|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009 - V. del
13.4.2009 19:54:03   
štorkljica
Aja, aljab čestitke še tukajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
13.4.2009 19:57:04   
štorkljica
Ja pa še to...

Srečno jutri vsem na pregledih...fajn opravteuser posted image  pa srečno tudi tistim, ki boste slučajno jutri rodileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1427
13.4.2009 20:42:51   
detelja
zdaj pa grem pred tv...lepo se imejte...lep večer...uživajte...lepo božajte buščije...želim vam sladke sanje in lahko noč....

user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1428
13.4.2009 20:48:21   
brigita23
Drage punce lep večerni pozdravuser posted image

Evo mene končno sem prišla do računalnika, je zdej problem ker nimam svojegauser posted image user posted image user posted image ....mi je adaptar šel, pa upam da ga bom jutri lahko kje kupilauser posted image . Sploh ne vem kaj se dogaja na rr, sem čist ven padlauser posted image ...bom pa poskusila prebrat za nazaj, da vidim kako ste kaj, katera je šla v Rim itd. Naša kpmk je rodila fantka, še enkrat iskrene čestitke, pa tudi aljab za njeno pupiko.
Kako kaj pomočniki, moram videt če ste jih kaj lepile, ko me ni bilouser posted image ...ali ste bolj doma rožice zalivaleuser posted image . Mi še vedno ne smemouser posted image ...zdej počakam do četrtka ko imam pregled in če bo vse ok....bomo si še privoščiči te zadnje dneve pred odhodom.
Joj kok sem vas pogrešala, se mi zdi da me je tale rr kr mal zasvojiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , nisem dva dni gor pa je tak kot da ne bi bile en teden....nič punce vas grem bratuser posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
13.4.2009 20:52:42   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

danes sem pa res taka kot soduser posted image user posted image ...komi sedim....bom šla počas k mojmu ajat, pa se stisnat....če me bo hotu ko punkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn spite punce
se jutri kaj več javim...

nočko

Js sem tut ko sod, se nič fajn ne počutim s polno ritjo hrane. A ti punkaš? Js mojim prdecom ne morem rečt punkeci ker so tako smrdeči, da že na ornk sranje spominjajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko tudi tebi oz. vam.user posted image

Pa sporoči ko bo kaj novega o kpmk.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...no naj ti povem, da sem potem včeraj zvečer vse zbruhala ida me je bolel cel trebuh. Sem bla čist adijo. Ja pa tudi mojim se včeraj ni dalo več rečit punkci, ampak so bili tako kot si ti rekla smrdeči prdciuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
13.4.2009 20:55:45   
brigita23

Nekaj za lušte:user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

joj kak so šikani sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jst komaj čakam, sva danes z dragim gledala štorkle pa sva jih spraševala kdaj se bodo kaj pri nas oglasleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
13.4.2009 20:57:33   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
user posted image

uuuuuuu detelja, danes je bil pa sladek zajtrk...hmuser posted image  škoda da sem ga zamudila...tegala pomočnika namrečuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
13.4.2009 20:59:13   
brigita23

Vidim pa da nas še detelja ni zapustila, jst sem ji napovedala za jutri porod...pa da vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa da vidimo...sicer čisto nič ne šraufa....

detelja moje preroške sposobnosti so adijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no upam pa da vseeno kmalu grešuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
13.4.2009 21:04:07   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Cveta:kako je bilo v ZOO,mi smo pa danes bili v LJ a ne v ZOO ,ampak v bolnici k smo šli k atiju.user posted image Je bolje in čaka kdaj bo na vrsti za operacijo .

Sonček user posted image za tvojega atija. Me veseli, da je bolje ter da bi bil čim prej operiran. Verjetno hoče samo počakati, da najprej ti rodiš Aleksa potem pa bo še on opravil svoje user posted image user posted image user posted image
Drugače je bilo pa v živalskem vrtu noro dobro....kot prvo ful lepo sončno vreme, otrok je bilo vsaj 100x več kot vseh živalc, same mlade družine in še in še. Sprehod po živalcu mi je dobro del, sem šla čisto vse naokoli in tako videla vse živalce user posted image . Naš koderček je vso pot nekaj migal, brcal in se zabaval v bušiju, popoldne pa mamico lepo v miru pustil na pikniku uživat. Torej - NIČ AKCIJE.

Ja bomo videli,

super da ste se imeli noro ,koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res.Kkomaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

sonček sem vesela za atijauser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam da bo res čimprej operiran in da bo vse dobrouser posted image

cveta ste si pa res izbrali super izlet v ZOOuser posted image user posted image user posted image user posted image , bomo mi tudi šli..sam šele ko bomo trijeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
13.4.2009 21:15:44   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro babuške!

Da vas najprej pozdravim, preden se zaletim v strani za nazaj user posted image . Želim vam sončen in prijeten velikonočni ponedeljek! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem spala kot top, šla samo 3-krat na wc, lažnih popadkov pa zadnji dve noči ni bilo. Toda čez te praznike sem kar pridna kar se tiče sprehodov, tako da se zna kaj dogajati tam spodaj, ne da bi jaz vedela user posted image . Se pa že tako težko premikam, da se resnično počutim kot slonica user posted image user posted image user posted image . Če sem pred tednom dni mislila: Joj, ne še, malo naj še počaka porod, sem vedno bolj v občutenju: Pridi že Ela, ne glede na strah pred porodom, saj bi že rada normalno hodila, sedela, ležala ... user posted image user posted image user posted image . Očitno mora tako biti, da na koncu ženska prav strastno zahrepeni po porodu in se ga veseli! user posted image user posted image user posted image

Vas grem zdaj malo prebrat za nazaj, da vidim, če smo dobili kakšnega novega Aprilskega krof(e)ka in jagodo. user posted image

to si pa zelo lepo napisala....se pa kr najdem v tvojih besedahuser posted image user posted image user posted image user posted image ..slonicauser posted image user posted image , ja jst tudi komaj čakam poroduser posted image ...ne bojim se ga, vem da bo boleč, vem da bo nekaj novega, vem da bo morda neprijetno ampak hočem da je to lepa izkušnja, kljub bolečinamuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
13.4.2009 21:17:50   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Evo, nekaj podatkov in slikica našega Jureta:
Teža: 9.140 gramov
Velik: 48 cm

Slikica:
user posted image

Iiii, kako je mičken in sladek user posted image ! m..tina še enkrat čestitke za Jureta! user posted image user posted image user posted image

se kr podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
13.4.2009 21:19:41   
brigita23

danes sem pa res taka kot soduser posted image user posted image ...komi sedim....bom šla počas k mojmu ajat, pa se stisnat....če me bo hotu ko punkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Fajn spite punce
se jutri kaj več javim...

nočko

Js sem tut ko sod, se nič fajn ne počutim s polno ritjo hrane. A ti punkaš? Js mojim prdecom ne morem rečt punkeci ker so tako smrdeči, da že na ornk sranje spominjajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nočko tudi tebi oz. vam.user posted image

Pa sporoči ko bo kaj novega o kpmk.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Junona ta "dišava" je gotovo od jajc ali pa od železa, če ga še ješ. Jaz se kar naprej opravičujem mojemu (ki je ful toleranten user posted image ), ko pa on kakšnega spusti, sem pa tako vesela in mu rečem: Ti kar, da ne bom edina, konkurenca pa itak ne škodi.  user posted image user posted image user posted image Maš pa prav, da so včasih takšni "parfumi", da se mi zdi, da imam že vse gnilo v črevesju user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Nenčiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
13.4.2009 21:32:52   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Pikiica čestitke za Kristino!user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKE

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
13.4.2009 21:40:02   
brigita23

Js sem včeraj cel dan neki jedla in pila...ogromno... in danes mi grda vaga pokaže 1,3kg več kot včerajuser posted image Bomo videli, kaj bo jutri pokazala.user posted image

Grda vaga, grda user posted image . user posted image user posted image user posted image Junona nič se ne sekiraj, boš jutri malo manj jedla in več pila, pa boš na istem. user posted image Bebice pa tako še pridobivajo na teži te zadnje dneve, do 150g na teden.

Jutri imam pa G in spet to tehtanje.user posted image

pri meni je tako bilo po božičnih praznikih....takrat sem se tudi zredila oooogggrrroommmnnnooo...še dobr, da moja gin. nikoli ni težila glede kg..zdaj v P pa me vpr. koliko tehtam...tak ,da če par gramon zamolčim ni nič hudegauser posted image user posted image
[/quote

jst isto detelja....božični prazniki in novo leto mi je dalo skoraj 10kguser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
13.4.2009 21:44:53   
brigita23

Pa res, kje je Brigitka danes?user posted image

kak lepo da ste me mal pogrešale babe mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kar se tiče pa lahko gremo že danes rodit, jst mam vse spakiranuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no lahko pa tudi jutri, po zajtrkuuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
13.4.2009 21:46:46   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo še našega krofka: user posted image

user posted image

Punči je super, pridno spi in je, mami je ko rožica - porod pis of kejk,
dojenje laufa, veliki bratec zadovoljen. user posted image

(si bom vzela malo več časa zvečer user posted image )

super krfjolca....prava princeskauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
13.4.2009 21:48:32   
*Junona*

Pa res, kje je Brigitka danes?user posted image

kak lepo da ste me mal pogrešale babe mojeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...kar se tiče pa lahko gremo že danes rodit, jst mam vse spakiranuser posted image user posted image user posted image user posted image ....no lahko pa tudi jutri, po zajtrkuuser posted image

DEFINITIVNO SEM ZA.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
13.4.2009 21:49:08   
*Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

Cveta:kako je bilo v ZOO,mi smo pa danes bili v LJ a ne v ZOO ,ampak v bolnici k smo šli k atiju.user posted image Je bolje in čaka kdaj bo na vrsti za operacijo .

Sonček user posted image za tvojega atija. Me veseli, da je bolje ter da bi bil čim prej operiran. Verjetno hoče samo počakati, da najprej ti rodiš Aleksa potem pa bo še on opravil svoje user posted image user posted image user posted image
Drugače je bilo pa v živalskem vrtu noro dobro....kot prvo ful lepo sončno vreme, otrok je bilo vsaj 100x več kot vseh živalc, same mlade družine in še in še. Sprehod po živalcu mi je dobro del, sem šla čisto vse naokoli in tako videla vse živalce user posted image . Naš koderček je vso pot nekaj migal, brcal in se zabaval v bušiju, popoldne pa mamico lepo v miru pustil na pikniku uživat. Torej - NIČ AKCIJE.

Ja bomo videli,

super da ste se imeli noro ,koliko je pa sedaj že karta za ZOO,po moje ni tko draga ,no ?Ja koderček je veselo migal ko je pa slišal veliko otroških zvokov in gledal živalice ,super res.Kkomaj čakam ,da grem mi tudi user posted image user posted image user posted image

sonček sem vesela za atijauser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam da bo res čimprej operiran in da bo vse dobrouser posted image

cveta ste si pa res izbrali super izlet v ZOOuser posted image user posted image user posted image user posted image , bomo mi tudi šli..sam šele ko bomo trijeuser posted image user posted image user posted image

Mi tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
13.4.2009 21:49:08   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: janja*

Detelja pri meni so bili vsi do konca živahni.Pravijo,da naj bi se otroček na koncu umiril,samo pri meni to ni veljalo.
Zdaj ti je pa verjetno že kar malo zoprno,ker si čez rok in te verjetno že sprašujejo: ja a še nisi šla?Mene so ,ker smo vsi mislili,da bo vsaj en mesec prej.Na srečo je počakal skoraj do konca.Želim ti mirno noč.

ja, to čakanje je tečno, ko ne veš kdaj pa kje te kaj zagrabi...pa ne upaš it kam daleč od hiše...pa tudi klici pa smsi mi grejo že pošteno na živce...če me ne vidijo/slišijo 10000000000000000 x na dan takoj če rodim...jao...pa tudi me malo skrbi, ker moja gin. je namerila 14 cm plodovnice, v P je gin. nameril 8...moja je rekla, da je pri 8,5 že za razimslit kaj naredit...pol v torek (če ne bom prej rodila) imam spet v P pregled in ctg pa bo spet drugi gin. in ne veš kako bo on pač na to vse skup gledal...malo me je strah, da bi mi dali zaradi plodovnice umetne popadke...ali pa da bi me imeli še teden dni kar tako v P...sicer je v P gin rekel, da če redno čutim otroka ni panike in da je to čist dovolj 8 cm plodovnice...ej ne vem...se mi zdi, da ima vsak svoja pravila....rada bi, da rodim in da se vsega rešim in da bo vse ok....

Detelja me smo s tabo user posted image , ti pa se poskušaj čim bolj sprostit in se pogovorit s svojo bebico, naj ti malo pove, kaj načrtuje user posted image . Saj veš, do 42t je še vse v mejah normale, otroček je prenošen šele po 42t, tako da sploh ni panike. Mogoče so se kaj zmotili z datumi ali pa pač tvoja bebica rabi še malo več časa, da se pripravi za prihod na svet. Praviloma ti do 42t ne bi smeli sprožiti poroda, če je s tabo in z bebico vse ok in ni znakov, da se posteljica stara. Si pa predstavljam, da je že kar mučno to čakanje, saj že jaz pošteno jamram, pa bom v sredo dopolnila 39t. user posted image user posted image user posted image Toda hvala bogu imamo rr, da se malo potolažimo med sabo in se spravimo v dobro voljo. user posted image user posted image user posted image

aja, še to...prvi uz mi je pokazal, da bomo dobili štručko 16.4. potem drugi 14.4. in treji in tudi po m je 10.4....in pol so vsi uzji kazali, da bo 10.4....sicer pa je eno, da nisem imela vedno rednih M...1x je bilo na 26 dni drugič na 28 in pol +- kka dan....

No vidiš, pol pa čisto mogoče, da sploh nimaš pravega datuma in si v resnici še pred rokom? user posted image user posted image

ja, sam to so bili uz v 6-7 t...NS pa je že pokazala 10.4., pa po M je tudi 10.4...in do zdaj so vsi uziji pokazali, da je otrok velik za datum 10.4....sicer pa enkrat bo pa že šel ta naš mali nagajivček ali pa nagajivčika venuser posted image

Meni je čisto prvi izračun G po tistem okroglem koledarčku glede na ZM pokazal 27.4., prvi UZ v 7. tednu pa 30.4. Nuhalna svetlina pa 27.4.. Kaj mislite, da je najbolj prav?user posted image

meni so vsi gin. rekli, da nuhalna kao pokaže tisti ta pravi datum...pri tebi bo pa naj bolj prav, da bo nekje v mes...če si pa želiš prej pa naj bo prejuser posted image user posted image user posted image

Upam, da res.user posted image Čeprav, js bi že kr šla.user posted image user posted image user posted image

potem če NS pokaže najbolj prav pri meni velja 23.4 user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi že tudi kar šla Junona,A greva jutri po pregledu user posted image user posted image user posted image sam brigito še pokličeva,le kje pa je danes nič se ne javi user posted image

mogoče spet zvončka glancauser posted image user posted image user posted image user posted image pssssssssssssssssttttttttttt, poslušajte, če se kje kako bingljanje sliši????user posted image

nisem nič zvončkov glancala...jih bom pa kmaluuser posted image ..mi ga zadnje čase kr neki kaže...ne vem če zato ker ve da ne more nič bit ali pa se mu je mal obrnaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....vam bom v četrtek povedla...radovednice veuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
13.4.2009 21:49:28   
*Junona*

Nekaj za lušte:user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

joj kak so šikani sončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....jst komaj čakam, sva danes z dragim gledala štorkle pa sva jih spraševala kdaj se bodo kaj pri nas oglasleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj so vama povedale?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1445
13.4.2009 21:50:16   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo še našega krofka: user posted image

user posted image

Punči je super, pridno spi in je, mami je ko rožica - porod pis of kejk,
dojenje laufa, veliki bratec zadovoljen. user posted image

(si bom vzela malo več časa zvečer user posted image )

Super, da je vse ok in da vam vse tako laufa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mala je pa srček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
13.4.2009 21:51:43   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: 123a

Punce imam veselo novico za vas....ponoči je aljab rodila punčko IZOuser posted image user posted image user posted image user posted image sem ravno izvedela na naši straniuser posted image

Čestitke aljab in Iza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se cartajte.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
13.4.2009 21:51:59   
brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

Nujno vprašanje: Kje pa so danes pomočniki?

Hvala za vaš odgovoruser posted image user posted image

hmmm....dobro vpr...sicer pa če bi dobr pogledala se je eden kar prikazal pri zajtrkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, ne, ga nisem spregledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa paša tudi čez dan kakšne boke ali bicepse pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa da ne omenim še kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image -

Ja vem....sem tička....lisička.....user posted image user posted image user posted image

evo sem šla hitr po pomočnike...zdaj pa si jih le oglej in sprobajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam me mal jezijo tile pomočniki...vsi neki skrivajo...mal je to za premislit...a imajo sam mišice tam spodaj pa je bolj uboga mišica ali kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image babe so čist gole tile pa vedno nekje roko držijo, ali jih slikajo tik pred "mišico"..joj hudiča..se moram jaz zraven spravit pa naredit par konkretnih fotkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image detelja si kr taprave komade poiskalauser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
13.4.2009 21:52:40   
*Junona*
Aljab, čestitke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
13.4.2009 21:53:06   
*Junona*
Krfjolca, full cartkana pupa.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

ime za fantka?
brankica

lilo rene (13%)

lalo rene (2%)

rene (48%)

nino rene (5%)

jan rene (17%)

lan rene (14%)

Število vseh glasov: 592

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!