metuljcek321
|
Dober dan, pupe! Metuljčica ima nekaj minut na off, da en mal počekira RR Anja se po obilnem kosilu igra v stajici in imajo z živalcami mini žurko na obzorju (škoda, da bo sredi nje zaspala - tko kot vedno , tale moja zapsankica mala) - Anja na vseh štirih, živali pa vsepovsod po tleh z ušesi na pecljih, mala jim pa na veliko razlaga, kaj in kako, jih preklada, cuka, prevrača, vleče, prepogiba, se jim smeji, vriska ... vidim, da uživa sto na uro in me prav nič ne pogreša ... res je kjut tale mala žabica moja ... Berem, da tu ful dogaja & vse se je nekako pričelo s tem, ko sem pojamrala, da sem zmatrana. Hm ... meni sicer zelo odgovarja, da imam zapolnjene dneve do fula - se mi zdi, da sem daleč najbolj učinkovita -- in to od nekdaj, tudi pred Anjo je bilo tako. Sem dinamičen tip človeka, meni mora skooooz dogajat Tko je, kaj čmo? Tamaučica bo očitno po mami, ker izredno rada šiba naokoli, je pa res, da rada precej večkrat mrkne in gre ponotranjat misli v krtkovo deželo (to ima pa čist po atiju ). S spanjem itak ni problema od nikoli - ko je zaspana, zaspi - v naročju, v vozičku, v avtu, pri obiskih ... vozičkek šteje za enako kakovosten spanec kot stajica (kjer sicer spi čez dan - 1x dop., 1x pop.) - zato grem rada na giro pred in/ali po obroku okoli 11-ih ... Umpa pravilno ugotavlja, da imamo različen pristop k pisanju, komentiranju - nekatere zastavite stvari bolj na oštro, ker ste pač taki tipi osebnosti - in potem je ogenj v strehi. Neboglasnica, drži, da je smotan filing, da bi semorale tule nekaj cenzurirat in pazit, ampak točno to se je počasi razpaslo & človek si včasih kar nekako ne upa napisat vsega, da ne bi koga dregnil ... škoda, škoda, da ni več spontanosti, zafrkancije, ipd. Flower pravi, da je blo vse lepo, ko smo bile nosečke - hja, pa pejmo še enkrat v tisto Idijo Koromandijo - ste za?