Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:11:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne. Jaz pa sem malo drugače to gledala. Zame je pa shodila, ko je prvič prehodila več kot 4 m in potem samo hodila in ne več plazila. saj verjetno vsak drugače ...meni je P. rekla da ko prvič naredi samostojnih 5 korakov, pomeni da je shodil, ko pa začne sam racat pa hodi. Ker tud od brata tamala čist sama hodi že pol leta, pa se še vedno kdaj plazi po tleh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:11:37
|
|
|
|
jana81
|
no evo posnetek mojga racmana
< Sporočilo je popravil jana81 -- 13.4.2009 9:15:27 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:20:20
|
|
|
|
jana81
|
pa še tole sem dolžna...Nejčkova sobica (še ni čisto končana) atijeva dekoracija mamina preureditev omare tistega velikega avta na steni še pa nisem pobarvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:22:28
|
|
|
|
jana81
|
pa še moja dva sončka..Nejc in Gloria tako zdej pa grem, ker vidim da ni nobene
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:35:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav! Taja, sedaj pa hodijo že 3 hrošči Uživaj na pikniku Taja, Nejc, pa Maja od Barbaw, ne? Tako je
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:36:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJA IN TARA ZA 11 MESECEV ČESTITKE!!!!! tudi od naju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:36:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa še moja dva sončka..Nejc in Gloria tako zdej pa grem, ker vidim da ni nobene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:39:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no evo posnetek mojga racmana
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:39:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa še tole sem dolžna...Nejčkova sobica (še ni čisto končana) atijeva dekoracija mamina preureditev omare tistega velikega avta na steni še pa nisem pobarvala Lepa Andraž je takoj uočil strelo Mc Queena, dajsa in Sally in bi jih tudi on imel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:39:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 pa še moja dva sončka..Nejc in Gloria tako zdej pa grem, ker vidim da ni nobene Luškana sta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:40:19
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no evo posnetek mojga racmana full je dobr zdej sva z Markom gledala posnetek pa me praša če je to Nejček . no pol mi je uštekal da je mislil od kolegice , sta si pa zelo podobna saj ima un Nejc tud malo lask
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:40:23
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: wie geht es?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:41:04
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:41:44
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: wie geht es? kje maš podnapis
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:42:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no evo posnetek mojga racmana full je dobr zdej sva z Markom gledala posnetek pa me praša če je to Nejček . no pol mi je uštekal da je mislil od kolegice , sta si pa zelo podobna saj ima un Nejc tud malo lask Dober je, da sploh porajta tako male frocke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:43:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: wie geht es? kje maš podnapis nazovi tetku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:43:37
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: wie geht es? kje maš podnapis nazovi tetku nemrem, je že previsok račun
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:51:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: wie geht es? kje maš podnapis nazovi tetku nemrem, je že previsok račun saj bo čez 2 dni lova padla na TR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:54:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: wie geht es? kje maš podnapis nazovi tetku nemrem, je že previsok račun saj bo čez 2 dni lova padla na TR pa da pokrijem limit , pol pa še trajnik pa sem spet na nuli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:55:28
|
|
|
|
mafi
|
zdej si grem pa še en orek kofi skuhat, da ga v miru spijem dokler moj pajacman spi . to zbujanje ob 6 me čist zdrma , sploh ne vem kako bom hodila na šiht
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:56:57
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no evo posnetek mojga racmana full je dobr zdej sva z Markom gledala posnetek pa me praša če je to Nejček . no pol mi je uštekal da je mislil od kolegice , sta si pa zelo podobna saj ima un Nejc tud malo lask Dober je, da sploh porajta tako male frocke je bil full zainteresiran za Nejca in njegovo hojo , pa še reku mi je naj pokažem Filipu da se kej nauči ne pa da se plazoi po vseh 4-rih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 10:09:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej si grem pa še en orek kofi skuhat, da ga v miru spijem dokler moj pajacman spi . to zbujanje ob 6 me čist zdrma , sploh ne vem kako bom hodila na šiht Se boš že navadila. Jaz bom vstajala ob 5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 10:11:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no evo posnetek mojga racmana full je dobr zdej sva z Markom gledala posnetek pa me praša če je to Nejček . no pol mi je uštekal da je mislil od kolegice , sta si pa zelo podobna saj ima un Nejc tud malo lask Dober je, da sploh porajta tako male frocke je bil full zainteresiran za Nejca in njegovo hojo , pa še reku mi je naj pokažem Filipu da se kej nauči ne pa da se plazoi po vseh 4-rih Ja zgleda, da ima že dovolj malih , se je odločil, da je že čas, da shodi Upam, da ga Filip razume in ga usliši. Kdaj pa je Mark shodil?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 10:12:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Alja je z atom zunaj, nekaj štimata ograjo, jaz pa grem narezat zelje, da malo prištimam za kosilo. Očitno ga bom danes tudi jaz kuhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 10:14:35
|
|
|
|
katy82
|
Hej hej mačkice moje Nejc in Taja bravo za prve ornk korakce ,a to ga vsi tolk šibajo,pol bom pa najbrž hitrej shujšala če jo bom cel dan lovila naokol Čestitke vsem obmesečnikom Midve letiva ven pred hišo na sončka,mala po cel dan hoda s poganjalcem al pa da jo za eno rokico držiš pa ga špona k norc.Čakam da mi stroj opere pa nisem bla preveč pozorna nanjo in mi je začela mala puzat z nogo pod koleni pršla do mizice in se začela igrat z daljinci.Đabe jst njej dopovedujem da ne sme,me gleda in se smeji Jana sožalje tvojmu lubiju,upam da bo lažje prebolel zdej k se bo lahko z Nejcem zamotu Suzy glede tvojga pa ne vem kako ti naj svetujem k jst sem z njim to poštimala še preden sva zanosila je pe res da gre dostkrat na kavico in mi to tud pove oz. vpraša če lahko gre in je ponavadi v eni uri ali še prej nazaj.Ga moram met pa skoz na špagci k drgač bi spet dobu krilca. Zdej pa grem malo ulovit k mi ga spet neki hoče sračkat z daljinci
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?