|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
12.4.2009 7:04:12   
Maja T.
Sayuri, da še ti tu čestitam za Lovrov prvi zobek user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa res šibam user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.4.2009 7:13:18   
anita goitan
jutro
vsem lepe praznike
več pa napišem v torekuser posted image

čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.4.2009 19:42:23   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Ryssa držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

Barvo kuham za jajca, natur - pravi čaj. Bomo vidl kakšen zvarek bo ven prišel, pa če se bo na jajčkih kaj poznalo. Pa ja, pozna sem ja, vem user posted image Do jutri je še čas.

To bodo vsi zadeti od tvojih jajc.. user posted image
Mislim, da bi rdeča pesa tudi mogla dat barvo pa mogoče kava?? ne vem pejt se Baltazarja...user posted image

So bli taki nedoločljivo rjavo sive barve user posted image No menda so bli ok, men so bli bljak, drugo leto kupim najbolj plastično barvo user posted image Glede efektov pa poročam, če bo kaj hahaha

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.4.2009 19:43:35   
buhtlčk
oziroma drugo leto jih bom pri lani naročila user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.4.2009 22:10:34   
suzana73
dober večer!!!

Da se malo javimo!Smo skoz zuni še jemo skoraj zuni,zvečer pa kar pademo u postlo!

Najprej hvala za čestitke,katere vračamo-tudi za nazaj,pa še za naprej bi jih malo potalali  user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pa še VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE VSE SKUPI!
Pa še vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image da čimprej ozdravijo.Nič čudnega da otroci zbolijo v takem vremenu!

Pri nas nič novega,razen tega,da čakamo tretji zobek(vsaj dozdeva se nam po pikici desno zgoraj dvojka).
Komentarev ne bom pisala,ker vas tedi brala nisem redno-samo zadnje tri dni.

Zdej pa šibam mal sedežno poravnat,pa se kmalu kej javmo!!

L.P. Suzana

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.4.2009 23:01:45   
Maja T.
WOW user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu suzana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.4.2009 23:03:54   
Maja T.
še enkrat upam, da tokrat bo, res se splača pogledat user posted image user posted image user posted image ...

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
13.4.2009 10:47:15   
betty
LEPE praznike!!! no, saj jih je ze skoraj konec :) uf ta potica, potem se pa samo redis :)

LOVRO in sayuri - cestitke za prvi zobek!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
13.4.2009 17:17:38   
Zoja Miša
Vidim, da nismo nič aktivne. Prav je tako. Smo se tudi mi dosti potepaliuser posted image .
In mi2 bova to kar nadaljevali jutri in cel tedenuser posted image .
Matejchi za seznamček 8m, 6630 g in 69 cm

Vse ki ste že dala osebno delati, a moram kak rojstni list met s seboj?user posted image  Verejtno že. Pa ziher ste o tem že pisale, pa spet površno beremuser posted image . Jutri greva to zrihtat, upam, da bodo slike o.k., ker smo ih kar sami z rač. narediliuser posted image

Lep preostanek ''nedelje''user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
13.4.2009 17:19:21   
Zoja Miša
Buhtlček bravo za jajcauser posted image . Lahko pa se tolažiš, da so naravnauser posted image . Jaz sem barvo v Mullerju kupila, pa so bila kar lepa. Lani seveda ni za konkurirati, ona je pravi umetnikuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
13.4.2009 17:20:16   
Zoja Miša
A še to, Ryssa, upam, da ste res bolje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
13.4.2009 20:47:11   
Maja T.
Kje ste vse user posted image ?

Ryssa ste že kaj boljše? user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4712
13.4.2009 20:49:03   
matejchi
Hm zeleno ozadje, kot naš mali.. driska bruhanje... user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
13.4.2009 20:51:50   
Maja T.
Lana user posted image user posted image user posted image za zelo lepa jajčka

Zoja M.
jaz nisem rabila roj. lista, ko sem šla Zari rihtat osebno. Dala sem samo svojo osebno, tako in tako imajo vse podatke v registru.

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
13.4.2009 20:56:39   
Maja T.
Matejchi, kaj pa te user posted image . Za Žigca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
13.4.2009 21:14:23   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Vse ki ste že dala osebno delati, a moram kak rojstni list met s seboj?user posted image  Verejtno že. Pa ziher ste o tem že pisale, pa spet površno beremuser posted image . Jutri greva to zrihtat, upam, da bodo slike o.k., ker smo ih kar sami z rač. narediliuser posted image

Lep preostanek ''nedelje''user posted image

men so rekli, da bi jo rabla, ampak je seveda nisem imela in je blo tut ok. zna bit, da kje komplicirajo, zato raje mej s sabo.

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

Neposredna povezava do sporočila: 4716
13.4.2009 22:00:51   
gold fish

....minca_n.......   sem te našla tu na rr čisto slučajnouser posted image ..... sem malo gledala dvojčke 2008...pa vidim imeni Zoja in Nia, pa avgustovski datum.... mi je blo vse nekam znanouser posted image ...pol sem pa šla še  malo v album pošpegatuser posted image , ...pa vidim, da si (ste) pravi........pa tvoji mali pikici .... sta že pravi babnici ..... nazadnje sem ju videla, ko sta bili  še v inkubatorju...

....kdo sem?........  tista, ki  je od srede pa do sobote s tabo v sobi ležalauser posted image ..., če se še spomnišuser posted image

kako ste kaj drugače?  ......sem videla, da ste tud že imeli krstuser posted image ...

Pozdravček....

user posted image

p.s.
tvoj nick ....pa mi je zdaj čisto jasenuser posted image ...... najprej...pa niti v sanjah ne bi pomislila, kdo je tu zadajuser posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
13.4.2009 22:05:31   
gold fish
....pa tud vsem ostalim avgustovkam in njihovim user posted image    en lep pozdravčekuser posted image ...

aja, pa da ne pozabimuser posted image ....

...erin....jaz sem tisto stran....saj veš... 5.1user posted image ...že nekam založla......ne bit hudauser posted image ......  

...pa ni mi je treba iskat, ker itak jo bom spet.....namerno.... založlauser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
13.4.2009 22:25:42   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....pa tud vsem ostalim avgustovkam in njihovim user posted image    en lep pozdravčekuser posted image ...

aja, pa da ne pozabimuser posted image ....

...erin....jaz sem tisto stran....saj veš... 5.1user posted image ...že nekam založla......ne bit hudauser posted image ......  

...pa ni mi je treba iskat, ker itak jo bom spet.....namerno.... založlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gold fish, pozdravček tudi tebi user posted image

In pozdravček vsem mojim avgustovkam... Jah...prazniki so minili....Jutri bo nov dan....

Naspite se, pa se jutri beremo user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
13.4.2009 23:00:52   
Erin
Čeeeeeeer...

Prvo...user posted image user posted image user posted image user posted image vsem bolančkom...pozdravite se...

Ti ti gold fishuser posted image user posted image user posted image ..a kar založila si jo...nooo..saj jaz tudi nisem več aktivna tam...čez kak mesec spet začnem...s 1.5...(uf, lih kontra datum 5.1.)...premišljujem da bi šla v un studio  PROXY al kaj je že... sem enkrat bla na probi in se je takoj na koži poznalo...zej bi blo pa fajn poln dopust tam kupituser posted image

Ste lepo praznovale?

Nam je Tilen začel štrajkat s spanjem...zbuja se že ob 6h(preden se je ura premaknila ob 8.30), čez dan noče spat, skoz je slabe volje... mogoče ga je luna trkala, mogoče zobje..kaj veš...

sayuri - ste že dobili datum za Lovrota v LJ?

Jaz sem te dni spet malo slabše volje..Tilnu so se tiki vrnili, očtno je zdravilo delovalo le 3 tedneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Botrci nočejo dat potrdila za botro, kljub temu da je katoliško poročena (prej je bila pravoslavka)... je probala vse in ne dajo ji ga... jutri kličem na škofijo, našega župnika in iz sosednjih župnij, če bojo kaj pamentega povedal oz kaj manj kompliciral .. v nasprotnem primeru ga ne dam sploh krstit... da bi bil kar en boter pa nočem...mater so smotani...user posted image

Sem prav žalostna...

GRem spat...jutri bo spet rana ura zlata urauser posted image

Lepe sanje in prespano noč vam želim...

< Sporočilo je popravil Erin -- 13.4.2009 23:02:05 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
13.4.2009 23:34:03   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Nimam moža v službi, zato gre zdaj šunka na jajca.... hahahaha

user posted image , ej od kod jih pobiraš! user posted image user posted image user posted image

čer!

ste preživele lepe praznike, ste veliko jedle?'???? ja, sam o hrani razmišljam, toliko dobrot pa se poskušam vzdržat, mi je skoraj ratal, včeri sem mela sadni dan in sem zvečer pojedla en košček šunkeuser posted image user posted image , sem se ji cel dan upirala, na koncu pa je ona zmagalauser posted image

drugače pa smo bili cele dneve zunaj, je tako lepo, ko je vse zeleno okoli nas, še RR je zelen, si prav spočiješ očiuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
13.4.2009 23:39:25   
kaja02
lahko noč ter lepe sanje!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
14.4.2009 7:47:17   
Zoja Miša
Iiiiiiiiiiiii pomlad tudi na RRuser posted image . Čeprav bi res lahko uporabili malo lepšo zelenouser posted image .

Erin, ne vem kaj ti naj rečem, bi te rada spravila v boljšo voljo, pa ne vem kakouser posted image . Upam, da se vam vse porihta in da boste Tilna vseeno krstili in da boste uredili to s tiki - bošček da ga mora tako matratiuser posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in za Tilna.

Spiva pa tudi mi2 zadnje čase ne. Zaspi šele okoli 21h, se zbudi okoli 1h, za jest (poje večinoma okoli 70 ml), okoli 3h je kar nekaj, malo se pocrklja in zaspi v roku 5 minut, jaz pa itak rabim potem malo več, okoli 5.30h pa sva pokonci in noče več spatiuser posted image . Ne vem, ali ta otrok ne bo nič spal ali kako?!user posted image user posted image user posted image  Potem je pa ob 8.30 že kar sitna, ker je zaspana, pa čaka da greva ven, tam pa zaspi kot velika, jaz pa šetam...spala bom ko bom stara, a ne Anita?user posted image  Povej no, kako je bilo na Komni?

Drugače pa mi bi bili skos na nogahuser posted image . In sedaj ko jo držiš za roke (vstane se sama, parkrat ji je uspelo tudi že sami v poslici, brez da si ji dal roke, prijela se je za ograjo ali pa če sediva na tleh, se prime za mojo majicouser posted image ) naredi že 2 ali 3 korake. Za enega sem prepričana da je bil čisto zaveden. In potem nasmeh na obraz, da je kaj.

Kaja pridna si.

Nič, dan bo zopet lep. Bova malo šetali, malo šli rihtati dokumente, popoldne pa skupaj z user posted image  v Cicibana po prve čeveljčkeuser posted image user posted image user posted image

Ja, hvala vsem za nasvet glede dokumentov!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
14.4.2009 7:47:46   
Zoja Miša
Da ne pozabim na  user posted image user posted image user posted image  

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4724
14.4.2009 8:06:01   
Zoja Miša
Bambi

user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?