Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:53:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico? ker se je v svoji sobi tudi kar naprej zbujala , pa nama je vseeno lažje, da se ne rabiva celo noč šetat, štala je pa v vsakem primeru to ti pa verjamem ja, da je lažje, če se ne šetaš, vem kako je to Se pa HB s časom tudi to neha. kdaj????????????????????????????? to ti pa žal nihče ne more povedat drži se
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:57:27
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/n image] Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo. Sem te že en čas hotela to vprašat. Bo pa kasneje dobila sobico. Mi tudi spimo v eni sobi, pa nam nič ne manjka. Je pa res, da imava sedaj opazovalca, ker se Videk kar naenkrat vstane v kinderpetu in opazuje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:09:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/n image] Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo. Sem te že en čas hotela to vprašat. Bo pa kasneje dobila sobico. Mi tudi spimo v eni sobi, pa nam nič ne manjka. Je pa res, da imava sedaj opazovalca, ker se Videk kar naenkrat vstane v kinderpetu in opazuje. Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:10:50
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:12:40
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler. Ne, sem pa res kupovala gugalnico, ampak v baby centru. Sem še tisti bon vnovčla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:13:14
|
|
|
|
barbaw
|
Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom".
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:14:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/n image] Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo. Sem te že en čas hotela to vprašat. Bo pa kasneje dobila sobico. Mi tudi spimo v eni sobi, pa nam nič ne manjka. Je pa res, da imava sedaj opazovalca, ker se Videk kar naenkrat vstane v kinderpetu in opazuje. Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:14:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler. Ne, sem pa res kupovala gugalnico, ampak v baby centru. Sem še tisti bon vnovčla. Jaz bona nimam več, ker sem ga Jaku dala, ker si je hotel kupiti s svojim našparanim denarjem hot wheelse in je imel z bonom ravno dovolj za set. Je včeraj eno uro zabil v kopalnici ko se je z avtki igral. Pa da ne omenjam poplave.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:16:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom". To delaj Maja . Jaz sem prej komaj Vida v hišo prinesla, da je šel spat, on bi samo špranciral zunaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:17:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit. Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'> Saj sva računala, če bi ful zategnili pa ..... da bi lahko prej izplačali kredit pa ..... Same komplikacije pa odrekanje. Bomo videli kaj bomo. Jaz sem vseeno za to, da s tem denarjem ki bo ostal, ker bo en kredit manj naredimo mansardo potem pa zategujemo za odplačilo kredita. Je pa še vse v luftu Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:18:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom". To delaj Maja . Jaz sem prej komaj Vida v hišo prinesla, da je šel spat, on bi samo špranciral zunaj. Jaz bi tudi, ampak na soncu je vroče. še dobro, da imam klobučka za Majo. V torek planiram it v mesto, če bo vreme naklonjeno in če bo vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:20:20
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler. Ne, sem pa res kupovala gugalnico, ampak v baby centru. Sem še tisti bon vnovčla. Jaz bona nimam več, ker sem ga Jaku dala, ker si je hotel kupiti s svojim našparanim denarjem hot wheelse in je imel z bonom ravno dovolj za set. Je včeraj eno uro zabil v kopalnici ko se je z avtki igral. Pa da ne omenjam poplave. Priden Jaka. Jaz sem mojemu nečaku dala za rojstni dan denar in si je sam kupil neko full popularno igračo (trenutno v 1. razredu v Rušah ). Ker jaz nimam več idej za te otroke. Sedaj pa grem cote vesit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:24:18
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit. Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'> Saj sva računala, če bi ful zategnili pa ..... da bi lahko prej izplačali kredit pa ..... Same komplikacije pa odrekanje. Bomo videli kaj bomo. Jaz sem vseeno za to, da s tem denarjem ki bo ostal, ker bo en kredit manj naredimo mansardo potem pa zategujemo za odplačilo kredita. Je pa še vse v luftu Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama. Super ideja. Pri teh kreditih je pa tak, če hočeš hitro odplačat, potem se res moraš npr. 10 let odpovedovat. To pa je velika doba, življenje ti gre, ti si pa samo odplačeval kredit, pa ne živel. Potem raje 5 let dalje odplačuješ, pa vsaj živiš normalno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:24:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, spet ste bile pridne Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok. Imam eno , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu. A se vam sanja, kaj bi to bilo, help Težko je rečt, kaj bi to lahko bilo. Če so izpuščajčki bi ji lahko dala fenistil. A si jo probala s kakšno mastno kremo namazat ali pa čim podobnim? Bom probala z bepantenom, pa bomo pol videli
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:27:56
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom". Super
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 12:31:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. www.ringaraja.net="" forum="" upfiles="" smiley="" smiley36.gif=""> Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega. Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit. Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'> Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama. Super ideja. Pri teh kreditih je pa tak, če hočeš hitro odplačat, potem se res moraš npr. 10 let odpovedovat. To pa je velika doba, življenje ti gre, ti si pa samo odplačeval kredit, pa ne živel. Potem raje 5 let dalje odplačuješ, pa vsaj živiš normalno. Ja moraš gledt po svojih zmožnostih, fajn je če je čim manj let, ampak je pol obrok , tako da ti ne preostane druga kot da vlečeš leta
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:12:30
|
|
|
|
suzy85
|
to pa je zatišje! se vidi, da je bil lep dan!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:30:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je zatišje! se vidi, da je bil lep dan! Zdaj je treba vsakega izkoristit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:46:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je zatišje! se vidi, da je bil lep dan! Men je nekaj zaj. ebčakal RR in nisem imela volje vztrajat na compu, sem raje puzle sestavljala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:47:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 to pa je zatišje! se vidi, da je bil lep dan! Zdaj je treba vsakega izkoristit. Kaj že slabo vreme napoveduješ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:51:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je tako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:56:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dobro jutro, je res dobro . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje. Gaja, to deli mamici Pridna Gaja, da ti le preide v navado
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 19:57:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila? zbudila se je xxxx krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok Jaz danes pričakujem slabo noč, ker je spala v avtu, potem pa doma ni hotla do 16h To ni nikoli dober pokazatelj. Imam samo to srečo, da je gospoda doma do torka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 20:06:27
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila? zbudila se je xxxx krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok Jaz danes pričakujem slabo noč, ker je spala v avtu, potem pa doma ni hotla do 16h To ni nikoli dober pokazatelj. Imam samo to srečo, da je gospoda doma do torka evo me. sedim na terasi z laptopom v naočju in pijem pivo. ga že dolgo nisem, pa se mi ga je zluštalo. eva pa že spi, tako da ni straha je mela čez dan skoz tam 37,8-38,3 vročine, bolj pa HB ni naraslo! tud zdle je mela 37,9, a upam na mirnejšo noč kot snoči
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?