škorpijončica
|
Živjo Lepo, da nisem edina, ki ni ravno navdušena nad temi prazniki. Ker sem bila 9 let vegetarjanka, se mi še vedno ful gnusi, ko vidim kako se ljudje s šunko in jajci nažirajo, doma že tri dni sploh kosila ni na mizi, sam žegn tako da komaj čakam da bo vse po starem... pa še čist nekoristno se počutim, ko pa vsi pričakujejo, da bom lernarla in hodila po obiskih jst bi pa rada še kaj naredila, pospravla stanovanje, sm hotla ta vikend perilo oprat, ker je sonček in bi se mi zunaj hitro posušilo, pa me tašča krega, da ne smem, da to se pa res ne spodobi... Za hćerko sem rekla fantu, da če si želi, da jo lahko vzgaja v krščanskem duhu ampak naj to ne pričakuje od mene. No, jaslice bom že postavla, pa jajca pobarvala, ampak to je to, v cerkev že ne bom hodila in tudi ne bom dovolila, da kdorkoli mojo hčerko v to sili.. lahko gre k verouku in v cerkev ampak samo če bo sama to hotela, ker menim, da drugače itak nima smisla in se ji bo vse skupaj samo zamerilo. Jst nisem verna, fant in njegova družina pa so in bodo zato kar veliki pritiski kako bi morala vzgajati otroka...še zdaj polovica njegove familije sploh ne ve, da sem noseča, ker jim noče noben povedat, da živiva v grehu in da se ne bova poročila, sploh pa ne cerkveno, ker se jaz ne grem vseh teh ceremonij, če mi pa to nič ne pomeni. Joj, kakšna grešnica sem, me je prav sram :) Imam eno vprašanje za vas, če mi katera lahko pomaga s kakšnim nasvetom. Včeraj ob polnoči sem eno uro mačka iskala po ulici, ker ga ni bilo domov in ko sem prišla notr, sm bla čist zabuhla, težko dihala in imela sm izpuščaje po vratu, ramenih in prsih. Vse se je sam poslabšalo, ker sem spala ob odprtem oknu, dokler ni prišel maček notr in se stisnil k meni v pojstlo z umazanimi tačkami...Danes sem šla na sprehod in je blo sam kihanje, šmrkanje, srbeč nos in solzne oči. Takrat sem šele ugotovila, da to pa mora bit alergija. Najbrž na breze, ker rastejo v bližnji okolici. Prejšnje pomladi niti ni bilo tako hudo, ker sem živela v ljubljani in najbrž nisem bila toliko izpostavljena, zdaj sem pa čist boga. A je katera izmed vas na kaj alergična? Kako je z zdravili in nosečnostjo? Bi lahko vzela kakšen klaritin? Če katera kaj ve o tem, naj mi prosim napiše, kako je s tem. Lepo se imejte
|