glugluglu
|
oj, no pri nas je situacija boljša, vročine so šle drugam , tako, da upam, da gremo lahko na kakšen daljši sprehod, pa Tianove učke so bolje, mogoče mi res ne bo treba dati Tobrexa. Mark je pa ves vesel, da si je nameril 36,6, no drugače pa: Tian je danes končno sam vstal v stajici , saj že prej se je na noge postavljal kadar smo ga dali sedet je kar stopil, pa take, ampak sam se pa še ni dvignil, danes prvič. Ja pa polžeka bi si tudi že zaslužil, včeraj je puzal po odeji na travi ves čas prav lepo. Saj pravim po takih površinah gre lepo, na gladkih pa pač ve, da je lažje, če se po riti drajsa. Saj mi je pediatrinja rekla, da se ne bo poboljšal, ker je pogruntal lažjo varianto, ampak zna pa iti pravilno po vseh štirih, če hoče. neboglasnica, tista vzgojiteljica je pa res, no kakšno ti prijavi , zimska, sem malo premišljevala o avtobusu, imam postajo zelo blizu, pa avtobusi na gosto vozijo, ker jih gre veliko mimo Logatca in naprej, potem pa avtobus še lepo pri Tivolju ustavi, samo ne vem, tja bi še šlo, nazaj pa ne, ker je potem zabasano, ker prihajajo dijaki iz šole. Ma mogoče, sem res že malo preveč v letih za take ekspidicije, sem raje bolj na komot . Mogoče me bo pa prijelo. Samo mene morijo gužve na avtobusih, pa avtobusi se mi glede virusov zdijo veliko bolj problematični kot nakupovalni centri. Blacky, moja draga, , ah saj veš, da sem jaz enako pomislila kot ti, sem napisala, ampak, mislim, da zimska ni nič takega mislila, saj je v bistvu bolj nase pomislila.
|