|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
12.4.2009 20:43:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Evo, zdaj pa morjo bit user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
12.4.2009 20:44:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje.

Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečnauser posted image . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezususer posted image user posted image user posted image

user posted image ma ne Lovrouser posted image ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
12.4.2009 20:47:45   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
12.4.2009 20:48:03   
meta21

Večer!

Meta, velik user posted image . A mu zobki rinejo?
Drgač se je pa J včeraj tud zbujal vsakih "pet minut". Ko se je prvič zbudil, sem pogledala na uro, sem vidla dvojko in sem mislila, ok ura je dve, še dolgo je spal. Mu dam dudo in gremo spat dalje. Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasnouser posted image , user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Zobki menda niso, ker so dlesni take kot pred pol letauser posted image . Ma na vse sem pomislila-kislina oz. bolečine v želodčku, reakcija na malancan, ki ga je včeraj 1. jedel pa še malo rumenjaka je probal...ne vem.

Najboljše je pa to, da je danes od 7h zjutraj do 8h zvečer spal 2x po 15 min. Halo!!! A je v prvih 7 mesecih prespal kolikor je mislil za prvo leto zdaj bo pa 5 mesecev žur?!

< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.4.2009 20:49:22 >

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
12.4.2009 20:48:34   
meta21

Evo, zdaj pa morjo bit user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravo!user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
12.4.2009 20:49:55   
lana17
Bo jutri že vse po starem. Sam mal te sprobava, pa da se boš še bolj zavedala kak priden fant je.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
12.4.2009 20:52:31   
meta21

Bo jutri že vse po starem. Sam mal te sprobava, pa da se boš še bolj zavedala kak priden fant je.

Upam, da maš prav... Kako pa kaj Jonči? Se mi zdi, da vaju že celo večnost nisem vidlauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.4.2009 20:57:55   
ključek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
12.4.2009 20:58:22   
ključek

Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje.

Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečnauser posted image . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezususer posted image user posted image user posted image

user posted image ma ne Lovrouser posted image ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

i wish.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
12.4.2009 20:58:47   
leda
olivija, si me temeljito nasmejala. jut3 torej dopust. sam še joško najljubšemu namontiram pa možgane na pašo nekaj kilometrov stran od pamžev user posted image

ana je pa luštkana, ji rutke očitno pristojijo. naši prav nič; je res en pobalin po duši in teleščku. sem ugotovila, da ji moram eno roza mašnjo namontirat, ker mam že dost: "ne, ne, punčka je..."

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.4.2009 21:01:04   
leda
i wish.............user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse sotrpinke (in današnjo meto). smo bli včeri na bejbi rd partiju in smo zbrane matere ene ducata otrok združno ugotovile, da noben od naših ni prespal cele noči pri elinih mescih...tko da še vedno sam virtualni otroci to počnejo (z izjemo Laro) user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.4.2009 21:02:16   
ključek
pa dober večer vsem prisotnim........user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.4.2009 21:03:03   
leda
Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno

user posted image

jaz ponavadi gledam na uro, če je pa huda noč (seveda pri nas je super noč, če se le dvakrat zbudi), pa raje ne. blažena ignoranca user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.4.2009 21:07:51   
Olivija*
večeeer!

takole...naš otrok spi. za danes sem svoje opravila, jutri imam pa itak dopust user posted image user posted image user posted image

meta, upam da bo to noč spet "stari" Lovro in bo lepo spančkal. verjetno je ful zmatran glede na tempo, ki si ga opisala. lana ima prav - mora ti kdaj pokazat, kako bi lahko bilo vsak večer,pa ni, ker imaš zlatega fantka user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
12.4.2009 21:08:08   
Čarli08

...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

Koliko pa ponoči poje? Se spomnim, da si rekla enkrat, da se dosti zbuja. Mogoče ga nasiti? Samo ugibam ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
12.4.2009 21:09:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: leda

za vse sotrpinke (in današnjo meto). smo bli včeri na bejbi rd partiju in smo zbrane matere ene ducata otrok združno ugotovile, da noben od naših ni prespal cele noči pri elinih mescih...tko da še vedno sam virtualni otroci to počnejo (z izjemo Laro) user posted image

Evo vam doktorati, diplome, certifikati... dobre ste!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.4.2009 21:10:36   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

a doma skuhan puding ji lahko že dam?

Po mojem na adaptiranem mleku, ne kravjemuser posted image . Mislim, da je fiši že kuhala Jakcu...

.....drži.....na adaptiranem....

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.4.2009 21:10:39   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno

user posted image

jaz ponavadi gledam na uro, če je pa huda noč (seveda pri nas je super noč, če se le dvakrat zbudi), pa raje ne. blažena ignoranca user posted image

jah...ko  se je naša bejbi prejšnji mesec odstavila, mi je bilo kar hudo...ampak očitno ima to tudi svoje prednosti.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.4.2009 21:12:19   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

večeeer!

takole...naš otrok spi. za danes sem svoje opravila, jutri imam pa itak dopust user posted image user posted image user posted image

meta, upam da bo to noč spet "stari" Lovro in bo lepo spančkal. verjetno je ful zmatran glede na tempo, ki si ga opisala. lana ima prav - mora ti kdaj pokazat, kako bi lahko bilo vsak večer,pa ni, ker imaš zlatega fantka user posted image

Ma ja, sej vem... Me je kar sram pol ko mal pojamramuser posted image . Za kazen jutri ne bom vzela dopusta. Mogoče dobim praznične ure plačaneuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.4.2009 21:12:37   
Čarli08

...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinicouser posted image ...mali je ful začel čebljat  ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še ničuser posted image user posted image ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GHuser posted image ...mogoče vročina pa da čaj nasitiuser posted image ...

J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinkouser posted image

Naš zna pa bababa. Pa se mi tako fino zdi.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
12.4.2009 21:12:41   
lana17

Upam, da maš prav... Kako pa kaj Jonči? Se mi zdi, da vaju že celo večnost nisem vidlauser posted image

Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem. user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
12.4.2009 21:12:42   
gold fish

...meta....user posted image ... za preskok magisterija in da smo lahko kar dotore user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
12.4.2009 21:13:41   
meta21
Oooo, poglej kolk se nas je nabralo. Pa sem predvidevala, da boste vse velikonočno bojkotirale rruser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
12.4.2009 21:14:58   
gold fish

Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinkouser posted image

...pri nas ta teorija potrjenauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.4.2009 21:15:18   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image

še jazuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?