|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
13.4.2009 22:14:23   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Kaj se mi je pa danes ponoči zgodilo ej... Inya je zelo lepo spala, enkrat sem jo šla gledat če je res vse OK, ker je bila do takrat čist tiho (ene 3 je bilo). In naenkrat ob pol petih Inya ful v jok. Jaz letim pogledat kaj je in vidim, da po njeni dekci leze FUL AMPAK FUL velika žužka ala čebela - nisem dobro vidla. Zgleda, da jo je zbudil zvok al kva. Kok sem jo hitr vzela in odnesla v spalnico, mojeg pa tja poslala. Je rekel, da ni bil sršen ampak da je bila pa ful ogabna velika žužka. O MAJ GAD, kaj če i jo pičila.... Pa sploh ni imela odprtega okna - čez dan ja... Tako da gremo po hitrem postopku po mrežo za okno....

Grozno tole z žužki. Jaz se tudi bojim, da bi Nika kaj pičilo, sploh ko bo sezona komarjev, mi imamo pa pred hišo ribnik. user posted image user posted image user posted image  Upam, da ne bo kaj narobe, ko bom vtaknila tisto reč za komarje v vtičnico - nama je do sedaj zmeraj pomagalo in nisva bila skoraj nič popikana.

Se je pa pri nas že začel naval mesarskih muh. Joj kolk mi gredo naživce. Bi jih kar pobila, čeprav sem načeloma proti ubijanju vseh živih bitij.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 801
13.4.2009 22:19:47   
irma78

Irma, ha ha, meni je že kar malo nerodno ko se skoz srečujeva, tvoj si zihr misli, da sam pohajam... No, če smo že na dopustu za nego pa kaj pol a ne... user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa jaz danes zelo slabo počutim, včeraj zvečer mi je ful slabo postalo pa dans ni nič bolje... Pa ni od hrane, ker nisem jedla velikonočnih jedi. Čist bojkotiram letos. Mi res ne paše, kar na bruhanje mi gre k uno šunko zavoham al pa jajc.

Nič, danes so moji pri nas na kosilu, moj kuha. Danes bo bogi če bom jaz takole k bo moral Inyo ful imet. Jaz ležim.... Lep dan vam želim.

Daj nehaj, meni oz. nam je prav luštno in fino, da se takole videvamo. Sem prav vesela!  Je še moj rekel, da škoda da ni nikjer kakšne brunarice, da bi se malo vsedli in poklepetali v miru, pa še Inya in Nik bi se lahko še malo božala. Tako da big ne daj, da še kdaj kaj takega rečeš oz. napišeš. Drugič se pa mogoče lahko kar zmenimo da gremo skupaj na sprehod, pa bomo šli celo pot skupaj. user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je tale tvoja slabost posledica nočnih aktivnosti na morju??? Ali si sedaj na tabletkah? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 802
13.4.2009 22:21:59   
gogabojan
Čer čer.

Danes je dan tudi minil zelo lepo.

Smo bili na igrišču, kjer sta se očka in Bojan igrala nogomet, midva z user posted image pa navijala za bratcauser posted image user posted image user posted image . Je očka moral častiti kebab in 2 kepci sladoleda, ker je zgubil.

Vsi že spijo. Zame pa je prezgodaj za v posteljo.

K pišete, kaj kupujete v hoferju in lidlu
HOFFER - kupujem listnato testo, in naredim odlične štrudle. Pa dragi ma rad sokove (gazirane) od tam. Sedaj pa smo še mi začeli tudi ostale sokove tam kupovati. Nazadnje smo kupili cele platojčke cca10 jih je notri pri 50%deležu sadja. 6 kom pa pri 100% sadja, cena pa ista. Okoli 1,5 evrov stane. Super zadeva. Vsaj za Bojana.

LIDL - edino feta sir sem parkrat kupila tam. In je zelo dobra.

EUROSPIN - moj ma rad od tam tauser posted image klobaso, k fulll peče. Drgač pa tam svaljke kupim (bojan jih od tam edino jeuser posted image user posted image user posted image ), drgač pa roladice lešnikove.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 803
13.4.2009 22:25:28   
gogabojan
Joj punce. Pozabila sem vam nekaj povedat.

Kot že veste, se želi moj sinek fotografirati na veliko. K želi postati top model. Pa smo danes imeli fotošuting. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madona, ta je čist not padu. Še mami eno frizurico naredila in je bil čist navdušen. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 804
13.4.2009 22:27:14   
janja 27
ojla

evo prazniki so mimo jutri novim zmagam naprotiuser posted image user posted image

k ste lih pri debati od trgovin evo moje mnenjeuser posted image user posted image

aja še prej -  jaz sem manci in sedaj tud metki dajala instant hipove čaje in nobeni nič ne manjka..........sicer pa naša metka obožuje hruškov gosti sok tko da sedaj kr tole pijeuser posted image user posted image user posted image .

drugače pa jaz kr šetkam v različne trgovine, v lidlu vedno kupim wc papir 4 slojniuser posted image , pa kuhinjske bisačke za enkratno uporabo, pa sadje in zelenjavo ker mi je všeč, pa seveda kak izdelek k pride v akciji kot orodje pripomočki in te zadeve,pa baterije, ter vrečke za smeti , lazanja mi je preveč pikantna.......sem jo provala pa nam ni všeč tko da jo naredim sama, tudi burgerji so mi ok, pa suha puranja salama....feta sir je poceni, jogurti tudi, čeprav včasih jogurte kupim v eurospinu, pa riž majo tud ok....vloženo malo koruzo ( njami ) pa korenček in grah uložen za prilogo....včasih tud kake soke ( jih niti ne pijemo pretirano ampak za kak RD)

v eurospinu pa nabavim malinovec al limnoado za mešat z vodo ,definitivno PIVO ker je ful poceni in dobro.......pa kake slane zadeve, šunko za pico ker je poceni 2 kg cca 2,5 e........pa kake jogurte kot sem napisala, testenine včasih ker sedaj kupim tud s buget od spara, drugače imajo fine testenine...pa paradižnikovo mezgo, pa fižol v pločevinki (skuhan), pa včasih kake piškote al rulade ......tudi sokce v tetrapaku tamale s slamco so mi fini in ok....pa kak sir včasih....kuhano šunko....čistil in praškov ne kupujem v eurospinu jih tud nisem še provala.........

hofer - jaz nabavim tam plenice k so mi superca, pa instant belo kavo (njami ) tud oni imajo fine jogurte, pa fin pohan sirček, pa ok mi je tud njihov napitek piva - limona.......mam hofer kr mal daleč tko da tam lih ne kupujem stalno...........sedaj grem v četrtek taj po spodnej majce za manco pa bom kaj nabavlauser posted image drugače pa so mi njihove cunje za otroke full dobre in poceni,,,,trenirke za vrtec, bunde, spodnje perilo, bodji, jakne.....

glede mesa pa vam ne znam razložit ker ga mamo doma svinjsko in goveje , piščanca in purana pa grem nabavit v neverke - pivka.  kjer je ta farma tko da kupim več in mam zalogo.....purana včasih kupim v lidlu pa mi je ok, kar je pa zmrznjeno pa nimam izkušenj......npr tisti spohani zrezki in te zadeve, aja ribe sem enkrat nabavla v lidlu pa so ble user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko da sedaj nabavim v šparu al ribarnici...

evo moje mnenje kaj in kako čakam pa še od kere raport mooče je ša kaj k vem

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 805
13.4.2009 22:27:55   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Valla, kako je Tilen danes?

Irma, ha ha, meni je že kar malo nerodno ko se skoz srečujeva, tvoj si zihr misli, da sam pohajam...

Boljše, hvala. Mislim, da bomo počasi spet nazaj na starih tirnicah.

Sem pa tudi jaz pomislila, da ste se že velikokrat srečali user posted image  Ampak, če ti skoz pohajaš, tudi onadva skoz pohajata, a ne? user posted image  user posted image

Irma, imaš ZS, ne vem, če si videla.

Nisem videla, tako da sem ti šele sedajle odgovorila.

Drugače je pa res, midva z Nikom res več ali manj samo pohajava - saj to ste že opazile. Moj dragi pa itak pravi, da to spada zraven k dopustu za nego in varstvo otroka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 806
13.4.2009 22:31:13   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dober dan
Sma pa prej bila pri sestri na kavi potem sem mu skuhala bučko za jest in je njamiuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa je na počitkuuser posted image user posted image

Potem ko pa se zbudi bomo pa šli verjetno mal ven če bo kaj nehalo pihat, ker zdaj piha ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo pa danes že stari pol letauser posted image user posted image user posted image , joj kak je to hitro preteklouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa grem še mal po stanovanju pospravituser posted image user posted image user posted image user posted image , se mi pa itak nič ne da.user posted image user posted image

Čestitke za polletnico tvojega sončka. Ste si kakšno tortico privoščili?

Jaz sem tudi danes dala Niku bučko, zraven pa še krompir, pa mu ni šlo dol. Moram poskusit samo bučko, pa upam, da bo kaj bolje.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 807
13.4.2009 22:49:38   
irma78
Sicer smo pa bili mi danes doma - smo včeraj preveč letali- naokrog. Moj dragi je danes malo vrt urejal, meni je med Nikovim spanjem uspelo še psa skopati in nekaj rožic posadit, ob 18-ih sva jo pa mahnila na en hiter giro po PSTju. Mi je pa prav grozno, da je podaljšanega vikenda že konec. Jaz bi se z lahkoto navadila na take vikende. Je bilo res tako lepo!!!

Hvala za odgovore glede čaja. Sem mu danes dajala za pit prekuhano vodo, pa mu ni šla kaj preveč v slast. Ampak ne bom odnehala.

Kar se pa tiče jutrišnjega zmenka. Zaradi mene se lahko tudi kasneje dobimo (prej pa z moje strani ne bi šlo, ker Nik se po novem zbuja okrog 9-ih in do pol enajstih ravno pojeva obrok GH), bi bila pa še zmeraj bolj za kakšen sokec v senci kot pa za Areno, sploh ker je Nik čisto navdušen, ko je lahko zunaj. Tako da se lahko dobimo v Čolnarni v Tivoliju, kjer je itak senca, če se pa boste odločile za Areno bova pa tudi tja brez problema prišla.

Glede na to, da vas sedajle bolj malo čveka tukaj gor, vas pridem jutri enkrat okrog 10-ih malo prebrat, da vidim kako ste se odločile.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 808
13.4.2009 22:54:11   
gogabojan
Evo nekaj slikic.

Ma meni je super. Vam pa nevem no. Saj vam konec koncev ni treba gledati. Vsaka mama pa rada pohvali svojega sineka.user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 809
13.4.2009 22:59:33   
gogabojan
Irma, jaz sem še vedno tukiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se.

Neposredna povezava do sporočila: 810
13.4.2009 23:02:18   
irma78
Goga, odlična frizurca. Bi morala poklic zamenjat. user posted image user posted image user posted image

Kar pa se tiče Bojana je pa res pravi manekenček. Boš morala še zelo pazit nanj.

Neposredna povezava do sporočila: 811
13.4.2009 23:12:11   
gogabojan
user posted image

še ena slikica. user posted image user posted image user posted image

madona mi neki net zafrkava  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 812
13.4.2009 23:18:53   
irma78
welcome to the club.

Sem bila že tako jezna, ker ni nič delalo, sem hotela že ruter resetirat. Očtno je sedaj, ko je počasi konec praznikov več ljudi na netu, pa se jim zadeve sesuvajo.

Neposredna povezava do sporočila: 813
13.4.2009 23:26:38   
gogabojan
Mah kr neki.

Mal pokukam sem gor, medtem ko mi rač. melje. K moram poiskati neke statistične podatke, ki jih potrebujem. Pa glih zdaj, ko mam čas, in mir, da naredim do konca, me net zafrkava. Da bom ja morala jutri spet delati.

Sem upala, da bi danes končala.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 814
13.4.2009 23:34:24   
irma78
Mah to ni res, kako mi net nagaja.

Najbolje, da se spat poberem. Sem mislila še nekaj likat, pa sem vso voljo izgubila.

Tako da, lepe sanje in mirno nočko vam želim!

Goga, tebi pa uspešen večer pred computerjem in upam, da dokončaš to kar delaš.

Neposredna povezava do sporočila: 815
13.4.2009 23:36:03   
gogabojan
Hvala.

Lepe sanje.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 816
14.4.2009 6:29:56   
gogabojan
Jurto punce.

Moja dva sončka še vedno spita.

Mami pa je prej  ustala, ker včeraj nisem dobila zadosti podatkov, pa je treba navsezgodaj zjutraj delati, ko ni prezasičeno omrežje.

Lepo prebujanje vam želim.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 817
14.4.2009 7:20:44   
PikicaStonoga
Jutro!
Naša je pa noč prespala, mislim da šesto al sedno do sedaj (tko nekak vsake tri tedne ji rata) in celo drugo v tem podaljšanem vikendu. Prespala je tudi iz sobote na nedeljo! user posted image user posted image user posted image  Zdej že sicer bedi, samo še ne sitnari okrog, ampk pridno aja v postlci! :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 818
14.4.2009 7:23:57   
PikicaStonoga
Aja pa še to sem hotla: če bo katera pohajala in zašla v Medvode, se lahko kaj dobimo.
Kot sem rekla, danes ne bova hoidli v LJ, imava pa čas cel dopoldne do enih, ko dobiva obisk :)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 819
14.4.2009 7:36:37   
PikicaStonoga
Sem se ravnokar odločila, da bo danes dan za lenarjenje - dopoldne v pižami, malo pred TVjem, ko bo Tijana spala, malo pod tuš in malo pospravljanja ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 820
14.4.2009 7:39:24   
jolly123
Dobro jutro! Mater mam grozno noč za sabo, sva jedla eno fejst slano pico s tatarsko zvečer in če nisem šla 10 krat vodo pit ponoči. Pa spijem dva tri deci, se uležem čez pol ure spet tooook žena da ne morem spat, pa še enkrat. Sem ziher spila dva litra vode, pa sploh nič scat šla...pol veste kok je bila slana. user posted image  user posted image

tajko je danes v redu spal sicer se mi je zbudi ob devetih po dveh urah spanja, kar se ni zgodilo že lih 5 mesecev user posted image Ampak je takoj zaspal nazaj samo da sem rekla ššššš. Ob treh je dobil porcijo mleka in potegnil vse do 7-ih. Torej 12 ur spanja danes user posted image user posted image

a pol nobene ne bo? Jah nič bom šla pa drug teden v Ljubljano user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
14.4.2009 7:44:23   
PikicaStonoga
Hofer: čaji, kapučino, sladkarije, arašidi za lušćenje, slani arašidi v piksni, sadje, zelenjava, sangrija, šamponi, deodoranti, zobne paste, zobne ščetke, plenice, kisle kumarice, fižol, grah v piksni, jušna kocka, pice, jogurti, wc papir, papirnati robčki, papirnate brisače za kuhinjo, baterije AA, 100% sokovi, ledeni čaj, sir v lističih, kruh, cornfleks, konzervirane ribe takšne in drugačne, različne stvari v akciji iz reklame, kot oblačila za otroke ...,mleko, sojin napitek, poa še kaj bi se našlo, pa se zdaj ne spomnim!  

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 822
14.4.2009 8:02:54   
Dream
Dobro jutro!

Matic mi je spet zadremal pri dojenju, sedaj pa imam čas za komentarje in branje. Včeraj smo bili na Gradiškem jezeru - Pšemek, se nisva nikjer videli??? Vse lepo in prav, če le ne bi tako grdo pihalo in se je posledično naš gospodič drl v vozičku in bil najglasnejši od vseh ostalih otrok, ki smo jih srečali. Potem smo hoteli it še malo naokrog, pa je povsod v bližini nagajal veter in smo šli do Kamnika in čez Tuhinjsko dolino nazaj proti domu. Od celega izleta je Matic menda še najbolj užival, ko je lahko pasel kraivice, medtem ko sva midva jedla

user posted image

Hofer kupujem s čokolado oblite napolitanke, pecivo iz listnatega testa, kapučino, včasih kruh, sadje in zelenjavo, bebi paličice, šampon za user posted image , kdaj pa kdaj zobno pasto, vrečke za smeti, cimetove blazinice, testenine, vložene šampinjone, višnjev kompot, artičoke v olju, moko, sladkor, probiotični jogurt, sadne jogurte z mnj maščobe, sir, salame, občasno tudi kakšno pivo, sladoled, meso, čokolade, bonboniere, žvečilne gumije, pa še bi se našlo (to je samo kar se hrane tiče). Lidl pričakujemo kmalu v našem kraju, tako da se tega zelo veselim, aj se mi zdi, da imajo še večjo izbiro.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 823
14.4.2009 8:12:01   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Dobro jutro!

Matic mi je spet zadremal pri dojenju, sedaj pa imam čas za komentarje in branje. Včeraj smo bili na Gradiškem jezeru - Pšemek, se nisva nikjer videli??? Vse lepo in prav, če le ne bi tako grdo pihalo in se je posledično naš gospodič drl v vozičku in bil najglasnejši od vseh ostalih otrok, ki smo jih srečali. Potem smo hoteli it še malo naokrog, pa je povsod v bližini nagajal veter in smo šli do Kamnika in čez Tuhinjsko dolino nazaj proti domu. Od celega izleta je Matic menda še najbolj užival, ko je lahko pasel kraivice, medtem ko sva midva jedla

Dream - naslednjič ti ni treba hodit v Kamnik, saj lahko greš v Lukovici do cerkve, šole in gradu  - Brdo pri Lukovici (sigurno si vse to videla iz glavne ceste) in edina cesta, ki gre mimo razvalin gradu, pelješ se čez drevored, pelje čez hrib direkt v Tuhinjsko dolino! Sicer ovinki in hribi, ampk lepa narava in sigirno pol bližje, vi ste naredili en veeeeeeelllliiiiiiikkkk krog ...veš za drugič ;) 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 824
14.4.2009 8:17:24   
čebelka77
Dobro jutro. Prazniki minili, lepooooooooo, zdaj pa v stare tirnice. zadnje dni imamo kr srećo s spanjem, samo kakšno dudo je včasih treba dat, super. Zdaj grem pa mal prebrat za nazaj.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?