|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
17.4.2009 8:47:35   
hedviga
Noki, jaz tudi skos na ta čaj pozabljam...grozno, kaj če se mi bo to dogajalo ko bosta večja in ga bosta resno rabila user posted image user posted image user posted image
MA po moje je to zato, ker ti itak najprej tulijo da ga ne rabijo mali, pa potem se ne navadiš turit flaše skos kadar jokajo ali so budni..
Joj kolk te razumem, naš Mihec pihec je tud že ornk čez 5 kg in jaz sem se ju navadilka na eni roki držat, na drugi mi ne gre..in to je ojej, kaj šele bo! Poleg tega imam od poroda težave z obema rokama. Če se spomnite Šukinih težav, no jaz imam težave zdej z obema.Ponoč pride do izraza in tamalga z muko dvignem iz postle.
Špelčina ritka en mejčkn boljša...našla novo čudežno mazilo od Mustele. Poročam če bo res čudežno. Gre pa Špelka po Mihčevih stopinjah, se je naveličala bit zmeri druga. On je namrč vedno bolj tulil in bolj naglas, pa smo njega valjali po rokah, medtem ko je revca mirno ležkala v postlci in gledala vrtiljak. No, zdej ma mala tega dost!user posted image  

Heheh, ja bodije mamo pa najbrž vse takele user posted image  Ker b baby centru kakšne večje izbire ni. Je pa luštn kadar mi zmanjka večjih bodijev in Mihca oblečem v Špelčinega tegale, ki je za Špelco bil do sedaj prevelik. Maaa, je tak cort, glih za v K4 v nedelo.user posted image user posted image
Mlada miss pa bo zdaj prešla na večje cifre, je dosegla magičnih 4 kile in je dolga k špaget. Tko da ne glede na to da so ji tamale hlačke po širini še čist prav, po dolžini je konc. Itak je pa hecna, tolk miga  in brca in skače da vse zmuksla po sebi, previt jo je umetnost. A vaši tut tolk divjajo? Mihec je trikrat bolj miren, mali crnogorac user posted image user posted image user posted image Špela pa živc, je bla že v trebuhu. Skos me je brcala in zravn kolcala.user posted image

In nasmeški..Pupe, to je pa vredno, res vse pozabiš... Špelca se je smejčkala že kar kmalu, Mihec pa je zdaj ugotovil, da se da tut bolj raztegnit usta. Super je to!Upam, da se bosta še bolj in bolj in na glas. Men kar srce zaigra.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 226
17.4.2009 10:11:43   
pikatara
Sunčica točno tako pri nas zgleda. Patrik je miren, potrpežljiv, Karolina pa v jok in ji ful debele solze tečejo. Lakota je huda stvar. Vedno bolj verjamem Taškici da joka ker jo zobki mučijo. Ji še drugi hočejo začet ven gledat. Noki tile joki pa kar držijo. Za hrano zagotovo. Zobke sem poskušala slikat pa fotoaparat ne zostri vredu. Ena slikca mi je uspela, jo bom dala v album. Tole mi čakamo, sploh oči, da se začneta fejst smejat in odzivat. Drobni nasmeški so že sedaj. Pa tele velke učke, ko te gledajo.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 227
17.4.2009 10:21:13   
nokes
jaaa, to smo čakale, NASMEŠKE user posted image user posted image user posted image user posted image  naših malih knedlov, špagetkov in ostalih cmočkov user posted image user posted image user posted image ! vse je pozabljeno, tud strije user posted image !

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 228
17.4.2009 12:31:21   
blanč
http://www.twinsthings.co.uk/twinRein.htm
A tole bomo jaj rableuser posted image user posted image Saj dva je pa res teško po cesti lovituser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 229
17.4.2009 12:40:27   
blanč
Mal sem slikce vaših pikcov pogledala in so vsi tako sladkiuser posted image Sem vam malček foušuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 230
17.4.2009 13:53:18   
suncicica
blanc...sem se nasmejala temu linku....kruto ampak resnicno,ce jih hoces imet pod kontrolo jih lahko imas edino na povodcuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Stella in Pia

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 231
17.4.2009 14:33:25   
blanč
user posted image Sunčica, veš ko se ti iz rok iztrgajo pa vsak v svojo smer... pol pa ne veš kerga bi na keri strani ceste loviluser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 232
17.4.2009 17:26:24   
taškica
Baje se izkušene mamice dvojčkov odločajo za strategijo (ko znajo že hodit) - enega spotaknejo, drugega lovijo.user posted image user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 233
17.4.2009 17:27:41   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: taškica

Baje se izkušene mamice dvojčkov odločajo za strategijo (ko znajo že hodit) - enega spotaknejo, drugega lovijo.user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 234
17.4.2009 17:29:14   
taškica
joj Pika, kolk sta pa tvoja dva cortkana. Pa Karolina kakšno lepo kiklico ima!Krasna sta, krasna!!!!! 

PUNCE JAZ HOČEM RODIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 235
17.4.2009 17:29:55   
lara light
Pika, Noki, Hedi, Sunči...jaz vas kar hodim naprej in naprej gledat...marrrija, marrrija ma ste lepi, uff, krasniii!user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 17.4.2009 17:32:56 >

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 236
17.4.2009 17:32:06   
lara light

joj Pika, kolk sta pa tvoja dva cortkana. Pa Karolina kakšno lepo kiklico ima!Krasna sta, krasna!!!!! 

PUNCE JAZ HOČEM RODIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taškica, saj si se zmenila s tvojima za drug teden, a ne?user posted image Kdaj ste določli datum, 24.?? Še malo srčica mojauser posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 237
17.4.2009 17:36:08   
taškica
Nokes - sem šla še tvoja dva pogledat. Ampak to pa nista več dojenčka, to sta prava manekena. pa velika sta. Kolk sta stara in zanima me katero številko oblekic zdajle nosite? Krasni so vsi dojenkoti, tudi od Hedi. Full ste pridne punce, resnično, dobre mamice.

Neposredna povezava do sporočila: 238
17.4.2009 19:40:00   
Shadow
Joj punce, kake sladke otročičke imate!!! Tudi jaz vsak dan gledam, če imate kaj novih slik.

Nokes, mene pa zanima, kako ste uredili sobivanje s psom? A ga imate prisotnega ob otročkih? To mene namreč kar skrbi, kako bo z našim cuckojm...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 239
17.4.2009 21:10:27   
nokes

Nokes - sem šla še tvoja dva pogledat. Ampak to pa nista več dojenčka, to sta prava manekena. pa velika sta. Kolk sta stara in zanima me katero številko oblekic zdajle nosite? Krasni so vsi dojenkoti, tudi od Hedi. Full ste pridne punce, resnično, dobre mamice.

ja, taški, sta se zelo potegnila, jutri bomo 11 tednov user posted image , vitan nosi cifro 62, mu je glih taman, ivana pa bo zdaj zdaj na 62, je ful dolga, samo šlank user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Nokes, mene pa zanima, kako ste uredili sobivanje s psom? A ga imate prisotnega ob otročkih? To mene namreč kar skrbi, kako bo z našim cuckojm...

čuj nekako ju je sprejel, ne vem, najprej smo bili zelo previdni, nismo nikoli puščali psa samega z njima, zdaj pa smo malo bolj skulirani, a še vedno imam oči na hrbtu. smo pa nekajkrat prinesli v porodnišnico tetra pleničke, s katerimi smo ovijali naša pikeca, potem pa je moj to odnesel domov kužku, da je povohal in se navajal na njun vonj. zdaj pa mislim, da bo počasi že razumel njuni imeni user posted image  je pa tako, še vedno veliko pozornosti velja psičku in tudi vsaki dan ga peljem na sprehod in se z njim igram in nima glih nekega občutka zapostavljenosti, še boljše, je že začel opoldanski sprehod z vozičkom povezovati s svojim sprehodom in tudi če dežuje in tamaladva ne gresta ven, on čaka pred vrati, kjer je spravljen voziček user posted image , v glavnem, gre, samo ne smemo pozabit, da je bil kuža nekaj časa naš "number one dojenček". zdaj pa je "tretje prase" user posted image

hvala punce, za pohvale naših dvojčkov, še malo, lara, taški, pa bomo občudovale vaše biserčke user posted image user posted image user posted image , nočka!

< Sporočilo je popravil nokes -- 17.4.2009 21:11:51 >

nokes

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 240
17.4.2009 21:55:56   
malaflobe
Da se vam še jaz malo oglasim
Mala dva spita in imam končno malo časa. Drugače sta zelo pridna in tudi ko sta budna se zamotita sama v stajici, ko poslušata velika dva kako se kregata in opazujeta drug drugega in okolico. Ko pa je čas za hrano pa je  alarm, ki ni preveč hud.
Mi ritke umivamo z vlažilnimi robčki, ker živimo v podstrešnem stanovanju in da priteče topla voda traja skoraj dve min. in mi je škoda vode. JIh pa porabimo ogromno od enega do tri na previjanje. Previjamo pa 5-7x na dan vse krat 2. Ritke jima mažem z bepanthen mazilom. Kadar pa ju skopam(umijem) in je rita res čista in suha pa ju namažem  s sudocreme, ki smo jo dobil v paketu. rita nikol rdeča.
Hedviga Če smem vprašat kje ste kupil podlogo za stajico, mi je zlo všeč.

Vse imate krasne otročke, tudi kadar jokajo so pravi cukrčki. Se pa nam mamicam takrat zelo hitro spraznijo baterije. Z nasmehi pa nam jih tudi napolnijo.

Krasne ste lepo se imejte še naprej, pa čim več spanja vam želim.
user posted image  Lahko nočko mamicam in sončkom.user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 241
17.4.2009 22:21:14   
pikatara
Shadow da te poltolažim s kužotom ni nobenega problema. Prvo ko smo prišli s porodnišnice sva obe lupinici dala na tla, da je kuža otroke pregledal. Jaz sem se samo njej nekaj časa posvečala. Prve dni je še malo jamrala, če se je naša princeska drla, ker ni bilo več miru, sedaj pa vsakega, ki pride in otroka prime, prevoha in prečekira kaj dela s tamalima. Vsak dan večji prijatlji so. Tudi v avtu je sama z njima, če midva v trgovino ali k sadjarju skočiva. Je pa res, da greva same kdaj ven, da je tako kot prej.

Taški nasmejala si me pa kot vedno. Moram slikce od vseh pogledat, vendar se že začenja alarm. Oči otroke umiva in previja, mami mora pa po flaški in našo jokico nahranit.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 242
18.4.2009 8:28:28   
hedviga
Noki!!!Ma tvoja dva sta ratala ista kot mami!!!!!!!!!user posted image  Sta luškana za dol past! Kt mamiuser posted image  Krasna sta!! Ae mi zdi al sta mal na rdečkasto? ker jest sem zmeri mislila da maš ti loreal..user posted image user posted image  
Predvsem poa sta si ful podobna... Naša dva recimo  pa zgledata kot da nista z iste vrečke user posted image  Resn, še oči kot kaže ne bosta imela iste barve, Mihec rjave, Špela modre user posted image

Malaflobe, stajica in blazina sta kupljeni v Rutarju, cena je bila mensezdi ene 70 evrov za blazno.
Ritke...ma to ni fer. Jaz jih previjam miljonkrat na dan tudi ponoči, mazala sem z vem kar svet premore, umivala s kamilicami itd.. pa so ble ritke rdeče..Še vedno imam na sumu plenice...
Zdaj mam Mustelino kremo...

< Sporočilo je popravil hedviga -- 18.4.2009 8:32:32 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 243
18.4.2009 9:05:55   
nokes
hedi, dobiš po riti, kaj me za**bavaš!user posted image oranžka sem seveda garnier-ova, sam da je na sinkota to mutiralo user posted image user posted image , gdobisimislu!?? naša podobna?? ni šans, sta zelo različna: sinko moj polhek je bolj hruškast, ata pravi, da mu samo peceljček manjka user posted image user posted image , hčerkica pa je res zelo suhcena in ima tudi temnejše laske in ožji obrazek, pa obliko oči imata povsem različno. ne, ne, nista si enaka.

nokes

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 244
18.4.2009 13:59:36   
mucka25
Živjo vse, ki že uživate v radostih otroškega joka. Ja sem se še dolžna pofočkat tuki gor, pa že dva tedna smo stari. Joj se mamici ne da ravno veliko pisat po račuser posted image , gre raje kako kitico odspat čez dan. Drugače moram reč, da sta moji dve pikici zelo pridni, vglavnem spita in jesta ( se moram pohvalt, da se celo polno dojimo, kar je celo mene presenetlo) in se lepo redita. Tamičkena 1800g bo kmalu dohitela tavečjo 2100g , se vidi, da je bolj pri miru in spi, tavečja pa bi se kar naprej cartala. Drugače pa je dan podoben dnevu, vsake ti urce ponovi vajo, pa vmes se občasno tud mal crtamo.

Še dobro, da je najin tamali vse skupaj lepo sprejel in zdaj pazi na sestrici, naju vedno opozori, če jokata.

Kaj več napišem kdaj drugič. Moram pa pozdravt vse mamice, ki ste pridne v porodnišnici in stojite svojim sončkom ob straniuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 245
18.4.2009 15:53:17   
lara light
Mucka, iskrene čestitke, da princeski lepo rasteta, predvesm pa za polno dojonje!user posted image  Super se mi zdi, da si uspela s tako majhnima samo z dojenjem.
Ko boš imela več časa le napiši kakšen je bil porod, kdaj je steklo dojenje, kakšen nasvet, lepo prosim...me, ki prihajamo za vami, ti bomo zelo hvaležne.user posted image user posted image

En lep pozdravček vsem sončkom in mamicam tudi od nas3!

Coelho

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 246
18.4.2009 16:00:45   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

hedi, dobiš po riti, kaj me za**bavaš!user posted image oranžka sem seveda garnier-ova, sam da je na sinkota to mutiralo user posted image user posted image , gdobisimislu!?? naša podobna?? ni šans, sta zelo različna: sinko moj polhek je bolj hruškast, ata pravi, da mu samo peceljček manjka user posted image user posted image , hčerkica pa je res zelo suhcena in ima tudi temnejše laske in ožji obrazek, pa obliko oči imata povsem različno. ne, ne, nista si enaka.

pa lepo sam ti kazala, da se ne farbaš u nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Ne, resno.Nisem se ****, zdita se mi zelo podobna, ampak je to le fotka.... 

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 247
18.4.2009 17:11:15   
malaflobe
user posted image Mucka čestitke ob rojstvu.user posted image

Hedviga hvala za info.

Mene zanima kako ste ve svoje navadile na dude?user posted image Moja dva jih sploh ne marata, sicer ni neke velike potrebe po njih a vseeno bi včasih mene mal razbremenile.

Pikatara jaz ti verjamem za zobke. Mi je sestra v p. povedala da je imela tak primer in da so moral pazit, da se niso odlomil. Narava res dela čudeže. Karolina pa je kot angelček v tisti lepi oblekci.

Pa še eno vprašanje. Tiste ki imate enojajčne dvojčke, kako jih ločite? Pri naših dveh je tako malo razlik, na prvi pogled sta si skoraj enaka. Zato imamo obute različne nogavičke, da že od daleč vemo kdo je kdo. Jaz ju ločim po obliki glavice, a me vseeno skrbi, da bi ju nebi zamenjala.

Uživamo na sončku. Smo skoz sami, ker oči dela. Ko pa pride domov se mu mala dva kar na glas smejita. Sem že rekla, da bom tud jaz kam šla k ga tako lepo pozdravita.

Imejte se lepouser posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 248
18.4.2009 20:03:43   
aknela123

tudi jaz sem že na forumu dvojčki 2008 spraševala, kako ločijo svoje enojajčne dvojčke, pa mi nobena ni znala kaj pametnega odgovorit. sicer sem vedno govorila, da mama pa že loči svoje otroke, ampak moji dve sta čisto enaki! ni še nobene pikice, nobenega znamenja, če ju res dobro pregledam, imata obliko glavice na temenu malo drugačne.   tako da jaz sem Zoji nalakirala noht na nogici, ampak ne bi rada nadaljevala s tem, ker še je vse tako nežno in verjetno jima bom dala delat zapestnice z imeni za na nogo.   vesela bom vsake ideje, kako jih ve ločujete.

pa pa!

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 249
18.4.2009 20:23:30   
Shadow
Pikatara in Nokes, hvala za vzpodbudne besede o sobivanju psa in otročkov. Zdaj moram samo še mojemu cucku dopovedati, da se mora tudi on do njih prijazno vesti. Ga pa tudi jaz nimam namena zanemarjati, saj je bil on moj 'prvokupljenec' user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?