Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 12.4.2009 22:46:02
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Vidm, da nobene ni več tuki gor. Pol pa nočko pa lepo in mirno spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 7:37:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 morem povedat da je Nejc danes prehodil celo teraso, pa ne 1x, ampak x krat..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 7:39:52
|
|
|
|
Estrella*
|
EMILIJA IN TARA ZA 11 MESECEV ČESTITKE!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 7:40:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Vidm, da nobene ni več tuki gor. Pol pa nočko pa lepo in mirno spite. sg pohvala, da prideš pokukat na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 7:45:43
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako mi smo se najedli, sedaj pa v trgovino, saj mi je mleka zmanjkalo Po eni strani sem kar vesela, da je konec praznikov, ker med njimi se jaz nikoli ne počutim dobro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 7:58:44
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:04:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. To je pa prednost življenja skupaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:06:42
|
|
|
|
Estrella*
|
...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje... rodil se je nama je Nejc jana, to sem te hotla že od pamtiveka vprašat, ali si namenoma napisala 2x je? Firbec, saj veš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:22:06
|
|
|
|
Čmrlika
|
Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:23:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:24:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav! Taja, sedaj pa hodijo že 3 hrošči Uživaj na pikniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:30:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJA IN TARA ZA 11 MESECEV ČESTITKE!!!!! Tudi midve voščiva!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:36:10
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav! Taja, sedaj pa hodijo že 3 hrošči Uživaj na pikniku Taja, Nejc, pa Maja od Barbaw, ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:38:01
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje... rodil se je nama je Nejc jana, to sem te hotla že od pamtiveka vprašat, ali si namenoma napisala 2x je? Firbec, saj veš ja smotana sem..pa nisem opazla, grem kr popravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:38:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:38:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
Ajoj, sej jo samo lovim ... Greva na zajtrk k mojim, potem k sestri na piknik in potem še greva z atijem se dogovorit, kaj bomo papali na tajinem praznovanju v nedeljo! Saj ne morem verjet, moja miška bo čez 6 dni pihala prvo svečko! Lepo bodite, se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:39:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne. Aha, naša pika je torej tud že prej to počela,ampak od včeraj ga šiba popolnoma sama skoz... Čestitke Nejcu!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:47:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne. Aha, naša pika je torej tud že prej to počela,ampak od včeraj ga šiba popolnoma sama skoz... Čestitke Nejcu! in tudi Taji
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:47:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, sej jo samo lovim ... Greva na zajtrk k mojim, potem k sestri na piknik in potem še greva z atijem se dogovorit, kaj bomo papali na tajinem praznovanju v nedeljo! Saj ne morem verjet, moja miška bo čez 6 dni pihala prvo svečko! Lepo bodite, se tipkamo... ja Nejc pa čez 8, kak je hitro minilo, sploh ne dojamem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:51:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mene za kompom Sva bila z Nejcem cel dan zunaj, prišel je še moj brat z družino, na žalost do 17h ni bilo doma, ker je bil s svojo mamo pri njihovem dedku.. morem povedat da je Nejc danes prehodil celo teraso, pa ne 1x, ampak x krat.. suzy85..z deci je vedno tako, zelo težko jih je obrnit,meni je sicer uspelo, ampak ne na vseh področjih, važno mi je da sva mu midva na prvem mestu. ati se trudi malega uspavat, mali pa noče zaspat Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:51:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJA IN TARA ZA 11 MESECEV ČESTITKE!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:51:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. za pitje kafeja v miru Vsaj za nekaj je dobro, če živiš skupaj, pa da Nejc kliče babi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:51:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Dobro jutro! nisem imela časa včeraj vam zaželet lepo pisanko, pa vam želim še danes lep dan in imejte se lepo! Mi se gremo spet potepat, gremo k moji sestri na piknik... In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 8:51:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro Midva sva pokonc že od 6.30 ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu ) Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijem Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj. Midve tudi...in tud mi klicali babo... samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo A Nejc je včeraj shodil? shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne. Jaz pa sem malo drugače to gledala. Zame je pa shodila, ko je prvič prehodila več kot 4 m in potem samo hodila in ne več plazila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 13.4.2009 9:01:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Ajoj, sej jo samo lovim ... Greva na zajtrk k mojim, potem k sestri na piknik in potem še greva z atijem se dogovorit, kaj bomo papali na tajinem praznovanju v nedeljo! Saj ne morem verjet, moja miška bo čez 6 dni pihala prvo svečko! Lepo bodite, se tipkamo... ja Nejc pa čez 8, kak je hitro minilo, sploh ne dojamem Ja, ne? Jaz bi se kr zjokala po eni strani...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?