|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 6.del
9.4.2009 8:20:44   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Danes je spet en krasen dan, saj sem pred 12. leti prvič postala mamica naši zlati najstnici....

Sta pa tole hudo naplanirala...mami, pa ena hčer, pa druga hčer...NORO.

ANA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
9.4.2009 8:26:52   
Anči2
Jutro.

Najprej vesela novička.....ob 23:30 sem postala teta mali user posted image Aliyi,težki 3350user posted image user posted image ,ati (moj brat) pa je od navdušenja pozabil napisat kolko je bila velika. Samo en dan je zamujala.user posted image

Mi smo danes super spaliuser posted image .Je včeraj popoldan spala do 16h,ampak ob 20h je bla spet koma.Sva itak bili zunaj do 19:50,pol pa na brzino malo čokolina jest,pa je že kazala na posteljo in sem jo dala spat.In je brez bu ali mu spala do 7h.Ko bi bilo še več takih noči.

Ana,moja soimenjakinja vse naj naj za 12. rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Daša je šla z babico in dedejem v Lenart,imam malo fraj,ampak delo kliče.

LP,izkoristite dan,
Anči

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
9.4.2009 10:16:58   
Sunny Morning
Anči2 čestitke za nečakinjo. user posted image

(odgovor članu Anči2)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
9.4.2009 10:50:40   
lutiropan
Anči2 čestitke za nečakinjo

Ana tudi tebi vse najboljše ib rojstnem dnevu. user posted image

Dašabina potem bo naporen vikend on praznovanj...user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
9.4.2009 10:59:37   
katarinas
Ja Dašabina pri vas boste pa res na veliko praznovali...Ana tudi tebi vse najboljše!

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
9.4.2009 12:38:36   
katee
Dan!

končno 4 dni frej user posted image user posted image user posted image user posted image . Se bom lahko naspala.
Danes me je zjutraj grozno tiščalo v pljučih, ampak ko sem se odkašljala in spravila vse ven iz sebe, je bilo bolje. Tako kot Ti Katarins, se mi vse nabira v pljučih. Žan Luki mpa še kar iz noska teče, ampak vsaj kašlja ne, kar je super.
Danes sem si vseeno zrihtala nadomeščanje za zadnjo uro, ker ne bi zdržala obeh ur.
Nosek se malemu kar lepo celi, greva pa jutri spet na pregled k P, ker ima še vedno izpuščajčje okoli ust in očesa. Pa sem mislila, da jih ima okoli ust zaradi duse, pa smo jo sedaj ukinili, pikice pa niso izginile user posted image . Ne vem, kaj bi lahko bilo.

Klepetka: psi zavohajo strah in adrenalin, zato te je pa tako gledal. Naslednjič pa kar pogumno mimo njega!!!

IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Ali kam greste za prvomajske praznike? Na morje npr.? Mi ne planiramo sicer nobenega morja, bi pa skočila nekam za vikend....

Midva z Žan Luko bova šla sigurno na morje od sobote 25.4. do nedelje 3.5. No, seveda, če bo lepo vreme. Če bo dež, ne bom rinila na morje. Srčno upam, da se nas vreme usmili in bo skoz sončno!!!

Sunny: kaj je s kartami? Upam, da si zrihtala kaj!

Oblačenje: jaz Žan Luko oblečem za ven v bodi brez rokavov, v majico ali bodi z dolgimi rokavi, trenerko, čez mu pa je anorak obleče. Če piha, mu dam še kapico s šiltom gor. Žabic ni imel že kar nekaj časa oblerčenih. Obut je pa v Nike-ce.

Je pa tole zdajle najslabši čas za prehladit se, vsaj po moje...v avtu ti je vroče, stopiš ven malo piha in ni tako vroče, greš v trgovino kjer je mrzlo....še sama ne vem kako naj se oblečem, kaj šele Laro

Se čisto strinjam s tabo, saj zato pa smo vsi smrkavi!

Ana vse najboljše!!!

Anči user posted image user posted image user posted image user posted image za nečakinjo!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
9.4.2009 14:02:01   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Še vedno nimam nobenih informacij. user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
9.4.2009 14:15:25   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jao, jao! Kako neprofesionano!

Neposredna povezava do sporočila: 1358
9.4.2009 15:56:37   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

user posted image   user posted image  

user posted image  .user posted image  

Klepetka na kateri strani si te smajlije dobila, ker jih že en čas iščem?

Ana vse naj naj.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
9.4.2009 17:43:26   
martinca
dober dan!

hvala vsem za nasvete in da ste se malo "skregale" name. je pomagalo in em zdaj bolj pridna. bom pa upoštevala vaše nasvete in lepo počivala ker zdaj je le najbolj važna najina user posted image ki raste v trebuhu. hvala vsem user posted image user posted image user posted image   rada vas imam

katarinas, jaz bi pustila štihanje Urošu samo kaj ko ne zna štihat. user posted image oziroma ne dela tako kot bi jaz rada. user posted image pri nas letos vse odpade, morje v vseh oblikah (prizidek) je vse kar lahko rečem.user posted image

anči, pri nama je zdaj tako, da ko Uroš pride domov gre v prizidek delat, tako da meni ostane vrt. bova prišla s Patrikom samo se mora še pozdravit, ker nekaj kašlja in smrka. saj čez dan ni tako hudo, najbolj je zjutraj in ponoči. pa da se ne bo Daša kaj nalezla.

nana, tudi če rodim 14 dni čez rok še ne bom prišla do novega leta. vsaj upam, da ne. 

mml, hvala za odgovor o bolezni.

klepetka, si me spet nasmejala.user posted image user posted image ojoj s tem kužkom pa sta se res drug drugega bala. user posted image
jaz pravim da bomo letos malega Miklavža dobili.user posted image pa hvala za pohvale PAtrika. Maruša pa se naj hitro pozdravi.user posted image

sani, iiiii kako lepo. PAtrik pa reče PAti.user posted image bo že. zna pa pokazat kje je. vsaj nekaj. glavno da se Manja lepo razvija , zdravniki pač morajo tam nekaj rečt se mi zdi. mml oprosti. ampak tako je bilo tu pri nas v Mb ko sva s PAtrikom hodla na kontrole za želodec. no dobro da jih zdaj ni več. še imava samo redno tehtanje pri svoji zdravnici.  trma....ojoj tudi pri nas jo poznamo. pa jo bomo že nekako ukrotili.user posted image saj za štihat sem imela še čist malo. posajeno že tudi imam kar nekaj časa. zdaj samo počakam sda še začne kaj ven lezit, pa upam da čim manj trave, da ne bom rabla okopavat.user posted image če ne bom pa taščo nahecala.user posted image

Ana vse najboljše za 12. rojstni dan!!!user posted image user posted image user posted image

anči, čestitke za nečakinjo. user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
9.4.2009 21:03:20   
dašabina
Čer, hvala vsem za čestitke za hčerkice, so bile vesele.user posted image
Anči, bravo za nečakinjouser posted image  naj bo zdrava...

Sunyy, z besedami mojega moža glede naših RD na kupu: jest bom pregoruuser posted image user posted image user posted image
KRASNE NOVE SLIKICE..user posted image user posted image user posted image

BOLANČKI POZDRAVITE SEuser posted image user posted image user posted image

JUTRI pa imam dopust in me ne bo tukajuser posted image user posted image user posted image , ker bi rada poštimal bajto, pridem zvečer okrog......bom vidla če sem odvisnauser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
9.4.2009 21:05:29   
nana35
klepetka,ja ti me pa res nasmeješ s tem tvojim strahom pred psi in nasploh pred živalcami,jaz pa jih imam zeloo rada in se redko kdaj katere bojim.Potem že mora biti medved,tiger ali nosoroguser posted image .Glede vremena-jaz zeloooo upam,da bo res lepo do nedelje,pa še takrat naj malo rožice zalije,potem pa naprej sončekuser posted image .M in D pa želim čimprejšnje okrevanje.

Klemna jaz oblečem brez žab-štramplov,ker je 24 stopinj popoldan in revček samo kuha.Pa spodaj mu oblečem tudi body s kratkimi rokavi,čez pa dolge,pa jaknico vzameva za rezervo,ampak je ne uporabivauser posted image .Pa šilt kapico ima,to je vse.
me res veseli,da vam je moj novi avatar všeč.Meni je tudi,pa še prijateljica mi je danes rekla,ko sem dala slikice razvijat,da naj ji tole pošljem in si jo bo dala razvit.Torej je res lep.

Aja,moj Klemen pa govori v spanju in to večkrat,to ima po atijuuser posted image .Mislim,hitro je začel,je prav hecen.

sani,na kak način pa prideš v razvojno ambulanto?Ali te pokličejo?Ali je to zato,ker je prehitro rojena?Kratki rokaviuser posted image  user posted image  user posted image  ,danes sem jih spet imela,ker bi se drugače skuhala.

mml,jaz pridno vsak teden izrežem kuponček iz Jane,ko dobimo novo in ko jo stranke že preberejo.In pošljem svoj glas.user posted image

dašabina,še tvoji drugi hčerki želim vse naj,naj...pa seveda tebi tudi.Sami ovenčki!user posted image user posted image Z mano in tabo vreduser posted image .To so najbolši ludi,bi rekli mi tu v Mb.user posted image

Ančika,vse naj naj tvojemu bratu in njegovi ženki za punčko,mali pupi pa želim lepo ževljenje polno zdravja in ljubezni.

katee,lepo vreme ti želim in da odrinete na morje!!

martinca,tole im pa sani prav...ko šmirgla korenček in vse ostalo na vrtu...v Hoferju imaš 1 kilo korenčka za 69 centovuser posted image .

Pa lahko noč vsem.

:))

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
9.4.2009 21:33:31   
lutiropan
Dašabina si bolj malo na fb zato ti tle javljam, da sem ta teden imela smarta, jutri pa ga vrnem- gre v Celje. Sem kar nekaj kilometrov naredila, otroci so bili tudi navdušeni.....

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.4.2009 5:52:21   
TRIŠ
Jutrooooooooooo mi smo že pokonci in smo aktivni,le mamico boli glavauser posted image
Včeraj sem se po dolgem času dobro počutila in sem premikala goreuser posted image user posted image user posted image naj tako ostaneuser posted image .Z Žanom sva bila zunaj in naredila lep velikonočni aranžma,danes pa je Lana ostala doma da se lepo pripravimo na praznike.Spekle bova potičko,kruhka popoldne  ko pa pride Matic pa bomo barvali jajčka,letos nam bo pomagal še Žan in nam bo lažjeuser posted image
No pa še malo slikic user posted image

Žan med rožicami

user posted image

Velikonočni aranžma za pred vrata

user posted image

takole pa Lana bere Žanu knjigiceuser posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.4.2009 6:21:38   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Jao, jao! Kako neprofesionano!

Sem dobila mail, da je moje naročilo preklicano user posted image  user posted image  user posted image  ampak me prosijo, če lahko počakam do obračuna, ko mi bodo lahko ponudili rezervne karte. Zdaj čakam, da mi povejo kdaj približno bo to. Mogoče pa le dobim te user posted image karte.

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Sunyy, z besedami mojega moža glede naših RD na kupu: jest bom pregoruuser posted image user posted image user posted image

Ga čisto razumem. user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Velikonočni aranžma za pred vrata

user posted image  

Full full lep. user posted image
Čeprav se počutiš nekoliko bolje upam, da ne boš zdaj zapregla 100/uro, kar še malo počivaj.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
10.4.2009 7:41:56   
klaja
Jutro!

Sem se odločila, da vas pred prazniki malo pozdravim in pogledam kaj je novega. Tole moje odvajanje še kar gre, prej sem bila za računalnikom najmanj 6x dnevno, zdaj pa samo 3x na teden in je to kar velik napredek.

Drugače smo super, uživamo zunaj, kjer moji dve neizmerno uživata, ko se lahko valjata po travi in raziskujeta po gozdu. Jaz se tudi super počutim, nobenih težav, trebušček raste, drugače sploh ne bi vedela, da sem noseča, če ga ne bi bilo.

Dašabina tvoji Maši in seveda tudi Ani čestitam ob prazniku  naj bosta še naprej tako pridni!!!

Anči2 čestitke za novo članico družine!!

Oblačenje: moji dve imata bodi s kratkimi rokavi, majčko (ki ji zaviham rokave) in hlače ter zoknčke (brez kakih najlonk in podobnih zadev).

Sani1 ja zdraviniki bi pa radi, da naši otroci rastejo in se razvijajo po njihovih kriterijih in tabelah, ker jim očitno drugače kvarijo povprečje. drugače pa super, da tako lepo napreduje!

Martinca ne bom kaj dosti komentirala glede štihanja na vrtu, ker sama nisem kaj boljša in kar naprej nekaj delam in krampam, pa grabljam,... saj vem, da ne bi smela, samo kaj ko pa se ne morem upret. Kaj boste letos tudi šli na Jurjovo, mi bomo verjetno (odvisno od vremena) tudi šli malo pogledat, pa se mogoče srečamo!

Triš lepe slikice!

Sem šla ta teden na Zavod za zaposlovanje, sem imela razgovor pri svetovalcu in ko sem mu povedala, da pričakujemo še enega družinskega člana, je bil tako vesel, da je skoraj skakal po pisarni, res je bil ful navdušen, sem se mu samo smejala. Tako da mi ni nič kompliciral in je rekel da naj ga še pridem enkrat pogledat septembra in da mi bo dal mir in mi sploh ne bo nič tečnaril ter mi še zaželel lepo nosečnost in naj jo čim bolj izkoristim. Da bi le bilo še več takih ljudi, ki bi se tako veselili in ti polepšali dan, res je super!

Vsem želim lepe velikonočne praznike, lepo jih preživite z vašimi družinami!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.4.2009 8:17:28   
Lunca1
Jutro. No danes imava pa z Lukom ob 13h pregled pri pulmologu. Mi ga bo oči do LJ pripeljal, potem gremo pa naprej.

Dašabina a bo Miha ostal še eno leto v tem vrtcu, ali boš dala vlogo za premestit drugam? Jaz ne vem kaj naj, kaj je boljše. Nisem še govorila z vzg., bom videla kaj ona predlaga. user posted image user posted image

Katarinas v Kranju se je rok za vlogo za premestitev že iztekel. Ne vem pa do kdaj je rok pri vas. Midva sva ga premestila, da bo v istem vrtcu kot Pina, drugače pa bi ga pustila tam, kjer se je že navadil.

Dašabina Miha ste pa slabo splanirali glede na vaše rojstne dneve.user posted image

Lutiropan saj res, hvala za balončke.

Triš lep aranžma. Imamo pa mi enake okraske. So iz Hoferja, ane?

Klaja super za dobor počutje in za razumevajočega uradnika. user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.4.2009 9:24:59   
lutiropan
Lutiropan saj res, hvala za balončke.

O malenkost...user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.4.2009 12:32:41   
katee
Dan!

Midva z Žan Luko sva bila danes na pregledu pri P zaradi pikic okoli ust. Smo dobili kremo antibiotik in naj bi bilo v enem tednu dobro. Za nosek je pa rekla, naj mu čim večkrat vbrizgam fiziološko in spucam nosek. Saj bi, ampak kaj, ko je to pri nas tako dretje, kriljenje z rokami, odrivane,...skoraj kot klanje. po moje si sosedi mislijo, da otroka ful mučim user posted image . upam, da bo kmalu bolje.

Lep dan želim vsem!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.4.2009 17:39:28   
mml
Dan

Tičko Mičko je bolan in sva doma user posted image , ostalaM-ja uživata zunaj...Trenutno je sicer Matic kar ok, je ob 13. dobil Voltaren svečko in vročina še ne narašča, po tem bo pa spet revček...upam, da je to res zadnja viroza za to sezono...že tako traja letošnja sezona viroz od septembra, ko je šla Manca v vrtec...Matic ima seveda "mama sindrom" in visi na meni, kot mali orangutanji mladič...ah saj bo minilo...ponoči se zbuja vsako uro...tako da bodo prazniki spet zabavni...

...no danes bo treba pa še jaca pobarvat, sem bila spet prepozna in nisem dobila belih, tako da bodo morala biti kar rjava OK...me zanima, če bo Manca letos kaj bolj sodelvoala kot lani...sem kupila eno tako varianto, ki ima zraven majhne žige namesto nalepk...

...meni je super barvati jajca, samo po tem ne vem, kaj naj z njimi user posted image , ker jem jih pa ne tako rada

katee upam, da boste hitro zdravi

nana in vse ostale hvala za oddane kupončke...super ste (pa saj to že veste user posted image ). Mi danes pravi en sosed na stopnišču, da me je videl v Jani in zraven pravi, da ni vedel da sem zdravnica in to s takšnim glasom, kot da kaj takega pa res ni pričakoval od mene user posted image user posted image user posted image ...pojma nimam, kaj je mislil, da sem...

En lep velikonočni pozdravček vsem

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.4.2009 18:30:13   
martinca
dober dan!

jaz sem bila danes tako pridan. sem prvič v moje življenju čisto sama spekla potico.user posted image no saj vem da to ni nič takega, samo zame je. user posted image mi je pa tako uspela, no vsaj okusna je zelo, po izgledu ni tako lepa user posted image

alfabeta, hvala za Hitro pošto materine dučice. ti javim kako bo hitro pomagalo.

nana, si me zdaj nasmejala s tem korenjem iz Hoferja. ja saj če ne bo nič ven prišlo pol ga bom res mogla v Hoferju kupit.user posted image

triš, sem vesela da si se danes počutila super. naj tako le ostane naprej. pa zelo lepe slikiceuser posted image . mi pe bomo tudi danes jajčka barvali ko se PAtrik zbudi da nam bo pomagal.

klaja, tudi zate sem vesela, da tvoj trebušček tako lepo raste in da se dobro počutiš. odvajanje od RR pa ti res gre dobro.user posted image jaz že tudi imam malo trebuščka oziroma je bolj tako napeto kot da sem se preveč najedla čeprav sploh ne jem veliko bolj pijem. sva se z Urošom alo pogovarjala in bova mogoče v nedeljo pri zajtrku povedala veselo novičko.user posted image jjaaaaa gremo. daj pridite na Jurjevo. bom zelo vesela če se bomo srečali. user posted image

mml, upam, da se MAtic hitro pozdravi. user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.4.2009 21:29:56   
nana35
Toliko ste napisale,da komaj sledim...user posted image  user posted image  user posted image

Triš,lepe slikice,pa tudi aranžma.Jaz bi ga tudi naredila,pa imamo psa in se bojim,da ga že jutri ne bo več.Imam pa zato na vratih velikonočni venček.

Dobro,toliko.Mi smo po starem,Klemen je priden in zdrav,spimo ok,vreme je tudi ok,samo tole me moti,ker jutri delam do 12h in zelo upam,da res samo do 12h.

Lepo barvajte jajčka,jaz jih grem zdaj.

Lahko noč.

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1372
11.4.2009 5:53:27   
TRIŠ
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
11.4.2009 7:47:25   
lutiropan
user posted image

Lepe praznike vam in vašim bližnjim.

Neposredna povezava do sporočila: 1374
11.4.2009 9:52:38   
Anči2
Jutro.

MI se pripravljamo da nesemo žegnu.

Triš lep aranžma imate,mi bi ga tut meli ampak ne bi dolgo ostal.Tako kot pravi nana zaradi psa,imamo pa zato v hiši malo nakrancljano.

Hvala vsem za čestitke za nečakinjo,mi je brat poslal slike in je prava mala lepotička.Komaj čakam da bo malo več časa da se odpeljemo v Ljubljano,da jo pocartam in polupčkam.

Lepo se imejte za praznike,vvveeeeelllllliiiikkkkoooo pirhov.

LP,
Anči

Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?