Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:44:43
|
|
|
|
|
Aja ena čez rok druga pa pred rokom dober so se zmenle punce tvoje...sem mojemu pokazala une dve slikce tvojih punc pa je reko da so tole dvojčici...jaz pa v smeh sem rekla to so sestrci ampak je nekaj vmes razlike v letih...je reko če pa sta si tak podobni sem rekla ja ja...lepo a ne...naši dve nista si nč podobni... Ja naša ma raj vodo kot čas...sej tud vode nima fulll ampak jo spije nekaj malega...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:45:33
|
|
|
|
|
JUHUUUUU prva na strani
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:46:36
|
|
|
|
|
Kak lolek sem jaz šele zdele opazla da mam pet zvezdic men pa res pride več kesno pa sem tk ahtala kdaj bo pa sem spregledala pa sej ni čudno če mam vsaj večer zmenke
< Sporočilo je popravil cita -- 10.4.2009 23:47:44 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:47:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita JUHUUUUU prva na strani Uspelo ti je! Kaj Lia že spančka danes?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:50:00
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita JUHUUUUU prva na strani Uspelo ti je! Kaj Lia že spančka danes? Moja miška že pančka od osmih nekaj takega sej tud včeraj je zaspala ob osmih ko se je pokakala in je bila totalno izmučena sem jo skopala takoj koma in je spala do 01 pa se najedla in spala do 06:20 pridna sej pa je pšrej dežurala fullll...mislim da jo kakanje heca in se potem tko napenja da je čist gotova in joka in joka...pa sem kupla novalac proti zapiranju ampak nč od tega zdele zadnje čase nimam pojma kaj še naj nardim... ... Tvoji dve zdej že spijo???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:56:22
|
|
|
|
Najaa
|
Hja, jaz mislim, da ta hrana umetna tud če piše proti zapiranju, ni nujno, da vsem pomaga. Enim ja, enim ne. Mogoče pa probaš še kako drugo vrsto. ne vem, veliko jih pravi kako aptamil zapira, ampak naše ne. Moji dve spita. Končno. Ne, sej ni bil tak problem, sam Tija se ni hotla ločit od mene... Danes si je dala nogavičke na rokice - kot jih ima Nika!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:59:53
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Hja, jaz mislim, da ta hrana umetna tud če piše proti zapiranju, ni nujno, da vsem pomaga. Enim ja, enim ne. Mogoče pa probaš še kako drugo vrsto. ne vem, veliko jih pravi kako aptamil zapira, ampak naše ne. Moji dve spita. Končno. Ne, sej ni bil tak problem, sam Tija se ni hotla ločit od mene... Danes si je dala nogavičke na rokice - kot jih ima Nika! Veš da sem mela aptamil pa jo je zaprl...nimam pojma kaj naj še probam... Joj kk je lepo ko vidiš da te otrok res potrebuje in ko se kr ne more ločit...aja daješ Niki rokavičke na rokice??naši tud sem redno zdej sem ji nohtke postrigla pa sem ji dala dol ampak tri dni pa že ima nohte kot tavelika fulll rastejo... Aja kr nogavičke si je dela lepo to
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:04:01
|
|
|
|
Najaa
|
Nogavičke si je dala gor, ker jih ima Nika in malo posnema. Upam, da ne bo posnemala dude, ki je nikoli ni marala, Nika pa jo. Nogavičke dajem Niki še zdaj včasih, da je ne zebe. V P so ji dajali, ko še ni znala uravnavat temperature in mi je ostala ta navada. Sej škodit ne more. Nohte ima pa tud tak dolge... joj, nikjer ne najdem tistih škarjic otroških, bom morala nove kupit. Sam zadnjič jih v mullerju niso imel. Mogoče veš, kje bi se dalo dobit kak komplet takih škarjic in glavnika in vsega tega?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:08:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nogavičke si je dala gor, ker jih ima Nika in malo posnema. Upam, da ne bo posnemala dude, ki je nikoli ni marala, Nika pa jo. Nogavičke dajem Niki še zdaj včasih, da je ne zebe. V P so ji dajali, ko še ni znala uravnavat temperature in mi je ostala ta navada. Sej škodit ne more. Nohte ima pa tud tak dolge... joj, nikjer ne najdem tistih škarjic otroških, bom morala nove kupit. Sam zadnjič jih v mullerju niso imel. Mogoče veš, kje bi se dalo dobit kak komplet takih škarjic in glavnika in vsega tega? Jaz sem kupila v baby Centru pa sem šla kupit en tak ščipalec mali prav za otročke ker ji sškarjicam nisem mogla postrižit ti ga lahko slikam da vidiš??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:09:34
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, slikaj. Sam jaz sem ful hotla kak komplet kupit, da imam vse na enem mestu. Tile nohtki so tako hudi, ne? Mene včasih tak okrempa, da verjet ne moreš!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:10:12
|
|
|
|
|
No čak bom takoj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:10:35
|
|
|
|
Najaa
|
Ok.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:16:40
|
|
|
|
|
Evo to je glavnikec,škarjice in krtačka taka fulll mehka To pa je špilec mali pa fulll praktičen...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:19:29
|
|
|
|
Najaa
|
O super, kok je dober ščipalec! V BC imajo, praviš? Tale komplet Chiccho sem tud za Tijo imela, sam moder. Zdaj pa kot da se je v zemljo vdru, ga ne najdem! Kje imajo pa že to? Tud v BC?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:21:04
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O super, kok je dober ščipalec! V BC imajo, praviš? Tale komplet Chiccho sem tud za Tijo imela, sam moder. Zdaj pa kot da se je v zemljo vdru, ga ne najdem! Kje imajo pa že to? Tud v BC? vse boš našla v BC pa ti naj povem da je tale ščipalec komaj tri eure ni pa je fini bolj kot škarjice res...s pkarjicam ne morem tko kot s tem ščipalcem boš vidla...res priporočam...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:21:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Kak lolek sem jaz šele zdele opazla da mam pet zvezdic men pa res pride več kesno pa sem tk ahtala kdaj bo pa sem spregledala pa sej ni čudno če mam vsaj večer zmenke 5x hura za 5! sem šele zdaj vidla tale tvoj post!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:22:28
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita Kak lolek sem jaz šele zdele opazla da mam pet zvezdic men pa res pride več kesno pa sem tk ahtala kdaj bo pa sem spregledala pa sej ni čudno če mam vsaj večer zmenke 5x hura za 5! sem šele zdaj vidla tale tvoj post! ni panike
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:23:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O super, kok je dober ščipalec! V BC imajo, praviš? Tale komplet Chiccho sem tud za Tijo imela, sam moder. Zdaj pa kot da se je v zemljo vdru, ga ne najdem! Kje imajo pa že to? Tud v BC? vse boš našla v BC pa ti naj povem da je tale ščipalec komaj tri eure ni pa je fini bolj kot škarjice res...s pkarjicam ne morem tko kot s tem ščipalcem boš vidla...res priporočam... Bom šla jutri še v BC. Komaj čakam malo šopinga! Jaz tako rada hodim po teh otroških trgovinah! No sej, kdo pa ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:23:46
|
|
|
|
|
joj to sem ti pa pozabla povedat da je moja Laura spet bolana je mela včer vročine 39,6 pa nahodna fulll zdej pa vročine ni je pa nahodna fullll...boga ima noska fulll zabitega komaj govori sirotka moja mala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:24:21
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa O super, kok je dober ščipalec! V BC imajo, praviš? Tale komplet Chiccho sem tud za Tijo imela, sam moder. Zdaj pa kot da se je v zemljo vdru, ga ne najdem! Kje imajo pa že to? Tud v BC? vse boš našla v BC pa ti naj povem da je tale ščipalec komaj tri eure ni pa je fini bolj kot škarjice res...s pkarjicam ne morem tko kot s tem ščipalcem boš vidla...res priporočam... Bom šla jutri še v BC. Komaj čakam malo šopinga! Jaz tako rada hodim po teh otroških trgovinah! No sej, kdo pa ne? Jaz tud fullll rada...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:27:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita joj to sem ti pa pozabla povedat da je moja Laura spet bolana je mela včer vročine 39,6 pa nahodna fulll zdej pa vročine ni je pa nahodna fullll...boga ima noska fulll zabitega komaj govori sirotka moja mala Ajoj, boga. Daj ji te za zdravje. Ali kaj paziš, da nista z Lio preveč skupaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:31:02
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita joj to sem ti pa pozabla povedat da je moja Laura spet bolana je mela včer vročine 39,6 pa nahodna fulll zdej pa vročine ni je pa nahodna fullll...boga ima noska fulll zabitega komaj govori sirotka moja mala Ajoj, boga. Daj ji te za zdravje. Ali kaj paziš, da nista z Lio preveč skupaj? Pa veš kaj je najhuje da je to že tretjič v dveh mesecih...sej vem kaj je krivo ampak si njen fater sori izaru ne da dopovet nikol se ne pozdrav do konca ker jo prej v šolo pošiba joj sem jezna na njega ...zdej od kar imamo Lio in kadar je Laura bolana je sigurno pr atiju in potem se vidimo tudi po 14 dni ...ampak moram pazit zarad Lie...sej se slišiva z Lauro po nevem kulkrat na dan pa mi vedno reče mami veš kk te jz pogrešam men je pa tak hudo pa jo mam rada amapk ne upam da pride ker me je strah da bi Lia kaj dobila Pa hvala za pike poke...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:32:00
|
|
|
|
Najaa
|
cita, grem jaz. Mi piše na lap topu, da je slaba baterija. Kabla pa ne morem zdaj iskat, ker bom zbudila Tijo. Pa tud fajn bi blo, da grem malo spat. Jutri bo dolg dan. Lepo spi in upam, da boste imeli mirno noč. Lauro pa le malo več cartaj, če je bogica bolana. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:33:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita joj to sem ti pa pozabla povedat da je moja Laura spet bolana je mela včer vročine 39,6 pa nahodna fulll zdej pa vročine ni je pa nahodna fullll...boga ima noska fulll zabitega komaj govori sirotka moja mala Ajoj, boga. Daj ji te za zdravje. Ali kaj paziš, da nista z Lio preveč skupaj? Pa veš kaj je najhuje da je to že tretjič v dveh mesecih...sej vem kaj je krivo ampak si njen fater sori izaru ne da dopovet nikol se ne pozdrav do konca ker jo prej v šolo pošiba joj sem jezna na njega ...zdej od kar imamo Lio in kadar je Laura bolana je sigurno pr atiju in potem se vidimo tudi po 14 dni ...ampak moram pazit zarad Lie...sej se slišiva z Lauro po nevem kulkrat na dan pa mi vedno reče mami veš kk te jz pogrešam men je pa tak hudo pa jo mam rada amapk ne upam da pride ker me je strah da bi Lia kaj dobila Pa hvala za pike poke... Bova jutri tukaj nadaljevali debato, a prav?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 11.4.2009 0:34:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita joj to sem ti pa pozabla povedat da je moja Laura spet bolana je mela včer vročine 39,6 pa nahodna fulll zdej pa vročine ni je pa nahodna fullll...boga ima noska fulll zabitega komaj govori sirotka moja mala Ajoj, boga. Daj ji te za zdravje. Ali kaj paziš, da nista z Lio preveč skupaj? Pa veš kaj je najhuje da je to že tretjič v dveh mesecih...sej vem kaj je krivo ampak si njen fater sori izaru ne da dopovet nikol se ne pozdrav do konca ker jo prej v šolo pošiba joj sem jezna na njega ...zdej od kar imamo Lio in kadar je Laura bolana je sigurno pr atiju in potem se vidimo tudi po 14 dni ...ampak moram pazit zarad Lie...sej se slišiva z Lauro po nevem kulkrat na dan pa mi vedno reče mami veš kk te jz pogrešam men je pa tak hudo pa jo mam rada amapk ne upam da pride ker me je strah da bi Lia kaj dobila Pa hvala za pike poke... Bova jutri tukaj nadaljevali debato, a prav? seveda lepo nočko vam želim...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?