|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
11.4.2009 22:17:12   
petra1978
Meta hvala, bom ga probala poiskat.

Zdaj grem pa spat. Dovolj imam danes učenja in vsega, user posted image  je v službi, tako da ko se bo Gal prvič zbudil si ga bom kar v poteljo vzela, da ne bom sama spalauser posted image .

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
11.4.2009 22:18:28   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

rutka...

user posted image

To pa še moram komentirat, preden grem. Kak je sladka. Pravi cukerčk.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
11.4.2009 22:18:30   
ključek

rutka...

user posted image

user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
11.4.2009 22:22:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

MTY, kak cukrček je!

Res je user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
11.4.2009 22:24:01   
*bubi*
O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč user posted image  Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila user posted image  Ne pa pri nas user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
11.4.2009 22:28:16   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč user posted image  Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila user posted image  Ne pa pri nas user posted image

tole je imela sposojeno od sestrične, ki je bila danes na obisku. tudi jaz sem pogledala številko, dabom znala prav kupit. tale je L, ampak ji je še melo preveika. po moje bi morala imeti M. greva v nabavo takoj po praznikih user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
11.4.2009 22:37:10   
ključek
a doma skuhan puding ji lahko že dam?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
11.4.2009 22:37:53   
ključek

tole je imela sposojeno od sestrične, ki je bila danes na obisku. tudi jaz sem pogledala številko, dabom znala prav kupit. tale je L, ampak ji je še melo preveika. po moje bi morala imeti M. greva v nabavo takoj po praznikih user posted image

kje pa prodajajo, v BC?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
11.4.2009 22:40:01   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

kje pa prodajajo, v BC?

Ne, tele Baya imajo v DM-u. Imajo kar nekaj oblačil.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
11.4.2009 22:41:55   
ključek

kje pa prodajajo, v BC?

Ne, tele Baya imajo v DM-u. Imajo kar nekaj oblačil.

o hvala. bom pogledala.user posted image

čaki...zdle mal tuhtam....sej sem ji kupila ene kape v DM-u. verjetno ista firma, pa nisem bila pozorna. rutke....mogoče jih še nisem opazila. le kako mi je to uspelo??user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.4.2009 22:44:09 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
11.4.2009 22:44:51   
ključek
nočko..........user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.4.2009 9:18:47   
ključek
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.4.2009 9:28:30   
petra1978

user posted image

Se podpišem pod to.

Aja, pa dobro jutro

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.4.2009 10:11:42   
amor real
VESELO PIRHOVANJE VAM ŽELIM !!!!   user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
12.4.2009 20:18:28   
meta21

a doma skuhan puding ji lahko že dam?

Po mojem na adaptiranem mleku, ne kravjemuser posted image . Mislim, da je fiši že kuhala Jakcu...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.4.2009 20:25:59   
meta21
Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje.

Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečnauser posted image . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezususer posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.4.2009 20:30:23   
gloria
...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.4.2009 20:34:47   
petra1978
Evo, končno je Gal zaspal. danes je spoznal novi glas in sicer etetetetete in ga celo večer ponavljal. Sma se z user posted image  tak smejala celo večer, da je bilo prav lušno. Potem pa še zadnje hranjenje, ko ponavadi že na zizi zaspi, je imel usta na zizo prislonjena in je delal tetetetete user posted image . Mišek moj mali.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
12.4.2009 20:35:27   
lana17
Večer!

Meta, velik user posted image . A mu zobki rinejo?
Drgač se je pa J včeraj tud zbujal vsakih "pet minut". Ko se je prvič zbudil, sem pogledala na uro, sem vidla dvojko in sem mislila, ok ura je dve, še dolgo je spal. Mu dam dudo in gremo spat dalje. Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasnouser posted image , user posted image .

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.4.2009 20:37:40   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinkouser posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
12.4.2009 20:39:32   
lana17
Še dva posta mi mankatata do noveuser posted image . Mislim, da že cel teden lovim zvezdo, ni kej, je zunaj tolk lepo...ni čudn, da sem zvečer čist hin.

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
12.4.2009 20:40:00   
lana17
Evo, zdaj pa morjo bit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rousseau

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
12.4.2009 20:41:27   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Evo, zdaj pa morjo bit user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
12.4.2009 20:41:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje.

Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečnauser posted image . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezususer posted image user posted image user posted image

user posted image ma ne Lovrouser posted image ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
12.4.2009 20:43:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinkouser posted image

...to sem tudi jaz danes slišalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?