nokes
|
d'čer! kak ste?? zdaj, ko je sonček?? uživate? mi uživamo ful aknela in malaflobe, hvala vama za vajini zgodbi! kljub temu, da imam dvojčka, si niti predstavljati ne morem, kaj pomeni nositi enojajčna, sploh pa monoamniotska dvojčka. koliko je možnosti za zaplete in s tem povezanih skrbi ! aknela, samo 3 dni inkubatorja?? bravo, kako lepo ste napredovale! malaflobe, hvala bogu, da si zamenjala tvojega ginekologa, mislim, kakšen predlog!! katastrofa od zdravnika. res sta imela tvoja korenjaka super teži in še dojenje je steklo, res lepo! kako je porasla vaša teža?? hedi, itak, da me morš poklicat, nič ti ne bom napisala!!!! blanči, povej, kako je zdaj, ko si doma, si odpikala svojega zdravnika?? si dobila napotnico za ljubljano? daj, no, da ne boš plačevala pregledov, na napotnico imaš zastonj! tud ti boš supersuper mama, nič bat!!!! samo počasi! pikatara, hvala za tvojo ponudbo glede kontakta, smo bili pri zdravnici, pa ni sploh trznila, ker ivana pridobiva na teži in to je edino važno. bi zaenkrat prestavila pogovore o zdravstvenih težavah, če pa bom kdaj potrebovla pa te pobaram, a je tak ok?? tenks enivej. si pa pridna, da vztrajaš pri dojenju!! res! hmm, če je manjkal kuža, potem pa nisem bila jaz , no pa tudi v novih jaršah me še niso videli !! en nasvet, ko previjaš patrika, mu lulčka obrni navzdol, pa ne bo polulal čez plenico. tako so nam rekli v MŠ in tako previjam, pa vitan ni nikoli zmočil cotk. jp, vlogo sem oddala v 2 vrtca, dokumente pa zaenkrat še nočem dat delat, ker me je že tista davčna čist pretresla, mislim, no, davčni zavezanec, mater kaka država aha, čišča, kake tri tedne, potem pa en pikec od nje še nekaj časa, nič pretresljivega. sunčicica, tale tvoj stavek je svetski: nasi pupi se meni zdita full pridni! ha-ha , tak ful materinski! ko berem tele nočne prigode, se mi zdi, da imamo kar vse podobne izkušnje. vi pa že na morje??? uau, glej da boš v detalje poročalo koliko kosov česa si imela za seboj in koliko kosov nisi potrebovala , drgač pa, super za dopust! taškica in LL, počasi se pripravita, da bosta bolj pogosto tukaj , sem brala, da vaju malo stiska, ah, ne! vidita, da nam vsem nekako ratuje, pa še vedno imamo malo časa, da se javimo na rr! komaj čakam, da bosta še vidve poročali o porodu in prvih nočeh! do takrat pa lepo se imejta s svojima trebuškoma. a verjameta, da se sploh več ne spomnim občutka, kako je bilo s trebuhom. vem le to, da mi je bila muka vstajat s postelje, drugače pa je bilo kar ok, menda kdo še?? sem katero izpustila?? ja, ja mlinči, čimprej naj ti vse nainštalatirajo, pa pejt domu pa se konektaj, pa limaj te kufeje, ker dan brez tvoje kave je dan brez kofeina, to pa za moje otroke ni glih najboljš! ajde, grem otroke pokrit, pa jih prepričat, naj spita do jutra...