nana35
|
klepetka,ja ti me pa res nasmeješ s tem tvojim strahom pred psi in nasploh pred živalcami,jaz pa jih imam zeloo rada in se redko kdaj katere bojim.Potem že mora biti medved,tiger ali nosorog .Glede vremena-jaz zeloooo upam,da bo res lepo do nedelje,pa še takrat naj malo rožice zalije,potem pa naprej sonček .M in D pa želim čimprejšnje okrevanje. Klemna jaz oblečem brez žab-štramplov,ker je 24 stopinj popoldan in revček samo kuha.Pa spodaj mu oblečem tudi body s kratkimi rokavi,čez pa dolge,pa jaknico vzameva za rezervo,ampak je ne uporabiva .Pa šilt kapico ima,to je vse. me res veseli,da vam je moj novi avatar všeč.Meni je tudi,pa še prijateljica mi je danes rekla,ko sem dala slikice razvijat,da naj ji tole pošljem in si jo bo dala razvit.Torej je res lep. Aja,moj Klemen pa govori v spanju in to večkrat,to ima po atiju .Mislim,hitro je začel,je prav hecen. sani,na kak način pa prideš v razvojno ambulanto?Ali te pokličejo?Ali je to zato,ker je prehitro rojena?Kratki rokavi ,danes sem jih spet imela,ker bi se drugače skuhala. mml,jaz pridno vsak teden izrežem kuponček iz Jane,ko dobimo novo in ko jo stranke že preberejo.In pošljem svoj glas. dašabina,še tvoji drugi hčerki želim vse naj,naj...pa seveda tebi tudi.Sami ovenčki! Z mano in tabo vred .To so najbolši ludi,bi rekli mi tu v Mb. Ančika,vse naj naj tvojemu bratu in njegovi ženki za punčko,mali pupi pa želim lepo ževljenje polno zdravja in ljubezni. katee,lepo vreme ti želim in da odrinete na morje!! martinca,tole im pa sani prav...ko šmirgla korenček in vse ostalo na vrtu...v Hoferju imaš 1 kilo korenčka za 69 centov . Pa lahko noč vsem.