Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:15:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. Dopoldne smo bli na obisku pri mikro Maksu , popoldne pa v bolnici. Bravo Jon!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.4.2009 21:16:50 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:16:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oooo, poglej kolk se nas je nabralo. Pa sem predvidevala, da boste vse velikonočno bojkotirale rr ma neeee, mi smo velikonočno doma. čakamo na prvi maj... če ne dobimo noric...pa bomo še takrat doma še sreča, da smo rezervirali direkt hotel in ne preko agencije. odjavimo ga lahko 3 dni pred prihodom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:17:06
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus ma ne Lovro ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spati i wish............. .....tu bi se pa jaz kar podpisala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:17:09
|
|
|
|
leda
|
jah...ko se je naša bejbi prejšnji mesec odstavila, mi je bilo kar hudo...ampak očitno ima to tudi svoje prednosti. hja. kaj pa vem. v našem frendovskem krogu je ena bejba res začela lepo spat, ko se je nehala dojit, na drugo pa ni nič vplival. in še danes pri treh letih ne spi. tko da zaenkrat še upam, da se bo spremenilo, ko bo začela na veliko jest čez dan. pol bom upala, da se bo to zgodilo, ko bom nehala dojit...in tako dalje v bistvu pa se ne sekiram kej dost. enkrat bo že spala, jaz sem se pa že čisto prilagodila in sem začuda čez dan čist ok. no, tut zvečer se ne spravim spat pred enajsto...le vsake tolk časa zaspim med kakim filmom al pa med vrsticami knjige...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:17:18
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinko Naš zna pa bababa. Pa se mi tako fino zdi. Men je tolk fajn, ko čeblja...se mu tolk nasmejim, pa zdraven dela take grimase...res je dober.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:18:01
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Oooo, poglej kolk se nas je nabralo. Pa sem predvidevala, da boste vse velikonočno bojkotirale rr ma neeee, mi smo velikonočno doma. čakamo na prvi maj... če ne dobimo noric...pa bomo še takrat doma še sreča, da smo rezervirali direkt hotel in ne preko agencije. odjavimo ga lahko 3 dni pred prihodom. Sem že včeraj misnla pa pol pozabila... , da odženemo norice in da bo bolj ziher!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:18:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. Dopoldne smo bli na obisku pri mikro Maksu , popoldne pa v bolnici. Bravo Jon! Mikro Maks?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:18:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* meta, upam da bo to noč spet "stari" Lovro in bo lepo spančkal. ..jaz pa dodajam še
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:20:05
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. Dopoldne smo bli na obisku pri mikro Maksu , popoldne pa v bolnici. Bravo Jon! Mikro Maks? Ma ja no!!!! Zdej je glih ene 10 cm velik .
< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.4.2009 21:21:31 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:21:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. Dopoldne smo bli na obisku pri mikro Maksu , popoldne pa v bolnici. Bravo Jon! Mikro Maks? Ma ja no!!!! DING ding ding... Zdej je glih ene 10 cm velik . še podnapise za nas, ki ne vemo, za kaj gre, prosim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:21:44
|
|
|
|
lana17
|
Zdej pa vem pr kom ste bli, sem mogla kr mal pomislit.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:22:20
|
|
|
|
Olivija*
|
a že katera septembrka pričakuje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:23:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. Dopoldne smo bli na obisku pri mikro Maksu , popoldne pa v bolnici. Bravo Jon! Mikro Maks? Ma ja no!!!! DING ding ding... Zdej je glih ene 10 cm velik . še podnapise za nas, ki ne vemo, za kaj gre, prosim Sori! Včeraj sva ble z Lano pri eni nosečki, ki je povedala, da bo mela Maksa in jaz sem bla danes spet tam. Mal smetim po rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:23:10
|
|
|
|
gold fish
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:23:22
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a že katera septembrka pričakuje?
< Sporočilo je popravil lana17 -- 12.4.2009 21:24:35 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:24:10
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a že katera septembrka pričakuje? Je že Meta odgovorila.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:24:22
|
|
|
|
Olivija*
|
no...zdaj pa še celo js štekam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:24:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a že katera septembrka pričakuje? Sigurn ampak me ne vemo zanjo. Tale nosečkica bo pa prvič mamica
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:25:18
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* a že katera septembrka pričakuje? Je že Meta odgovorila. Hitri prstki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:25:43
|
|
|
|
leda
|
akamo na prvi maj... če ne dobimo noric...pa bomo še takrat doma evo še eni. prvi dan vrtca je vzgojiteljica rekla: "pa norice mamo v skupini." do zdaj sem čakala, vdana v usodo, včeri so me pa zbrane matere zdravnice dobro napsihirale in se v torek letim cepit...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:26:50
|
|
|
|
meta21
|
Se kar mal pijano počutim...najbrž od nespanja al pa od ruma v potici . Najboljš, da grem spat...pa še varuška nekaj šumlja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:26:54
|
|
|
|
Olivija*
|
o, super! ena moja kolegica bo tudi kmalu prvič mamica. ta teden je bila v P, za praznike so jo dali domov... naslednji torek ima rok...sem že pisala, da jo pritisk matra. ampak zdaj je nič ne upam obiskat, ker smo potencialno nevarni zaradi noric.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:28:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus AJuto, kaj mu je blo? Ja, meni pediatrinja vsakič reče, da sploh ne vemo, da imamo dojenčka... Jst sem pa včeraj migreno in fešte dobila v paketu.... ma ni bla tko huda, kot ponavadi... sem bla danes popoldne že OK... Matr, da se vam da tolk pečt in kuhat pa jajca farbat... pa pucanje in obiski... brrrrr... zdej pa verjetno večina vas javka, da kako ste presite...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:29:03
|
|
|
|
lana17
|
Jaz grem tud še mal pred TV. Lahko in predvsem mirno noč.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:31:05
|
|
|
|
Olivija*
|
vidim, da vaši kar radi papcajo banane. meni se zdi, da naši punci ne paše. sem že pred enim mesecem probala, pa jo je zvijalo,pred enim tednom spet...ma zdaj bom kar kak mesec še odložila te banane. danes pa je prvič probala kruh
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?