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii samo... .....kak boš pa pol na štajer hodla? A kar rent a bus? Zakaj rent a bus? Buy a bus! Bomo pa na smene hodili
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:17:11
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No sej to me zanima: če katero od teh vsaj mal celulit zmanjšuje??????? ...pa ne ti tja hodit..... boš še samo kost in koža.... ....malo počakaj, bo šel celul. tud baj baj.... Ma kaj pa vem - kar sam od sebe ne bo šel. Saj bom zdaj spet tečt začela, sam bi rada pred poletjem 'razturala' v kopalkah, kar pa samo s tekom v 2. mesecih ni varjante. Sej ne me narobe razumet - nisem en 'perfect body' freak (no, moj bi mi najbrž tukaj oporekal hihi), sam ta celulit me je letos čist zamoril.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:17:46
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Moj otrok ima vročino al nekaj takega. Super, sem kr shranila.... Hvala. Ma kaj če ima ponoči vročino, je treba otroka zbudit? Oziroma jst sploh ne bi vedela, če dobi vročino, ker spi ponoči... Če bi blo tako hudo bi se že sam in te poklical! Drugače pa pomoje pustiš otroka spati. No, saj najbrž bubi ve kaj več....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 14.4.2009 22:18:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vprašaj veteranko . Meni hipoxy ni nič pomagal...no mogoče malo pri celulitu. Sem pa v linea snelli shujšala 12 kil (iz konfekcije 46 na 40). Ko "odrodim" vse kar nameravam, grem definitivno spet a si bla tam? kak dolgo pa to hodiš? A ta linea je pa ziher samo v LJ? Kaj pa je to? Neeee, je že povsod po sloveniji samo različna imena imajo saloni. Hodiš 2 x na teden 3 mesece.
< Sporočilo je popravil gold fish -- 14.4.2009 22:23:23 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?