nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: taškica Nokes - sem šla še tvoja dva pogledat. Ampak to pa nista več dojenčka, to sta prava manekena. pa velika sta. Kolk sta stara in zanima me katero številko oblekic zdajle nosite? Krasni so vsi dojenkoti, tudi od Hedi. Full ste pridne punce, resnično, dobre mamice. ja, taški, sta se zelo potegnila, jutri bomo 11 tednov , vitan nosi cifro 62, mu je glih taman, ivana pa bo zdaj zdaj na 62, je ful dolga, samo šlank IZVIRNO SPOROČILO: Shadow Nokes, mene pa zanima, kako ste uredili sobivanje s psom? A ga imate prisotnega ob otročkih? To mene namreč kar skrbi, kako bo z našim cuckojm... čuj nekako ju je sprejel, ne vem, najprej smo bili zelo previdni, nismo nikoli puščali psa samega z njima, zdaj pa smo malo bolj skulirani, a še vedno imam oči na hrbtu. smo pa nekajkrat prinesli v porodnišnico tetra pleničke, s katerimi smo ovijali naša pikeca, potem pa je moj to odnesel domov kužku, da je povohal in se navajal na njun vonj. zdaj pa mislim, da bo počasi že razumel njuni imeni je pa tako, še vedno veliko pozornosti velja psičku in tudi vsaki dan ga peljem na sprehod in se z njim igram in nima glih nekega občutka zapostavljenosti, še boljše, je že začel opoldanski sprehod z vozičkom povezovati s svojim sprehodom in tudi če dežuje in tamaladva ne gresta ven, on čaka pred vrati, kjer je spravljen voziček , v glavnem, gre, samo ne smemo pozabit, da je bil kuža nekaj časa naš "number one dojenček". zdaj pa je "tretje prase" hvala punce, za pohvale naših dvojčkov, še malo, lara, taški, pa bomo občudovale vaše biserčke , nočka!
< Sporočilo je popravil nokes -- 17.4.2009 21:11:51 >