|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI
12.4.2009 16:13:43   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Moja mala Lučka je ugasnila. Včeraj sem imela abortus.

Naska

user posted image Vem ,da ni besed za potolažit te,zato se zjoči,potem pa korajžno v nov boj.Tudi tebi se bo nasmehnila sreča,samo obupati ne smeš.Drži se. user posted image

Jaz pa danes že cel da pomalem perem,peglam,kofetkam in jem user posted image .Vmes pa seveda tudi ležim,da bi ostala čim dlje v blaženem stanju.

Sva bila pa danes pri tašči na žegnanem zajtku,pri njegovi teti na kosilu,zdaj pa še čakava,če naju slučajno kdo povabi še na večerjo user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
12.4.2009 18:45:24   
Reby
Punce, morm vam povedat, da sem že včiri vidla na trebuščku, kako je naš škrat brcnil, danes je pa še moj videl. Sej ne morem verjet, kako lep občutek je to user posted image  
Kdaj ste pa ve prvič to opazile? Men se zdi ful hiter...

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
12.4.2009 20:43:43   
Sempervivum
Najprej Naskazelo mi je hudo zate za tvojo pikico. Izjoči žalost, a ostani trdna v svojih željah. Prej ali slej se ti bodo uresničile. user posted image

Reby, super zajtrk je bil tole, takole nekako je tudi naš izgledal. Plus potratnica user posted image  Je dobra, ane? Pa naslednje leto jo spet pečemo, ko bomo že utečene mamice, hehe user posted image

No, seveda smo tudi kavico potem spili, tudi tebi hvala Blanč. Kako kaj situacija pri vas user posted image  Vse OK?

Ja, Goldy, pozno ponoči, ko grejo ponavadi ljudje že spat, sva pa midve z Lsico še o hrani debatirali ... pol pa naj gre človek lačen spat al kaj? K sreči sem bila danes malo na luftu, tako da je šla še kakšna extra kalorija proč user posted image

Brcike: naš mali že nekaj dni ves čas po malem skače po trebuščku. Ja, prav res je FENOMENALEN občutek. Jaz se včasih samo smejat začnem, k je tko simpatično. Pa če si potrpežljiv, lahko to celo opaziš user posted image  Odkar ga takole čutim, sem še bolj vesela nosečka. Reby, po moje ni nič prekmalu, pri nas se je to čist pozno začelo, če se primerjam z ostalimi julijkami, tako da bo tvoj timing čist OK. Ti sam uživaj user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
12.4.2009 21:46:32   
Goldy
semper* - pa ti si tu?! user posted image  Si lepo preživela dan?

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
12.4.2009 22:42:24   
Sempervivum
Ojla, sem šele zdele opazila tvoje sporočilce user posted image  Se malo učim, pa malo igrice igram, hehe user posted image  Ja, danes je bilo res lepo. Pa pri vas?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
12.4.2009 22:58:49   
Goldy
Jaz sem tudi na chatu, pa malo brskam za seznami za novorojenčke...user posted image
Ja, lepo je bilo, vreme, mal na sprehod, kosilo pri moževih, sam me spet hoče križ boleti, bom menda morala v horizontalo.

Posteljico sva sestavila danes. Jutri pa menda dobimo še zibko, od sosedov. Še ne vem, ali bo pri mojem očetu ali pa bo kar v dnevni, za dnevno spanje...user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1506
12.4.2009 23:16:49   
Goldy
Semper*, grem spat, ker me spet boli križ in ne pomaga drugega....user posted image  Nočko in lepe sanje!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
12.4.2009 23:18:21   
Sempervivum
Ja, po zajtrku in kavici smo šli tudi mi na sprehod, z otroci (moževimi nečaki) ... je bilo ful luštno. Pol pa še na pijačko, pa domov k tašči še na govejo juhico. Res luštno. Je pa tudi mene popoldan začela hrbtenica bolet, pa sem šla malo počivat, mož je šel pa še jahat. Izgleda, da mi tudi potratnica več ne paše, ne je še zgaga začela matrat - nikoli prej, ampak ful se mi je spahovalo ...

Takile dnevi so prav balzam za dušo, da se nafilaš z energijo user posted image . Zdej sem se pa odločila, da grem še malo likat, mam že kar konkreten kup, pa ves čas odlašam ... mi likanje ne diši preveč user posted image  

Ti boš pa tudi zibko imela user posted image . Fajn. Pa posteljico ste sestavili. Super.

Čuvaj se, pa če te križ matra, pejdi res rajši kar v mižale. Pa kej lepega sanjaj. Npr. dojenčka, hihi user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
12.4.2009 23:29:43   
Lsica
Še preden grem spat malo preberem kaj ste napisale... in kar ne morem verjeti kar berem danes. Naska, tako mi je žal,...user posted image ... Sem te že pogrešala, ker se nekaj časa nisi oglasila, zdaj pa kar iznenada tole. Pa kaj se je zgodilo?

Vem, da boli, in da je o tej bolečini težko govoriti, pa vendarle, če boš karkoli potrebovala smo tuuser posted image user posted image user posted image .

Lahko in mirno noč vsem...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
12.4.2009 23:32:58   
Lsica
O, sempervivum, Goldy, smo se spet nespečke zbrale...
Jaz sem pa danes sam počivala, razen kratek sprehod po sončku - sva šla pred kosilom na eno pijačko. Jest pa sploh nisem mogla velik, no lušte sem si potolažlauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
13.4.2009 0:14:21   
Sempervivum
Mah, jest mam dost likanja. Me že vse boli, ne morem več. Bo pa naslednjič mogoče malo manjši kup user posted image
Lsica, pijačka je super user posted image  Za uživanje gre, v kakršnikoli obliki user posted image  Jest sem hotla sladoled naročit, pa ga še nimajo user posted image  Evo, pa smo spet pri hrani ... si me včeraj spraševala ... trenutno mam obdobje sladoleda. Sem čisto neumna zanj. S smetano pa sladkim grehom ... njam, njam. No, danes ga ne bom, grem rajši spat. Ponavadi si ga zvečer privoščim user posted image  Pred tem pa sem imela obdobje kislih kumaric. Res! Prej nikoli nisem bila kakšna posebna ljubiteljica, zdej pa - bolj kot je kislo, boljš je. Sva se z možem tepla za kumarice user posted image  dokler mu nisem dopovedala, da to je pa zdej moja nosečniška strast in ... prste stran. Je šel tudi po kozarec na dan. V Hoferju majo najboljše, če vas slučajno zanima, hehe user posted image  Sem vse sprobala.

No, pa naj bo zadosti za danes. Lepo se (s)mejte, pa fino kavico skuhajte zjutraj, jaz se vam kasneje pridružim user posted image  Nočko!

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
13.4.2009 7:33:01   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj in en lep velikonočni ponedeljek.

Ker kot kaže naša Reby še sši, vam danes jaz postrežem s kavico...

user posted image

pa še s palačinkami za zajtrk...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 1512
13.4.2009 8:03:33   
Reby
Mismis - takle ti naše punce razvajaš, mislim, da boš od zdej naprej mogla ti zajtrke in kavice prpravlat user posted image  Sem ti že na drugi temi napisala, da sem malo potegnila, ker sem gledala film do polnoči. Danes me pa možek pelje v živalski vrt user posted image
Goldy, Semper in Lsica - vidim, da spet niste spale user posted image
Kje so pa Mlinčkove pupe? Pa Se* se že dolg ni javla....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
13.4.2009 10:44:03   
Goldy
Daaan!

Spet smo tu. Naš mala je prava zaspanka, prej ko se zbudim, bolj je živahna, dlje kot potegnem, dlje še ona drema....user posted image  No, je pa malo pobrcala, da je tu in ok. Zdaj pa razmišljam, ali bi počivala (spet) ali bi kaj cote prelagala (spet).... Še ne vem čisto.... Mož gleda Rexa, bolj bo pa treba kaj v akcijo stopit in balkonsko garnituro razstavit in pobrisat - no, mož ne jaz. Jaz bom pa dala prat, mogoče.user posted image

semper* - meni pa orehova potica ne paše. Me je tudi zgaga pekla, že drugi večer.

Ja, Reby, spet smo ponočevale, sam onidve še bolj kot jaz. user posted image

Mismis - ti pa takooo zgodnja... hvala za palačinke.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
13.4.2009 19:20:01   
Reby
Dan! Danes je bil en enkraten dan. Najprej sva šla z možem v zoo, pa me kliče sestra, da je prišla iz CE z vsemi otroci in da so v zoo-ju in se bodo oglasili na obisku in sploh ni vedla, da sem tam, pa so ravno bili na blagajni, midva pa tut user posted image  Po živalcu smo šli pa še na grad. Naš škrat je vsak dan bolj živahen, najbolj pa takrat, ko jem user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
13.4.2009 19:23:24   
Reby
Efika, jutri ti želim čim lepši pogled na tvojo pikico user posted image

Torek, 14.04.
efika - pregled
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
13.4.2009 19:28:19   
Bumo
Naska, žalostna novica na tej temi......drži se punca!!!!user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
13.4.2009 20:24:21   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Torek, 14.04.
efika - pregled
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

še jaz navijam, dajmo Efika user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
13.4.2009 21:00:02   
Lsica

Torek, 14.04.
efika - pregled

seved, NAVIJAMO!!!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
13.4.2009 21:06:05   
miska73

Torek, 14.04.
efika - pregled

Se pridružujem navijanju.

A današnje večerne smene (Goldy, Sempre*) pa še ni... al je še prezgodaj. user posted image

Pozdravček vsem sonosečkicam in tistim, ki se nam bodo upam kmalu pridružile (beri mišmiš user posted image )

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
13.4.2009 21:08:15   
Goldy
miska73 - jaz sem že tu!!!!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
13.4.2009 22:01:42   
Goldy
Sam ko ni nobene druge nikjer..... user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
13.4.2009 22:48:53   
Goldy
Punce, grem jaz spaaat!!!! Nočko!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
14.4.2009 0:48:46   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Torek, 14.04.
efika - pregled

Se pridružujem navijanju.

A današnje večerne smene (Goldy, Sempre*) pa še ni... al je še prezgodaj. user posted image

Tudi jaz navijam za Efiko user posted image

Sicer pa, ja, po polnoči se začne pravi žur user posted image  ... Sam danes očitno ne, hehe user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
14.4.2009 6:36:43   
Reby
Dobro jutro! Danes sem slabo spala, me je mali 3x zbudil, je imel noter ornk veselico user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.