|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
13.4.2009 19:49:26   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

O groza kaka barvauser posted image Spet bo trajalo nekaj časa, da se bom navadilauser posted image

user posted image user posted image user posted image Jeeeeee zelena je.user posted image user posted image Sam lohk bi bla mal bl lepše zelena.

Preveč mrtva jeuser posted image  A ti boš tud petke delala, čeprav so v vaši firmi vsak drugi fraj?

Ma sej je res pusta, no na vrhu ne, sam ostalo pa. Lohk bi bla mal bl žive barve.
Ja bom doma, sam bom mogla nekako not prnest, vsakič mal bom podaljšala za kakšno urco.

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 13.4.2009 19:50:03 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
13.4.2009 20:02:17   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo halo!

Da se še jaz malo oglasim. Velika noč je mimo, se pa nam je včeraj zgodila velika nesreča. Videk je atija z nohtkom pičo v oko in mu je poškodoval roženico. Sem ponoči ob 3h vozila A. k dežurnemu, potem na očesnega in sedaj imam doma enega sitnega, poškodovanega atija, ki samo jamra, leži in počiva (spi), ponoči bo pa veselica, ker ne bo mogo spat. Videk pa cel dan gleda atija čisto prestrašeno, po mojem mali revež čuti, da je nekaj narobe. Jaz sem čisto fertig, zmatrana, ker nisem celo noč spala, ob 3h sem Vida nesla k moji mami, potem ob 5h sem šla po njega, on je HB spal kar mirno dalje, vse do 8.30.

A je mel tako oster nohtek? Jaz Nii takoj porežem, ko vidim da so ostri, ker se drugače poškrampa.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
13.4.2009 20:48:47   
mafi

Halo halo!

Da se še jaz malo oglasim. Velika noč je mimo, se pa nam je včeraj zgodila velika nesreča. Videk je atija z nohtkom pičo v oko in mu je poškodoval roženico. Sem ponoči ob 3h vozila A. k dežurnemu, potem na očesnega in sedaj imam doma enega sitnega, poškodovanega atija, ki samo jamra, leži in počiva (spi), ponoči bo pa veselica, ker ne bo mogo spat. Videk pa cel dan gleda atija čisto prestrašeno, po mojem mali revež čuti, da je nekaj narobe. Jaz sem čisto fertig, zmatrana, ker nisem celo noč spala, ob 3h sem Vida nesla k moji mami, potem ob 5h sem šla po njega, on je HB spal kar mirno dalje, vse do 8.30.

ojejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
13.4.2009 20:49:55   
mafi
ta barva pa mi res ni všeč je prav diskastauser posted image

kaj ste vse omagale od hraneuser posted image user posted image , nikjer nobene na vidikuuser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.4.2009 20:54:19   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

kaj ste vse omagale od hraneuser posted image user posted image , nikjer nobene na vidikuuser posted image

Jaz nisem omagala od hraneuser posted image Sem pa en malč grešila, samo malo in ju3 se bo gotovo na tehtnici v LS poznalouser posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.4.2009 20:57:11   
mafi

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Jaz nisem omagala od hraneuser posted image Sem pa en malč grešila, samo malo in ju3 se bo gotovo na tehtnici v LS poznalouser posted image

jaz sploh več ne upam stopit na tehtnicouser posted image , a mi lahko prosim še enkrat pošlješ uno prečiščevalno dietouser posted image , jo bo treba res probat

Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.4.2009 21:06:52   
nia5
 user posted image  

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.4.2009 21:07:51   
nia5
Nočko vsem, ki še mogoče pokukajo sem gor user posted image , lepo spančkajte.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
13.4.2009 21:13:08   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

dobro jutro

Midva sva pokonc že od 6.30 user posted image ..sva se že naigrala, nahodla, zdej mu grem pa zajtrk nardit (kot v vrtcu user posted image )
Je tolk klicu babi čez ograjho na stopnicah, da jo je zbudil in zdej se je prišla igrat z njim gor..lahk vsaj kafe v miru spijemuser posted image
Grem mu zajtrk nardit, pol pa naložim video od včeraj.

Midve tudi...in tud mi klicali babo...user posted image  samo najina je v sosednjem bloku, pa zgleda Taja ni bla sovolj glasna, ker jaz še vedno pijem ledeno kavo user posted image

A Nejc je včeraj shodil?

shodil je že nekaj časa nazaj..1.aprila (jst štejem kot shodil, da je naredil prvih 8 korakov sam), včeraj pa je čisto sam hodil skoraj celo popoldne.

Jaz pa sem malo drugače to gledala. Zame je pa shodila, ko je prvič prehodila več kot 4 m in potem samo hodila in ne več plazila. user posted image

ja, jaz Taji tud štejem od včeraj ker je res šla  ogromno sama...in še danes spet... se prime še za roko,ampak pol se tud lepo spusti in gre samam naprej...pa plazi se tudi še ...malo eno malo drugo...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.4.2009 21:13:16   
Čmrlika

Ajoj, sej jo samo lovim ...user posted image  Greva na zajtrk k mojim, potem k sestri na piknik in potem še greva z atijem se dogovorit, kaj bomo papali na tajinem praznovanju v nedeljo!
Saj ne morem verjet, moja miška bo čez 6 dni pihala prvo svečko! user posted image

Lepo bodite, se tipkamo...

ja Nejc pa čez 8, kak je hitro minilo, sploh ne dojamem

Ja, ne? Jaz bi se kr zjokala po eni strani...user posted image

Ma , daj nehaj, kakšen jok. Pa to je super,m da rastejo in vse bolje bouser posted image user posted image user posted image

Meni ni nikoli žal, da je A ndraž zrasel, ker je sedaj toliko lepše z njim in vsako leto prinese ful dobrih in boljših stvari

sej pravim po eni strani, zaradi vsega kar si napisala, pa itak da sem vesela, in da komaj čakam kaj novega user posted image , hudo mi je ker je res minilo to leto s svetlobno hitrostjo in ker mi je bilo res r res ful lepo...user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.4.2009 21:13:23   
Čmrlika

Halo halo!

Ojoj, kako vam je pa to uspelo...nesreča res ne počiva...user posted image user posted image user posted image , pa za tvojga da bo čimprej bolje. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.4.2009 21:13:57   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

enako, jaz sem od tega lenarjenja total zbita user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.4.2009 21:17:40   
Čmrlika
Hvala vsem za plosk user posted image  plosk naši Taji, ker sama hodi...
 sem total fertig in utrujena od piknika...grem pod odejo user posted image

NOČKO!

< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 13.4.2009 21:18:14 >

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.4.2009 21:34:16   
jana81
bljak kaka barva user posted image

Midva z dragim sva pa danes malo uživala v savni in jakuziju (nama je mama odstopila bon, ki ga je dobila za abrahama) in je prav pasalo.

Nejček je pravkar zaspal, jst pa grem gledat naprej trenutek resnice..

Jutri pa spet v službo....

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.4.2009 21:50:20   
Anonimen

Midva z dragim sva pa danes malo uživala v savni in jakuziju (nama je mama odstopila bon, ki ga je dobila za abrahama) in je prav pasalo.

jaz tudi gledam sam je čist mimuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.4.2009 21:53:20   
Anonimen
A vam tudi RR štekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
13.4.2009 22:04:35   
Anitka
Čeruser posted image user posted image

Mi smo spet cel dan martinčkali na sončkuuser posted image user posted image user posted image .

EMILIJA IN TARA

ZA 11 MESECEV

ČESTITKE!!!!!

user posted image

Tudi od najuuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.4.2009 22:05:49   
Anitka

In seveda se moram, oziroma moram pohvalit mojo malo miško, ki je včeraj shodila ! user posted image user posted image user posted image

Bravo Tajauser posted image user posted image user posted image user posted image

In zraven fasala še 6 zobeka, in to brez vseh starih težav!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.4.2009 22:07:55   
Anitka
Janauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za posnetke in fotke.user posted image user posted image

A mi napišeš še enkrat naslov, da ti pošljem kopalke?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.4.2009 22:09:51   
Anitka

Anitka, a imajo tvoji starši mogoče vikend v Rodmošcih?

Od mojega foter.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.4.2009 22:10:47   
Anitka

Halo halo!

Ojej, smola pa takauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.4.2009 22:12:25   
Anitka

Nič ne bo, pri nas že dežujeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjj? Dež ste imeli????????????? Upam, da ga ne bo pri nas že jutriuser posted image user posted image Z Galom tako uživava na sončku. Je bil včeraj v kratkih rokavih in 3/4 hlačahuser posted image . So me eni tako čudno gledaliuser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.4.2009 22:13:31   
Anitka

Tudi tebi in vsem, ki so že odpeketale v pančevouser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.4.2009 22:14:29   
Anitka

Uauuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem danes pozabila na to, kdo pa je bil v oddaji?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.4.2009 22:15:00   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

A vam tudi RR štekauser posted image

Ne (še).

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?