|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009
10.4.2009 23:03:03   
PERSIDA
Večer

Mi tud jemo mislim eden je drugi še drnjoha pa mislim da bo tudi počasi glasno tam v sobi.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
10.4.2009 23:06:22   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Dober večer, kako sm0?

Čer,

pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za triuser posted image user posted image ...pa ti kako kaj??

Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno user posted image ... user posted image  kaj čmo, takle mamo.

Kaj si pa ti delala, da si tako zbita? Nisi spala, ne?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
10.4.2009 23:06:40   
PERSIDA
Jaz sem bla danes pri g mal sem jo šla kazatuser posted image  je mal naštelal dihtonge.Pol sem se pa vrgla po trgovinah sem malo oblekla male bavce da jih ne bašem v pliš.Pa skopala sem jih zdaj proti večeru in upam na čimboljšo noč.Zdaj še malo z vama rečem pol pa res upam da kaj zaspim.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
10.4.2009 23:09:18   

Dober večer, kako sm0?

Čer,

pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za triuser posted image user posted image ...pa ti kako kaj??

Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno user posted image ... user posted image  kaj čmo, takle mamo.

Aja se potepateuser posted image user posted image user posted image ...ma ja sem res utrujena se pozna da smo predvčerajšnjem spali samo vse skupaj tri ure v 24 urah in si ne pridem notuser posted image user posted image ...sej to noč je spala lepo ampak jaz sem vseeno hin...mah bo že ko bom v penzijiuser posted image user posted image user posted image user posted image optimist pa poluser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
10.4.2009 23:10:48   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Jaz sem bla danes pri g mal sem jo šla kazatuser posted image  je mal naštelal dihtonge.Pol sem se pa vrgla po trgovinah sem malo oblekla male bavce da jih ne bašem v pliš.Pa skopala sem jih zdaj proti večeru in upam na čimboljšo noč.Zdaj še malo z vama rečem pol pa res upam da kaj zaspim.

Kok si me nasmejala s štelanjem dihtong!user posted image user posted image user posted image
Jaz grem tud jutri malo v šoping, ker imam že dosti teh plišastih cunj! Zdaj je bejba le že zrasla par cm, pa lahka še kaj bolj modernega obleče!
Kje si pa nabavlala?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
10.4.2009 23:10:55   
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Aaja si mela tehnični pregleduser posted image user posted image user posted image ...vse štimauser posted image user posted image ...lepo potem si lažja pri eurihuser posted image ...no sej to ej nekaj najlepšega kupovat za te naše male čmrle a ne...jaz tud morm it ampak še nimam pojma kdaj ko bom malj bolj pr močeh sem šla dans na sprehod pa se mi zdi da sem spala zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
10.4.2009 23:11:55   
Najaa

Dober večer, kako sm0?

Čer,

Aja se potepateuser posted image user posted image user posted image ...ma ja sem res utrujena se pozna da smo predvčerajšnjem spali samo vse skupaj tri ure v 24 urah in si ne pridem notuser posted image user posted image ...sej to noč je spala lepo ampak jaz sem vseeno hin...mah bo že ko bom v penzijiuser posted image user posted image user posted image user posted image optimist pa poluser posted image user posted image user posted image

Ja, v nedeljo bova pa skoraj sosedi! hehe, prihajam, domači kraj!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
10.4.2009 23:13:31   

Dober večer, kako sm0?

Čer,

Ja, v nedeljo bova pa skoraj sosedi! hehe, prihajam, domači kraj!user posted image

A res kako lepo potem pa se le nadihaj našega luftauser posted image user posted image user posted image mislim ne svežega ampak onesnaženega Celjskega luftauser posted image user posted image ...sej je lepo pridet mal v naše konce a ne??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
10.4.2009 23:16:29   
Najaa
Ma že ful dolgo nisem bila doma. Komaj čakam! In komaj čakam, da grem h frizerju! Imam tam tako ful fajn frizerko in se vedno šparam za njo! user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
10.4.2009 23:18:50   

Ma že ful dolgo nisem bila doma. Komaj čakam! In komaj čakam, da grem h frizerju! Imam tam tako ful fajn frizerko in se vedno šparam za njo! user posted image

Verjamem ja sej pravijo da je doma najlepše...pol boš pa kr nova šla nazaj na Primosrko joj jz tud morem it h frizerju sem rekla da grem pred porodom ampak je naša mala pohitela in je padel frizer čez ramouser posted image user posted image user posted image ...morem it res no...amapk mislim če grem zdej pol morem spet it pred krstom tako da bom po vsej verjetnosti še strašla s temi svojimi lasmiuser posted image user posted image user posted image ...

Joj men se pa tk neki lušta sladkegauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
10.4.2009 23:23:31   
Najaa
Mene je tud Nika prehitela... hehe, sem misla it enkrat marca še enkrat na striženje in po pramene, da bom lepa na prvih slikah z njo.user posted image  Pa se ni izšlo.
Nehaj o sladkem... moram it do kuhinje pogledat, če je kaj na zalogi.user posted image  U ja, zdej sem se spomnila, da so eni keksi¨!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
10.4.2009 23:26:29   

Mene je tud Nika prehitela... hehe, sem misla it enkrat marca še enkrat na striženje in po pramene, da bom lepa na prvih slikah z njo.user posted image  Pa se ni izšlo.
Nehaj o sladkem... moram it do kuhinje pogledat, če je kaj na zalogi.user posted image  U ja, zdej sem se spomnila, da so eni keksi¨!

Ja ja naše punce so nas prehitele jaz sem pa po tihem pričakovala da bom rodila nekako tako ampak v upanju sem rekla da ne bom bom pol mal kasneje...pa sem mislila it enkrat v sredin februarja ampak se ni izšlo sem pač tak strašil na prvih slikcahuser posted image ...

Joj jaz bi tdu kaj ampak ne smemuser posted image user posted image user posted image ...moram se mal pazit...bom že zdržala...

Aja potem greste v nedeljo al že prej v celje???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
10.4.2009 23:26:59   
yania
oj,...samo pozdravček...se Timon že zbuja, tu v dnevni sobi je v košku,,,nekaj godrnja....
kako ste?

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
10.4.2009 23:28:30   
yania
Sladko?....jaz sem delala skutine palačinke...ma so bile dobre...jih ni več....user posted image tašča in tast sta bila na obisku,,,,
pa končno so mi ratale rozine, sem jih cel dan namakala v rumu...ponavadi, pa so take brez okusa...zdej sem pa tako polna...bljak...nič mi ne pade več danes na misel...ne sladko, slano...nič...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
10.4.2009 23:30:00   
Najaa
GA že jem. Keks! user posted image

cita, v nedeljo gremo na štajersko. Pa bomo ostali nekaj dni.
A veš, da sem jaz tud imela občutek, da bom prej rodila? Ma nekaj mi je govorilo, da ne bo tole šlo do konca. Verjetno zarad izkušnje v prejšnji nosečnosti... Zato sem tud bila vesela, da sem dobila injekcijo za razvoj pljuč.

yania, lej jo bejbo! Kako si?
Jaz sem dobro.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
10.4.2009 23:30:03   
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Sladko?....jaz sem delala skutine palačinke...ma so bile dobre...jih ni več....user posted image tašča in tast sta bila na obisku,,,,
pa končno so mi ratale rozine, sem jih cel dan namakala v rumu...ponavadi, pa so take brez okusa...zdej sem pa tako polna...bljak...nič mi ne pade več danes na misel...ne sladko, slano...nič...

palačinke ja ampak brez skute je ne je in tud rozin neuser posted image user posted image user posted image a sem zbirčna??'

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
10.4.2009 23:31:07   
yania
sej sem vedla, samo da se priklopim, je že lakota...ma danes mi pa je na 3 urce po 110 ml......pa spi....upam da bo ponoči kaj bolj pozabil na čas....sem pa včeraj šla z njim na tehtnico...ima že 4300....jedec naš mali...
ma pa tudi če mu dam čajček, mu ne napolni želodčka,,,,on točno ve kaj je lakota, in da od čajčka ritka ni polnauser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
10.4.2009 23:32:43   

GA že jem. Keks! user posted image

cita, v nedeljo gremo na štajersko. Pa bomo ostali nekaj dni.
A veš, da sem jaz tud imela občutek, da bom prej rodila? Ma nekaj mi je govorilo, da ne bo tole šlo do konca. Verjetno zarad izkušnje v prejšnji nosečnosti... Zato sem tud bila vesela, da sem dobila injekcijo za razvoj pljuč.

yania, lej jo bejbo! Kako si?
Jaz sem dobro.

Dober tekuser posted image user posted image

Veš kaj jaz sem si zračunala če rodim tulk prej kot lauro rodim 06.02 in točno to se mi je zgodilouser posted image user posted image ...pa je rekla ginegologinja da če bi še kdaj zanosla bi rodila isto ker moje telo ne more donosit do konca...zakaj ne nimam pojma...amapk ne bom mela več otročkov...dost imam dve princeski...to kar sem želela sem dobila sedaj pa obrt končana...pol pa veselo čakam na vnučkeuser posted image user posted image user posted image joj bom pa še čakala...user posted image user posted image

Lepo to da boste nekaj časa na naših koncih mogoče te pa kje srečamuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
10.4.2009 23:34:16   

sej sem vedla, samo da se priklopim, je že lakota...ma danes mi pa je na 3 urce po 110 ml......pa spi....upam da bo ponoči kaj bolj pozabil na čas....sem pa včeraj šla z njim na tehtnico...ima že 4300....jedec naš mali...
ma pa tudi če mu dam čajček, mu ne napolni želodčka,,,,on točno ve kaj je lakota, in da od čajčka ritka ni polnauser posted image

naša tud čaja noče pa sem probala mal vode pa jo mogoče raje pije po mamiciuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
10.4.2009 23:36:33   
yania
zakaj brez skute in rozin cita?...ma to je najboljš....haha..
nekaj ste o oblačilih...ma moj  poba je tolk frajerskih cunjic dobil št.62 da je cel fant....ful je corti...bom mal v albumček mogla kako prilimat fotko..danes je v enih tankih jeans hlačah (kao jeans) pa puloverček moder s kapuco, ki zgleda kot da je spodaj bela majica, čez pa ta puloverček s kratkimi, samo je skupaj sešito...ma ful je dober....

Ej pupe, morm jit...greva  v pižamico...jaz sem že...kopala sva se pa včeraj....potem pa ajat...to bo luštno, ko je ati postelje preoblekel, jaz sem pa zjutraj vse dol dala, pa presesala...ma sva imela ene debele kovtre...je kar lilo z mene, tako so bili vroči..zdej je pa tašča nama ene letne dala...pravi da jih ne rabi...so oprani, ma kot novi....

lepo spite...pa lepe praznike....pa lepe pirhe...moja NAja je danes pri eni kolegici, so jih že delale...jutri dopoldan ko jo greva iskat, pa jih bomo še doma delali....

papa

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
10.4.2009 23:37:53   
Najaa
cita, točno to je meni rekla moja G. Da moja maternica enostavno ne zmore it naprej od 32t. Pa dobro, važno da je z Niko vse ok, več jih pa tak ne mislimo imet.

Čaja Nika tud noče. Najprej spije kakih 5ml, ko pa dojame, da to ni mleko, pa tišči ven cucelj 100 na uro. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
10.4.2009 23:40:35   

cita, točno to je meni rekla moja G. Da moja maternica enostavno ne zmore it naprej od 32t. Pa dobro, važno da je z Niko vse ok, več jih pa tak ne mislimo imet.

Čaja Nika tud noče. Najprej spije kakih 5ml, ko pa dojame, da to ni mleko, pa tišči ven cucelj 100 na uro. user posted image

jaz pa pridem do 36t6dni pa se konča sezonauser posted image user posted image ...ja res ja samo da je vse ok z našim princeskami...kaj pa Tija je na rok rojena???Aja vi tud ne boste več mel?

Ma ja naša pa pol tako dela kot da bi hotla bruhat veš kk doebr zna razen kake cukrane kamičlke so pa dobre je ugotovilauser posted image user posted image user posted image se znajde...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
10.4.2009 23:40:50   
Najaa
yania, moja je tud dobila nekaj frajerske robe, pa tudi od Tije imamo še fuuuuul enih cortlih cunjic. Sam ker se je tak majhna rodila, smo ji dokupili št. 50 in to sam pliš! Ravno včeraj sem ji pa dala gor tud ene take tanke yeans varianta na naramnice in je bila tak luštna!
Lahko noč.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
10.4.2009 23:42:22   
Najaa

jaz pa pridem do 36t6dni pa se konča sezonauser posted image user posted image ...ja res ja samo da je vse ok z našim princeskami...kaj pa Tija je na rok rojena???Aja vi tud ne boste več mel?

Ma ja naša pa pol tako dela kot da bi hotla bruhat veš kk doebr zna razen kake cukrane kamičlke so pa dobre je ugotovilauser posted image user posted image user posted image se znajde...

Tija je pa 8 dni zamujala. Hecno, ne? Da pol naprej pa ni šlo več do konca.

Jaz ji bom tud probala dat prekuhano vodo. Mogoče bo Nika tud po mamici raje vodo pila. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
10.4.2009 23:42:25   

zakaj brez skute in rozin cita?...ma to je najboljš....haha..
nekaj ste o oblačilih...ma moj  poba je tolk frajerskih cunjic dobil št.62 da je cel fant....ful je corti...bom mal v albumček mogla kako prilimat fotko..danes je v enih tankih jeans hlačah (kao jeans) pa puloverček moder s kapuco, ki zgleda kot da je spodaj bela majica, čez pa ta puloverček s kratkimi, samo je skupaj sešito...ma ful je dober....

Ej pupe, morm jit...greva  v pižamico...jaz sem že...kopala sva se pa včeraj....potem pa ajat...to bo luštno, ko je ati postelje preoblekel, jaz sem pa zjutraj vse dol dala, pa presesala...ma sva imela ene debele kovtre...je kar lilo z mene, tako so bili vroči..zdej je pa tašča nama ene letne dala...pravi da jih ne rabi...so oprani, ma kot novi....

lepo spite...pa lepe praznike....pa lepe pirhe...moja NAja je danes pri eni kolegici, so jih že delale...jutri dopoldan ko jo greva iskat, pa jih bomo še doma delali....

papa

naša ma tud nekaj lepih cunj ko sem jih dobla od Laure pa nimam nč večuser posted image user posted image user posted image so vse raztalaluser posted image user posted image user posted image ...bomo pa kupli pa bo tud lepa pupika...

Lepo in čim bolj mirno nočko...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?