|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VII.del
14.4.2009 19:15:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

Lunca, user posted image user posted image za spremenjen način življenja. Boš povedala kako dieta delujeuser posted image . Jaz resno razmišljam da bi poskusila z napitki Herbalife. A je katera že z njim hujšala, ker ko poslušaš razlago glede HB, je vse tako zelo enkratno, ne vem pa kako je v realnosti. Tako da, če katera iz lastnih izkušenj pozna, lepo prosim za mnenje, da ne bom po nepotrebnem evrčkov stran metala.user posted image

RMRM - jaz ti lahko rečem bog ne daj - od moje sestrične tamala to prodaja, pa je čist usekana - sam tiste tablete žre, pa šejke pije - po moje se da shujšat s kako bolj zdravo dieto - aja, pa ne nasedaj, da je to vse naravno - jaz še nisem vidla naravne kapsule - razen če doma nafilam s senom, pol pa bo
malo za šalo, malo za res - jaz ti ne priporočam

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
14.4.2009 19:16:49   
Anonimen
Nyyyyyyaaaaaaaaaa,ne me basat,ker jaz imam istouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
14.4.2009 19:18:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

kleo - imaš zs

dajte si ne tega tu pisat, ker me firbec matra, pa kaj če prek zs kaj mene šinfate user posted image user posted image user posted image

Kleo- ja, glede tistih obiskov si fajn napisala user posted image

ja, ja slovenka - točno tebe smo šinfale, k si nas ignorirala na FB user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

malo popravka,Nya je sinfala,jaz.......sem pa pritrdilauser posted image user posted image

.....pa Nya,spet sva istocasno uleteleuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2328
14.4.2009 19:20:48   
Anonimen
aja eno vprašanje in prošnjo mam - a bo katera, ki se bo udeležila srečanja v torek, kej do takrat hodila v avstrijo - bi rabila dvoje Oleovit - pa bi naročila temu kolegu, sam je nekaj bolan, pa ne bo nič hodil v bližnji prihodnosti :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2329
14.4.2009 19:22:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Nyyyyyyaaaaaaaaaa,ne me basat,ker jaz imam istouser posted image user posted image

škoda dnarja - bla na eni predstavitvi, drago ko svinja, pa pol morš bit skoz na tisti ****riji, drgač vse in še več dobiš nazaj

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2330
14.4.2009 19:27:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

škoda dnarja - bla na eni predstavitvi, drago ko svinja, pa pol morš bit skoz na tisti ****riji, drgač vse in še več dobiš nazaj

Super no..sam jaz imam zdaj to doma..bom pac popila,kar bo pa bo,Itak sem pa ze svakinji in bratu rekla,naj se pazita,ce bom nazadnje se hujsauser posted image user posted image .

Srecanje pa...mene ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
14.4.2009 20:03:44   
alea01
ojla mamičkeuser posted image

Zajčki, jajćka, piščančki........vse je mimo. Šunke ste velik pojedle? Pa hrena, potice...aaaaaaaaaa?user posted image user posted image ...Jaz imam že vse vrh glave....že tri dni jem eno in istouser posted image

Kako ste mamičke? Martinčkate? Cartate? user posted image  Otročki pridni in spijo? superca poluser posted image user posted image user posted image

slovenka- ti kar pusti sofijo pri varuški. Blagor da jo imaš. Jaz bi tudi, če bi kako dobila kjeuser posted image

RMRM- Ja, Lukas spet šarmira..... in ful sem se narežala ta srednjemu otrokuuser posted image

lunca14- user posted image user posted image  za tak podvig

kolesarjenje- mi tudi razmišljamo kako bi tamalo prišraufali na kolo. Mož je strasten kolesar, jaz malo manj oziroma bistveno manjuser posted image

hujšanje- nimam pojma....manj žriuser posted image user posted image ...--- mal za šalo...zezam se....da me ne bo katerauser posted image

kleopatra- user posted image user posted image user posted image  za nakupe

ziher sem še milijon stvari pozabila..............

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
14.4.2009 20:07:17   
alea01
aja....pozabila povedat, da sem se včeraj po naključju srečala z eno fejst bejbo. Celo prepoznali sva se. Bejba je ful simpatična, tamala je cukerček, njenega user posted image  si pa nisem upala preveč gledatuser posted image user posted image .......
aja.....to je bila polly

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
14.4.2009 20:07:20   
RMRM
Kleo, kolkrat na dan pa vzameš napitek. Jaz sem slišala da priporočajo 2x.

Nya, saj ravno zato sprašujem, ker to naj ne bi bila dieta ampak neko zdravo dopolnilo k prehrani. To priporočajo tudi sladkornim bolnikom, prav tako pa tistim ki imajo probleme z anoreksijo...user posted image . No, par stvari mi je razložila ena, ki ima dejansko veliko pojma o zdravi prehrani, o anatomiji telesa...., zato sem pa mal bol skeptična, ker jaz drugače v take in podobne stvari nič ne verjamem, to me je pa kar mal prepričalo. Se pa še nism odločila.  Kleo, glej da tedensko poročaš stanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
14.4.2009 20:09:55   
alea01
kleopatra- super pesnišuser posted image user posted image

mtinca- Lana je ful cotkana in ta prava blond bejbauser posted image . Pa še dobro, da imamo mi enak klobuček , da ga zdaj vsaj prav nosimouser posted image . Sem ga narobe ji dajala gor...jao božeuser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
14.4.2009 20:22:12   
Anonimen

Nya, saj ravno zato sprašujem, ker to naj ne bi bila dieta ampak neko zdravo dopolnilo k prehrani. To priporočajo tudi sladkornim bolnikom, prav tako pa tistim ki imajo probleme z anoreksijo...user posted image . No, par stvari mi je razložila ena, ki ima dejansko veliko pojma o zdravi prehrani, o anatomiji telesa...., zato sem pa mal bol skeptična, ker jaz drugače v take in podobne stvari nič ne verjamem, to me je pa kar mal prepričalo. Se pa še nism odločila.  Kleo, glej da tedensko poročaš stanjeuser posted image

o tem bi se dalo razpravljat - tko kot sem rekla, oni govorijo, kako je to vse naravno in oh in sploh in da te stvari rastejo v Ameriki na plantažah - rada bi jih vidla

no, jaz sem striktno proti temu - vama pa povem, da ja, bosta shujšali, sam pol bosta morali skoz to jest, drgač pride vse in še več nazaj

aja, še to - ta sestričnina hčer je zadnjič pri kosilu za veliko noč pojedla 7 različnih tablet, spila eno ****rijo - pa sm si mislila, ma j.e.b.e.š tablete, če je tko polna miza - ona ni jedla nič - oziroma je - eno žlico krompirja, pa ene par pereščkov solate

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2336
14.4.2009 20:28:29   
RMRM

o tem bi se dalo razpravljat - tko kot sem rekla, oni govorijo, kako je to vse naravno in oh in sploh in da te stvari rastejo v Ameriki na plantažah - rada bi jih vidla

no, jaz sem striktno proti temu - vama pa povem, da ja, bosta shujšali, sam pol bosta morali skoz to jest, drgač pride vse in še več nazaj

aja, še to - ta sestričnina hčer je zadnjič pri kosilu za veliko noč pojedla 7 različnih tablet, spila eno ****rijo - pa sm si mislila, ma j.e.b.e.š tablete, če je tko polna miza - ona ni jedla nič - oziroma je - eno žlico krompirja, pa ene par pereščkov solate

to je pa men tud user posted image user posted image user posted image . Sam men je pa ta gospa ravno kontra razlagala. Da s tem napitkom nadomestiš zajtrk in večerjo, kosilo ješ popolnoma normalno. Da je poleg napitka fino jemati še multivitamine in c vitamin ( no, nekaj takega). Nikakor pa ne da bi sam to jedel.

Najbrž je res vse samo njihov marketinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
14.4.2009 20:40:25   
Anonimen
Čer. user posted image

Podpiram nyo, glih zadnjič sva debatirali o tem Herbalifu, ker je obema zelo znana "piramida".user posted image Ko spoznaš pravo resnico, dejansko spoznaš kako hitro lahko zakompleksani ljudje nasedejo, da jim bo pri hujšanju pomagala stisnjenka.user posted image Brez da narediš nekaj zase kile ne bodo šle dol, vse ostalo je bedarija na kubik, prijatelj pa na tebi služi in se ti smeje za hrbtom, ko vse skupaj piješ, ješ, shujšaš pa nič. Itak shujša vsaka, če se odpove zajtrku in večerji (večerji sploh). Vsi napitki in ostala bedarija je samo psihaaaaaa. Tko, samo dodam mnenje, da vas opozorim na piramido prodajanja ala amway in ostale zadeve.

Drugače smo kul, smo cele dneve zunaj, Sara preboleva spet astmo, tak da moram spet do P ta teden po kremo. Se mi je čudno zdelo, da tako hrope prejšnje dni in evo, spet je udarilo na kožo. HB vsaj srbeče ni.

Kleo, dobro ti gredo spesnitve.user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2338
14.4.2009 20:46:29   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer. user posted image

Podpiram nyo, glih zadnjič sva debatirali o tem Herbalifu, ker je obema zelo znana "piramida".user posted image Ko spoznaš pravo resnico, dejansko spoznaš kako hitro lahko zakompleksani ljudje nasedejo, da jim bo pri hujšanju pomagala stisnjenka.user posted image Brez da narediš nekaj zase kile ne bodo šle dol, vse ostalo je bedarija na kubik, prijatelj pa na tebi služi in se ti smeje za hrbtom, ko vse skupaj piješ, ješ, shujšaš pa nič. Itak shujša vsaka, če se odpove zajtrku in večerji (večerji sploh). Vsi napitki in ostala bedarija je samo psihaaaaaa. Tko, samo dodam mnenje, da vas opozorim na piramido prodajanja ala amway in ostale zadeve.

Drugače smo kul, smo cele dneve zunaj, Sara preboleva spet astmo, tak da moram spet do P ta teden po kremo. Se mi je čudno zdelo, da tako hrope prejšnje dni in evo, spet je udarilo na kožo. HB vsaj srbeče ni.

Kleo, dobro ti gredo spesnitve.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem pa mislila da ne bo treba nič migat, pa bom kar suhcanauser posted image user posted image user posted image . Sej po eni strani sem ji kar verjela, po drugi mi je blo pa nemogoče, vse prelepo da bi blo res. Tko da sta mi najbrž kar evrčke prišparali, edin če Kleo pove čudežne rezultateuser posted image user posted image

Za Saro user posted image user posted image user posted image . Mi tud nekaj pokašljujemo, se je zgleda nalezel od Marka in od moža, sta bila oba nahodna, pa ne vem al od prehlada al od cvetnega prahuuser posted image Upam, da ne bo hudga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
14.4.2009 20:46:29   
Anonimen
didlinaa - to ti moram še povedat - da to ni piramida, ampak mrežni sistemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2340
14.4.2009 20:48:07   
RMRM

didlinaa - to ti moram še povedat - da to ni piramida, ampak mrežni sistemuser posted image user posted image user posted image

a sem vrgla kost za glodat user posted image user posted image

Sem pa vesela za mnenja, ker na netu so samo oh in sploh pohvale, zadovoljstva......V glavnem vse so suhice brez odrekanja hrane in brez miganjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
14.4.2009 20:50:51   
Anonimen
Mrežni sistem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no, da se bolje sliši a ne?user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2342
14.4.2009 20:51:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mrežni sistem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja no, da se bolje sliši a ne?user posted image

ja, ja - tko bolj učeno :))))

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2343
14.4.2009 20:53:47   
Anonimen
aja še to - je moj bil utrujen, pa je šel počivat tam pri njih v dnevno, pa je bla glih tam, pa je rekel, da je mal utrujen, mu je tkoj dve kapsule prnesla - pa je pojedel, k se mu ni dalo pregovarjat - pol pa namest, da bi bil ok, je zaspal ko topuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2344
14.4.2009 20:56:05   
Anonimen
Nekaj debate je že bilo na RR o tem

http://www.ringaraja.net/forum/m_1685617/mpage_6/key_/tm.htm

za boljše razumevanje kolk vse tole stane pa preberte od 1 strani naprej. Drugače pa je Mišni-Splišni povedala zelo lep komentar, ki te nasmeje od srca.user posted image

Pa vmes je debata, kako je od ene fant po 4 mesecih pozdravil arterijsko hipertenzijo- zvišan pritisk. Seveda, če ni jedel nič soli, balastov, maščob user posted image user posted image user posted image folk res vse preveč verjame.user posted image Kar vse je dobro naredil Herbalife. Japajade.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2345
14.4.2009 20:57:31   
Anonimen

aja še to - je moj bil utrujen, pa je šel počivat tam pri njih v dnevno, pa je bla glih tam, pa je rekel, da je mal utrujen, mu je tkoj dve kapsule prnesla - pa je pojedel, k se mu ni dalo pregovarjat - pol pa namest, da bi bil ok, je zaspal ko topuser posted image

Torej je dobil Herbalife v veji hipnotikov.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fak no. Men gre kar na smeh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2346
14.4.2009 20:59:33   
polly80
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

aja....pozabila povedat, da sem se včeraj po naključju srečala z eno fejst bejbo. Celo prepoznali sva se. Bejba je ful simpatična, tamala je cukerček, njenega user posted image  si pa nisem upala preveč gledatuser posted image user posted image .......
aja.....to je bila polly

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

alea,lepo te blo srečat,sma se kr začvekali,še bolj bi se,če bi bli sami,če je pa user posted image zraven,pa ne razume babjih čvek user posted image pa še sreča,da ga nisi preveč gledala,bi te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj,ti ful simpatičnauser posted image ,da o izabeli mali lepotički ne govorim..user posted image user posted image user posted image
pa suhica,fajn tebiuser posted image
sam ti pa user posted image nisi mela s sabo,tak da si ga nism mogla ogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image

drugače bejbe,saj vas pogrešam,a ta rr vzame preveč časa..user posted image

kleo,si hecna,sem se smejalauser posted image user posted image user posted image odkar ne dojim,hehehe,odkod ti ta idejauser posted image user posted image user posted image

pa samsa,javno opravičilo,ker kr nekak ne najdem časa..user posted image se morm poboljšat..

prijetno srečanje,pa slikice dajte pol čimprej gor!!!

ln

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
14.4.2009 21:02:18   
polly80

Tako mi damo lupčkauser posted image

user posted image

tako pa naš srednji škrat "dela traparije" namesto da bi se učil (je filmček)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
14.4.2009 21:04:34   
Anonimen
polly a tebe ne bo na srečanje? zakaj ne?

aja, še to, neki napovedujejo dež naslednji teden - a bomo mel srečanje v vsakem primeru?
mislim, kaj bomo, če bo dež?

< Sporočilo je popravil nya -- 14.4.2009 21:05:07 >

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2349
14.4.2009 21:09:38   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Dieta: Dva tedna, devet kilogramov

Želite poskusiti z dieto, ki zagotavlja do devet kilogramov manj že v dveh tednih? Če se boste načrta držali dosledno in vsak dan namenili 40 minut telesni dejavnosti, vas bodo rezultati presenetili.

Do obljubljenih rezultatov ne boste prišli s stradanjem, ampak z nekoliko discipline. Čeprav dieta na prvi pogled morda deluje strogo, pa obroki niso količinsko omejeni. Sadje in zelenjava sta dovoljena v poljubnih količinah kot tudi velikost na žaru pečenih zrezkov. Okuse izpopolnite z olivnim oljem, limono, balzamičnim kisom, soljo, poprom in začimbami po okusu, kavo in čaj pa lahko namesto s sladkorjem sladkate s sladilom.

Ne pozabite na malico!
Če se le da, jejte vsaj pet obrokov na dan. Za malico si privoščite sadje ali zelenjavo, več energije pa boste dobili z žitnimi ploščicami. Ne pozabite niti na vodo, spijte jo vsaj dva litra na dan.

Sedemdnevni prehranjevalni načrt ponovite dvakrat.

Ponedeljek
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja.
Kosilo: Dve trdo kuhani jajci in blitva ali špinača, kuhana v slani vodi.
Večerja: Zrezek, pečen na olivnem olju, in skleda zelene solate.

Torek
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala polnozrnata žemlja.
Kosilo: Na žaru pečen puranji zrezek, zelena solata in sadje po želji.
Večerja: Kuhana šunka in zelenjava po želji.

Sreda
Zajtk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, polnozrnato pecivo in rezina manj mastnega sira.
Kosilo: Mešana solata z jajcem in tuno.
Večerja: Zelena solata s šunko.

Četrtek
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala žemlja in zeliščni namaz z malo maščob.
Kosilo: Kuhano jajce in kuhana repa s korenjem.
Večerja: Jogurt s sadjem.

Petek
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, rezina polnozrnatega kruha s sirom.
Kosilo: Pečena riba z zelišči, solata s paradižnikom.
Večerja: Na žaru pečeno meso po želji, zelena solata.

Sobota
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, mala žemlja s puranjimi prsmi.
Kosilo: Piščančji file na žaru in svež paradižnik.
Večerja: Zelena solata.

Nedelja
Zajtrk: Kava ali zeleni čaj brez sladkorja, rezina polnozrnatega kruha s sirnim namazom.
Kosilo: Pečen zrezek na olivnem olju, zelena solata s papriko in paradižnikom, sadje po želji.
Večerja: Jogurt s sadjem.

Če želi,katera sprobat,jaz jo bom,pa če zgubim samo polovico,bo to fajn motivacija za naprej,sam začet je treba,pa bo.
Aja pa važička sem,sem bla včeraj pri frizerju,zdej moram pa samo še shujšat,pa bom spet lepa mamikauser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

časi
kozo

Kateri je boljši čas zimski ali poletni

zimski (38%)

poletni (62%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!