Anonimen
|
pozdravček! je minilo in je bilo prijetno. zopet sem videla tiste "stare" obraze in z njimi poklepetala, se vrnila nazaj. Oskar je užival v čokoladnih jajčkih in svežem zraku. sem pomislila, da smo vedno lovili prtičke s košaric, ki nam jih je dvigoval veter... letos pa ne. danes je nastopil prvi dan porodniškega dopusta! Urban je veselo brcal in zdaj že komaj čakam, da ugledam tega fantiča... me zanima, kakšen karakter nosi v sebi, kako bova shajala,... jajčka obarvana s teranom so navdušila vse! tako da se vam moram zahvaliti za nasvet! (ja, Blueeyes, poznam vonj kuhanega vina, ampak letos ga pa pozimi res nisem kuhala in sem že malo pozabila... mi je pa všeč, ker imajo pirhi tudi vonj po vinu!) kosilo? ješprenjček! zlakotneni Oskar je zvečer pojedel 16 velikih žlic (kar se mi zdi zanj res veliko glede na to, da običajno vase spravi kakšne 3 male žlice česarkoli (in še uspelo mi je, da ni opazil, da je jedel tudi korenček )! s čim se nekatere mame ukvarjamo . je zaspal v avtu (redkost) in sem ga samo prenesla v posteljico (se je sicer med prenosom zbudil, a v posteljici takoj nazaj zaspal). jupi! imam večer zase že več kot uro in pol! BarbyD včasih je res težko gledati otroke, ki se spopadajo s stvarmi, za katere mislimo, da se jim še ni potrebno. ampak nekateri odrastejo prej, drugi kasneje... važno je, da jih imamo radi in jim to čimvečkrat povemo, jih podpiramo pri njihovem razvoju... glede crkljanja pa tudi jaz pričakujem, da mi bo kmalu rekel za distanco (čeprav se mi zdi, da fantje dalj časa ostanejo crkljančki kot pa punčke). in pojma nimam, kako se bo obnašal, ko bo dobil bratca... zdaj, ko je v trebuhu je že prijazen z njim,... punčke so bolj nežne in čudovite starejše sestrice (večina jih dobi prakso že z dojenčki igračami), pri fantih pa se nikoli ne ve. mi je zdaj prav luštno, ko mi reče, da potrebuje "dudo pa roko pa celo mami". ampak ko bom ukinila dudo, se bo verjetno ukinila tudi roka in cela mami? vse se bo uredilo. mora se. močne smo! imejte se skrajno lepo in danes se dodobra naspite! prijetne praznike in lahko noč!
|