|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
10.4.2009 0:32:33   
janja 27
KUKU SEM TU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem vse polikala in pospravla....sem šla pogledat kaj kej pravte.upam da mi jutri znese kaj več napisat ups .oz danesuser posted image user posted image user posted image ......................mam preveč dela.....prazniki obiski pa vas zanemarjamuser posted image user posted image user posted image bo bolj bouser posted image user posted image user posted image
drugač pa vse po starem

goga upam da bo s kižem boljš

en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo BOLJE zjutraj k vstanešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 576
10.4.2009 6:40:09   
laknerš
Dobro jutro!

Mi smo spali kar vredu. Se je zbudila ene trikrat ampak samo za dudico popravit. Mi pa zadnje čase ful kašlja pa ne vem kako bi se dalo ukrepat še drugače kot s  kamilicam v slinčku.

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 577
10.4.2009 6:50:49   
čebelka77
dobro jutro drage moje, danes vam pa jaz skuham kavico ali čajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ker pa je danes post se dajmo odpovedat sladicam.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 578
10.4.2009 6:53:46   
čebelka77
da vam povem, včeri je bil en tko zauser posted image      dan. SEM PA VSE POSPRAVLA, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image  zame.

Danes upam da bo bolje.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 579
10.4.2009 6:56:51   
PikicaStonoga
JUTRO!

Kr neki no - se je zbudila okol pol enajstih in NE in EN nazaj zaspat, sva jo uspavala na rohah in NE! Budna kot podnevi. Pa ni bla lačna! Gledala okol, ona bi se igrala! No potem je zaspala ob 0:45 :( pa je nisem dojila, sem rekla ne bom, ker zadnjič enkrat ko je tako naredila sem jo in potem še naslednjih nekaj noči - pravijo 1x ni nobenkrat pa se motijo, user posted image  se takoj razvadijo! No, ko se je zaspala, sem pričakovala običajno budnico okol štirih za jest, pa je kr prespala - zdele že bedi, sam še nč ne sili za jest ...

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

laknerš stara user posted image user posted image user posted image  kaj bova v nedeljo? Dejva se zmenit, da bova na istem pol naprej user posted image
Moj predlog je, da enostavno izpustiva sadni dan in nadaljujeva normalno, to pomeni, da je nedelja beljakovinski dan in lahko jeva jajce,sir,meso ...kar je bistvo velikonočnega zajtrka ...kaj misliš?

Ravno tole sva midva z lubijem dons mal komentirala. Mi smo povabljeni na zajtrk in kosilo k taščici in bo cel halo če jest ne bom jedla, ker ona pripravi celo umetnijo iz te hrane. Jest sem za da sadni dan preskočiva.

Zmenjeno!
Tako tud ne boš rabla razlagat kako in kaj ...vsaj jaz ne bom, samo moj user posted image  ve, da hujšam (timnala ne raztrobi okoli user posted image user posted image user posted image user posted image ), drugi pa ne, ker potem bi samo pametovanja poslušala, kaj se grem, ker dojim ...mah kr neki, pa nimam nč manj mleka, celo včasih več ...

Se beremo kasneje...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 580
10.4.2009 6:59:29   
mbd0411
Jutro!
Vsaka noč je bolje.user posted image user posted image user posted image Spat je šel kot ponavadi ob 20h,ob 03h je jedel in zdaj še spi.Ob 6h mu dam zdravila...on pa pridno spije in spi naprej.user posted image
Gogabojan,upam,da je križ kaj bolje,ampak kolikor vem bo danes morda še slabše pa jutri tudi,nato pa mogoče z vsakim dnem bolje ali pa tudi ne.Kar tako samo ne bo nehalo bolet.Traja neki časa.Žal.
Konjska mast je pa super.Poznam.Mislim,da je za krave povsem enaka,ko imajo mastitis in jim masirajo vime.Ha,ha...se smešno sliši,a je res pa če pomaga pri našem križu -juhu...user posted image
Janja imaš zs na FB,če slučajno nisi videla.Vem,da ni časa.Tudi jaz imam pol žlahte,ki pridejo v nedeljo na žegen.Mi imamo še mašo za dedija,ki je obletnica 1 leto.Ne morem verjet kako je to leto minilo.Lani ob takem času,smo pa imeli katastrofo.Tri dni smo imeli dedija na postelji,ko se ni več zbudil,samo spal je,pred tem, pa tako bogi,da mu nobena hrana ni šla več dol,na wc ne več,v glavnem organi so počasi odpovedovaali.Zvečer 12.4.pa je v spanju umrl.user posted image
eh,morim s tem,ampak spomini so tako živi.Pa ko se spomnim,kaako bi rad imel malega Nika,tako pa mu nisem imela priložnost povedatuser posted image
Joj,pa še izvide amniocenteze sem čakala.Groza v glavnem.
Uh,samo,da je mimo.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 581
10.4.2009 7:29:47   
gogabojan
Jutro.

Pri nas nočka standard. Spanje celo noč, edino ob 5.30h zajokal, moj srček dal čajčka in potegnil. Prej se je zbudil za jesti, in mi med dojenjem zaspal k top. Je celo ene dvakrat zasmrčkal user posted image user posted image user posted image user posted image . Prav smešno je bilo slišati.

Križ  --   katastrofa. Sem komaj ustala. Me je še na wc takooooo bolel. Ustanem, malo bolje. Malega vzamem iz postlce (kdo pa drug) pa me spet zgrabi.

JOJ JOJ JOJ. Saj bo.

MBD - res žalostni spomini. No poglej kakega sineka maš zdaj. Dedi pa sigurno gleda z višav na vnučka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 582
10.4.2009 7:41:29   
PikicaStonoga
Evo me izpod tuša ...hrbet boli manj user posted image user posted image user posted image , me je pa moj user posted image  včerej potem zmasiral user posted image user posted image user posted image  danes me boli le glava od nenaspanosti user posted image  pa bo že ...zdej spakiram da bova pripralvjeni, potem se pa za eno uro še pred TV poknem in potem greva proti LJ ...a je katera danes za pijačko za BTC? Grem v DM pa BC pa bi si še en čvek privoščila :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 583
10.4.2009 7:42:35   
Pšemek
Jutro!

Naša noč je bila OK, ob pol teh sva se dojili, potem je spala do 6:30, ko mi jo je user posted image  prinesel v posteljo.
gogabojan user posted image  da bo križ čim prej bolje.

PikicaStonoga, uživajte v Savinjski.

mbd user posted image  user posted image  user posted image . Jaz sem imela teto, ki je umrla za rakom le nekja dni po Nejkinem rojstvu. Vem, da bi imela Nejko zelo rada in verjamem, da se je borila in čakala toliko, da se je Nejka rodila, da je videla njene slike. Jo pa sedaj sigurno gleda dol z oblačkov in pazni na mojo pikico, tako kot tvoj dedi na Nika.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 584
10.4.2009 8:43:59   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Živjo, punce!
Ste tako pridne, da vas komaj sledim. Sva se tri dni stalno potepale, šli po nakupih, pa kar dvakrat k mojim staršem, ki so 50 km stran, pa k teti na obisk, da je prvič videla našouser posted image , pa na en 1000 m hrib. Sva se tam celo previli in podojili v planinski koči, so bili res prijazni. Je pa tako vroče, še v hribih je bilo 22 stopinjuser posted image !

Janja za tvoje seznamčke najini podatki: Danaja se je rodila v LJ 29.10.2008, imela 49 cm in 3.055 g. 24.3.2009 je imela 7.140g in 65 cm, naslenji pregled pa imava 5.5.2009. Sama sem verjetno najstarejša med vami, rojena daljnjega leta 1970 in Danaja je najin prvi user posted image . Ja, res nisem med rosno mladimi, ampak po moje si star toliko, kot se počutiš. Kakšna tolažba, a ne?user posted image . Živimo pa v bližini LJ, se mi zdi, da sva z afnico malo sokrajanki... 

a res, s kje pa si? Jaz sem z Vidma. Tukaj itak poznam samo 1 mamico z dojenčkom- pa je še ful zasedena s selitvijo- čeprav HB čvekava čez ograjo, medtem ko ona delauser posted image

V Podgori živimo, tiste hiške na kupu. Se lahko kdaj dobiva kje v Dolu na kavi ali soku. Greva dostikrat na sprehod do trgovine. A v novoodprti Fantaziji v Zajelšah si že bila? Pri nas v naselju jih je nekaj s starejšimi user posted image , tam okoli 1 leta, ena pa ima punčko, ki je 2,5 M starejša od naše.

sem dobila reklamo za Fantazijo- sem bla ful vesela, sam zdaj sem na nekakšni shujševalni (včeraj v petih minutah pijedla celo marcipanovo milkouser posted image , ob 22h, po likanju). Majo pa burek, bo lahko kdaj za kosilouser posted image . Itak se lahko kdaj dobimo pri Sosedu.
Saj tukaj je tud cel kup mamic (v Dolu, no), ampak mi smo v slepi ulici doma, naprej je samo ena hiša, preselili smo se lani med mojimi težavami med nosečnostjo, tako, da se nisem veliko sprehajala, da bi spoznala folk, zdaj pa tud bolj malo šetava, ali pa se napokava v avto, pa greva v Domžale. Sosedje tukaj blizu pa imajo eno punčko ko je 5 m starejša, v sosednji ulivi punčko, ki je fenruarska- to še poznam, ostali sosedje pa imajo precejjjjj večje otroke ali pa so upokojenciuser posted image . Pri vas pa itak na kupu polno novih hiš in mldaih družinuser posted image
Ti dam mojo telefonsko na ZS, pa me pokliči, ko boš šla v trgovino. Danes nimava časa, potem pa nas do torka ni.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 585
10.4.2009 8:51:50   
afnica mala
Dobro jutro,

pri nas je bila kar fajn noč. Ob 5h sem se zbudila in jo nahranila, potem pa je spala do pol sedmih, jaz pa do 7huser posted image (se je igrala v posteljici). Ma, ne vem zakaj noče jesti več ob 22h, parkrat potegne in fertik.
No, zdaj je pa setra prišla miško crkljat. Čav

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 586
10.4.2009 8:58:53   
Pšemek
Punce, a veste, kaj sem se zdele spomnila...

peeeeeeeeeeeeeeetttttteeeeeeeeeeeek je....user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa podaljšan vikend user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  user posted image  user posted image  

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.4.2009 9:15:52   
timnala

Zmenjeno!
Tako tud ne boš rabla razlagat kako in kaj ...vsaj jaz ne bom, samo moj user posted image  ve, da hujšam (timnala ne raztrobi okoli user posted image user posted image user posted image user posted image ), drugi pa ne, ker potem bi samo pametovanja poslušala, kaj se grem, ker dojim ...mah kr neki, pa nimam nč manj mleka, celo včasih več ...

Se beremo kasneje...

user posted image user posted image user posted image  joj no..si me pa prehitela, k sm ravno hotla clanek za savinjske novice napisat user posted image user posted image user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 588
10.4.2009 9:17:54   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Zmenjeno!

Se beremo kasneje...

user posted image user posted image user posted image  joj no..si me pa prehitela, k sm ravno hotla clanek za savinjske novice napisat user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf si me pa na Savinjske novice spomnla, bi lahko še ene tri članke napisala, pa se kr ne spravim zraven ...mah tud če ne ...tisti časi so mimo ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 589
10.4.2009 9:20:57   
timnala
Jutro punce!

Upam, da sta boljse (PikicaStonoga in Gogabojan)..kolikor sem brala sta, ampak upam, da bosta cez praznike cist ok! user posted image

Pa hvala vam za nasvete za GH..gremo dans kupit se cvetaco..ce ne bo ok, gremo jutri po brokoli..ce ne bo pa piscanca dobil user posted image user posted image user posted image  (hecam se) user posted image

Spet bo en lep dan..jst pa lenoba lena, se mi ne da ze 3 dni oken pomit..grozodejstvo..ampak zdejle grem ven s tamalim, pol bomo pa vidli, kaj bo dan prinesel user posted image

Skratka mamice lepo se imejte in lepe praznike vam zelim,
timnala user posted image

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 590
10.4.2009 9:47:16   
iraira
Dan punce!

Uživajte danes v sončku in izkoristite dan.....
.100noga imejte se lepo v Savinjski dolini pa upam da te hrbet neha boletiuser posted image user posted image user posted image user posted image
gogabojan zate tudi seveda user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image user posted image  za križ

pa lepe praznike vam in vašim družinam ter vsem bližnjim

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 591
10.4.2009 9:48:41   
suzy124
Dobro jutro

Mi smo pa zdaj začeli končno bolje spatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ta teden spimo brez nočnega hranjenjauser posted image user posted image user posted image user posted image
Šel je spat ob pol desetih in ob dveh sem mu mogla dudo dat in je spal do pol sedmih, sma jedla in je nazaj zaspal in še vedno spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da bo to zdaj tako tudi ostalo še naprejuser posted image user posted image user posted image
Mogoče pa mu pomaga ker sma cele dneve zunaj in zdaj čez dan spi skoz zunajuser posted image user posted image user posted image

Aja pa dobrodošle nove mamiceuser posted image user posted image

Pa vse naj naj Gaji in Neli , ki sta včeraj praznovala šest mesecevuser posted image user posted image in user posted image user posted image in user posted image user posted image
Vse, ki pa imate zdravstvene težava pa da se čimprej pozdraviteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 592
10.4.2009 9:53:47   
PikicaStonoga
Takole:
počasi se poslavljam za nekaj ur :) Tijana se bo kmalu zbudila, bo lačna, jo previjem in greva v LJ ...nobena se ni javila, da bi z mano šla na pijačko ... :( greva mal v BTC po trgovinah.

Za vikend vam želim, da se spočijete, naberete novih moči in čim lepše preživite praznike! Pa čim več jajčk!

user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.4.2009 9:54:17   
PikicaStonoga
Aja moj hrbet je FUL boljše, skoraj več ne boli ...je masaža pomagala :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:20:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 595
10.4.2009 11:13:06   
gogabojan
Dannnnnnnnn punce.

Tukaj pa se zdaj menite z zadeto oz. zadrogirano Gogabojanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi je vse ravno do pakistana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HB je rok priden

Sem bila pri dr. ker se premaknt nisem mogla (mi je bojan pomagal z rokom)
pa se je zdravnica odličila, da mi da inekcije.

Je rekla, da ne smem dojiti do zvečer, naj bo tako, tri dni.

Sem pa dobila 333333333333333333333333333 TRIIIIIIIIIIIIIIIII
inekcije v rit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ketonal, neki na t (kratka beseda, in fullll močna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), pa še neki na sssssssssssssssssssssssssssssssss.

Madona sem v rožicah. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam tak da vam javim, kako sem. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

POVZETEK:

SEM ZADETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OOJOJ, me je kar strah kaj sem pisala, oz. obnašala ko bo popustilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak trenutrno mi dogaja fulllllllllllllllllllllllllllllllllllluser posted image user posted image user posted image user posted image

čeprav nisem bila za inekcijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi pa je fullll fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 596
10.4.2009 11:22:14   
jolly123

Evo me izpod tuša ...hrbet boli manj user posted image user posted image user posted image , me je pa moj user posted image  včerej potem zmasiral user posted image user posted image user posted image  danes me boli le glava od nenaspanosti user posted image  pa bo že ...zdej spakiram da bova pripralvjeni, potem se pa za eno uro še pred TV poknem in potem greva proti LJ ...a je katera danes za pijačko za BTC? Grem v DM pa BC pa bi si še en čvek privoščila :)

Če bi prej prebrala bi produžila iz Jesenic direkt v LJ. zdej smo pa že doma. Sva šla k dermatologu, pa nama je una kokoš tam rekla, da se ji niti približno ne sanja kaj bi to bilo in naj greva še koga vprašat....mislim ej, najbolje da sama začnem postavljati diagnoze, bo šlo hitreje user posted image

No našemu Tajkotu včeraj nisem dala nič zelenjave, samo sadje, keksolino in frutlino in ponoči ni bilo napenanja, je šel spat ob pol 8 in spal do 15 do 7. Kot da ga ni. Samo pismo ne morem ga zdej samo s tem hranit, malo zelenjave pa vseeno mora jest user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 597
10.4.2009 12:26:59   
Marisha
Živjo,

evo mi smo zboleli user posted image user posted image user posted image .
Sva bila včeraj na Metelkovi, ker je Mark bruhal, revček je bil čisto brez moči pa še vročino je dobil user posted image . So mu vzeli kri, bojda se na krvi vidi, da naj bi šlo za virus.

Sva bila danes še pri svoji pediatrinji in je rekla, da full razsaja rotavirus user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo z Markcem kmalu bolje, ni pa še nič pojedel že od včeraj, samo pije, pije, pije, ...........  hvala bogu, da vsaj touser posted image

Drugače je pa katastrofa kar se tiče prometa na cesti, sva na avtocesti stala ca. 30 min, ker je bilo verižno trčenje. Potem je bila prometna nesreča še na Vrhniškem klancu, ...... katastrofa user posted image .

No, uživajte na sončku user posted image .

Pozdravček,

Marisha

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 598
10.4.2009 14:45:30   
PikicaStonoga
hehe nobene nikjer ...sej prav ...ma nisem bla nč v BTCju ker mi je mala  v avtu zaspala, pa se mi je zdelo brezveze jo matrat ...k ni blo nč nujnega ...bom šla pa drug teden ...zdej spet spi ...tretjič dans pa še četrtič bo ziher ...k ma take kratke dremeže hehe ;) evo tast in tašča domov prišla :) zdej čakam možeka, da konča pa gremo naprej ...lih prav bo, Tijana se zbudi, bo spet lačna in gremo, pa upamo, da bo pridna v avtu ...zadnje čase se stanje izboljšuje ;)

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 599
10.4.2009 14:53:00   
suzy124
Tukaj pa je kr zatišjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa danes dala user posted image noter spat ker zunaj piha veter ko user posted image in sem mela čas prebrat in mal sem pospravlal.user posted image user posted image

Mi je zaspal ob pol enih in še kr spi, pridenuser posted image user posted image user posted image user posted image

Prej sem dala krompir kuhat tak da bo danes dobil krompirček za probatuser posted image user posted image user posted image

Marku pa pošiljmama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?