Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:17:12
|
|
|
|
petra1978
|
Meta hvala, bom ga probala poiskat. Zdaj grem pa spat. Dovolj imam danes učenja in vsega, je v službi, tako da ko se bo Gal prvič zbudil si ga bom kar v poteljo vzela, da ne bom sama spala .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:18:28
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* rutka... To pa še moram komentirat, preden grem. Kak je sladka. Pravi cukerčk.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:18:30
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* rutka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:22:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 MTY, kak cukrček je! Res je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:24:01
|
|
|
|
*bubi*
|
O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila Ne pa pri nas
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:28:16
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila Ne pa pri nas tole je imela sposojeno od sestrične, ki je bila danes na obisku. tudi jaz sem pogledala številko, dabom znala prav kupit. tale je L, ampak ji je še melo preveika. po moje bi morala imeti M. greva v nabavo takoj po praznikih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:37:10
|
|
|
|
ključek
|
a doma skuhan puding ji lahko že dam?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:37:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* O, lušna Ana. Katero številko ima rutko (oz. črko)? Meni so te Baya stvari tak všeč Pa sem videla, da imajo v NM porodnišnici njihova oblačila Ne pa pri nas tole je imela sposojeno od sestrične, ki je bila danes na obisku. tudi jaz sem pogledala številko, dabom znala prav kupit. tale je L, ampak ji je še melo preveika. po moje bi morala imeti M. greva v nabavo takoj po praznikih kje pa prodajajo, v BC?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:40:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kje pa prodajajo, v BC? Ne, tele Baya imajo v DM-u. Imajo kar nekaj oblačil.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:41:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kje pa prodajajo, v BC? Ne, tele Baya imajo v DM-u. Imajo kar nekaj oblačil. o hvala. bom pogledala. čaki...zdle mal tuhtam....sej sem ji kupila ene kape v DM-u. verjetno ista firma, pa nisem bila pozorna. rutke....mogoče jih še nisem opazila. le kako mi je to uspelo??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.4.2009 22:44:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 11.4.2009 22:44:51
|
|
|
|
ključek
|
nočko..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 9:18:47
|
|
|
|
ključek
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 9:28:30
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Se podpišem pod to. Aja, pa dobro jutro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 10:11:42
|
|
|
|
amor real
|
VESELO PIRHOVANJE VAM ŽELIM !!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:18:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a doma skuhan puding ji lahko že dam? Po mojem na adaptiranem mleku, ne kravjem . Mislim, da je fiši že kuhala Jakcu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:25:59
|
|
|
|
meta21
|
Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:30:23
|
|
|
|
gloria
|
...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:34:47
|
|
|
|
petra1978
|
Evo, končno je Gal zaspal. danes je spoznal novi glas in sicer etetetetete in ga celo večer ponavljal. Sma se z tak smejala celo večer, da je bilo prav lušno. Potem pa še zadnje hranjenje, ko ponavadi že na zizi zaspi, je imel usta na zizo prislonjena in je delal tetetetete . Mišek moj mali.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:35:27
|
|
|
|
lana17
|
Večer! Meta, velik . A mu zobki rinejo? Drgač se je pa J včeraj tud zbujal vsakih "pet minut". Ko se je prvič zbudil, sem pogledala na uro, sem vidla dvojko in sem mislila, ok ura je dve, še dolgo je spal. Mu dam dudo in gremo spat dalje. Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno , .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:37:40
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinko
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:39:32
|
|
|
|
lana17
|
Še dva posta mi mankatata do nove . Mislim, da že cel teden lovim zvezdo, ni kej, je zunaj tolk lepo...ni čudn, da sem zvečer čist hin.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:40:00
|
|
|
|
lana17
|
Evo, zdaj pa morjo bit .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:41:27
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Evo, zdaj pa morjo bit . za
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:41:43
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus ma ne Lovro ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spati
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:43:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinko ...to sem tudi jaz danes slišala
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?