|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
14.4.2009 10:14:27   
fragola
Dober dan punce, kako se je bilo lepo zbudit v domači posteljiuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za dobrodošlicouser posted image

mala princeska če se ne motim ma knjigo od čepinove, jaz bi tudi rada brala, mi prosim pošlješ tudi meni na meil. Sem ti poslala na zs, naslov meila!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
14.4.2009 10:16:36   
fragola
Aja kar se tiče morja, midva razmišljava, da bi šla septembra, ker moj mož ma rojstni dan konec avgusta, tako, da takrat ne pride v poštev, ker zmeraj naredi rojstno dnevno zabavo. Ne vem pa kamo bova še šla ali res na morje ali v toplice.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
14.4.2009 10:27:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska
Kdaj pa imaš ta dopust, da gremo skupaj gor? user posted image user posted image user posted image

Žal šele z 18.5., nimam nič starega za pokoristit... user posted image Če ti ne bo prepozno, se lahko tisti teden dogovorimo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
14.4.2009 10:28:20   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

mala princeska če se ne motim ma knjigo od čepinove, jaz bi tudi rada brala, mi prosim pošlješ tudi meni na meil. Sem ti poslala na zs, naslov meila!

Imaš na mailu user posted image .

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
14.4.2009 10:30:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Kdaj pa imaš ta dopust, da gremo skupaj gor? user posted image user posted image user posted image

Žal šele z 18.5., nimam nič starega za pokoristit... user posted image Če ti ne bo prepozno, se lahko tisti teden dogovorimo.

No, saj moram itak počakat da mi socialna eurčke za user posted image nakažejo in denar dobim drug mesec, tako da lahko se zmenimo - ni panike, samo spomni me še kaj - do takrat je še cel mesec. Pa na ZS mi telefonsko pošlji, da se bomo še kaj slišale. user posted image Ti si iz Ljubljane ali sem kaj sfalila? user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
14.4.2009 10:40:57   
Tira
Jutro user posted image

Jz ponoči tko slabo spim in zaspim šele okorog 6h, ko moj user posted image  odide. Po moje si bom čist ritem uničla user posted image , ker potem spim do 10h.

Aha vidim, da se potem lahko še srečamo na morju v začetku septembra user posted image . Mi smo se zaenkrat prijavili kar v Umag ... sicer sva šla z mojim vedno dlje v Dalmacijo, ampak letos zaradi user posted image  malo bližje. Samo upam, da bo priden user posted image , da bomo kaj imeli od tega.

O blazinicah za dojenje pa tud še sploh nisem razmišljala. Malo povejte na kaj je treba biti pozoren, da si ne bom najslabših kupila user posted image  In kaj je s temi nastavki za dojenje, je to dobro kupit prej ali potem, da vidiš če sploh potrebuješ? Joj zadnji čas, da greva v MŠ... k vidim, da še pol stvari ne vem... samo kaj ko jo imava šele 6. maja user posted image  in jaz bom takrat že v 34 5/7 tednu!

No sedaj se pa morem spravit mal učit, ker likat se mi še ne da user posted image

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
14.4.2009 10:42:26   
kaminek
mi tudi načrtujemo, da bomo šli konec septembra na morje!upam, da nam bo ratalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1457
14.4.2009 10:43:31   
bačko
No midve z Žano sva iz sprehoda in iz trgovine.Zdaj bom počakala da rata mala zaspana potem jo dan spat in potem grem še jaz na balkon malo odremati.
Jaz bi šla še pred porodm nekam na mini dopust.Upam da nam bo uspelo.user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
14.4.2009 11:02:11   
malagala
Ojla vsem!

Pridne, ko tako veselo pišete...

No, jaz sem bila od sobote na "bolniški" - bruhanje, črevesne težave, bolečine v trebuhu...Zdaj je mimo, dežurni zdravnik je sumil na hrano ali virozo, dobro da nisem imela vročine in da je bil trebušček mehak, tako da ni panike za user posted image . Danes sem velikooo bolje, a še počivam in dietno jem, pijem pa na litre...Žal mi je samo, ker sem shujšala za 1,5 kg, tako da sem (danes je 33.t) na plus 6kg in ne več 7,5...Zdaj se moram malček bolj poredit, ker nimam ravno podlage od prej (51kg pri 162 cm)...Upam, da mi bo uspelo...

Moj trebušček je še vedno fejst majhen, obseg 90 cm, dobro, da sem bila prejšnji teden na UZ, da vem, da je z user posted image vse OK. Očitno nosim fejst, fejst nizko in noter...

Naslednji pregled imam 21.4. in res upam, da mi bo naaredila UZ, da se prepičam, če je user posted image OK...Drugače sem v ambulanto za rizič. nosečnost naročena šele 8.5.user posted image , prej so pač prazniki...

POČITNICE - september, slovenska obala

FRAGOLA - dobrodošla doma

Sončen pozdravček vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
14.4.2009 11:05:16   
Goldy
bačko - midva tudi nekaj računava, da bi šla za 1. majske na morje za par dni. Upam, da nama uspe. Časovno in finančno....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu malagala)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
14.4.2009 11:18:30   
10ka
bjondi - krasen trebušček... pa kakšne dobrote si nam postregla user posted image

dojenček/morje - gremo po mojem prvem poporodnem pregledu pri G: takrat se načeloma čišča konča in povejo ti, če si ok. torej v avgustu. dojančkom pa morski zrak itak samo koristi - eni baje še boljše spijo, če so na morju user posted image

fragola - lepo da si doma in v enem kosu user posted image

flaška in dojenje - moja prva user posted image je bila 90% na dojenju, ostalo pa na flaški (izčrpano mleko, čaj za prebavo) in nismo imeli nobenih posebnih problemov z odklanjanjem dojenja. zdaj, pri 18mesecih ima flaško samo še za ponoči, pa še tega noče, ker je notri nesladkan čaj user posted image se je kar sama odvadla. tudi novemu user posted image bom ponudila čajček za prebavo po flaški, sem pač ful zagovornica pitja tekočin in sem tudi prvorojenko skoz navajala da je treba čim več pit. zdaj spije tam okoli 1,5 l tekočine na dan.

blazinice za dojenje  - sem imela prvič ine od DM-ja in so bile čisto ok (sem testirala različne firme, pa so mi DM najbolj ustrezale). zdaj se malo poigravam z mislijo, da bi nabavila pralne.

nastavki za dojenje - po moje jih je boljše kupiti naknadno, saj jih večina mamic sploh ne rabi. rabijo se samo pri vnetih bradavicah ali pa če je user posted image navajena na flaško (iz porodnišnice) in ne zna dobro iz zize potegnit. jaz nastavkov nisem nikoli rabila, za kar sem ful vesela, saj je to še ena stvar več, ki jo moreš tovoriti po svetu ko greš kam z user posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
14.4.2009 11:23:38   
majana79
No, saj moram itak počakat da mi socialna eurčke za user posted image nakažejo in denar dobim drug mesec, tako da lahko se zmenimo - ni panike, samo spomni me še kaj - do takrat je še cel mesec. Pa na ZS mi telefonsko pošlji, da se bomo še kaj slišale. user posted image Ti si iz Ljubljane ali sem kaj sfalila? user posted image user posted image

Zmenjeno, te bom imela v mislih in te še spomnila. user posted image Ja, jaz sem na začasnem delu v Ljubljani user posted image , (tako se včasih hecam), drugače sem pa iz Nm. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1462
14.4.2009 11:30:50   
Hanuši
Joj punce saj ne morem verjet kakšne čveke ste postale. user posted image user posted image user posted image  Včasih me en dan ni bilo gor pa sem bila z vsem na tekočem, zdaj pa vas komaj uspem prebrat.

fragola, super, da je vse vredu. Ja za te naše male zakladke se splača malo potrpet.

Z mojo princesko je tut vse O.K. Očitno se bova morali navadit, da bodo krči prišli 1-2x letno in trajali 3-4 dni. Vsaj dokler bo rasla kot konoplja. Jest ne vem kako, da so te naši otroci tok ogromni. Mi smo bili taki piški v primerjavi z njimi.

Vidim, da se od dopusta pogovarjate. Mi smo šli s Hano na Mali lošinj, ko je bila stara 3 mesece in moram rečt, da je vse potekalo brez kakršnihkoli problemov. Res pa je, da je bil takrat april in, da še ni bilo nobene vročine. Pol poleti je bila pa že 7 mesecev stara, je bilo pa valjda vse O.K.
Zdej smo se pa mi tut bolj o septembru pogovarjal. Bo pač princeska malo v šoli manjkala.

Za 1. maj gremo pa mi že od nekdaj tradicionalno v Savudrijo, kjer imajo prijateljičini starši hišo, sam letos pa še ne vem, če bomo šli, ker me je kar malo strah. G mi že ves čas govori, da me bo user posted image  prehitel, na zadnjem pregledu mi je pa rekla, da naj do 35 tedna zdržim, pol grem pa lahko kar rodit. Kaj pa , če me res prehiti, jaz ne bi šla v Izolsko bolnišnico rodituser posted image user posted image user posted image  No bomo še vidli

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
14.4.2009 11:36:30   
Hanuši
Aja kar se pa flašk tiče, sem pa jaz samo eno stekleno nabavla za čaj. Pri Hani sem že od 1. meseca dalje dodajala in v 3. mesecu sva bili 100% na adaptiranem mleku, sam to mamo tut pol še čas nabavit.

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
14.4.2009 12:01:48   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Zmenjeno, te bom imela v mislih in te še spomnila. user posted image Ja, jaz sem na začasnem delu v Ljubljani user posted image , (tako se včasih hecam), drugače sem pa iz Nm. user posted image

Ma super - saj sem Dolenjka user posted image , blizu Nm doma (Poljane pri MP). Pridruži se nam še kaj na čveku pri Dolenjkah - mogoče katero celo poznaš user posted image .

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
14.4.2009 12:04:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši
Kaj pa , če me res prehiti, jaz ne bi šla v Izolsko bolnišnico rodituser posted image user posted image user posted image  No bomo še vidli

Kaj pa je narobe z Izolsko porodnišnico? user posted image user posted image Če me kaj zagrabi konec meseca, ko bom na morju? user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
14.4.2009 12:05:50   
biba14
Bolje, da ne razmišljamo o tem, če bi nas predčasno zgrabilo...jaz grem za prvomajske v tujino...

Neposredna povezava do sporočila: 1467
14.4.2009 12:10:39   
kaminek
tako, ravnokar sm prejela odločbo in so mi odobrili bolniško do porodniške! HB!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
14.4.2009 12:15:13   
mojjaka
Dober dan!

Jaz sem že čisto nestrpna zaradi pregleda, ki ga imam danes-uro imam ob 14, samo bom itak čakala kako urco do dve... me prav zanima, kako raste našuser posted image in kako lego ima, ker sama nimam občutka s čim me kje brca.

O dopustu sem tudi jaz razmišljala tam kje v septembru za par dni na slovensko obalo ali pa Umag...bomo videli kako bo. Mamice pa iz izkušenj pravijo, da je  najmanj dela s takimi malimi na dopusti,pa še hrano imaš kr pri sebi(če je seveda vse kot mora biti).

Neposredna povezava do sporočila: 1469
14.4.2009 12:37:38   
Goldy
maycha - kje si??? Tak čas leti, da se bova res šele drugi teden srečale, ko imamo preglede?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
14.4.2009 13:01:44   
jabolka
DOBER DAN
MONY in SMRKETA  : user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj za vajin rojstni dan ,..zdravja , sreče, ..vse kar si same želite ..zdravegauser posted image -lep porod..

FRAGOLA : dobrodošla domou , user posted image user posted image

Pleničke : enkratne bomo uporabljali. Flaško : bom počakala -da vidim kako bo z dojenjem, eno pa smo dobili. V soboto smo kupili voziček user posted image in včeraj sva z user posted image sestavila , tako vesela sem user posted image user posted image . Zdaj še pojstelco in ostalo pa sproti . Sem pa 32t/5.
Da vprašam kako se počutite ? Jaz sem tako trujena . Mogoče ker še delam (in to do 17h) . Še dobra dva tedna in potemmmm user posted image user posted image dopust.

Lep pozdravček in vsem souser posted image srečnouser posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
14.4.2009 13:16:54   
Goldy
Tudi z moje strani ČESTITKE  MONY IN SMRKETA! user posted image user posted image user posted image user posted image

jabolka - mislim, da smo vse malo utrujena. Samo če še hodiš v službo, pol pa itak. Jaz sem doma, pa moram včasih kar malo zalegnat, ker sem komaj pokonci, ali se mi pa oči kar zapirajo....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
14.4.2009 13:39:59   
maycha
živjo Goldy....saj vas vsake toliko časa preberem:) za pisanje mi pa kar časa zmanjka, jaz namreč še vedno delam:( no, računam, da samo še do prvomajskih praznikov...če bo vse po planih:)
jaz imam 23-ga pregled....kdaj si rekla, da ga imaš ti?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
14.4.2009 13:43:57   
Goldy
maycha - jaz imam pregled 21.4.. Sicer ne vem, ali bom šla ta teden kaj v Celje. Če boš pa ti imela 23.4. kaj časa se pa kamot dobiva na kakšni pijači v Laškem. Od drugega tedna naprej sem na dopustu in če me ne bo križ preveč hecal, bom lažje kam šla.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu maycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
14.4.2009 13:58:54   
maycha
mislim, da 23-ga ne bo šlo, ko imam pregled, ker gre user posted image  zraven.....edino, če tudi ti svojega pripelješ, da se ne bosta dolgočasla ob "babjih čvekah"user posted image ...lahko se pa zmeniva kasneje, po prvomajskih, ko bom zaključila s službo in bom  mela ceeelllleeee dnnneeevvve  časauser posted image  komaj čakam...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?