|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
12.4.2009 10:11:03   
Tanchy
Jaz vam tudi želim vesele praznike kar je še ostalo!!!

Najlepše je živeti za svoje otroke!

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
12.4.2009 10:16:52   
Muca83
sasa84, posteljico in previjalno sem naročila oboje pri Recinko. Ravno včeraj je prišlo in sva že sestavila user posted image Čakala sem 2 dni, tako da so res hitri. Elevit so pa vitamini za nosečnice in doječe matere. Jaz osebno mislim, da rabim kakšen dodatek, saj se trudim zdravo jesti, ampak se mi še vedno zdi, da pojem količinsko premalo, da bi bilo dovolj vsega za oba. Sploh če pomislim, da imam kljub temu, da Elevit vsebuje železo še vedno hemoglobin na spodnji meji. Sem pa jemala Tifol do dopolnjenih 12 tednov, potem pa Elevit naprej. Saj če se ti dobro počutiš in imaš dobro kri, potem pač ne potrebuješ dodatkov.

Tako, midva sva zdaj prvi večji nakup opravila, kaj bo na vrsti naslednji mesec še ne veva, sva se pa zmenila, da bova voziček kupila bolj pri koncu, da ne bo gužve delal v stanovanju. user posted image

A si bo katera privoščila kakšen prvomajski oddih? Midva sva oba vzela dopust tisti teden in bova šla najbrž v kakšne toplice za 3 nočitve.

Mogoče bova smuknila tudi na morje za 25. junij, poleti pa ne bova šla nikamor, ker imamo kolektivni zadnji teden julija in prvi avgusta, takrat ko bom jaz že na porodniški in si ne upam zadnji mesec pred PDP kam daleč hodit.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
12.4.2009 13:20:57   
modrasmotka
Sem majhen zajček s polno košarico in potujem naokrog. Tudi tebe obiščem, na tiho pozvonim in ti vesele velikonočne praznike zaželim!

evo vesele velikonočne praznike!joj je tk lep vreme da smo kr uzuni,pa kr papcamo....

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
12.4.2009 13:55:29   
cowgirl
prazniki..... futr..... :-) šunke, pirhi, potičke...
glavno pa je, da se pri zelenjavarju dobijo zeloooo dobre melone in lubenice! jaz jih že pridno malicam. user posted image  sladoledu se pa itak ne morem več upreti... mislim, da ga bo letos čez poletje šlo šeenkrat več kot v normalnih poletjih. user posted image

moj user posted image  pa že tako veselo brca in se vrtu v trebuhu, da ga že moj dragi čuti z roko. prej se je moral z ušesom naslonit na trebuh in je rekej, da brcike sliši (in ne čuti).

zadnje dni sem malo šarila po vrtu in sejala rožice, seveda opremljena z dvojnimi rokavicami... zaradi toksoplazmoze. ker je v okolici ful mačk in pri hiši ena mačja princesa moram vedno pazit, da si roke umivam in pazim ko presajam kakšne rože.

miska_mccute: super majčke! jaz bom sigurno eno naročila. majčko pa preko neckermana, če imajo kakšne dobre nosečniške.

Carpe diem

(odgovor članu modrasmotka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
12.4.2009 14:54:51   
poopsie
Ojla nosečke :))

Vse uživate ob hrani?user posted image
Jaz sm ravno pojedla 7 kosov poticeuser posted image user posted image  Pa še mami mi je za zraven dala in bom še nadaljevala.. Mogoče pa postavim rekord user posted image

Za 1.maj bomo doma, so se nam že obiski napovedali. 99% pa je,da gremo 20.junija na Mali Lošinjuser posted image

Ime smo se odločili za Lejla(mogoče leyla..) Včeraj pa mi moj reče,da bi lahko imeli Zojouser posted image  Ampak ne odstopam od prvega imena.user posted image

Moje spanje je katastrofalno. Obračam se iz boka na bok, ne najdem pravega položaja, obiski stranišča so na 2urniuser posted image user posted image  Okoli 6ih pa še Iraya priraca k nama in se mi lahko zmešauser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.4.2009 17:34:30   
eee35
poopsie: Lejla lepšeuser posted image . Jaz pa se še zmeraj bremzam glede hrane, čeprav je vse takoooo dobro! Potico obožujem, pa sem jo včeraj en kos in danes samo en...Beda. S sladoledom, pa ne vem, kaj bom naredila, ker ga lahko en liter naenkrat pojem, zdaj pa ni nič že dva tedna, pa se počutim, da počasi se mi meša. danes sem že zelo blizu, da grem peš na bencinsko črpalko p eno lučko vsajuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.4.2009 20:02:21   
Muca83
Eh, mene pa tele velikonočne jedi ne ganejo preveč. Nisem ljubitelj nobene od njih, pač malo pojem pa je.

poopsie: Tudi meni je Lejla lepše kot Leyla. Saj ime je v bistvu enako ampak jaz vedno pomislim, kako bo moral otrok ko zraste povsod razlagat, da ima Y v imenu in je J, pa je že meni čisto tečno, ker imam tak priimek, da imam eno črko vrinjeno noter, večina ljudi pa ima ta priimek brez te črke in potem mi to črko itak povsod gladko spregledajo in mi narobe vpišejo podatke, al pa me kr nimajo v podatkovni bazi, pa moram spet extra razlagat, da je tam še ena črka... Zaradi tega je moj vidik čimbolj klasično, ker mi je res tečno. user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.4.2009 20:22:03   
kerala
Ojla,
kako kaj, prazniki, hrana...
Pri nas smo s hrano kot ponavadi, šunke ne jemo, potice ne pečem, babi je v Ljubljani in nam je tokrat ni uspela poslati... sem pa "velikonočni" štrudel spekla, pa je. Pirhe sta pa punci tokrat tako lepo pobarvali, pravi umetnici, zdaj jih je pa kar škoda pojesti in jih zaenkrat samo gledamo...
Uglavnem, danes sem si prvič letos obleka kopalke in se sončila na vrtu - uau kok to paše! Moram si čimprej malo barve nabrat, poleti bo tako prevroče.
Pri nas v Kopru so pa prejšnji teden odprli najboljšo sladoledarno v Sloveniji, vsaj po mojem mnenju - saj ne na novo ampak je bila čez zimo pač zaprta. In se nisem mogla zadržat, sem si ga že 2x privoščilauser posted image . No, če katero zanima, je za koprsko tržnico, imenuje se Kepica - če ste kje v bližini je res greha vrednouser posted image  
No, pa lepo se imejte, jutri si še lahko privoščimo, potem pa spet user posted image

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
13.4.2009 8:39:46   
Sulfinija
Ojla!

Njaprej vsem skupaj en lep sončen pozdrav.Sicer je skoraj praznikov konec še zandji praznični dan preživite lepo vse skupaj.
Midva z najino user posted image  sma praznike pržeivela kr doma na kavču ob pletenju jopice ter brnaju knjige,so przanike kar hitro minili.Z hrnao nisma kaj prevečl pretirava,mene je včeraj celi dna zelo tiščalo na vodo očitno mi tale očna hrana ni prva nič pasala zato sme si danes za zajtrk privoščila kar čokolino.KG kar letijo same od sebe v teh dveh tednih ko ležim spet +2kg.user posted image  pridno kobaca,brca sem in tja in tudi bodoči očka jo že na dotik z orko čuti,jaz pa vsak dna bolj zelo aktivna je tale najina user posted image .Komaj čakam,da dobim odpustnico v roke potem se takoj naorčim pri svoji G in v petke imam prvi derl materinske šole.POčutim sem dobro vendar počivaje,počivanje kateresa se rensično strogo držim do wc k mizi in nazj.Sicer malo po stanovanju eno parkrat na dan ostalo sem več ali man j v ležečem položaju.
Tudi midva že imava imeni Val ali Hana.

Vidim da vse veselo nakupujete meni je sedaj prvi cilj,da z najino user posted image  zdržima čilj dlje v enem kosu.Potem pa nekje junija naročima vozeka kar iz baby centra,previjalno nekje junija ko bom resnično ven iz večje nevarnosti kajti resnično lahko porod čakam par tednov prej vse takole kaže.

Danes dobima obiske tašča,...se že veslim kajti cele praznike jih nisem videla.Kar se tiče sadja je lubenica in jagode so moje že celo nosečnost in bo takole najbrž ostalo do konca.

Jutri mene in najino user posted image  očka zapušča gre na morje na teren do petka.Upam da bo petek čimprej prišel in bomo vsi trije za vikend spet skupaj.Mogoče mi še moja G dovoli kak lahek sprehod da se malo naućijem sončeka.Sicer sem tudi kaj vmes na balkonu vendra le v vodoravnem položaju.

Takole avgustovke na kratko moje javljanje bodite mi fanj in lep praznični ponedeljek vam želim vsem skupaj.

P Mojcauser posted image 22t4dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Tanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
13.4.2009 9:14:08   
hel32
Lep dan punce,kako ste kaj v teh prazničnih sončnih dneh.
Sem zdaj dva dni preveč jedla in sem pridelala kar 1 kguser posted image user posted image ,že bašem sadje!
77ira,dobrodošla in hvala za nasvet.
Spanje,tudi jaz se več al manj premetavam iz boka na bok,bi bilo fino, da se bi lahko v redu naspale,bo tak po rojstvu našihuser posted image  bolj malo spanja.
Oprema, mi imamo doma posteljico in previjalno od Lip Poljčane, voziček pa od Peg perego,sestavljali še nismo je še čas,oz nekje za prvomajske bomo.
Imena še nismo izbirali zuser posted image  sva se odločila da bova aktivno zbirala poMF, ko bom vedela kaj dobimo.
Oblačilca- nekaj jih že imam v nevtralni barvi, ostalo potemuser posted image user posted image !
Kako ste se kaj odločile gede paketa za novorojenčke,jaz mislim da bom kr e-paket sama izbrala kaj pač rabim:tetra plenice,povijalne,majčke,...Od opreme pa nič ker bova vse kupila.
Brcike,vsaki dan so močnejše,in se tudi z roko čutijo kr fajn.
Uživajte v sončku!
Sulfinija,lepo, da je vse OK. ti kr počivaj.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
13.4.2009 10:03:26   
Ayo
Jutro!!

Jaz sem se tudi vceraj najedla sladoleda, tako da ga imam za nekaj casa dovolj user posted image user posted image user posted image
Drugace pa tudi pri nas ne pretiravamo z (velikonocnimi) pojedinami. HB

Na sreco jaz ponoci dobro spim. V 1. user posted image je bilo pa spanje katastrofa vseh 9 mesecev!!

V soboto sva z mojim izmerila obseg trebuscka, pri 23 dopolnjenih tednih smo na 88cm. user posted image

Ena je vceraj govorila o bolecinah v noznici - tudi mene je vceraj popoldne in se posebej zvecer fejst zagrabilo (kot med M) + notranji strani stegen , kot nekaksni krci (se spomnim istih bolecin iz prejsnje user posted image ). No, tako da sem rajsi kar malo bolj pocivala, je bilo potem boljse.

Pri imeniha se nismo cisto odloceni, recimo da imamo ozji krog izbora, se moramo samo se odlociti za katerega.

Poopsie, ja meni je tudi Lejla lepse ime, in se tudi strinjam z Muco83 da tisti y povzroca tezave. Imam jaz isti problem tako z imenom kot priimkom in mi je to najvecja mora, ko moras vsakic vse crkovati in razlagat kako je pravilno.

Kerala, fous za kopalke in soncenje! Jz bi tud!!!!!! user posted image

Nic, se grem tolazit z likanjem! user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
13.4.2009 10:29:34   
Joob
Jutro tudi od mene,
najprej morm povedat, da pogrešam naš seznamček, ker tako nisem nič na tekočem, kdaj ima katera pregled, kateri spol sedaj prevladuje, ko je čas morf.pregledov.
Glede hrane, včeraj sem tudi jaz imela naval na potico in torto, danes se pa tako slabo počutim, ker sem vsa zapacana z to velikonočno pojedino...HB, da je konec praznikov.user posted image
Glede imen sva se pa že na začetku dogovorila, da če bu punčka, ime izberem jaz, če pa deček, pa mož...tako, da je zdaj na njemu, da izbere neko fletno ime...jih ima pa cca5 v ožjem izboru.

Tako, zdaj pa šibam pospraviti perilo in počasi bo treba stopiti k štedilniku.user posted image

Lep sončen dan, uživajte in božajte svoje buhije.user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
13.4.2009 12:02:20   
sasa84
Ja, sladoled tudi mene ful mika in bi ga lahko vsak dan jedlauser posted image  Ko grem na kavo, se sploh ne morem upret, da ne bi še kakšnega sladoleda maznla zravn. Noro mi paše že zdej, kaj bo šele poleti, ko bo res vroče. A je kakšni že zdaj ful vroče? Jaz komaj čakam, da prešaltam na kratke hlače in oblekice.
Malo prej sem si zmerila obseg trebuha - 85cm pri 22tednih. Kr kuluser posted image
Za 1.maja gremo v hribe na vikend (midva+kolegi). Bomo malo na žaru pekli, kuhali golaž, bograč v kotlu,...Uživancija 100na uro v glavnem! Kile bodo pa sorazmerne z uživancijouser posted image
Mesec in pol pred rokom gremo na morje na Hrvaško. Mi ravno ne paše ta Hrvaška, ampak smo glih dobili eno poceni varianto, tako da...Razdalja me niti ne skrbi, skrbi me bolj vročina.
A si je slučajno katera omislila kopalke za nosečnice?
Midva stanovanja še nisva nič preuredila, še kar čakava...Se morava pa kmalu lotit, ker imava kar nekaj dela - belila bova, premikala pohištvo, da bo prilagojeno še malemu, pol stvari imava itak odveč (sploh ne vem, kam naj jih dava). Vozičke si zaenkrat samo ogledujeva - ko se končno za enega odločiva, najdeva drugega, ki bi ga imela...Mislm, norišnica.
Nič, zdaj pa počasi k taščici (bodoči) na "velikonočno pojedino". Se bom mogla kar malo bremzat, ker babi dela res noro dobre potice (orehova, makova, pehtranova, čokoladna,...) in ponavadi so vse na mizi. In itak moram vsako poskusit, ne gre drugačeuser posted image
Uživajte še v zadnjem prazničnem in sončnem dnevu!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
13.4.2009 13:32:19   
poopsie
Ojla babuške.

Meni je tak vroče,da kr teče z meneuser posted image  Sploh pa zdaj,ko sem kuhala..user posted image
Iraya in user posted image  sta šla v park se igrat, mami pa je doma ostala da bo kao nekaj pospravila user posted image
Potice sem jaz pojedla ful in prevečuser posted image  Tak,da je zdaj videt ne morem do naslednje velike nočiuser posted image
Sladoled moram komentirat? Vsak dan znova ga kupujem in ga vsak dan znova zmanjkauser posted image
Nosečniških kopalk ne bom kupovala, se mi zdi čist brezveze. Imam tiste z trakci in si jih lahko prilagajam. Edino malo me skrbi glede zgornjega dela,da ne bom na koncu kot Pamela user posted image user posted image
Ju3 pa gremo na Maribor gledat sobico za našo punčko..user posted image  Pa še šopingirat gremo.. Poletje se začenja in rabimo novo garderobouser posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
13.4.2009 15:32:43   
Anonimen
ma kaki kopalke.....jst letos morja ne bom vida niti o dalecuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu poopsie)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
14.4.2009 6:29:06   
kargo
Pozdravljene user posted image
Hvala bogu,da so tile prazniki mimo.Mislim,da še tri dni ne bom mogla jesti,tako sem dobesedno nažrta vsega.Jaz sicer upam,da je šla kakšna kila gor,ker jih imam še vedno minus.Se bom danes zvagala.user posted image
Drugače sem vredo,cele praznike sem bila na sončku,tako da sem dobila nekaj barve.user posted image  veselo brca po mojem mehurju,tako da sma z wc školjko trenutno največji prijateljiciuser posted image .
Začela sma se pogovarjati tudi glede imen,trenutno je meni zelo všeč Manca,mojuser posted image  pa še študira,čeprav mu je moje zelo všeč mora tudi on dati kakšen predlog.
Glede dopusta pa sva se odločila,da greva v začetku julija nekam na Hrvaško,še ne vema kam.
Če bo naredila katera doktorat iz vozičkov,bom to sigurno jaz.Trenutno mi je všeč samo BABY ACE.Ga katera slučajno pozna?

Lep začetek tedna jaz grem kuhat kavico.

Sulfinija ti pa kar lepo počivaj,vem da je hudo vsaj v teh lepih dneh,ampak se splača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
14.4.2009 7:37:32   
Drnula
Pozdravljene user posted image
po daljšem času. Mi smo ta vikend bolj praznoviali rojstni dan kot praznike. Te smo samo tako, da smo šli v nedeljo zjutraj na zajtrk k našim staršem. To smo vedno imeli, oče ta običaj vleče še iz svjega otroštva itd in meni je tudi všeč. No pa hišo smo nam prišli mal zakadit pa oblat so nam dal, he-he ... midva sva pri tem mal levaka in sem bolj debelo gledala kaj se dogaja in kaj nama dajejo in kaj naj počneva s tistim papirjem user posted image  Očitno je tu vse zelo živo. Imela sva tudi veliko obiskov iz vasi, nosili so nama pirhe, čokoladke, čokoladne zajčke .... še dobro, da je imel moj rojstni dan da sem imela vsaj kaj za na mizo. Hja, morda da bo bolj razumljivo... midva sva pred enim letom skup spravila hiško v majhni vasi, kot čista outsiderja, noben ni od tu in nobenega nimava tu ... in vas je super, ljudje fajn, celo toliko, da sva velikokrat presenečena, predvsem s temi občaji in druženjem ob praznikih. Pa to je tudi fajn in lepo.

Prenajedala se nisem, na dijeti pa tud nisem bila. Prejšnji teden sem bila pri G in imela morfologijo. Vse kaže ok user posted image user posted image user posted image
Sem se pa v 4t zredila 4kg user posted image  Kriza, in res sem se, če si samo noge pogledam user posted image  Nisem imela kaj komentirati, šokirana ker se resnično ne nažiram ... G pravi, da je nosečnost le drugo stanje in da vse kar je nad običajnim ali normalnim gre v zaloge in tako kile hitro rastejo. Nekatere so k temu nagnjeni še bolj, nekateri malo manj. Pozna se lahko že vsako dodatno jabolko, ki ga sicer morda nisem jedla zdaj pa ga ker se mi zdi to zdravo. ... in verjetno ima res prav ravno na teh stvareh. POjem veliko sadaj in zelenjave, drugega pa res nič manj. Se moram malo pazit.
user posted image  je imel prejšnji teden nekaj čez 600g, veselo brca .... res veliko brca in orgn ! Rok smo prestavili na 7.8.09. Bolj na mojo željo, ker bi tako zeloooo rada probala roditi sama, da ne bi imela CR in tako je več možnosti, da se kaj samo zgodi do takrat. Po merah bi pdp ustrezal 3.8.09, po ZM pa 5.8.09.

Paketa pa jaz ne bom naročila, bom pobrala denar. Se mi zdi, da tako vse še imam od Nece.

Lepo se imejte, še en lep dan bo !

(odgovor članu kargo)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
14.4.2009 9:03:03   
aprilčica07
Jutro:)

da vas na hitro pozdravim, po 5 tednih sem v službiuser posted image user posted image zaenkrat sem ok, kaj hudega mi ne bojo dali delat, ker nevem kako bo vnaprej...  V pondeljk imam  morfologijo in če bojo izvidi ok, bi pol še malo delala.... Mi je pašalo se zjutraj uštimat in prit sem:)

Sicer so prazniki minili, jedla sem itak preveč, na vago pa ne grem... Smo imeli tudi rd, ampak ne od jakoba, temveč od svaka.. Za Jakoba bomo praznovali 25 ali pa 26 aprila, odvisno  od vremena in kako bosta svak in svakinja delala..

Vreme je lepo, sonček, mora bit že prijetjo zunaj, ampak jst sem danes tle notri... Smo dosti hodili te dni, v soboto sva šla na en dolg sprehod z malim, včeraj smo bli tudi cel dan zunaj, pa na sladoled smo šli vsak dan. Nikoli nisem bla pretirano nora na sladoled, ampak tokrat bi ga pa jedla na toneuser posted image user posted image user posted image user posted image Je pa moja zgaga boljša, ne jem več sadja in okisane zelenjave, pa tudi kaj močno začinjenega ne dam več vase. Trkam, stanje je pod  kontrolo.

Grem,  se beremo in lepo se imejte. 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
14.4.2009 9:13:26   
77ira
Dobro jutro vsem!

Praznikov je konec, zdaj pa veselo delatuser posted image
Kot pri vseh ostalih, tudi pri nas preveč potice in šunke, ampak zdaj se nam pa res ni treba obremenjevati še s kilogrami, a ne?user posted image

Mi za prvomajske ne gremo nikamor, planiramo pa dopust na morju od 15. junija 2 tedna, če bo le vse v redu.

Naš user posted image  veselo in aktivno brca že od 17. tedna, čisto drugače kot prvi, ko še pri 20. tednu nisem vedela, da obstaja. Lep občutek, ni kaj!

Danes sem se postarala že na 32, pa je moj dragi zjutraj rekel, da naj za darilo ne grem v službo. Ideja, zlata vredna, ampak...

Pa naj to pojasni mojemu šefu in sodelavcem, ker potem jutri ne bo plače, ko ne bo vse pripravljenouser posted image   Ne bo šlo.

Sulfinija, tebi pa res ne zavidam, ker moraš biti tako previdna, ampak zdrži, se splača 100000000x!! Držim pesti!

Kar se tiče bolečin v nožnici, tudi jaz jih imam, pa sem najprej mislila, da je to zaradi začetka kolesarske sezone, ampak ne mine in tudi bolečina je drugačna, tako da očitno tudi to mogoče. Pa nič hudega, to se že potrpi, telo se pač pripravlja.

Držite se vse, zdaj pa DELAT!

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
14.4.2009 9:26:40   
aprilčica07
Nevem katera je spraševala, če gremo kam za prvomajske... Mi pa gremo, na Roglo tokrat.. Še z enimi kolegi, ki tudi čakajo dojenčka, no oni čakajo dvojčke... Grem pa za tri dni.. Samo upam, da bomo vsi ok in zdravi in da gremo malo menjat okolje.. Bo pašalo tudi Jakobu, da gremo malo v bazen, pa malo hodit, na splošno, da malček menjamo dogajanje...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 77ira)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
14.4.2009 9:59:34   
go_ta
hej, souser posted image ! Po dolgem času spet tukj, očitno se življenje vrača v normalouser posted image
77ira, VSE NAJBOLJŠE!!! Želim ti zdravega dojenčka, veliko ljubezni, veselja!!! Si pa letnik od mojega dragegauser posted image
Prazniki so mimo, najedli smo se ... Hrana se mi je kr obrnila, pa ne zaradi pirhov, potice, šunke ... Včer smo imeli piknik in zdaj nekaj časa mesa z žara nočem videt, ker mojemu želodcu ni radil ravno dobro. Sem pa zdej na jogurtuuser posted image  Trebušček raste, bebika brca, danes sem spet sanjala punčkouser posted image
Drnula, tud pri men kile kar letijo. Ja pa mislim, da je res, da se še vsako jabolko preveč pozna - vsaj pri meniuser posted image  Mislim, da če ne bi nič jedla, bi se redila. Res bo ko user posted image  Ah, kaj češ, bomo potem hujšaleuser posted image  Sicer mi je sestrična včer rekla, da fajn, da se nisem tok zredila. Khm ... Ne vem, al je hotla bit prijazna al sam malo slabše vidiuser posted image
Zdj sm pa do petka frej, se bom posvetila diplomski. Pa seveda se bom veliko sprehajala - moj je včer jamral, da se mu je sprehajanje prov priskutilo, ker jst skoz težim, da hočem venuser posted image  Če je pa tako lep vreme!!! Zdaj bom še mal za računalnikom, pol pa veeeeeeeeen!user posted image
Jst bom za prvomajske doma, gresta moja dva na morje in morm mucija pazit. Na morje, Pag, greva pa 15. 6., komaj čakam, ker že ves mesec sanjal o morju, kolk bi se namakala, ker mi je večino časa vroče.
Glede imen: za punčko imava nekako izbran Ela ali Tajana, za fantka pa Marin vrjetn. Imamo še nekaj časa, da premišljujevauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
14.4.2009 10:17:31   
Lorian
Hoj punce, se vam javljam po dolgem času. Smo meli malo gužve v službi, doma mi pa itak ne rata do računalnika pridet. Pa lepo vreme je in iskoristimo proste urice za kakšen sprehod.

Aprilčica07 ful sem vesela za tebe v bistvu sem že zdavnaj prebrala, da si dobila dobre izvide, samo res mi ni ratal čestitat ti pa sedaj pošiljam objemčke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najhujše je za tabo, tako da nič bat.
Pa Anč? Nisem zasledila, da je že dobila rezultate? No pri meni je danes točno tri tedne od posega, tako da tudi jaz upam na najboljše.
Tudi jaz že veselo stopam po poti nosečnice, zredila sem se namreč za 10 kguser posted image .

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
14.4.2009 10:33:01   
tulpek
Lorian, saj vem, da je grdo, ampak sem se prav oddahnila, ko sem prebrala tvoj zadnji stavek. Me že cel dan muči, kaj bo rekel G, ker imam cele 4 več, ampak od decembra samo 2, ker sem imela prvi pregled po 1 mesecu stradanja (slabosti in to) in itak, da so mi takrat kile padle. Tak da, če bo kaj jamral, mu bom kar lepo povedala, da imam samo 2 kg več.

(odgovor članu Lorian)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
14.4.2009 11:01:36   
aprilčica07
Lorian: hvala za čestitke... user posted image user posted image user posted image user posted image ja, malo lažje dihamo, ampak me je še vedno strah, odštevam dneve do MF, ampak sem optimistična in upam, da bo vse ok.. če se pa ti ok počutiš pr tvojih kilogramih po moje ni panike, pr moji g kg niso tak bavbav, je pa tam ena sestra, ki je sitna, če se preveč zredimo.. me zanima kolko bom tehtala drug pondeljk...user posted image

Glede kg, kaj vem, jst se  tud redim, ampak na vago še nisem šla... mora bit tam en 4 plusauser posted image , sem se pa tudi v prvo na podoben način redila, mogoče malo manj, ampak sem nadoknadla na koncu, ker je šlo v dveh mecesih preveč gor, pa nisem tolko jedla,  sem bla polna vode in to se fejst pozna.... Če se vam zdi, da vam ostaja voda v telesu, je odličen recept za odvajanje vode, da jeste 1 dan v tednu samo  jabolka (je grozno, ampak pomaga).. Jst sem to izvajala v prvo in sem v 1 dneu šla dol dva kg... se splača provat, pa tudi počutiš se pol bolše:):):)

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
14.4.2009 11:59:56   
Arwen
Zdravo! Pa je konec veselja in lenarjenja. user posted image No, saj bodo kmalu spet prazniki. Mi za prvomajske ne gremo nikamor na dopust, ampak si bomo oddih privoščili 9. maja, ko gremo za en teden na morje. Je bolj fajn, ker ni gužve, pa še cene bolj normalne kakor med prazniki. user posted image Pa itak je meni najbolje delati okrog praznikov, ker so v glavnem vsi na dopustu in je potem tu čisti mir.user posted image user posted image

Kar se tiče praznikov in hrane, smo mi imeli samo velikonočni zajtrk in takrat sem edinkrat jedla potico in šunko, tako da se hvala bogu nismo preveč prenajedli. Smo bili tudi zelo aktivni. V soboto smo malo pospravljali, v nedeljo pa smo šli v hribe. Uh,  je bila ful strma pot, eno uro in pol non stop v hrib.user posted image No, ampak se splača, na vrhu smo vedno nagrajeni s čudovitim razgledom in hladnim pivcem.user posted image Včeraj smo šli  pa na 3 urno turo, ampak je bil lušten teren in ni bilo naporno. Mi prav paše se takole razmigat, pa bebiju tudi.

Spim pa jaz kar dobro, ponavadi se enkrat zbudim za na WC in potem spet koma do jutra.user posted image Edino, kar mi je čudno, je to, da imam čisto dovolj 8 ur spanja na noč.user posted image Tudi za vikend ne morem spati dlje kot do 7h. A ve spite več ali manj? Jaz sem bila res utrujena prve tri mesece, zdaj pa sploh nimam problemov z vstajanjem. Aja, obseg mojega trebuščka pa je pri polnih 20.tednih 92 cm, kilogrami +4.   77ira-vse najboljše in da se ti uresničijo vse skrite želje!!user posted image user posted image Lorian – super, da so tudi tvoji 3 tedni minili in zdaj z veseljem čakaš pošto. Upam, da nam boš zaupala spol.user posted image

Sulfinija – upam, da ti kmalu dovolijo kakšen sprehod. Se mi prav smiliš, ko moraš tako lepe dneve preživljati doma.user posted image No, ampak če je treba, bomo storile prav vse za naše pikce, a ne?   Jaz sem pa danes zadnjič sama v pisarni.user posted image Jutri namreč dobimo novo pripravnico in ker so me določili za mentorja, mora sedeti pri  meni. Bo kar čudno na začetku, ampak se bom že navadila. Upam, da mi uspe še kaj napisat kle gor.user posted image user posted image No, sicer pa imam itak samo še dva meseca do konca.user posted image user posted image Pa pa, A.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.