|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
15.4.2009 0:04:23   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Super, da vam je vse lažje. Upam, da bo čimveč teh dnevov s 'samo' 3 zbodljaji. user posted image

Ja, glede avta sem skoraj sedaj na MB razred B. Srebrnega bi. user posted image Se mi zdi, da bom z njim res izpadla kot resna mamica, ki še kaj načrtuje user posted image Čist drugače, kot če bi imela Peugeota coupe v svetlo zeleni barvi, ne? user posted image   Saj je res, kako začneš razmišljati, ko dobiš bebija. Čeprav poznam tudi take, ki se nič ne spremenijo, sodelavec ima grozno drag ameriški avto (tak majhen, čist nizek), pa 2 otroka, ki ju pa vozi babica, on pa v službi v pisarni čaka, kdaj ga bo žena obvestila, da maladva spita, potem pa gre domov user posted image

Hi, hi, tistega obiska še ni bilo, itak me danes ni bilo doma, v petek/soboto sem pa v Postojni. Njej ta moja zasedenost ne gre v glavo oz. zdaj že kar jemlje, kot da se izgovarjam user posted image

Ja, bolj resna boš vsekaor izpadlauser posted image .
Da starš čaka, da otroci zaspijo?user posted image user posted image user posted image

Če znanka misli, da se izgovarjša- pa kaj! Konec koncev vsega kar si dosegla brez ODLIČNE organizacije in planiranja ne bi mogla. Vsem ljudem tudi ne moreš ostati prijatelj in živeti tako, da se nikomur ne zameriš. Čisto nemogoče.
Če ne razume, ne razume. Je sama kriva!

Moram nadaljevat s pisanjem. 28. imam "predavanje" za zaposlene v naši enosti vrtca.
Z organiziranostjo in hitrostjo se ne morem pohvaliti, zato moram nehat danes čvekat na RR.user posted image

Mirno noč

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
15.4.2009 0:05:07   
aleksandra silvija
Kako že gre?user posted image
Ouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Stran sem pa le obrnila!user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
15.4.2009 0:19:57   
slovenka
Eh, saj mislim, da ne bo zamerila. Gre za punco, s katero sva bile skupaj v sobi v P. Itak sva povseeem različne... ampak oni zelo radi hodijo k nam user posted image

Eh, ta sodelavec je za na luno, pa je še kar znan v določenih krogih, boljše da ne govorim naprej... pa je tako prijazen zmeraj do mene, ko pa začne take govoriti, pa kar ne moreš verjeti... To, da je on v pisarni, žena pa doma, opravičuje s tem, da ona pač ne zasluži niti približno toliko kot on, torej se naj ukvarja z otroki - kako pa bi, če mu je enega za drugim rodila, pa zanosila pred diplomo. Prav krut je včasih...

Ja, jaz grem tudi spat, sem še malo avte gledala, ker nimam pojma, kako kateri izgleda, pa tako čez dan ful predlogov slišim, v službi, od mojega, pa moja sestrica se ful spozna, jaz jih pa ločim po barvi - beli, črni, kot moja pokojna babica user posted image Samo moram zdaj spat, ker sicer bom Sofiji zjutraj očitala, kaj tako hitro vstaja user posted image

Pa pa

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 2403
15.4.2009 0:29:43   
aleksandra silvija
Nočko, da ne boš Sofiji zatežila.user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
15.4.2009 1:15:08   
aleksandra silvija
Nočko, nocoj je sladkor čist znoreluser posted image , jaz bom pa zjutrajuser posted image , ker kar dežuram; naslednja polovica nočnega dežurstva pripada user posted image .
Okoli 3-eh sem jaz čist adijo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2405
15.4.2009 6:59:21   
aleksandra silvija
Dobro jutro.

Pri nas je že sonček.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2406
15.4.2009 7:56:04   
Samsa
Dobro jutro user posted image

AS hvala za kavico in poročilo o sončku user posted image
Jaz vam serviram user posted image .

Z Laro imava borbe za tipkovnico, tako da bolj težko kaj skuham ali spečem. user posted image user posted image user posted image

Midve v vsakem primeru prideva - kaj nama pa more dež ali gužva ali...... user posted image user posted image user posted image V glavnem računajte na naju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2407
15.4.2009 8:13:50   
aleksandra silvija
Samo jaz si v dežju ne predsstavljam te naše sončke...kam jih bomo pa dale?

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
15.4.2009 8:18:09   
anaj22
Vsi junijski princi in princeske z mamicam, sestricami in bratci (očije pa pustite v službiuser posted image ) vabljeni na

Srečanje junijskih princov in princesk 2008

torek, 21.4.2009 
Arburetum ob 10h

user posted image  

udeležbo potrdili:

Lana & mtinca
Lovro & Jernej & AS
Lun & lunca
Lara & samsa
Sabina & BS
Anja & tina
Luka Patrik & nya
Lukas & RMRM
Ema & ninny
Sara & didlina
Izabela & alea
Luka & mojca
Anžej & Ažbe & l.daisy
Ela & beyba
Jaka & anaj
Maks & d.anna
Žiga & lonapo

Mi mamo se fajn
NJJP

Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.4.2009 8:23:09   
anaj22
dobro jutro

hvala za kavo in zajtrk

jaz mam zdel pregled zato sam na hitro ker šibam

mogoče bi srečanje prestavile na ponedeljek, 20.4.2009 je mal bolše vreme napovedano ker za naš torek je res katastrofa, drugače pa že napenjam možgančke kam bi šle da bi bil igralni prostor za male in me bi v miru se lahko vsedle in kavico spile
http://www.krtina.com/Napoved/Napoved.asp

lepo se mejte vam javim kako je blo na pregledu, sam me ne pričakujte pred 13h ker bom sigurno pri G ful čakala

pa pa

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.4.2009 8:31:38   
Samsa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo opravi anaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in absolutno poročaj kako in kaj user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.4.2009 8:52:30   
Anonimen
Jutrouser posted image

Anaj,dobro opraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Oj,Samsauser posted image ,ASuser posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.4.2009 9:16:56   
Samsa
user posted image oj Kleo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.4.2009 9:45:10   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dobro jutro.

AS, me je kar sram ob tebi, imaš pa res energijo in dobro voljo. Sem včasih za sebe enako mislila, pa zdaj pri tebi vidim, da nič ekstra. user posted image Sem šla spat ob pol 1h in sem bila čist paf, ko se je Sofija zbudila ob 6.45. Sva bile še uro in pol v postelji, zdaj pa že pol ure spi. Bom poskušala, da ne bi padli spet v ponočevanje, tako kot je sinoči šla spat ob pol 11h. user posted image Imam maja ful dela in moram že zdaj določene stvari napisati..., če je ona pokonci tako dolgo, pa nič ne gre user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2414
15.4.2009 10:29:09   
lunca14
Slovenka,veš kaj imaš ekstra energijo,si zelo karierna ženska,pa še dobra mamica po srcuuser posted image .
Jaz pa grem zdejle hitro laufat ,ko je mali zaspaluser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.4.2009 10:32:31   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Dobro jutro.

AS, me je kar sram ob tebi, imaš pa res energijo in dobro voljo. Sem včasih za sebe enako mislila, pa zdaj pri tebi vidim, da nič ekstra. user posted image Sem šla spat ob pol 1h in sem bila čist paf, ko se je Sofija zbudila ob 6.45. Sva bile še uro in pol v postelji, zdaj pa že pol ure spi. Bom poskušala, da ne bi padli spet v ponočevanje, tako kot je sinoči šla spat ob pol 11h. user posted image Imam maja ful dela in moram že zdaj določene stvari napisati..., če je ona pokonci tako dolgo, pa nič ne gre user posted image

Ko si prisiljen biti buden drugega ne preostane. Je pa bila nocojšna noč najbolj grozna. Jaz sem dežurala do 2-eh in še nekaj, nato do 6-ih mož. Je bilo treba na 15 min preverjat sladkor in ukrepat, ker je divjal kot v luna parku user posted image user posted image .

Mož je šel ob 6-ih delat, Jernej se je zbudil, Lovro tudi, a neprespan in cmerav. Zato pa spi sedajuser posted image user posted image user posted image in imam čas za 2. kavo (1. kavo v miru)user posted image

Slovenka o uspavanju, saj si dala recept: norenje na postelji in potem kinderbetuser posted image

user posted image --dobro opravi, srečka user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubljančanke in tiste iz okolice--kam na deževni dan spraviti kup mamic z radovednimi 9,10, ali 11-mesečniki?????
A je kaj takega v arboretumu?

Oj, Samsa, oj, Kleo.
Oj vsemuser posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
15.4.2009 10:36:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

user posted image  

Kaksen zajtrkuser posted image user posted image ...kaj ce bi ti tole mal menjala,rajs samo kavo,sejke,pa kaksno k telovadi napopalauser posted image

Lunca,a bo??
Pa vceraj sem pozabila,RMRM za SAROuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.4.2009 10:38:06   
Anonimen
AS,maaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa zakaj sladkor vcasih tako skace?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.4.2009 10:52:12   
Anonimen
Bejbe,pijem sejk,mal pozno,samo sem kolebala,naj danes ali jutri zacnemuser posted image .
Tamala je zaspala,grem zdaj na balkon...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.4.2009 11:00:39   
Anonimen
user posted image komaj..ne maram sladkih pijac.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.4.2009 11:54:18   
lunca14
kleo..........bo,bo,sem prelaufala............se počutim ko najstnicauser posted image
a.s..........ja res je groza tole z jernejem,upam,da se sladkor kar hitro ustali,da si bosta z možem opomogla,pa tud jernej sevedauser posted image user posted image user posted image user posted image
anajuser posted image ............poročaj,kako je blo in koliko jih jeuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.4.2009 11:55:26   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Slovenka,veš kaj imaš ekstra energijo,si zelo karierna ženska,pa še dobra mamica po srcuuser posted image .
Jaz pa grem zdejle hitro laufat ,ko je mali zaspaluser posted image

Lunca, sedaj sem pa user posted image
Si pa zagnana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pupe, sporočam, da je moja prijatejica včeraj popoldne rodila. Ma ne morem verjeti. Na rok, čeprav je ta njena nosečnost minila tako neopazno, niti trebuha ni imela kaj velikega, sem mislila, da bo ziher 2 tedna čez rok... Pa je mala pupa - tam 155cm, 45 kg, mali ima pa vseeno preko 3kg, niso je pa nič šivali, tudi bolelo je ni preveč, pravi. Srečnica mala user posted image

Naša pupa pa spi od 9.15, pa še kar... bo že skoraj 3 ure. Sinoči je šla zelo pozno spat, a ob pol 7h je bila že cela igriva. Potem ob 9h je pa ena gospa zunaj pozvonila, grem odpret in čez par sekund pride za mano na vrata še Sofija po štirih user posted image Samo kaj zdaj toliko spi user posted image Aha, no, mi o volku...

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.4.2009 11:56:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Bejbe,pijem sejk,mal pozno,samo sem kolebala,naj danes ali jutri zacnemuser posted image .
Tamala je zaspala,grem zdaj na balkon...

I, šejk bi jaz tudi... jagodnega. njam, njam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
15.4.2009 11:58:11   
slovenka
Vau, Anaj, si še ne predstavljam, da spet hodim na preglede, ampak ne bo hitro do takrat. Boš prej ti, pa še enih par, pa se bom kar navadila spet user posted image Če bi se včlanila tam med ne čakamo.... bi me pa ziher takoj prijelo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
15.4.2009 11:58:49   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

user posted image komaj..ne maram sladkih pijac.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni bi poslala. Pa saj šejk ni pijača, a je? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!