|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009
10.4.2009 9:13:42   
majakla
DOBRO JUTRO!

Kje pa ste vse danes??? Rabite en user posted image ?

Spelka12 res neverjetno, ampak SUPER - ČESTITAM!
In dobrodošla nazaj user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.4.2009 9:16:46   
majakla
Če pa ste lačne ... izvolite:

user posted image

Javite se ! ! !

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
10.4.2009 9:18:38   
majakla
Aja, tiste, ki pa imate post, pa odstranite mesek, pa bo. 

Zdaj pa grem malo delat. Pa - pa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.4.2009 9:44:44   
Anonimen
Hej!
Mi smo tudi oktobra in to 15.
Wi wi wi
user posted image

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.4.2009 9:47:00   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: manca

Manca, jaz sem bla tud v Kalliste, že 3. sedaj in je res superuser posted image zdaj smo pa pomoje zaključili z obiskmi pri njejuser posted image (no, nikoli ne reci nikoliuser posted image )

Samo so res neverjetni tam..sem včeraj klicala čist tko če je kakšen prost termin za NS in mi reče da lahko ob 17ih, pa začnem jamrat da takrat pa še nimam možnosti varstva za hčerko, potem mi pa reče, potem pa kar ob 7:45 pridite...sem bila ob 7:30 tam in celo takoj na vrstiuser posted image

Če boš imela kaj časa pa sporoči in se lahko dobiva na kakšni kavici...seveda s seboj pripelji tudi hčerkico, se bosta z našo kaj pomeniliuser posted image .

p.s.: ne vem zakaj, ampak mislila sem, da si stara že čez 30 let, si me zadnjič prav presenetila ko si navedla svojo starostuser posted image

o, hvalauser posted image vsaj mislim, da je to komplimentuser posted image jutri se postaramuser posted image z veseljem grem kdaj na kavicouser posted image koliko je pa tvoja pupa stara? Iz kje si? Jaz sem iz okolice Kranja.

Ja, jaz imam tudi pozitivne izkušnje s Kaliste, ker sem mogla it urgentno na samopl. UZ za potrditev nosečnosti in mi je rekla, da lahko pridem čez 1 urouser posted image pa vprašam, če je še kakšna druga ura in mi da zvečeruser posted image super so, dobiš vse takojuser posted image

Tudi jaz sem iz okolice Kranja, ali bolje rečeno  cca. 5 km stran od Omv bencinske. Moja bo 16.4. stara 17m.

VSE NAJBOLJŠE TOREJuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.4.2009 9:59:14   
Vijolica77
Majakla...jaz bom po praznikih pričela hodit na telovabo. In sicer bom šla k Špeli Bergoč, ki je ko sem bila prvič noseča še vodila telovadbona Štorlji, sedaj je na svojem.

telovadba... se mi sploh zdi super, jaz sem si z njo dodtano pridobila kondicijo, ki ti res prav pride, pa še družba je bila super.

jaz... sem dobro. čeprav sem sedaj imela takšno gnečo v službi,  da o drugem sploh nsiem razmišljala

vsem čestitke za NS in lepe dneve vam želim,
Vijolica

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
10.4.2009 10:55:28   
frrrr
želim vam lep podaljšan vikend! uživajte na sončku in v družbi svojih dragih!

(odgovor članu Vijolica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
10.4.2009 11:23:52   
mateja8
Ojla,

no tako lep sonček je zunaj in jaz ga bom končno lahko začela izkoriščat, saj sem od danes naprej na bolniški.
Sem bla pri Dr. Blejčevi zaradi visokega pritiska in bom kar do konca nosečnosti lepo doma (noseča sem pa 13t).

Danes sem že okna na hiši pomila, zdaj pa grem ven na sonček.
Bodite pridne in vesele.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
10.4.2009 11:36:29   
Februarka08

Manca, jaz sem bla tud v Kalliste, že 3. sedaj in je res superuser posted image zdaj smo pa pomoje zaključili z obiskmi pri njejuser posted image (no, nikoli ne reci nikoliuser posted image )

Samo so res neverjetni tam..sem včeraj klicala čist tko če je kakšen prost termin za NS in mi reče da lahko ob 17ih, pa začnem jamrat da takrat pa še nimam možnosti varstva za hčerko, potem mi pa reče, potem pa kar ob 7:45 pridite...sem bila ob 7:30 tam in celo takoj na vrstiuser posted image

Če boš imela kaj časa pa sporoči in se lahko dobiva na kakšni kavici...seveda s seboj pripelji tudi hčerkico, se bosta z našo kaj pomeniliuser posted image .

p.s.: ne vem zakaj, ampak mislila sem, da si stara že čez 30 let, si me zadnjič prav presenetila ko si navedla svojo starostuser posted image

o, hvalauser posted image vsaj mislim, da je to komplimentuser posted image jutri se postaramuser posted image z veseljem grem kdaj na kavicouser posted image koliko je pa tvoja pupa stara? Iz kje si? Jaz sem iz okolice Kranja.

Ja, jaz imam tudi pozitivne izkušnje s Kaliste, ker sem mogla it urgentno na samopl. UZ za potrditev nosečnosti in mi je rekla, da lahko pridem čez 1 urouser posted image pa vprašam, če je še kakšna druga ura in mi da zvečeruser posted image super so, dobiš vse takojuser posted image

Tudi jaz sem iz okolice Kranja, ali bolje rečeno  cca. 5 km stran od Omv bencinske. Moja bo 16.4. stara 17m.

VSE NAJBOLJŠE TOREJuser posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image no, potem se bomo pa kdaj srečali na kakšni kaviciuser posted image moja je pa stara dobrih 13 mesecevuser posted image uf, to bo veselouser posted image

jaz mam danes tolikoooooooo dela, da sploh ne vem kaj naj najprejuser posted image no, torto sem že naredila, je že v hladilnikuuser posted image njamsiiiiiiiiiiiiiiuser posted image za kosilo bo samo zelenjavna juhca, danes mesa ni, zvečer me čaka prata za narest, pa še vrat morm skuhat, pa pirhiuser posted image ah, bo že... saj mi je možek oblubu da bo pomagaluser posted image

Vsem lepe praznike in uživajte v podaljšanem vikenduuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
10.4.2009 11:37:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: majcy_m

Hej!
Mi smo tudi oktobra in to 15.
Wi wi wi
user posted image

superuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
10.4.2009 12:33:50   
TinaV*
pozdravljene

se mi zdi da danes tu nekdo rojstni dan slavi

FEBRUARKA vse najboljse...naj se ti izpolnije vse zelje user posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 2036
10.4.2009 13:23:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV*

pozdravljene

se mi zdi da danes tu nekdo rojstni dan slavi

FEBRUARKA vse najboljse...naj se ti izpolnije vse zelje user posted image user posted image user posted image

user posted image hvala

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.4.2009 14:27:36   
rozilu
Ojla,

najprej čestitke februarki :) in vsem ki se uspešno opravile NS.

Jaz sem tudi bila danes pri dr. Strahovi. Bila zelo prijazna, samo malo na hitro se mi je vse zdelo... ampak OK, ker smo itak vidli vse, tudi spol user posted image :D :D :D
Maldiček je kar velik (6,4 cm) NS je bila pa 2 mm - meni se je zdelo kar dosti, ona pa je rekla da je OK. In verjetnost za DS je 1: 5000 (tam nekje), za ostalo pa še manjša. Je bil dragi zraven, pa je reku, da bomo kar še krvni test, da bomo še malo več % sigurni. Je pa res kar malo oderuško drago vse skupaj, ampak OK ker gre za naše mladičke...

Lepe praznike vam želim in razvajajte se na sončku!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2038
10.4.2009 14:41:05   
pinky girll
Pozdravljene user posted image !

Se strinjam test za dvoji kromosom je res malce drag ampak...
So me pravkar klicali iz ordinacije dr. Strahove, ker so mi včeraj vzeli kri, da že imajo rezultate. Res so bili hitri, kajti rekli so mi, da bodo rezultati šele po praznikih. So se potrudili ni kaj. In sedaj je tveganje 1:15192. Prej pa sem imela 1:4898. Potem ko slišiš ta rezultat, takoj pozabiš na tisti 36€. Tako, da sem ful veselauser posted image user posted image user posted image user posted image

Lepe praznike vsem. Uživate v tem čudovitem sončku.user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
10.4.2009 15:24:17   
frrrr
super pinky girll user posted image  vse za naše zdrave sončke, seveda.

in prej sem spregledala današnjo slavljenko - FEBRUARKA08 - čestitke!

(odgovor članu pinky girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
10.4.2009 18:00:13   
Anonimen
Februarka vse najboljše najprej zdravje in osebno zadovoljstvo, pol se bo pa vse samo zrihtal user posted image

Jaz sem pa zdale ravno iz delovne akcije po stanovanju tako, da za jutri sem že frejuser posted image . Dragi je še v službi pa tudi jutri še dela tako, da upam da bo hitro minil tale čas in bo hitro doma.

Tale teden sem pa pri telvoadbi kar malo štrajkala in sem se bolj v sladkarije vrgla ( sladoled in čokolad ) ne morem se upreti. Ah ja malo bo treba paziti, da ne bo šlo preveč gor.
In kako bušiji ? Mene sedaj že malo gledajo sumljivo sovaščani :) se opazi. Buši je spodaj že odstopil tako, da se sama pri sebi će hvalim z njim :) hehe

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
10.4.2009 18:58:27   
ninasiki
čau punce jst se spet mal jaulam je to lep dan da mi ga je skoda doma v hiši preživet zdele bomo pa barval pirhe user posted image user posted image user posted image  tko da bo maurično v kuhinji.

neki me zanima a se je katira že pozanimala za sratševsko šolo kako pa kdaj se lahko udeležiš predavanj.

februarka vse naj naj da bo leto čim bolj zdravo, veselo in posuto z ljubeznijo user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej se slišomo zvečer

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
10.4.2009 20:02:59   
spelka12
februarka iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image
Jest sem danes že zjutraj gledala v školjko, pol sem se pa čipsa napokala in je blo boljšuser posted image . HB za junk food.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.4.2009 21:52:35   
Februarka08
Hvala vsem za lepe željeuser posted image

Jaz sem se nadelala,  prata je narejena, jutri še par pirhov pobarvamo, nesemo k žegnju, potem se pa lahko začnemo basatuser posted image
Vsem želim lepe Velikončne praznike z veliko dobrotamiuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.4.2009 22:06:58   
palegia30
Februarka vse najboljše iz srca!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2045
11.4.2009 15:35:13   
Aniiita
Oktoberke pozdravljene user posted image

Najprej, Februarka- vse samo najlepše in najboljše za tvoj rojstni dan! user posted image

Crystal, Strahova se je tudi meni zdela v redu- taka odprta, realna ženska. Pol urce sva bila notri- meni se je zdelo hitro, je pa verjetno običajno. Sem še večkrat uni filmček gledala.. je tako lepo user posted image

Meni se trebušček zjutraj malo pozna, zvečer pa še enkrat bolj- res je neverjetna razlika.

Pa vsem želim en lep vikend, polno potico in malo dodatnih kilogramov user posted image

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
11.4.2009 19:06:44   
stuhica
Ojla punce,

Najprej Februarki četstitke za rosjtni dan!!!! user posted image user posted image user posted image

Vse ostale ste tolk aktivne in pišete in pišete in vas morm zmeri za nazaj brat.

Majakala z veseljem bi pohrustala kaj iz tistega tvojega pladnčka kanapejev ampak ne smem k se morm pazt  zarad sladkorja! user posted image user posted image

Ninasiksi  ma veš da sem že jaz razlišljala kdaj bi bilo dobr iti v starševsko šolo na tečaj? Sej sem bila ampak 3 leta nazaj, bi šla mogoče še enkrat mal pogledat, pa mi je bilo tud čudn k sem računala da polet jo pri nas itak ni tako da pomoje takoj septembra, čeprav bo to za tiste ki bodo šle rodit takoj na začetku oktobra mogoče že pozno, ne vem je treba res koga bolj konkretno vprašat.Kaj pa ostale mislite?

A ste bolj kranjčanke gorenjke tuki, ni nobene bl nanašem koncu proti Jesenicamuser posted image ? Sicer pa tud kranj ni tako daleč, če se boste kaj menile za kavico mogoče prletim še sama zraven, če se bom le dobr počutla, saj me še zmeri slabosti obdajajo, zjutraj še vedno obvezno bruham, do kosila sme ko en zombi shujšala sem pa tudi že 5,5kg ( no ja na mojo ogromno podlago je to čist ok) samo diabetologinja je jamrala da ne bi smela tolk shujšat.

Želim vam vesele praznike, veliko pirkov pa fajn praznujte in uživajte v tem prelepem vremenu.

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
11.4.2009 19:32:58   
Crystall
En lep pozdravček!

Sama sem zbolela in s hudim prehladom obležala v postelji user posted image . Zunaj pa tako lep dan, jaz pa noter. Ahhhh, bo že.

Drugače pa jaz začenjam 16. 4. z začetno materinsko šolo - tema prehrana. Pri nas je non stop nekaj organizirano, ker imamo res krasnega ginekologa dr. Preskarja.

Pozdravček user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
11.4.2009 19:33:46   
lenika83
Lep pozdrav!

Danes pa ste zelo aktivne user posted image  No, saj bom tudi jaz bolj na hitro.

Najprej seveda Februarka08 vse naj, naj, najboljše ob tvojem rojstnem dnevuuser posted image
Vsem skupaj pa želim prijetne in mirne velikonočne praznike!!! (sem hotela še kakega zajčka prilepit in sem ugotovila, da pojma nimam kako naj to izvedemuser posted image )

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.4.2009 18:28:51   
palegia30
Ojla, z materinsko šolo naj bi začel tam v 6 ali 7 mesecu, saj baje če prej začneš itak pozabiš, tako, da se bom jaz kar potem kasneje odločila se mi zdi bolj pametno, čim manj komliciranja pa bo. Dnes sem preivela lep sončno nedeljo na sprehodu in zraku, dober jedla, sedaj sem pa oreng zmatrana. Vesee praznike in lepe pozdravčke iz Ljubljane!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?