Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:38:21
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. A to sta naredle v sobi,a je blo hudo pospravt?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:38:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 da vas samo na hitro pozdavim, pa grem sesat.. Nejc je prišel iz vrtca z živo rdečo ritko, torej bom v torek naredla uzbuno.. Drgač smo se cel dan potepali, in zdej je končno zaspal, nama je pšrejh v avtu zaspal ob 18h, pa sem misla da bo še dlje pokonc.. Sem čist ubita in morem it posesat, če ne se mi še to ne bo dal. Pridno čvekajte in nočko božček Upam, da hitro poštimata tole rdečino. Ti jim kar napni naslednjič. Pa verjetno bo boljše, da ga v avtu previješ naslednjič, kot da bogi revež tako trpi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:38:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih. Naša je na istem,zatečene dlesni,malo vročine sam HB nekako lažje prenaša bolečino,zadnč sem ji dala kr svečko ponoč ker ni in ni zaspala pol sem jo mogla pa še na rokah pospat.Sej so bogi ti naši hroščki. Dej ji daleron,mogoče bo kej pomagal Sem ji dala svečko pred spanjem pa zgleda en kur.... deluje. Včeraj je pomagala, danes pa . Zdaj je končno zaspala in upam, da bo spala vsaj do 2h v kosu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:40:36
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Na hitr mal slikic, bo pa kakšno še Edina dala gor Kako ste vsi luštni se kar topim
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:40:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih. Naša je na istem,zatečene dlesni,malo vročine sam HB nekako lažje prenaša bolečino,zadnč sem ji dala kr svečko ponoč ker ni in ni zaspala pol sem jo mogla pa še na rokah pospat.Sej so bogi ti naši hroščki. Dej ji daleron,mogoče bo kej pomagal Sem ji dala svečko pred spanjem pa zgleda en kur.... deluje. Včeraj je pomagala, danes pa . Zdaj je končno zaspala in upam, da bo spala vsaj do 2h v kosu. še na kaj več
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:40:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko Me tri bomo jajca barvale jutri Gregi in bosta pa samo roke čimdlje stran držala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:41:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Špelin@ sem dobila knjigo v e-obliki..pošlji mi mail na ZS... O super, bom takoj poslala ZS
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:41:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Pestro
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:41:52
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih. Naša je na istem,zatečene dlesni,malo vročine sam HB nekako lažje prenaša bolečino,zadnč sem ji dala kr svečko ponoč ker ni in ni zaspala pol sem jo mogla pa še na rokah pospat.Sej so bogi ti naši hroščki. Dej ji daleron,mogoče bo kej pomagal Sem ji dala svečko pred spanjem pa zgleda en kur.... deluje. Včeraj je pomagala, danes pa . Zdaj je končno zaspala in upam, da bo spala vsaj do 2h v kosu. Ti nč ne zavidam,a bo dons tvoj kej bolj pomagal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:42:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Lepo, da se javiš Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgam Lia je in me malo na AT spominja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:43:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko Me tri bomo jajca barvale jutri Gregi in bosta pa samo roke čimdlje stran držala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:43:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo slikce Taole sva z Žankotom uživala v vožnji Naša suhica Naty in Žanko Babji fajt Takole sve z Naty uživale in 30 min v miru čvekale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:43:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Upajmo, da se tvoje slutnje ne uresničijo Problem je v tem, da se redko zmotim, pa še ličko ima rdečo in zatečeno kot pri zobkih. Naša je na istem,zatečene dlesni,malo vročine sam HB nekako lažje prenaša bolečino,zadnč sem ji dala kr svečko ponoč ker ni in ni zaspala pol sem jo mogla pa še na rokah pospat.Sej so bogi ti naši hroščki. Dej ji daleron,mogoče bo kej pomagal Sem ji dala svečko pred spanjem pa zgleda en kur.... deluje. Včeraj je pomagala, danes pa . Zdaj je končno zaspala in upam, da bo spala vsaj do 2h v kosu. Ti nč ne zavidam,a bo dons tvoj kej bolj pomagal? Upam, da ja, da se vsaj malo odpočije revica.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:44:17
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Pestro Kaj je luštna mala pa en tak hinavsko nagajiv pogled mi ima,neki ma za bregom sigurn Drugače pa kapo dol da sfolgaš z obema men se kr trga samo z eno,ko pa z Anžetom skup prideta pa itak ne vem kje naj začnem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:44:34
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. A to sta naredle v sobi,a je blo hudo pospravt? V njuni sobi se je vse to odvijalo, ja. Hja, eno uro sta ornk garali, zraven sem pa jaz metala v veliko vrečo razno neuporabno navlako
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:44:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo?? Tudi, če ga nateram in ne poskrbi dobro za Majo - beri se mu dere ko žerjav, popenim in jo imam jaz naprej. Ni zastonj pregovor: če hočeš, da je nekaj dobro narejeno naredi sam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:44:56
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Eh, sploh ne utegnem prebrat in pokomentirat za nazaj, sem obupala. Grem zdaj še jajčka barvat potem pa spat, ker sem crknjena. Če je bilo še kakšno vprašanje zame me prosim pocukajte za rokav. Nočko Me tri bomo jajca barvale jutri Gregi in bosta pa samo roke čimdlje stran držala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:46:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo slikce Taole sva z Žankotom uživala v vožnji Naša suhica Naty in Žanko Babji fajt Takole sve z Naty uživale in 30 min v miru čvekale so pravi ti majčki. Nina je pa taka suhica Jaz bi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:46:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Lepo, da se javiš Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgam Lia je in me malo na AT spominja jaz sem tudi gledala kaj je zdej to, kdo je slikal mojo AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:48:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo?? Tudi, če ga nateram in ne poskrbi dobro za Majo - beri se mu dere ko žerjav, popenim in jo imam jaz naprej. Ni zastonj pregovor: če hočeš, da je nekaj dobro narejeno naredi sam. Punca raje malo pomisli nase, Maji ne bo nič manjkalo, četudi bo žerjav. Malo pa moraš bit egoista, vsaj za eno noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:48:28
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo slikce Taole sva z Žankotom uživala v vožnji Naša suhica Naty in Žanko Babji fajt Takole sve z Naty uživale in 30 min v miru čvekale nina7, suhica ti Še dobro, da si noseča, da boš malo kilažo popravila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Lepo, da se javiš Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgam Lia je in me malo na AT spominja jaz sem tudi gledala kaj je zdej to, kdo je slikal mojo AT Pa še barve se skladajo z AT
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:49:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Evo slikce Taole sva z Žankotom uživala v vožnji Naša suhica Naty in Žanko Babji fajt Takole sve z Naty uživale in 30 min v miru čvekale za vse lahko rečem da ste luštni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:49:56
|
|
|
|
barbaw
|
Edina marela je kriva, da se mi je zdela AT drugačna. So pa otroci najlepši kadar spijo. Jaz ne morem sodelovat aktivno pri debati, ker me nekaj net jebe. Ampak samo zvečer. Berem pa lahko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 10.4.2009 21:50:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. A to sta naredle v sobi,a je blo hudo pospravt? V njuni sobi se je vse to odvijalo, ja. Hja, eno uro sta ornk garali, zraven sem pa jaz metala v veliko vrečo razno neuporabno navlako si te kar predstavljam
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?