Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:03:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
Večer Mi tud jemo mislim eden je drugi še drnjoha pa mislim da bo tudi počasi glasno tam v sobi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:06:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer, kako sm0? Čer, pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za tri ...pa ti kako kaj?? Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno ... kaj čmo, takle mamo. Kaj si pa ti delala, da si tako zbita? Nisi spala, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:06:40
|
|
|
|
PERSIDA
|
Jaz sem bla danes pri g mal sem jo šla kazat je mal naštelal dihtonge.Pol sem se pa vrgla po trgovinah sem malo oblekla male bavce da jih ne bašem v pliš.Pa skopala sem jih zdaj proti večeru in upam na čimboljšo noč.Zdaj še malo z vama rečem pol pa res upam da kaj zaspim.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:09:18
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer, kako sm0? Čer, pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za tri ...pa ti kako kaj?? Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno ... kaj čmo, takle mamo. Kaj si pa ti delala, da si tako zbita? Nisi spala, ne? Aja se potepate ...ma ja sem res utrujena se pozna da smo predvčerajšnjem spali samo vse skupaj tri ure v 24 urah in si ne pridem not ...sej to noč je spala lepo ampak jaz sem vseeno hin...mah bo že ko bom v penziji optimist pa pol
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:10:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem bla danes pri g mal sem jo šla kazat je mal naštelal dihtonge.Pol sem se pa vrgla po trgovinah sem malo oblekla male bavce da jih ne bašem v pliš.Pa skopala sem jih zdaj proti večeru in upam na čimboljšo noč.Zdaj še malo z vama rečem pol pa res upam da kaj zaspim. Kok si me nasmejala s štelanjem dihtong! Jaz grem tud jutri malo v šoping, ker imam že dosti teh plišastih cunj! Zdaj je bejba le že zrasla par cm, pa lahka še kaj bolj modernega obleče! Kje si pa nabavlala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:10:55
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Jaz sem bla danes pri g mal sem jo šla kazat je mal naštelal dihtonge.Pol sem se pa vrgla po trgovinah sem malo oblekla male bavce da jih ne bašem v pliš.Pa skopala sem jih zdaj proti večeru in upam na čimboljšo noč.Zdaj še malo z vama rečem pol pa res upam da kaj zaspim. Aaja si mela tehnični pregled ...vse štima ...lepo potem si lažja pri eurih ...no sej to ej nekaj najlepšega kupovat za te naše male čmrle a ne...jaz tud morm it ampak še nimam pojma kdaj ko bom malj bolj pr močeh sem šla dans na sprehod pa se mi zdi da sem spala zraven
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:11:55
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer, kako sm0? Čer, pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za tri ...pa ti kako kaj?? Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno ... kaj čmo, takle mamo. Kaj si pa ti delala, da si tako zbita? Nisi spala, ne? Aja se potepate ...ma ja sem res utrujena se pozna da smo predvčerajšnjem spali samo vse skupaj tri ure v 24 urah in si ne pridem not ...sej to noč je spala lepo ampak jaz sem vseeno hin...mah bo že ko bom v penziji optimist pa pol Ja, v nedeljo bova pa skoraj sosedi! hehe, prihajam, domači kraj!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:13:31
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dober večer, kako sm0? Čer, pr nas stanje normalno ampak jz pa zbita za tri ...pa ti kako kaj?? Ah, mi pa vedrimo, nismo doma... in se že pozna... tamičkena ima probleme zaspat... tavečja pa tud, ker je ne morem jaz uspavat, ker sem s tamičkeno ... kaj čmo, takle mamo. Kaj si pa ti delala, da si tako zbita? Nisi spala, ne? Aja se potepate ...ma ja sem res utrujena se pozna da smo predvčerajšnjem spali samo vse skupaj tri ure v 24 urah in si ne pridem not ...sej to noč je spala lepo ampak jaz sem vseeno hin...mah bo že ko bom v penziji optimist pa pol Ja, v nedeljo bova pa skoraj sosedi! hehe, prihajam, domači kraj! A res kako lepo potem pa se le nadihaj našega lufta mislim ne svežega ampak onesnaženega Celjskega lufta ...sej je lepo pridet mal v naše konce a ne??
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:16:29
|
|
|
|
Najaa
|
Ma že ful dolgo nisem bila doma. Komaj čakam! In komaj čakam, da grem h frizerju! Imam tam tako ful fajn frizerko in se vedno šparam za njo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:18:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma že ful dolgo nisem bila doma. Komaj čakam! In komaj čakam, da grem h frizerju! Imam tam tako ful fajn frizerko in se vedno šparam za njo! Verjamem ja sej pravijo da je doma najlepše...pol boš pa kr nova šla nazaj na Primosrko joj jz tud morem it h frizerju sem rekla da grem pred porodom ampak je naša mala pohitela in je padel frizer čez ramo ...morem it res no...amapk mislim če grem zdej pol morem spet it pred krstom tako da bom po vsej verjetnosti še strašla s temi svojimi lasmi ... Joj men se pa tk neki lušta sladkega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:23:31
|
|
|
|
Najaa
|
Mene je tud Nika prehitela... hehe, sem misla it enkrat marca še enkrat na striženje in po pramene, da bom lepa na prvih slikah z njo. Pa se ni izšlo. Nehaj o sladkem... moram it do kuhinje pogledat, če je kaj na zalogi. U ja, zdej sem se spomnila, da so eni keksi¨!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:26:29
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mene je tud Nika prehitela... hehe, sem misla it enkrat marca še enkrat na striženje in po pramene, da bom lepa na prvih slikah z njo. Pa se ni izšlo. Nehaj o sladkem... moram it do kuhinje pogledat, če je kaj na zalogi. U ja, zdej sem se spomnila, da so eni keksi¨! Ja ja naše punce so nas prehitele jaz sem pa po tihem pričakovala da bom rodila nekako tako ampak v upanju sem rekla da ne bom bom pol mal kasneje...pa sem mislila it enkrat v sredin februarja ampak se ni izšlo sem pač tak strašil na prvih slikcah ... Joj jaz bi tdu kaj ampak ne smem ...moram se mal pazit...bom že zdržala... Aja potem greste v nedeljo al že prej v celje???
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:26:59
|
|
|
|
yania
|
oj,...samo pozdravček...se Timon že zbuja, tu v dnevni sobi je v košku,,,nekaj godrnja.... kako ste?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:28:30
|
|
|
|
yania
|
Sladko?....jaz sem delala skutine palačinke...ma so bile dobre...jih ni več.... tašča in tast sta bila na obisku,,,, pa končno so mi ratale rozine, sem jih cel dan namakala v rumu...ponavadi, pa so take brez okusa...zdej sem pa tako polna...bljak...nič mi ne pade več danes na misel...ne sladko, slano...nič...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:30:00
|
|
|
|
Najaa
|
GA že jem. Keks! cita, v nedeljo gremo na štajersko. Pa bomo ostali nekaj dni. A veš, da sem jaz tud imela občutek, da bom prej rodila? Ma nekaj mi je govorilo, da ne bo tole šlo do konca. Verjetno zarad izkušnje v prejšnji nosečnosti... Zato sem tud bila vesela, da sem dobila injekcijo za razvoj pljuč. yania, lej jo bejbo! Kako si? Jaz sem dobro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:30:03
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sladko?....jaz sem delala skutine palačinke...ma so bile dobre...jih ni več.... tašča in tast sta bila na obisku,,,, pa končno so mi ratale rozine, sem jih cel dan namakala v rumu...ponavadi, pa so take brez okusa...zdej sem pa tako polna...bljak...nič mi ne pade več danes na misel...ne sladko, slano...nič... palačinke ja ampak brez skute je ne je in tud rozin ne a sem zbirčna??'
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:31:07
|
|
|
|
yania
|
sej sem vedla, samo da se priklopim, je že lakota...ma danes mi pa je na 3 urce po 110 ml......pa spi....upam da bo ponoči kaj bolj pozabil na čas....sem pa včeraj šla z njim na tehtnico...ima že 4300....jedec naš mali... ma pa tudi če mu dam čajček, mu ne napolni želodčka,,,,on točno ve kaj je lakota, in da od čajčka ritka ni polna
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:32:43
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa GA že jem. Keks! cita, v nedeljo gremo na štajersko. Pa bomo ostali nekaj dni. A veš, da sem jaz tud imela občutek, da bom prej rodila? Ma nekaj mi je govorilo, da ne bo tole šlo do konca. Verjetno zarad izkušnje v prejšnji nosečnosti... Zato sem tud bila vesela, da sem dobila injekcijo za razvoj pljuč. yania, lej jo bejbo! Kako si? Jaz sem dobro. Dober tek Veš kaj jaz sem si zračunala če rodim tulk prej kot lauro rodim 06.02 in točno to se mi je zgodilo ...pa je rekla ginegologinja da če bi še kdaj zanosla bi rodila isto ker moje telo ne more donosit do konca...zakaj ne nimam pojma...amapk ne bom mela več otročkov...dost imam dve princeski...to kar sem želela sem dobila sedaj pa obrt končana...pol pa veselo čakam na vnučke joj bom pa še čakala... Lepo to da boste nekaj časa na naših koncih mogoče te pa kje srečam
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:34:16
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania sej sem vedla, samo da se priklopim, je že lakota...ma danes mi pa je na 3 urce po 110 ml......pa spi....upam da bo ponoči kaj bolj pozabil na čas....sem pa včeraj šla z njim na tehtnico...ima že 4300....jedec naš mali... ma pa tudi če mu dam čajček, mu ne napolni želodčka,,,,on točno ve kaj je lakota, in da od čajčka ritka ni polna naša tud čaja noče pa sem probala mal vode pa jo mogoče raje pije po mamici
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:36:33
|
|
|
|
yania
|
zakaj brez skute in rozin cita?...ma to je najboljš....haha.. nekaj ste o oblačilih...ma moj poba je tolk frajerskih cunjic dobil št.62 da je cel fant....ful je corti...bom mal v albumček mogla kako prilimat fotko..danes je v enih tankih jeans hlačah (kao jeans) pa puloverček moder s kapuco, ki zgleda kot da je spodaj bela majica, čez pa ta puloverček s kratkimi, samo je skupaj sešito...ma ful je dober.... Ej pupe, morm jit...greva v pižamico...jaz sem že...kopala sva se pa včeraj....potem pa ajat...to bo luštno, ko je ati postelje preoblekel, jaz sem pa zjutraj vse dol dala, pa presesala...ma sva imela ene debele kovtre...je kar lilo z mene, tako so bili vroči..zdej je pa tašča nama ene letne dala...pravi da jih ne rabi...so oprani, ma kot novi.... lepo spite...pa lepe praznike....pa lepe pirhe...moja NAja je danes pri eni kolegici, so jih že delale...jutri dopoldan ko jo greva iskat, pa jih bomo še doma delali.... papa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:37:53
|
|
|
|
Najaa
|
cita, točno to je meni rekla moja G. Da moja maternica enostavno ne zmore it naprej od 32t. Pa dobro, važno da je z Niko vse ok, več jih pa tak ne mislimo imet. Čaja Nika tud noče. Najprej spije kakih 5ml, ko pa dojame, da to ni mleko, pa tišči ven cucelj 100 na uro.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:40:35
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, točno to je meni rekla moja G. Da moja maternica enostavno ne zmore it naprej od 32t. Pa dobro, važno da je z Niko vse ok, več jih pa tak ne mislimo imet. Čaja Nika tud noče. Najprej spije kakih 5ml, ko pa dojame, da to ni mleko, pa tišči ven cucelj 100 na uro. jaz pa pridem do 36t6dni pa se konča sezona ...ja res ja samo da je vse ok z našim princeskami...kaj pa Tija je na rok rojena???Aja vi tud ne boste več mel? Ma ja naša pa pol tako dela kot da bi hotla bruhat veš kk doebr zna razen kake cukrane kamičlke so pa dobre je ugotovila se znajde...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:40:50
|
|
|
|
Najaa
|
yania, moja je tud dobila nekaj frajerske robe, pa tudi od Tije imamo še fuuuuul enih cortlih cunjic. Sam ker se je tak majhna rodila, smo ji dokupili št. 50 in to sam pliš! Ravno včeraj sem ji pa dala gor tud ene take tanke yeans varianta na naramnice in je bila tak luštna! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:42:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: Najaa cita, točno to je meni rekla moja G. Da moja maternica enostavno ne zmore it naprej od 32t. Pa dobro, važno da je z Niko vse ok, več jih pa tak ne mislimo imet. Čaja Nika tud noče. Najprej spije kakih 5ml, ko pa dojame, da to ni mleko, pa tišči ven cucelj 100 na uro. jaz pa pridem do 36t6dni pa se konča sezona ...ja res ja samo da je vse ok z našim princeskami...kaj pa Tija je na rok rojena???Aja vi tud ne boste več mel? Ma ja naša pa pol tako dela kot da bi hotla bruhat veš kk doebr zna razen kake cukrane kamičlke so pa dobre je ugotovila se znajde... Tija je pa 8 dni zamujala. Hecno, ne? Da pol naprej pa ni šlo več do konca. Jaz ji bom tud probala dat prekuhano vodo. Mogoče bo Nika tud po mamici raje vodo pila.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 10.4.2009 23:42:25
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania zakaj brez skute in rozin cita?...ma to je najboljš....haha.. nekaj ste o oblačilih...ma moj poba je tolk frajerskih cunjic dobil št.62 da je cel fant....ful je corti...bom mal v albumček mogla kako prilimat fotko..danes je v enih tankih jeans hlačah (kao jeans) pa puloverček moder s kapuco, ki zgleda kot da je spodaj bela majica, čez pa ta puloverček s kratkimi, samo je skupaj sešito...ma ful je dober.... Ej pupe, morm jit...greva v pižamico...jaz sem že...kopala sva se pa včeraj....potem pa ajat...to bo luštno, ko je ati postelje preoblekel, jaz sem pa zjutraj vse dol dala, pa presesala...ma sva imela ene debele kovtre...je kar lilo z mene, tako so bili vroči..zdej je pa tašča nama ene letne dala...pravi da jih ne rabi...so oprani, ma kot novi.... lepo spite...pa lepe praznike....pa lepe pirhe...moja NAja je danes pri eni kolegici, so jih že delale...jutri dopoldan ko jo greva iskat, pa jih bomo še doma delali.... papa naša ma tud nekaj lepih cunj ko sem jih dobla od Laure pa nimam nč več so vse raztalal ...bomo pa kupli pa bo tud lepa pupika... Lepo in čim bolj mirno nočko...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?