afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala IZVIRNO SPOROČILO: Tosca Živjo, punce! Ste tako pridne, da vas komaj sledim. Sva se tri dni stalno potepale, šli po nakupih, pa kar dvakrat k mojim staršem, ki so 50 km stran, pa k teti na obisk, da je prvič videla našo , pa na en 1000 m hrib. Sva se tam celo previli in podojili v planinski koči, so bili res prijazni. Je pa tako vroče, še v hribih je bilo 22 stopinj ! Janja za tvoje seznamčke najini podatki: Danaja se je rodila v LJ 29.10.2008, imela 49 cm in 3.055 g. 24.3.2009 je imela 7.140g in 65 cm, naslenji pregled pa imava 5.5.2009. Sama sem verjetno najstarejša med vami, rojena daljnjega leta 1970 in Danaja je najin prvi . Ja, res nisem med rosno mladimi, ampak po moje si star toliko, kot se počutiš. Kakšna tolažba, a ne? . Živimo pa v bližini LJ, se mi zdi, da sva z afnico malo sokrajanki... a res, s kje pa si? Jaz sem z Vidma. Tukaj itak poznam samo 1 mamico z dojenčkom- pa je še ful zasedena s selitvijo- čeprav HB čvekava čez ograjo, medtem ko ona dela V Podgori živimo, tiste hiške na kupu. Se lahko kdaj dobiva kje v Dolu na kavi ali soku. Greva dostikrat na sprehod do trgovine. A v novoodprti Fantaziji v Zajelšah si že bila? Pri nas v naselju jih je nekaj s starejšimi , tam okoli 1 leta, ena pa ima punčko, ki je 2,5 M starejša od naše. sem dobila reklamo za Fantazijo- sem bla ful vesela, sam zdaj sem na nekakšni shujševalni (včeraj v petih minutah pijedla celo marcipanovo milko , ob 22h, po likanju). Majo pa burek, bo lahko kdaj za kosilo . Itak se lahko kdaj dobimo pri Sosedu. Saj tukaj je tud cel kup mamic (v Dolu, no), ampak mi smo v slepi ulici doma, naprej je samo ena hiša, preselili smo se lani med mojimi težavami med nosečnostjo, tako, da se nisem veliko sprehajala, da bi spoznala folk, zdaj pa tud bolj malo šetava, ali pa se napokava v avto, pa greva v Domžale. Sosedje tukaj blizu pa imajo eno punčko ko je 5 m starejša, v sosednji ulivi punčko, ki je fenruarska- to še poznam, ostali sosedje pa imajo precejjjjj večje otroke ali pa so upokojenci . Pri vas pa itak na kupu polno novih hiš in mldaih družin Ti dam mojo telefonsko na ZS, pa me pokliči, ko boš šla v trgovino. Danes nimava časa, potem pa nas do torka ni.
|