Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:43:49
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Evo, zdaj pa morjo bit . za
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:44:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus ma ne Lovro ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spati
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:47:45
|
|
|
|
gloria
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:48:03
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Večer! Meta, velik . A mu zobki rinejo? Drgač se je pa J včeraj tud zbujal vsakih "pet minut". Ko se je prvič zbudil, sem pogledala na uro, sem vidla dvojko in sem mislila, ok ura je dve, še dolgo je spal. Mu dam dudo in gremo spat dalje. Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno , . Zobki menda niso, ker so dlesni take kot pred pol leta . Ma na vse sem pomislila-kislina oz. bolečine v želodčku, reakcija na malancan, ki ga je včeraj 1. jedel pa še malo rumenjaka je probal...ne vem. Najboljše je pa to, da je danes od 7h zjutraj do 8h zvečer spal 2x po 15 min. Halo!!! A je v prvih 7 mesecih prespal kolikor je mislil za prvo leto zdaj bo pa 5 mesecev žur?!
< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.4.2009 20:49:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:48:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Evo, zdaj pa morjo bit . Bravo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:49:55
|
|
|
|
lana17
|
Bo jutri že vse po starem. Sam mal te sprobava, pa da se boš še bolj zavedala kak priden fant je.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:52:31
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Bo jutri že vse po starem. Sam mal te sprobava, pa da se boš še bolj zavedala kak priden fant je. Upam, da maš prav... Kako pa kaj Jonči? Se mi zdi, da vaju že celo večnost nisem vidla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:57:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Evo, zdaj pa morjo bit .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:58:22
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus ma ne Lovro ....haha bodo zdej mogoče naši začeli spati i wish.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 20:58:47
|
|
|
|
leda
|
olivija, si me temeljito nasmejala. jut3 torej dopust. sam še joško najljubšemu namontiram pa možgane na pašo nekaj kilometrov stran od pamžev ana je pa luštkana, ji rutke očitno pristojijo. naši prav nič; je res en pobalin po duši in teleščku. sem ugotovila, da ji moram eno roza mašnjo namontirat, ker mam že dost: "ne, ne, punčka je..."
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:01:04
|
|
|
|
leda
|
i wish.............user posted image user posted image user posted image user posted image za vse sotrpinke (in današnjo meto). smo bli včeri na bejbi rd partiju in smo zbrane matere ene ducata otrok združno ugotovile, da noben od naših ni prespal cele noči pri elinih mescih...tko da še vedno sam virtualni otroci to počnejo (z izjemo Laro)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:02:16
|
|
|
|
ključek
|
pa dober večer vsem prisotnim........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:03:03
|
|
|
|
leda
|
Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno jaz ponavadi gledam na uro, če je pa huda noč (seveda pri nas je super noč, če se le dvakrat zbudi), pa raje ne. blažena ignoranca
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:07:51
|
|
|
|
Olivija*
|
večeeer! takole...naš otrok spi. za danes sem svoje opravila, jutri imam pa itak dopust meta, upam da bo to noč spet "stari" Lovro in bo lepo spančkal. verjetno je ful zmatran glede na tempo, ki si ga opisala. lana ima prav - mora ti kdaj pokazat, kako bi lahko bilo vsak večer,pa ni, ker imaš zlatega fantka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:08:08
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... Koliko pa ponoči poje? Se spomnim, da si rekla enkrat, da se dosti zbuja. Mogoče ga nasiti? Samo ugibam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:09:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda i wish.............user posted image user posted image user posted image user posted image za vse sotrpinke (in današnjo meto). smo bli včeri na bejbi rd partiju in smo zbrane matere ene ducata otrok združno ugotovile, da noben od naših ni prespal cele noči pri elinih mescih...tko da še vedno sam virtualni otroci to počnejo (z izjemo Laro) Evo vam doktorati, diplome, certifikati... dobre ste!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:10:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a doma skuhan puding ji lahko že dam? Po mojem na adaptiranem mleku, ne kravjem . Mislim, da je fiši že kuhala Jakcu... .....drži.....na adaptiranem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:10:39
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Pa se pol drugič zbudi in pogledam in ura tam okrog enajstih, mi ni blo nič jasno jaz ponavadi gledam na uro, če je pa huda noč (seveda pri nas je super noč, če se le dvakrat zbudi), pa raje ne. blažena ignoranca jah...ko se je naša bejbi prejšnji mesec odstavila, mi je bilo kar hudo...ampak očitno ima to tudi svoje prednosti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:12:19
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* večeeer! takole...naš otrok spi. za danes sem svoje opravila, jutri imam pa itak dopust meta, upam da bo to noč spet "stari" Lovro in bo lepo spančkal. verjetno je ful zmatran glede na tempo, ki si ga opisala. lana ima prav - mora ti kdaj pokazat, kako bi lahko bilo vsak večer,pa ni, ker imaš zlatega fantka Ma ja, sej vem... Me je kar sram pol ko mal pojamram . Za kazen jutri ne bom vzela dopusta. Mogoče dobim praznične ure plačane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:12:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...čer...mi smo se tudi danes potepali in ni bilo časa za kaj drugega kot za družinico ...mali je ful začel čebljat ata,tetaaaaaaaaaaaaaaa,tatata,dadada,mama še nič ...mal mam pa spet skrbi ker mi mal poje GH ...mogoče vročina pa da čaj nasiti ... J pa mamamama - na moje veselje.....ata pa še ne. Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinko Naš zna pa bababa. Pa se mi tako fino zdi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:12:41
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Bo jutri že vse po starem. Sam mal te sprobava, pa da se boš še bolj zavedala kak priden fant je. Upam, da maš prav... Kako pa kaj Jonči? Se mi zdi, da vaju že celo večnost nisem vidla Smo šli dons mim vaše hiše, pa vas ni blo zunaj. J je pa OK, je dons celo pol banane pojedel, pa tri žličke juhe s piščancem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:12:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa podeljujem diplomo, neee, kar doktorat vsem, ki vam otročki ne spijo glih najbolje. Lovro je včeraj zvečer komaj zaspal ob 20.30, se že do 23h 2x zbudil in ostal buden od 23h do 2h zjutraj, ko sem mu po 5 mesecih prvič šla naredit flašo, ker mi je resnično zmanjkalo idej in potem je nekako zaspal do 5.45, ko sem si z dudo izborila še dobro uro. Kar nekaj je jokcal pa se spet pogovarjal... Zjutraj sva se z mojim skoraj stepla tolk sva bla tečna . Danes zgledam, kot da bi jaz vstala od mrtvih ne pa Jezus ...meta.... ... za preskok magisterija in da smo lahko kar dotore
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:13:41
|
|
|
|
meta21
|
Oooo, poglej kolk se nas je nabralo. Pa sem predvidevala, da boste vse velikonočno bojkotirale rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:14:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Tašča prav, da če reče najprej mama bo naslednji otroček punčka, če pa ata pa sinko ...pri nas ta teorija potrjena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 12.4.2009 21:15:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Evo, zdaj pa morjo bit . za še jaz
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?