Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:18:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:30:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:30:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat a to je samo ob sobotah???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:30:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Gaja je zaspala, upam na dolgo rundo , jest grem pa hitr do konca skuhat, mam malarja-brata na delu pa je lačen za brata
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:34:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:37:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:38:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:38:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk bo to noč bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:41:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:42:16
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:43:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj čakam vedno zasedeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:44:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj čakam vedno zasedeno vsi se bi rada razpričali
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:44:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Edina poslušam hitovo odprto linijo, a bo kej? dej a imaš številko? bom poklicala, imam veliko za povedat 01 7248484, ja sam ob sobotah od 11-12 evo kličem poslušaj zdaj čakam vedno zasedeno [/quote probavi še
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico? ker se je v svoji sobi tudi kar naprej zbujala , pa nama je vseeno lažje, da se ne rabiva celo noč šetat, štala je pa v vsakem primeru
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči itak je že vse v akciji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:46:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči itak je že vse v akciji upam, da bo še kaj nucalo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:46:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico? ker se je v svoji sobi tudi kar naprej zbujala , pa nama je vseeno lažje, da se ne rabiva celo noč šetat, štala je pa v vsakem primeru to ti pa verjamem ja, da je lažje, če se ne šetaš, vem kako je to Se pa HB s časom tudi to neha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:50:24
|
|
|
|
hijenca
|
barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku???
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:50:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči itak je že vse v akciji upam, da bo še kaj nucalo MAH sej v tem je keč, ker je vse skupaj brez veze in nič ne nuca Nič Radio HIT ne morem dobit, Nina dej iti probaj, da vidmo če bo tudi zasedeno, ker mene že čas preganja moram ven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:51:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Edinaos zakaj sta dala AT nazaj v spalnico? ker se je v svoji sobi tudi kar naprej zbujala , pa nama je vseeno lažje, da se ne rabiva celo noč šetat, štala je pa v vsakem primeru to ti pa verjamem ja, da je lažje, če se ne šetaš, vem kako je to Se pa HB s časom tudi to neha. kdaj?????????????????????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:52:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči itak je že vse v akciji upam, da bo še kaj nucalo MAH sej v tem je keč, ker je vse skupaj brez veze in nič ne nuca Nič Radio HIT ne morem dobit, Nina dej iti probaj, da vidmo če bo tudi zasedeno, ker mene že čas preganja moram ven pol pa mail napiš za drug tedn, jest ne bom klicala ker preveč poznanga folka posluša hit pol me pa ****
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:52:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Drugače pa dober dan, moj se ni začel dobro , AT je težila 100/uro ponoči, da sem ob 5h dobila pop.izd.itis vzela tablet in šla spat v njeno sobo, potem pa je frajerka spala mirno do 8:20h ob smrčanju svojega fotra , ufffff sovražim če me zbudi smrčanje . Sem še zdaj jezna na oba, da sem ju kar spokala ven na peskovnik, jaz se pa doma mirim. Nina: vidim, da ti je Gaja počastila s spanjem Varja in Žan vse najboljše za 11 svečk En kafe pa čik si privošči itak je že vse v akciji upam, da bo še kaj nucalo MAH sej v tem je keč, ker je vse skupaj brez veze in nič ne nuca Nič Radio HIT ne morem dobit, Nina dej iti probaj, da vidmo če bo tudi zasedeno, ker mene že čas preganja moram ven Boš mogla nekaj drugega najt za ventile spuščat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 11:52:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca barbaw kje Maja spi? A v svoji sobi, pri Jaku??? Na žalost v spalnici, ker pri Jaku ne more spat, saj gre mali v posteljo med 20 in 20.30, zaspi pa ob 22 ali še kasneje. Še ene sobe zanjo pa zaenkrat še nimamo.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?