Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ohoho, danes ste pa zalaufale večerno debato Mi mo imeli celo štalo, ker je mala pika plezala na mizo in segala po policah, potem pa vrgla dol vse od radia, lučke,... Plus kup nepospravljene in nametane krame od velike pike. In sem dobila popenitis ( je rekel, da je samo čakal na ta trenutek), zato sta morali končno konkretno pospraviti svojo sobo, ki je bila res že nastlana z goro navlake. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Če jaz sklepam po večeru, se bom danes ponoči . Sem dala Majo spat, pa je bila v 3/4 ure že 4-x uzbuna. Sumim trojke, ker jo ful nekaj boli, pa še dudo grize ob straneh. Vseeno upam, da boš vsaj malo spala oz. da bo priskočil na pomoč - btw, zakaj ga ne nateraš, da bi on ponoči malo prevzel Majo?? Tudi, če ga nateram in ne poskrbi dobro za Majo - beri se mu dere ko žerjav, popenim in jo imam jaz naprej. Ni zastonj pregovor: če hočeš, da je nekaj dobro narejeno naredi sam. Stara zdej me pa posluš in to dober-oz. preber: Sem na isti princip kot ti ampak sem se navadla in to komaj, da grem tistčas ko sta onadva sama in se rihtata enostavno ven iz sobe,če me kej življensko pomembnega glih tist cajt sprašuje mu odgovorim in pomagam drugače sem pa kar parkrat ignorirala. Tega sem se naučila pa tle gor,ko sem Laro pospavala-pol mi je šele uštekal,če nuca pri njej bo najbrž tud pri njemu.In je sam ko kao pi.zdi zakaj ga ignoriraš mu rečeš npr. da si se v neki zatopila k si brala al pa kr kej,sam ne s slabo voljo.Verjem da nuca sam vztrajat moraš.Itak ti pa v prvo ne bo perfect naredu pa nič zato mačkica,sej zato ne bo nč slabše. Jaz ga pustim samega z otroci čez dan, pa grem ven naluft. To sem naredila zdaj vsak dan, ko nisem mogla z otrokoma ven. Ponoči je pa druga pesem. Pa saj bom preživela. Je že bilo hujše tudi, pa me ni pobralo. Zdaj pa dovolj o meni. Če ne moreš spat ob dretju, pojdi na kavč ali pa k Jaki. ko sem pri Jaku spala je skoraj nisem slišala Bom mogla ponovit vajo. evo rešitev na dlani
|