|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
11.4.2009 21:58:45   
boma2
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne rabim nič napisat veste kam grem... :)

boma2 :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.4.2009 22:07:22   
Pupka
Punce, upam da še ni prepozno, da vam zaželim lepe praznike! 
Sem dans tako utrujena da ni res. Očitno je kriva luna. Pred prazniki sem hotla it še na frizuro, ker že več kot pol leta nisem bla- na barvanju še dlje, pa sem dobila M user posted image in nisem šla. In je tko huda, da si bom vsak čas pampersko dala med noge user posted image user posted image Kako je pa pr vas? a je čist normalno, tko kot pred nosečnostjo, je bolj ali manj intenzivna?
jaz mam ful bolj- kot da bi mela pipo...

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.4.2009 22:10:42   
Katjusa
Moja 1 M po porodu je bla ful manj močna pred drugim porodom sem imela tako močne, da sem se ponoči včasih zbudla v mlaki.... no zdej je bla pa ful bolj normalna in upam, da tako ostane.... take sem imela pred prvim porodom pol pa ful močne no zdej pa kot sem rekla upam, da bodo normelne....

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.4.2009 22:14:57   
Onasiss
AH pupka, naj te potolažim, da sem jo jaz tud včeri doblauser posted image user posted image user posted image . Pa se mi zdi, da tud fulll teče. Upam, da bo vsaj kratka. Sem pa res čisto pozabla kako je bilo pri prvem user posted image user posted image user posted image , je pa res da sem zelo dolgo dojila, kar zdaj samo na pol.

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.4.2009 22:43:21   
kayica24
še je katera tukaj?

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 23:12:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kayica24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
12.4.2009 8:07:08   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: boma2

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Jaz ji pa dajem kapljice in ni nobene velike panike, mogoče ker imajo baje punce manj krčev.user posted image user posted image user posted image No vsaj pri nas je taka praksa, ker je imel ta velik res hude krče, pa sem mu s šentjanževim doma narejenim oljem masirala trebuh in je bilo boljuser posted image user posted image user posted image

ja jaz pri hčerki nisem imla tako hudih problemov, pri sinu, pa kr velike...

mi nimamo pr nobenem probleme zaradi kapljic jih pa ne dajem rednouser posted image user posted image user posted image ko se spomnim tak al tak jemo umetn mleko in so ti vitemini že tud tam notri....

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
12.4.2009 8:11:03   
Katjusa
dobro jutro
user posted image

lepe pisanke vsem jst sem svojo že dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
12.4.2009 8:53:23   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

dobro jutro
user posted image

lepe pisanke vsem jst sem svojo že dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za tako lepo pogostitev...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
12.4.2009 10:32:57   
Onasiss
Hvala Katjusa.

Ampak tale Velika noč mi bo pokvarila načrte, ravno sem začela hujšati pa se ne morem upret potici, tako da bo hujšanje malce počakalo.user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
12.4.2009 10:39:24   
Balonchy
Dan Ex trebuščkarce...

Mi se počasi odpravljamo na teren in se vračamo nazaj proti večeru...
Na kosilo smo povabljeni k teti na obalo, na pozno popoldansko malico (komaj čakam žolco) smo pa povabljeni nazaj v naše konce... Pestro bo...
Mal si gremo glave spucat, ker včeraj smo imeli totalno štalo - mali je jokal od 12 ure pa nekje po 21 uri se je počasi zaključevalo!!! Vmes je jedel samo 1x in da slučajno ne povem koliko - skoraj nič!!! user posted image

Uživajte v lepi velikonočni nedelji!!!

user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
12.4.2009 10:47:20   
simonakr
Katjuša, hvala za zajtrk! In za zajčka!

Mi gremo pa zdele na Bled na kremšnito pa na sprehod okrog jezera, pol pa na kosilo kar domov.

Lepo se mejte pa se slišmo zvečer!

Pa še enkrat lepe praznike pa veliko sončka!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
12.4.2009 10:49:33   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Hvala Katjusa.

Ampak tale Velika noč mi bo pokvarila načrte, ravno sem začela hujšati pa se ne morem upret potici, tako da bo hujšanje malce počakalo.user posted image user posted image user posted image

ja hujšanje se vedno začne po praznikih in ko je prazen hladilnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
12.4.2009 12:34:08   
Ajvy

user posted image user posted image user posted image vsem mamicam, ki ste pekle potico... jaz  sem jo kr kupila... :

pr nas jo moja mami speče smo pa jajčke kupli pobarvaneuser posted image user posted image user posted image user posted image no moj je reku, da ne bomo barval.... sma ko bodo otroci mičkeno večji pa bomouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi smo jajčke barvali, ker je hčerka komaj čakala... :)

pri nas smo pa jajcke barval, ker sva midva komaj cakalauser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.4.2009 13:59:59   
brkn83
Čao.

kako ste kaj? no mi smo se že danes nažirali,........... tk da bo treba kmal začeti hujšati, sam kaj ko ne morem zdej ko še dojim.
Moj si je pa danes zaželel eno pecivo, tk da bom zdej šla  pečt, potem pa itak dobimo obisk, pride nečak po pisanko. Še prej pa grem zdele hitro nahraniti Nika.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.4.2009 20:03:49   
Balonchy
Ekola...
Mi smo doma!!!
Pokamo po šivih od hrane... user posted image

Malček je bil priden...
Zdaj je že skopan in se z očijem uspavata!!! user posted image user posted image user posted image

Lep večer še naprej...

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
12.4.2009 21:13:41   
Ajvy
oj, vidim, da imamo po večini vse isti problem...smo full site....the best......

MI smo bili danes na obisku pr bratu in njegovih dveh cukrčkih...madona rastejo....in kolk sta fletkana......

Tisa je bila pridna, ko se je sirena uklopla, pa smo šli hitro domov, se doma zrihtali...in sedaj obe punci spita.....jst pa čakam ,da nama možel speče pačalinke...se mi luštajo že dva dni....in on tako dobre naredi.....

držte se.....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
12.4.2009 21:35:12   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

.....jst pa čakam ,da nama možel speče pačalinke...se mi luštajo že dva dni....in on tako dobre naredi.....

Ej, dobra si. Jst si niti pomislit ne upam zdele na kaj sladkega, ker mamo doma potico za pojest, posebej pa kej k so tkole še jajca prisotna. Me kr glava boli od vsega tega holesterola.user posted image user posted image  

No mi smo se šli pa pred kosilom "past". Smo šli nabirat regrat. mljask. Po kosilu pa smo šli k tastu in potem v Lj na sladoled in en džiro, da vidmo kaj je novga. Dogaja ful, ljudi je tudi polno, predvsem pa je ogromno turistov.  

Evo, otroc zdele spijo, regrat je tud spucan, zdele grem še mal likat, pol pa upam da me bo moj Onasis zmasiral.

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
12.4.2009 22:27:08   
Katjusa
punce jst sem včeraj pojedla zvečer eno jajčko in se mi dons cel dan spahuje sej sem jedla sam ne morem rečt da sem se najedla tok da pokamuser posted image user posted image user posted image user posted image

moja princa spita skupaj v florjanovi sobi in zdej grema z možekom po debelih 2 mesecih končno skupi pogledat en filmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutri gremo pa na hrvaško k starim staršim od mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image lepo se imejte in veseli ponedeljekuser posted image user posted image user posted image

lahko noč

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
12.4.2009 23:31:37   
Onasiss
zdej grema z možekom po debelih 2 mesecih končno skupi pogledat en filmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da to ni mogoče izgovor zauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . vsekakor lepo uživajta ob filmu.

jaz grem pa spat. Sem zlikala dva stroja cunj. Nočko

So what....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
13.4.2009 11:00:22   
Balonchy
Dan...

A tuki se še spi???  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
13.4.2009 13:29:37   
Ajvy
Balonchy...nimajo časa...treba se je dobrot najest user posted image user posted image user posted image user posted image
Je pa zanimivo, kako nobene nikjer ni....user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
13.4.2009 17:33:53   
Čebel@
uf kakšno zatišje je tuki goruser posted image
katjuša.....predno pozabim-hvala za zajčkauser posted image user posted image

no mi smo tudi samo jedli,jedli in še enkrat jedli-me bo vsak čas razgnalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v soboto smo šli na morje(do večera) in sva hano poslikala kako je uživala na sončku,včeraj smo imeli zajterk potem pa ven z vozičkom po sončku na sladoled,danes sva šla pa zjutraj na kavico potem pa sem jaz pospravljala ker tko zoperno piha da smo kar notriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še pohvalim našo bejbo-danes je spala od 23.00 do 7.30user posted image user posted image user posted image sem jo hodila gledat če dihauser posted image user posted image user posted image

želim vam lep dan še naprej

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 13.4.2009 17:35:19 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
13.4.2009 20:36:03   
MIHAILO
Zivjo punce...mi imamo zelo malo krckov,upam,da bodo cisto miniliuser posted image ...je pa nastal drugi problem...zgleda ,da imam malo mleka,ker je Mihailo se po dojenju iskal jesti in je jokal sem mu dodala umetnega in je lepo pojedel...meni se tece mleko ampak sem opazila 2,3 dni nazaj da imam mehke dojke,prej so bile pa trde ,kok so bile polne....zdaj cakam ,da minejo tri ure in si probam spumpati,da vidim koliko mleka imam sploh...kaj pa ce imam "nekvalitetno"vodeno mleko???kako naj to vem???pa kako naj vem koliko je dosti,ko si bom scrpala???Pa koliko naj bi pojedli na obrok v mililitrih?Hvala za pdgovoreuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
13.4.2009 21:10:48   
Onasiss
Ojla, mi smo bili pa danes pri sestrični na pikniku, je pihalo ampak je bla tamala ves čas pridna v košari vozička in sploh opazila ni kaj se vzunaj dogaja. Smo se imeli res luštno.

Mihailo, koliko dolgo se pa dojita? Lahko pa je, da imaš res vodenega čeprav nekateri govorijo, da to  kao ni možnouser posted image . Moja v enem obroku, če je res ful lačna poje okrog 120 ml. Ti ga kar čimvečkrat pristavi pa veliko pij. Če pa ne bo šlo, mu pa po dojenju še dodaj flašo, ampak najprej ga podoji!
user posted image user posted image Pa bravo za malo krčkov, kmalu bodo res minili.

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?