|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
11.4.2009 11:53:17   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico?

ker se je v svoji sobi tudi kar naprej zbujalauser posted image , pa nama je vseeno lažje, da se ne rabiva celo noč šetat, štala je pa v vsakem primeruuser posted image

to ti pa verjamem ja, da je lažje, če se ne šetaš, vem kako je to user posted image
Se pa HB s časom tudi to neha.

kdaj?????????????????????????????

to ti pa žal nihče ne more povedat
drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
11.4.2009 11:57:27   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku???

Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/n image] Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo.

Sem te že en čas hotela to vprašat. Bo pa kasneje dobila sobico. Mi tudi spimo v eni sobi, pa nam nič ne manjka. Je pa res, da imava sedaj opazovalca, ker se Videk kar naenkrat vstane v kinderpetu in opazuje.user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
11.4.2009 12:09:24   
barbaw

Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/n image] Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo.

Sem te že en čas hotela to vprašat. Bo pa kasneje dobila sobico. Mi tudi spimo v eni sobi, pa nam nič ne manjka. Je pa res, da imava sedaj opazovalca, ker se Videk kar naenkrat vstane v kinderpetu in opazuje.user posted image user posted image

Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
11.4.2009 12:10:50   
barbaw
Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
11.4.2009 12:12:40   
hijenca

Hijenca si ti razlagala, da si hotela v pikapolonici kupit gugalnico pa si jo potem drugje? Moj spomin je kot ementaler.

Ne, sem pa res kupovala gugalnico, ampak v baby centru. Sem še tisti bon vnovčla.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
11.4.2009 12:13:14   
barbaw
Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. user posted image user posted image user posted image  Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. user posted image  Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom".

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
11.4.2009 12:14:22   
hijenca

Naša hiška je zelo majhna na pogled, notri pa imamo cca 70 kvadratov - 3 sobno stanovanje. Zdaj bomo naredili fasado, potem pa bomo videli kako bo šlo naprej. Polovico za fasado nama bosta moja starša posodila, pa bo treba seveda to vrnit, potem pa šparat za mansardo. Nimam pojma kako bomo to naredili, bi pa rada čimprej to porihtala, da Majo preselim. Mansardo bomo delali sproti kolikor bomo pač lahko čez mesec zategnili. Bomo pa prvo naredili otroški sobi, potem pa ostalo. Kaj čmo drugega.

Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
11.4.2009 12:14:47   
barbaw

Ne, sem pa res kupovala gugalnico, ampak v baby centru. Sem še tisti bon vnovčla.

Jaz bona nimam več, ker sem ga Jaku dala, ker si je hotel kupiti s svojim našparanim denarjem hot wheelse in je imel z bonom ravno dovolj za set. Je včeraj eno uro zabil v kopalnici ko se je z avtki igral. user posted image user posted image user posted image  Pa da ne omenjam poplave.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
11.4.2009 12:16:34   
hijenca

Moram povedat, da je Maja že 2. dan brez vročine in sva že bili zunaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Jaka pa je že od jutra zunaj. Sploh ga noter ne dobim. user posted image user posted image user posted image  Komaj je čakal, da bo lahko šel ven. Samega ga pa tudi ne pustim kar tako. user posted image  Mi je kar težko in hodim non-stop gledat kaj dela zunaj. Zdaj je HB ati zunaj, pa svak nekaj dela, tako da je pod "nadzorom".

To delaj Maja user posted image user posted image user posted image . Jaz sem prej komaj Vida v hišo prinesla, da je šel spat, on bi samo špranciral zunaj.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
11.4.2009 12:17:26   
barbaw

Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. user posted image user posted image

Grozno je to, ko bi rad delal, pa nimaš od kje vzet. Ja midva se boma tudi zakreditirala za najmanj 10 let, če bomo hoteli hišo fertig nardit.

Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'>  Saj sva računala, če bi ful zategnili pa ..... da bi lahko prej izplačali kredit pa ..... Same komplikacije pa odrekanje. Bomo videli kaj bomo. Jaz sem vseeno za to, da s tem denarjem ki bo ostal, ker bo en kredit manj naredimo mansardo potem pa zategujemo za odplačilo kredita. Je pa še vse v luftu

Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. user posted image user posted image user posted image  Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
11.4.2009 12:18:29   
barbaw

To delaj Maja user posted image user posted image user posted image . Jaz sem prej komaj Vida v hišo prinesla, da je šel spat, on bi samo špranciral zunaj.

Jaz bi tudi, ampak na soncu je user posted image  vroče. še dobro, da imam klobučka za Majo.

V torek planiram it v mesto, če bo vreme naklonjeno in če bo vse ok.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
11.4.2009 12:20:20   
hijenca

Jaz bona nimam več, ker sem ga Jaku dala, ker si je hotel kupiti s svojim našparanim denarjem hot wheelse in je imel z bonom ravno dovolj za set. Je včeraj eno uro zabil v kopalnici ko se je z avtki igral. user posted image user posted image user posted image  Pa da ne omenjam poplave.

Priden Jaka. user posted image user posted image

Jaz sem mojemu nečaku dala za rojstni dan denar in si je sam kupil neko full popularno igračo (trenutno v 1. razredu v Rušahuser posted image ). Ker jaz nimam več idej za te otroke.

Sedaj pa grem cote vesit.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
11.4.2009 12:23:23   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ŽAN IN VARJA
VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!!!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od naju user posted image user posted image user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
11.4.2009 12:24:18   
hijenca

Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. user posted image user posted image

Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'>  Saj sva računala, če bi ful zategnili pa ..... da bi lahko prej izplačali kredit pa ..... Same komplikacije pa odrekanje. Bomo videli kaj bomo. Jaz sem vseeno za to, da s tem denarjem ki bo ostal, ker bo en kredit manj naredimo mansardo potem pa zategujemo za odplačilo kredita. Je pa še vse v luftu

Na bolhi sem gledala eno gugico in upam, da se mi bo tisti stric javil, da jo kupim. Sedež za gugalnico za Majo pa bom naročila nekomu, ki bo prišel na RD. user posted image user posted image user posted image  Če bo hotel kupit, če ne bom pa sama.

Super ideja. user posted image user posted image user posted image

Pri teh kreditih je pa tak, če hočeš hitro odplačat, potem se res moraš npr. 10 let odpovedovat. To pa je velika doba, življenje ti gre, ti si pa samo odplačeval kredit, pa ne živel. Potem raje 5 let dalje odplačuješ, pa vsaj živiš normalno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
11.4.2009 12:24:21   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, spet ste bile pridne user posted image
Mi pa gremo pa danes k tašči in tastu na "počitnice", bo Nia prvič nekje drugje prespala, me je že zdaj groza, upam da ji bo ok.
Imam eno user posted image , prosim povejte mi kaj bi to lahko bilo. Zadnji dva dni sem opazila, da ima po telesu nekake suhe lišaje, niso izpuščaji, ampak taki rdečkasto, na hipe rumenkasti flekeci, ki pa so suhi. A je to kake vrste dermatitis ali kaj, do zdaj nismo imeli problemov, se ji je redko, ampak res redko tu pa tam kak pojavil, zdaj pa jih je kar precej, po rokah, nogah, hrbtu.
A se vam sanja, kaj bi to bilo, help user posted image

Težko je rečt, kaj bi to lahko bilo. Če so izpuščajčki bi ji lahko dala fenistil. A si jo probala s kakšno mastno kremo namazat ali pa čim podobnim?

Bom probala z bepantenom, pa bomo pol videli user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
11.4.2009 12:27:56   
nia5

Super user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
11.4.2009 12:31:14   
nia5

Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. www.ringaraja.net="" forum="" upfiles="" smiley="" smiley36.gif=""> user posted image

Midva sva pa že za naslednjih 17 let. Ravno v tem je preoblem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif" alt='user posted image'>

Super ideja. user posted image user posted image user posted image

Pri teh kreditih je pa tak, če hočeš hitro odplačat, potem se res moraš npr. 10 let odpovedovat. To pa je velika doba, življenje ti gre, ti si pa samo odplačeval kredit, pa ne živel. Potem raje 5 let dalje odplačuješ, pa vsaj živiš normalno.

Ja moraš gledt po svojih zmožnostih, fajn je če je čim manj let, ampak je pol obrok user posted image , tako da ti ne preostane druga kot da vlečeš leta user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
11.4.2009 19:12:30   
suzy85
to pa je zatišje! user posted image se vidi, da je bil lep dan!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
11.4.2009 19:30:46   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Zdaj je treba vsakega izkoristit.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
11.4.2009 19:46:51   
Estrella*

Men je nekaj zaj. ebčakal RR in nisem imela volje vztrajat na compu, sem raje puzle sestavljala.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
11.4.2009 19:47:36   
Estrella*

Zdaj je treba vsakega izkoristit.

Kaj že slabo vreme napoveduješuser posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
11.4.2009 19:51:04   
Estrella*

Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobrouser posted image , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itisuser posted image vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotrauser posted image , ufffff sovražim če me zbudi smrčanjeuser posted image user posted image . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim.

Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjemuser posted image

Varja in Žan vse najboljše za 11 svečkuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Naša se hitro zbudi ob žaganju, bodi zadovoljna, da je takouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
11.4.2009 19:56:58   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro, je res dobrouser posted image . Gaja je po dolgem dolgem času dobro spala, sploh se ne spomnim več kdaj je bla nazadnje tko super noč. Ponoč sploh jedla ni, je šele zdele. Zbudila se je ob polnoči pa sm ji dala čaj pa pol še ob 6:30, spala je pa do 7:30. Sploh ne morm verjet, jest sm tko vesela. Upam, da to pomeni da se bo stanje izboljšalo in bo tko naprej in, da to ni blo sam naključje.

user posted image user posted image user posted image user posted image  Gaja, to deli mamici

Pridna Gaja, da ti le preide v navadouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
11.4.2009 19:57:05   
Estrella*

barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila?

zbudila se je xxxx  krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok

Jaz danes pričakujem slabo noč, ker je spala v avtu, potem pa doma ni hotla do 16huser posted image To ni nikoli dober pokazatelj. Imam samo to srečo, da je gospoda doma do torkauser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
11.4.2009 20:06:27   
suzy85

barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila?

zbudila se je xxxx  krat a ko potegnem črto je vseeno bilo ok

Jaz danes pričakujem slabo noč, ker je spala v avtu, potem pa doma ni hotla do 16huser posted image To ni nikoli dober pokazatelj. Imam samo to srečo, da je gospoda doma do torkauser posted image

evo me. sedim na terasi z laptopom v naočju in pijem pivo. ga že dolgo nisem, pa se mi ga je zluštalo. eva pa že spi, tako da ni straha user posted image

je mela čez dan skoz tam 37,8-38,3 vročine, bolj pa HB ni naraslo! tud zdle je mela 37,9, a upam na mirnejšo noč kot snoči

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?