Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:21:06
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:21:35
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. tudi moja miška se kar naprej zbuja , pa nekam vroča se mi zdi , pa zdaj mi je v enem šusu spila 200 ml čaja , upam da mi ne zboli , evo slikce se nalagajo Ojej a tud AT ma nimam pojma, a ima vročina ali ne, meni se zdi vroča, itak ji pa ne morem zmerit vročine , tistemu šitu za v ušesa ne zaupam, a tistega navadnega pa sploh ne vem kako naj ji ga vtaknem Jaz jo dam v naročje in pod pazduho ter ji tiščim skupaj roko. Drugače pa razvit in v ritko, je malo hitreje enako!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:21:54
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS... meni tudi. lepo prosim!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:22:38
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko Barvat ob tej uri??Dobra si. Jaz jih sploh ne, to dela gospod z Andražom in sicer Ju3 jst sm jih tudi mislila, zdej pa jutri itak ne mormo ven, pa bom jutri to zrihtala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:23:16
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si šla spet preverjat lučko v hladilnik??? Meni tako kruli po želodcu, sam je bela pregreha na mojo srečo al pa nesrečo prazna jst sm se spet jagod najedla za večerjo! sem jih včeraj nekaj čez 2kg vzela na sejmu in so ful dobre!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 23:28:37
|
|
|
|
suzy85
|
evo, 3 eve na desni, zdej grem pa spat!
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:30:34
|
|
|
|
Estrella*
|
ŽAN IN VARJA VSE NAJBOLJŠE ZA 11 MESECEV!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:30:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sama Ne, sem šla gledat, če lučka v hladilniku dela. In dela. Samo notri ni nobenega koščka solate več, zato sem ga z dolgim nosom kar zaprla... Zdajle bi ful jedla solato, akr tako, brez preliva, mmmmm... Ti si boš mogla počasi nick spremenit v kako solatko ali pa kaj podobnega. Jaz imam tudi rada solatko, ampak ti si prav nora nanjo. Hja, odkar ne jem več OH popoldne in zvečer, se omamljam s solato Ponavadi je natrebim eno skledo, dam v hladilnik in po potrebi hodim glodat... Jutri grem v nabavo!!!!!!! Saj bi si dala v avatar eno lepo glavco solatke, ampak potem bi se preveč slinila po tipkovnici Katero pa imaš najraje? Motovilec, endivija, kristalka,... Nisem pa preveč navdušena nad ta mehko in radičem, ampak v sili hudič še muhe žre... Zdaj pa res bežiiiiiiiiiiiim, tole je tu mač Enako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:42:07
|
|
|
|
Estrella*
|
Jutro! Mi smo že vsi pred 7h pokonci . Sedaj gremo v LJ v šoping le še Alja popije mlek in gasa. Spanje je bilo normalno, samo kake pol ure prezgodaj se zbuja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:42:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si šla spet preverjat lučko v hladilnik??? Meni tako kruli po želodcu, sam je bela pregreha na mojo srečo al pa nesrečo prazna jst sm se spet jagod najedla za večerjo! sem jih včeraj nekaj čez 2kg vzela na sejmu in so ful dobre! Ideja za nakup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:43:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS... meni tudi. lepo prosim! Kako knjigo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:46:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sama Ne, sem šla gledat, če lučka v hladilniku dela. In dela. Samo notri ni nobenega koščka solate več, zato sem ga z dolgim nosom kar zaprla... Zdajle bi ful jedla solato, akr tako, brez preliva, mmmmm... Jaz jo imam, pa mi ne paše O ti packa, če bi bila bližje, bi ti prišla izropat hladilnik!!!!!!!!! imam kristalko, sem ne vem , če ti je užitna Slinim se kot polž
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:47:01
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sem si šla kar zobe umit, da neham mislit na pregrehe Mene pa poln hladilnik sploh ne gane. Ziher je za vsako kaj noter. Jaz jem edino kosilo normalno, v miru pa sploh več ne vem kako zgleda jest. Drug teden, ko bove z Majo sami bom lahko spet kaj v miru pojedla. Pa ti imaš ful moten ritem hranjenja Boš mogla pa pazit, da te ne zagrabi kaka anoreksija.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:48:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka In odhajate? Jaz sem pobarvala jajčka in sem si prihranila eno delo za jutri . Potica je že doma, šunka čaka, da se bo zjutraj skuhala, hren je doma, po kruh grem pa jutri. Pridna punca!!!!! HB meni je to delo prišparano, pa h žegnu tud
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:49:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Mislim, da bo mojega slinjenja po RR dovolj. Se beremo popoldan, če bo kaka pri volji oz. na voljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:50:26
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Spali smo super danes se je javil,da bo malo zunaj na žaru pekel,ko je tako lepo vreme.Tako da ne bom imela veliko dela s kosilom,le za ta mala dva moram nekaj skuhati
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:52:25
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: kako ste spali ponoči, te je kaj počastila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:52:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Mi smo že vsi pred 7h pokonci . Sedaj gremo v LJ v šoping le še Alja popije mlek in gasa. Spanje je bilo normalno, samo kake pol ure prezgodaj se zbuja dobro zapravljajte
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:53:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo super danes se je javil,da bo malo zunaj na žaru pekel,ko je tako lepo vreme.Tako da ne bom imela veliko dela s kosilom,le za ta mala dva moram nekaj skuhati super, jaz bi tudi roštiljala, samo nimam roštilja Sva se pa ravno včeraj pogovarjala, kam ga bova postavila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:53:31
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nič grem se moji pikici pridružit, aja pa še to vam moram povedat, prej ko sma šle gor sem rekla Nii naj reče babi papa in je ponovila za mano papa in sem še enkrat rekla, ja reči babi papa in je še enkrat rekla lepo razločno, sem se kr stopila. Zdaj pa šibam, lepo in mirno noč vam želim, čauči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:54:11
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči a ti si tudi ilegalka???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:54:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči a ti si tudi ilegalka??? ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 7:56:22
|
|
|
|
tilči
|
Tilen me je že okupiral.Že kliče mama,mama,gremo se igrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 8:17:55
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Zjutraj Spanje: enkrat okrog 2h se je zbudu in mislu, da bomo kr vstal, o,ne, sm mu rekla, da je še noč in mormo spat,...mal je trajal ( 10 min) da je zaspal nazaj. Počutje: še kofe pa bo še bl Vreme:
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 11.4.2009 8:17:56
|
|
|
|
Srčekgirll
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?