![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 16:13:43
|
|
|
|
Kicsi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naska Moja mala Lučka je ugasnila. Včeraj sem imela abortus. Naska Vem ,da ni besed za potolažit te,zato se zjoči,potem pa korajžno v nov boj.Tudi tebi se bo nasmehnila sreča,samo obupati ne smeš.Drži se. Jaz pa danes že cel da pomalem perem,peglam,kofetkam in jem .Vmes pa seveda tudi ležim,da bi ostala čim dlje v blaženem stanju. Sva bila pa danes pri tašči na žegnanem zajtku,pri njegovi teti na kosilu,zdaj pa še čakava,če naju slučajno kdo povabi še na večerjo .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 18:45:24
|
|
|
|
Reby
|
Punce, morm vam povedat, da sem že včiri vidla na trebuščku, kako je naš škrat brcnil, danes je pa še moj videl. Sej ne morem verjet, kako lep občutek je to Kdaj ste pa ve prvič to opazile? Men se zdi ful hiter...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 20:43:43
|
|
|
|
Sempervivum
|
Najprej Naska: zelo mi je hudo zate za tvojo pikico. Izjoči žalost, a ostani trdna v svojih željah. Prej ali slej se ti bodo uresničile. Reby, super zajtrk je bil tole, takole nekako je tudi naš izgledal. Plus potratnica Je dobra, ane? Pa naslednje leto jo spet pečemo, ko bomo že utečene mamice, hehe No, seveda smo tudi kavico potem spili, tudi tebi hvala Blanč. Kako kaj situacija pri vas Vse OK? Ja, Goldy, pozno ponoči, ko grejo ponavadi ljudje že spat, sva pa midve z Lsico še o hrani debatirali ... pol pa naj gre človek lačen spat al kaj? K sreči sem bila danes malo na luftu, tako da je šla še kakšna extra kalorija proč Brcike: naš mali že nekaj dni ves čas po malem skače po trebuščku. Ja, prav res je FENOMENALEN občutek. Jaz se včasih samo smejat začnem, k je tko simpatično. Pa če si potrpežljiv, lahko to celo opaziš Odkar ga takole čutim, sem še bolj vesela nosečka. Reby, po moje ni nič prekmalu, pri nas se je to čist pozno začelo, če se primerjam z ostalimi julijkami, tako da bo tvoj timing čist OK. Ti sam uživaj
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 21:46:32
|
|
|
|
Goldy
|
semper* - pa ti si tu?! Si lepo preživela dan?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 22:42:24
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ojla, sem šele zdele opazila tvoje sporočilce Se malo učim, pa malo igrice igram, hehe Ja, danes je bilo res lepo. Pa pri vas?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 22:58:49
|
|
|
|
Goldy
|
Jaz sem tudi na chatu, pa malo brskam za seznami za novorojenčke... Ja, lepo je bilo, vreme, mal na sprehod, kosilo pri moževih, sam me spet hoče križ boleti, bom menda morala v horizontalo. Posteljico sva sestavila danes. Jutri pa menda dobimo še zibko, od sosedov. Še ne vem, ali bo pri mojem očetu ali pa bo kar v dnevni, za dnevno spanje...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 23:16:49
|
|
|
|
Goldy
|
Semper*, grem spat, ker me spet boli križ in ne pomaga drugega.... Nočko in lepe sanje!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 23:18:21
|
|
|
|
Sempervivum
|
Ja, po zajtrku in kavici smo šli tudi mi na sprehod, z otroci (moževimi nečaki) ... je bilo ful luštno. Pol pa še na pijačko, pa domov k tašči še na govejo juhico. Res luštno. Je pa tudi mene popoldan začela hrbtenica bolet, pa sem šla malo počivat, mož je šel pa še jahat. Izgleda, da mi tudi potratnica več ne paše, ne je še zgaga začela matrat - nikoli prej, ampak ful se mi je spahovalo ... Takile dnevi so prav balzam za dušo, da se nafilaš z energijo . Zdej sem se pa odločila, da grem še malo likat, mam že kar konkreten kup, pa ves čas odlašam ... mi likanje ne diši preveč Ti boš pa tudi zibko imela . Fajn. Pa posteljico ste sestavili. Super. Čuvaj se, pa če te križ matra, pejdi res rajši kar v mižale. Pa kej lepega sanjaj. Npr. dojenčka, hihi
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 23:29:43
|
|
|
|
Lsica
|
Še preden grem spat malo preberem kaj ste napisale... in kar ne morem verjeti kar berem danes. Naska, tako mi je žal,... ... Sem te že pogrešala, ker se nekaj časa nisi oglasila, zdaj pa kar iznenada tole. Pa kaj se je zgodilo? Vem, da boli, in da je o tej bolečini težko govoriti, pa vendarle, če boš karkoli potrebovala smo tu . Lahko in mirno noč vsem...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 12.4.2009 23:32:58
|
|
|
|
Lsica
|
O, sempervivum, Goldy, smo se spet nespečke zbrale... Jaz sem pa danes sam počivala, razen kratek sprehod po sončku - sva šla pred kosilom na eno pijačko. Jest pa sploh nisem mogla velik, no lušte sem si potolažla .
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 0:14:21
|
|
|
|
Sempervivum
|
Mah, jest mam dost likanja. Me že vse boli, ne morem več. Bo pa naslednjič mogoče malo manjši kup Lsica, pijačka je super Za uživanje gre, v kakršnikoli obliki Jest sem hotla sladoled naročit, pa ga še nimajo Evo, pa smo spet pri hrani ... si me včeraj spraševala ... trenutno mam obdobje sladoleda. Sem čisto neumna zanj. S smetano pa sladkim grehom ... njam, njam. No, danes ga ne bom, grem rajši spat. Ponavadi si ga zvečer privoščim Pred tem pa sem imela obdobje kislih kumaric. Res! Prej nikoli nisem bila kakšna posebna ljubiteljica, zdej pa - bolj kot je kislo, boljš je. Sva se z možem tepla za kumarice dokler mu nisem dopovedala, da to je pa zdej moja nosečniška strast in ... prste stran. Je šel tudi po kozarec na dan. V Hoferju majo najboljše, če vas slučajno zanima, hehe Sem vse sprobala. No, pa naj bo zadosti za danes. Lepo se (s)mejte, pa fino kavico skuhajte zjutraj, jaz se vam kasneje pridružim Nočko!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 7:33:01
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj in en lep velikonočni ponedeljek. Ker kot kaže naša Reby še sši, vam danes jaz postrežem s kavico... pa še s palačinkami za zajtrk...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 8:03:33
|
|
|
|
Reby
|
Mismis - takle ti naše punce razvajaš, mislim, da boš od zdej naprej mogla ti zajtrke in kavice prpravlat Sem ti že na drugi temi napisala, da sem malo potegnila, ker sem gledala film do polnoči. Danes me pa možek pelje v živalski vrt Goldy, Semper in Lsica - vidim, da spet niste spale Kje so pa Mlinčkove pupe? Pa Se* se že dolg ni javla....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 10:44:03
|
|
|
|
Goldy
|
Daaan! Spet smo tu. Naš mala je prava zaspanka, prej ko se zbudim, bolj je živahna, dlje kot potegnem, dlje še ona drema.... No, je pa malo pobrcala, da je tu in ok. Zdaj pa razmišljam, ali bi počivala (spet) ali bi kaj cote prelagala (spet).... Še ne vem čisto.... Mož gleda Rexa, bolj bo pa treba kaj v akcijo stopit in balkonsko garnituro razstavit in pobrisat - no, mož ne jaz. Jaz bom pa dala prat, mogoče. semper* - meni pa orehova potica ne paše. Me je tudi zgaga pekla, že drugi večer. Ja, Reby, spet smo ponočevale, sam onidve še bolj kot jaz. Mismis - ti pa takooo zgodnja... hvala za palačinke.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 19:20:01
|
|
|
|
Reby
|
Dan! Danes je bil en enkraten dan. Najprej sva šla z možem v zoo, pa me kliče sestra, da je prišla iz CE z vsemi otroci in da so v zoo-ju in se bodo oglasili na obisku in sploh ni vedla, da sem tam, pa so ravno bili na blagajni, midva pa tut Po živalcu smo šli pa še na grad. Naš škrat je vsak dan bolj živahen, najbolj pa takrat, ko jem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 19:28:19
|
|
|
|
Bumo
|
Naska, žalostna novica na tej temi......drži se punca!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 21:08:15
|
|
|
|
Goldy
|
miska73 - jaz sem že tu!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 22:01:42
|
|
|
|
Goldy
|
Sam ko ni nobene druge nikjer.....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 13.4.2009 22:48:53
|
|
|
|
Goldy
|
Punce, grem jaz spaaat!!!! Nočko!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.4.2009 0:48:46
|
|
|
|
Sempervivum
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: Reby Efika, jutri ti želim čim lepši pogled na tvojo pikico Torek, 14.04. Se pridružujem navijanju. A današnje večerne smene (Goldy, Sempre*) pa še ni... al je še prezgodaj. Tudi jaz navijam za Efiko Sicer pa, ja, po polnoči se začne pravi žur ![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif) ... Sam danes očitno ne, hehe
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 14.4.2009 6:36:43
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro! Danes sem slabo spala, me je mali 3x zbudil, je imel noter ornk veselico
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.