Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 12:23:47
|
|
|
|
lunca14
|
slovenka sem ti poslala na zs en dokument,pa me zanima če ti je kaj znano,nekdo bi kupil od mene nekaj zanima me kako je s prenosem denarja,
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 14:18:47
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, sem pogledala. Nisem strokovnjak za te zadeve - lahko pogledam skoraj čist kot laik in bi rekla, da bodi ful previdna. Jaz bi se kar bala takih zadev. Sploh te države, pa tudi VB ni tako fajn... Sem sama imela problem, ko sem enkrat za Anglijo vnaprej nakazala polog za najemnino, potem ko bi morala že iti gor, pa je gazdarca rekla, da ni dobila denarja in da ne morem pri njej stanovati, čeprav sem sama imela potrdilo NKBM, da je bil denar poslan. Sem potem preko univerze rihtala zadevo, pa se ni nič uredilo. Zadnji čas sem pa tudi brala razne zgodbice, da te je kar strah: http://www.spletnenovice.net/spletna-goljufija-preko-portala-avto.net.html Ti najbolj veš, za kaj konkretno gre in če imaš kaj čudnega občutka vmes...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 14:19:32
|
|
|
|
slovenka
|
Lunca, mogoče bi se oglasila na banki in njih vprašala za mnenje, kaj misliš? Oni najbolje vedo te stvari.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 14:57:09
|
|
|
|
babysolza
|
Ojla! Midve s Sabino sva bili danes celo dopoldne zunaj, skoraj 4 ure. Mi je zaspala v vozičku, doma sem jo previla in spi naprej - že skoraj 3 ure! Pa tudi zjutraj je bila pridna, spala do 8-ih, tako da je danes 1. dan, ko bo spala samo 1-krat. Jaz pa kuham kosilo in vas vmes mal čekiram.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 14:59:26
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka Eh, ta sodelavec je za na luno, pa je še kar znan v določenih krogih, boljše da ne govorim naprej... pa je tako prijazen zmeraj do mene, ko pa začne take govoriti, pa kar ne moreš verjeti... To, da je on v pisarni, žena pa doma, opravičuje s tem, da ona pač ne zasluži niti približno toliko kot on, torej se naj ukvarja z otroki - kako pa bi, če mu je enega za drugim rodila, pa zanosila pred diplomo. Prav krut je včasih... A kr sama je zanosila al kaj? Žalostno, res. Sploh ne vem, zakaj imajo taki ljudje otroke. Pa jih je nažalost res velik.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:03:06
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 anaj ............poročaj,kako je blo in koliko jih je
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:07:13
|
|
|
|
babysolza
|
No, mal sem prebrala. Zdejle grem pa do konca skuhat. In pojest. Svaka čast Lunca, Kleo in ostale - jaz bi se sicer tudi mogla lotit, sem ravno včeraj slišala komentarje, da sem se mal zredila. Pa tehtnica tudi tako kaže. Sem po porodu že skoraj vse zgubila, pa spet 3 kile pridelala. Sem imela politiko - Sabina papca, mami papca. Pa se ne obnese. Sploh ker Sabina še ne telovadi (vsaj ne 'po programu' ) in torej tudi meni ni treba. Mejte se, lep dan!!!
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:09:41
|
|
|
|
lunca14
|
Slovenka hvala za info.ja mi je malo čudno vse skupi,še posebej zato,ker mi ni nikoli povedal iz kje je,bom verjetno,zadevo zaključila.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:13:40
|
|
|
|
anaj22
|
Ojla Sem nazaj, tako nisem ravno dobre volje sem malce zaskrbljena , drug teden imam spet uz in si sam želim da vidim da srček bije. Drugač nosečnost je, komaj se vidi mičken mehurček samo srčka še ni. Verjetno sem noseča 5t in ne 6t kot sem računala po zadnji m. Upam upam upam da je vse ok, itak da je vse ok zdej grem pa kosilo kuhat
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:35:30
|
|
|
|
lunca14
|
Sem bla pravkar internetni detektiv in videla da bi lahko izgubila kar lep denarček,čebi bila dovolj naivna,no na srečo ne bom.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 15:36:51
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Ojla Sem nazaj, tako nisem ravno dobre volje sem malce zaskrbljena , drug teden imam spet uz in si sam želim da vidim da srček bije. Drugač nosečnost je, komaj se vidi mičken mehurček samo srčka še ni. Verjetno sem noseča 5t in ne 6t kot sem računala po zadnji m. Upam upam upam da je vse ok, itak da je vse ok zdej grem pa kosilo kuhat Ne skrbi,naslednji teden bo srček bil,verjetno je res malo kalkulacije-napačne
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:08:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22 Ojla Sem nazaj, tako nisem ravno dobre volje sem malce zaskrbljena , drug teden imam spet uz in si sam želim da vidim da srček bije. Drugač nosečnost je, komaj se vidi mičken mehurček samo srčka še ni. Verjetno sem noseča 5t in ne 6t kot sem računala po zadnji m. Upam upam upam da je vse ok, itak da je vse ok zdej grem pa kosilo kuhat vse bo ok...tako kot je lunca napisala - napačne kalkulacije Vse mislimo nate in na
< Sporočilo je popravil Samsa -- 15.4.2009 16:10:04 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:09:24
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Sem bla pravkar internetni detektiv in videla da bi lahko izgubila kar lep denarček,čebi bila dovolj naivna,no na srečo ne bom. lunca
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:17:46
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Sem bla pravkar internetni detektiv in videla da bi lahko izgubila kar lep denarček,čebi bila dovolj naivna,no na srečo ne bom. lunca bravo detektivka luca se spalča mal pošnofat na okoli
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:19:03
|
|
|
|
anaj22
|
jaz tud mislim da bo drug teden vse ok in bomo vidl srček
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:33:42
|
|
|
|
Samsa
|
Imam eno vprašanje glede srečanja: saj veste, da za torek napovedujejo katastrofo od katastrofe in sem malo pogledala na stran restavracije, ki je v bližini ( KLIKNI) in kaj mislite kakšna je situacije: ob torkih ZAPRTO!!!! A je v bližini še kaj drugega ali bi izbrale kako drugo lokacijo ali pa mogoče en dan prej??
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 16:44:48
|
|
|
|
lunca14
|
Samsa jaz sem za en dan prej ali pa po prvomajskih praznikih.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 18:10:13
|
|
|
|
slovenka
|
lunca, no, fajn, samo da nisi oškodovana. Anaj, jah, tudi če bi bila noseča 6t sploh še ni nujno, da se srček vidi. Saj bodo hitro šli dnevi BS, super za spanje. Naša je tudi dopoldne spala 2,5 uri, sedaj pa mogoče pol ure, tako da mislim, da bo šla kmalu spat nocoj, ne tako kot sinoči
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 19:24:00
|
|
|
|
*Mojca*
|
Če je slabo vreme nima smisla Jaz sem za ponedeljek oz.enkrat ko bo napovedan sonček.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 19:36:19
|
|
|
|
alea01
|
živjo mamičke anaj- jaz sem bila prvič na pregledu ko sem bila noseča 7t. Videla se je samo vrečka in da ni izven maternična nosečnost. Čez 14 dni so mi UZ ponovili in se je slišal srček. Tko da...brez skrbi.....je še prekmalu srečanje- če bo slabo vreme, je boljše da prestavimo na en dan prej ali pa kdaj drugič. Ker, če lije je res butasto. 17 mamic z vozički...le kam se pa lahko damo spanje- mi imamo vojaški red ....če smo že vojaki.... pa naj bo še vse po vojaško . Spi točno...skori do minute.... od 19.00 do 7.00, 9.30 do 11.00 in od 14.00 do 15.30. Če ne spi, se igra in počiva. V glavnem, v tem času je v posteljici in kar počne pač počne. Včasih se igra, včasih spi, nikoli in res nikoli ne joka v času, ki je namenjen spanju
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 19:56:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Anaj,saj bo ,malo se pocakaj Lunca,se dobro,da si pravocasno skenslala,karkoli je ze bilo Slovenka,uni tvoj sodelavec je en velik kr.ten . BS,vidve dopoldanska tura,midve popoldanska..samo da moja v vozicku vec ne zaspi,pa je lahko cist izmucena. Srecanje,punce ce bo dez,se res ne splaca,edino....saj bo med vami kaksna Ljubljancanka,naj vas pa k sebi pelje ...jaz sem spet cist avt.Se je pricel Folkfest,sva sli sami s tamalo,ker je sla Tali s sosolko ravn danes v mesto.Noro,folka da te kap.Pa ze cist koj sem Meri kupila enega napihnjenega-balon kao,konjicka...mi je bil seveda ves cas v napoto .Pol je pa moz prisel po naju,in tamala je v avtu zaspala in se kar spi.Samo je smotano,ker se ni jedla..ok to bo ze..samo previti in preobleci jo moram... Nya,daj prit malo naokol.Sem kupila dvoje puzzle po 1000komadov.Ene zame ene za Tali....zdaj bi mi pa prav prislo malo pomoci.Saj obroba bo sla,ampak nadaljevanje..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 19:57:16
|
|
|
|
anaj22
|
Vsi junijski princi in princeske z mamicam, sestricami in bratci (očije pa pustite v službi ) vabljeni na Srečanje junijskih princov in princesk 2008 torek, 21.4.2009 Arburetum ob 10h ali ponedeljek, 20.4.2009 udeležbo potrdili: Lana & mtinca Lovro & Jernej & AS Lun & lunca Lara & samsa Sabina & BS Anja & tina Luka Patrik & nya Lukas & RMRM Ema & ninny Sara & didlina Izabela & alea Luka & mojca Anžej & Ažbe & l.daisy Ela & beyba Jaka & anaj Maks & d.anna Žiga & lonapo
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 20:03:53
|
|
|
|
anaj22
|
jaz sem čist zmatrana, Jaka se nebi več vozu v vozičku on bi hadu če ga en skoz za roke drži, moj križ pa trpi sem za da srečanje prestavimo na ponedeljek oz. ko bo lepše vreme pri Jaku sem bla prvič na uz v 6t in se je srček že utripal, zdej je pa itak vse drugače tud počutje, sej bo hitro teden naokoli in bomo videli grem noge v luft vržt ker sem mal utrujena pa še jutri se bova mal potepala
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 20:04:43
|
|
|
|
anaj22
|
kleo kakšno slikco Mari z balonom prosim
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del 15.4.2009 20:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
kleo - dej pošl reaktivca
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.