go_ta
|
hej, so ! Po dolgem času spet tukj, očitno se življenje vrača v normalo 77ira, VSE NAJBOLJŠE!!! Želim ti zdravega dojenčka, veliko ljubezni, veselja!!! Si pa letnik od mojega dragega Prazniki so mimo, najedli smo se ... Hrana se mi je kr obrnila, pa ne zaradi pirhov, potice, šunke ... Včer smo imeli piknik in zdaj nekaj časa mesa z žara nočem videt, ker mojemu želodcu ni radil ravno dobro. Sem pa zdej na jogurtu Trebušček raste, bebika brca, danes sem spet sanjala punčko Drnula, tud pri men kile kar letijo. Ja pa mislim, da je res, da se še vsako jabolko preveč pozna - vsaj pri meni Mislim, da če ne bi nič jedla, bi se redila. Res bo ko Ah, kaj češ, bomo potem hujšale Sicer mi je sestrična včer rekla, da fajn, da se nisem tok zredila. Khm ... Ne vem, al je hotla bit prijazna al sam malo slabše vidi Zdj sm pa do petka frej, se bom posvetila diplomski. Pa seveda se bom veliko sprehajala - moj je včer jamral, da se mu je sprehajanje prov priskutilo, ker jst skoz težim, da hočem ven Če je pa tako lep vreme!!! Zdaj bom še mal za računalnikom, pol pa veeeeeeeeen! Jst bom za prvomajske doma, gresta moja dva na morje in morm mucija pazit. Na morje, Pag, greva pa 15. 6., komaj čakam, ker že ves mesec sanjal o morju, kolk bi se namakala, ker mi je večino časa vroče. Glede imen: za punčko imava nekako izbran Ela ali Tajana, za fantka pa Marin vrjetn. Imamo še nekaj časa, da premišljujeva