Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:14:27
|
|
|
|
fragola
|
Dober dan punce, kako se je bilo lepo zbudit v domači postelji Hvala vsem za dobrodošlico mala princeska če se ne motim ma knjigo od čepinove, jaz bi tudi rada brala, mi prosim pošlješ tudi meni na meil. Sem ti poslala na zs, naslov meila!
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:16:36
|
|
|
|
fragola
|
Aja kar se tiče morja, midva razmišljava, da bi šla septembra, ker moj mož ma rojstni dan konec avgusta, tako, da takrat ne pride v poštev, ker zmeraj naredi rojstno dnevno zabavo. Ne vem pa kamo bova še šla ali res na morje ali v toplice.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:27:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kdaj pa imaš ta dopust, da gremo skupaj gor? Žal šele z 18.5., nimam nič starega za pokoristit... Če ti ne bo prepozno, se lahko tisti teden dogovorimo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:28:20
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: fragola mala princeska če se ne motim ma knjigo od čepinove, jaz bi tudi rada brala, mi prosim pošlješ tudi meni na meil. Sem ti poslala na zs, naslov meila! Imaš na mailu .
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:30:30
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Kdaj pa imaš ta dopust, da gremo skupaj gor? Žal šele z 18.5., nimam nič starega za pokoristit... Če ti ne bo prepozno, se lahko tisti teden dogovorimo. No, saj moram itak počakat da mi socialna eurčke za nakažejo in denar dobim drug mesec, tako da lahko se zmenimo - ni panike, samo spomni me še kaj - do takrat je še cel mesec. Pa na ZS mi telefonsko pošlji, da se bomo še kaj slišale. Ti si iz Ljubljane ali sem kaj sfalila?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:40:57
|
|
|
|
Tira
|
Jutro Jz ponoči tko slabo spim in zaspim šele okorog 6h, ko moj odide. Po moje si bom čist ritem uničla , ker potem spim do 10h. Aha vidim, da se potem lahko še srečamo na morju v začetku septembra . Mi smo se zaenkrat prijavili kar v Umag ... sicer sva šla z mojim vedno dlje v Dalmacijo, ampak letos zaradi malo bližje. Samo upam, da bo priden , da bomo kaj imeli od tega. O blazinicah za dojenje pa tud še sploh nisem razmišljala. Malo povejte na kaj je treba biti pozoren, da si ne bom najslabših kupila In kaj je s temi nastavki za dojenje, je to dobro kupit prej ali potem, da vidiš če sploh potrebuješ? Joj zadnji čas, da greva v MŠ... k vidim, da še pol stvari ne vem... samo kaj ko jo imava šele 6. maja in jaz bom takrat že v 34 5/7 tednu! No sedaj se pa morem spravit mal učit, ker likat se mi še ne da
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:42:26
|
|
|
|
kaminek
|
mi tudi načrtujemo, da bomo šli konec septembra na morje!upam, da nam bo ratalo
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 10:43:31
|
|
|
|
bačko
|
No midve z Žano sva iz sprehoda in iz trgovine.Zdaj bom počakala da rata mala zaspana potem jo dan spat in potem grem še jaz na balkon malo odremati. Jaz bi šla še pred porodm nekam na mini dopust.Upam da nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:02:11
|
|
|
|
malagala
|
Ojla vsem! Pridne, ko tako veselo pišete... No, jaz sem bila od sobote na "bolniški" - bruhanje, črevesne težave, bolečine v trebuhu...Zdaj je mimo, dežurni zdravnik je sumil na hrano ali virozo, dobro da nisem imela vročine in da je bil trebušček mehak, tako da ni panike za . Danes sem velikooo bolje, a še počivam in dietno jem, pijem pa na litre...Žal mi je samo, ker sem shujšala za 1,5 kg, tako da sem (danes je 33.t) na plus 6kg in ne več 7,5...Zdaj se moram malček bolj poredit, ker nimam ravno podlage od prej (51kg pri 162 cm)...Upam, da mi bo uspelo... Moj trebušček je še vedno fejst majhen, obseg 90 cm, dobro, da sem bila prejšnji teden na UZ, da vem, da je z vse OK. Očitno nosim fejst, fejst nizko in noter... Naslednji pregled imam 21.4. in res upam, da mi bo naaredila UZ, da se prepičam, če je OK...Drugače sem v ambulanto za rizič. nosečnost naročena šele 8.5. , prej so pač prazniki... POČITNICE - september, slovenska obala FRAGOLA - dobrodošla doma Sončen pozdravček vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:05:16
|
|
|
|
Goldy
|
bačko - midva tudi nekaj računava, da bi šla za 1. majske na morje za par dni. Upam, da nama uspe. Časovno in finančno....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:18:30
|
|
|
|
10ka
|
bjondi - krasen trebušček... pa kakšne dobrote si nam postregla dojenček/morje - gremo po mojem prvem poporodnem pregledu pri G: takrat se načeloma čišča konča in povejo ti, če si ok. torej v avgustu. dojančkom pa morski zrak itak samo koristi - eni baje še boljše spijo, če so na morju fragola - lepo da si doma in v enem kosu flaška in dojenje - moja prva je bila 90% na dojenju, ostalo pa na flaški (izčrpano mleko, čaj za prebavo) in nismo imeli nobenih posebnih problemov z odklanjanjem dojenja. zdaj, pri 18mesecih ima flaško samo še za ponoči, pa še tega noče, ker je notri nesladkan čaj se je kar sama odvadla. tudi novemu bom ponudila čajček za prebavo po flaški, sem pač ful zagovornica pitja tekočin in sem tudi prvorojenko skoz navajala da je treba čim več pit. zdaj spije tam okoli 1,5 l tekočine na dan. blazinice za dojenje - sem imela prvič ine od DM-ja in so bile čisto ok (sem testirala različne firme, pa so mi DM najbolj ustrezale). zdaj se malo poigravam z mislijo, da bi nabavila pralne. nastavki za dojenje - po moje jih je boljše kupiti naknadno, saj jih večina mamic sploh ne rabi. rabijo se samo pri vnetih bradavicah ali pa če je navajena na flaško (iz porodnišnice) in ne zna dobro iz zize potegnit. jaz nastavkov nisem nikoli rabila, za kar sem ful vesela, saj je to še ena stvar več, ki jo moreš tovoriti po svetu ko greš kam z .
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:23:38
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No, saj moram itak počakat da mi socialna eurčke za nakažejo in denar dobim drug mesec, tako da lahko se zmenimo - ni panike, samo spomni me še kaj - do takrat je še cel mesec. Pa na ZS mi telefonsko pošlji, da se bomo še kaj slišale. Ti si iz Ljubljane ali sem kaj sfalila? Zmenjeno, te bom imela v mislih in te še spomnila. Ja, jaz sem na začasnem delu v Ljubljani , (tako se včasih hecam), drugače sem pa iz Nm.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:30:50
|
|
|
|
Hanuši
|
Joj punce saj ne morem verjet kakšne čveke ste postale. Včasih me en dan ni bilo gor pa sem bila z vsem na tekočem, zdaj pa vas komaj uspem prebrat. fragola, super, da je vse vredu. Ja za te naše male zakladke se splača malo potrpet. Z mojo princesko je tut vse O.K. Očitno se bova morali navadit, da bodo krči prišli 1-2x letno in trajali 3-4 dni. Vsaj dokler bo rasla kot konoplja. Jest ne vem kako, da so te naši otroci tok ogromni. Mi smo bili taki piški v primerjavi z njimi. Vidim, da se od dopusta pogovarjate. Mi smo šli s Hano na Mali lošinj, ko je bila stara 3 mesece in moram rečt, da je vse potekalo brez kakršnihkoli problemov. Res pa je, da je bil takrat april in, da še ni bilo nobene vročine. Pol poleti je bila pa že 7 mesecev stara, je bilo pa valjda vse O.K. Zdej smo se pa mi tut bolj o septembru pogovarjal. Bo pač princeska malo v šoli manjkala. Za 1. maj gremo pa mi že od nekdaj tradicionalno v Savudrijo, kjer imajo prijateljičini starši hišo, sam letos pa še ne vem, če bomo šli, ker me je kar malo strah. G mi že ves čas govori, da me bo prehitel, na zadnjem pregledu mi je pa rekla, da naj do 35 tedna zdržim, pol grem pa lahko kar rodit. Kaj pa , če me res prehiti, jaz ne bi šla v Izolsko bolnišnico rodit No bomo še vidli
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 11:36:30
|
|
|
|
Hanuši
|
Aja kar se pa flašk tiče, sem pa jaz samo eno stekleno nabavla za čaj. Pri Hani sem že od 1. meseca dalje dodajala in v 3. mesecu sva bili 100% na adaptiranem mleku, sam to mamo tut pol še čas nabavit.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:01:48
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska No, saj moram itak počakat da mi socialna eurčke za nakažejo in denar dobim drug mesec, tako da lahko se zmenimo - ni panike, samo spomni me še kaj - do takrat je še cel mesec. Pa na ZS mi telefonsko pošlji, da se bomo še kaj slišale. Ti si iz Ljubljane ali sem kaj sfalila? Zmenjeno, te bom imela v mislih in te še spomnila. Ja, jaz sem na začasnem delu v Ljubljani , (tako se včasih hecam), drugače sem pa iz Nm. Ma super - saj sem Dolenjka , blizu Nm doma (Poljane pri MP). Pridruži se nam še kaj na čveku pri Dolenjkah - mogoče katero celo poznaš .
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:04:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši Kaj pa , če me res prehiti, jaz ne bi šla v Izolsko bolnišnico rodit No bomo še vidli Kaj pa je narobe z Izolsko porodnišnico? Če me kaj zagrabi konec meseca, ko bom na morju?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:05:50
|
|
|
|
biba14
|
Bolje, da ne razmišljamo o tem, če bi nas predčasno zgrabilo...jaz grem za prvomajske v tujino...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:10:39
|
|
|
|
kaminek
|
tako, ravnokar sm prejela odločbo in so mi odobrili bolniško do porodniške! HB!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:15:13
|
|
|
|
mojjaka
|
Dober dan! Jaz sem že čisto nestrpna zaradi pregleda, ki ga imam danes-uro imam ob 14, samo bom itak čakala kako urco do dve... me prav zanima, kako raste naš in kako lego ima, ker sama nimam občutka s čim me kje brca. O dopustu sem tudi jaz razmišljala tam kje v septembru za par dni na slovensko obalo ali pa Umag...bomo videli kako bo. Mamice pa iz izkušenj pravijo, da je najmanj dela s takimi malimi na dopusti,pa še hrano imaš kr pri sebi(če je seveda vse kot mora biti).
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 12:37:38
|
|
|
|
Goldy
|
maycha - kje si??? Tak čas leti, da se bova res šele drugi teden srečale, ko imamo preglede?
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 13:01:44
|
|
|
|
jabolka
|
DOBER DAN MONY in SMRKETA : vse naj naj za vajin rojstni dan ,..zdravja , sreče, ..vse kar si same želite ..zdravega -lep porod.. FRAGOLA : dobrodošla domou , Pleničke : enkratne bomo uporabljali. Flaško : bom počakala -da vidim kako bo z dojenjem, eno pa smo dobili. V soboto smo kupili voziček in včeraj sva z sestavila , tako vesela sem . Zdaj še pojstelco in ostalo pa sproti . Sem pa 32t/5. Da vprašam kako se počutite ? Jaz sem tako trujena . Mogoče ker še delam (in to do 17h) . Še dobra dva tedna in potemmmm dopust. Lep pozdravček in vsem so srečno
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 13:16:54
|
|
|
|
Goldy
|
Tudi z moje strani ČESTITKE MONY IN SMRKETA! jabolka - mislim, da smo vse malo utrujena. Samo če še hodiš v službo, pol pa itak. Jaz sem doma, pa moram včasih kar malo zalegnat, ker sem komaj pokonci, ali se mi pa oči kar zapirajo....
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 13:39:59
|
|
|
|
maycha
|
živjo Goldy....saj vas vsake toliko časa preberem:) za pisanje mi pa kar časa zmanjka, jaz namreč še vedno delam:( no, računam, da samo še do prvomajskih praznikov...če bo vse po planih:) jaz imam 23-ga pregled....kdaj si rekla, da ga imaš ti?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 13:43:57
|
|
|
|
Goldy
|
maycha - jaz imam pregled 21.4.. Sicer ne vem, ali bom šla ta teden kaj v Celje. Če boš pa ti imela 23.4. kaj časa se pa kamot dobiva na kakšni pijači v Laškem. Od drugega tedna naprej sem na dopustu in če me ne bo križ preveč hecal, bom lažje kam šla.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 14.4.2009 13:58:54
|
|
|
|
maycha
|
mislim, da 23-ga ne bo šlo, ko imam pregled, ker gre zraven.....edino, če tudi ti svojega pripelješ, da se ne bosta dolgočasla ob "babjih čvekah" ...lahko se pa zmeniva kasneje, po prvomajskih, ko bom zaključila s službo in bom mela ceeelllleeee dnnneeevvve časa komaj čakam...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?