kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk IZVIRNO SPOROČILO: detelja najboljše je, da pač pustiš času čas in ko bo bo...drugače sam sebe mučiš pa čakaš če bo ali ne..pol pa si sam razočarana...pa še sebe mučiš z neko željo in pol si spet razočarana...mene moti samo to, da so danes še bolj začeli težit "a te kaj šraufa, še nisi v P, nikjer te ne vidimo, si že rodila....." in še in še smsov in klicev...in pol vsakemu povem, ko bo kaj javim...in pol ja javi ko boš šla v P...ja pa kaj še ne...naj javim, še ko dobim prvi krč, pa ko bom odprta 5 cm pa kdaj 8 cm pa še kaj? Detelja - to mene najbolj pi zdej si pa predstavljaj ko sem mela full klicev teden prej, zdej ko pa zamujamo en teden je pa kriza in od vsakega pregleda bi mogla vsem vse javit,... pa komentarji, pa kaj še čakaš - to pa lahko po ... Se podpišem pod tole! Mene k sreči vsj kolegice, ki me pokličejo kako in kaj to vprašajo na bolj uvideven način, najbolj pa mi grejo na živce tastari. Bodoča dedka sta ok, babici pa . Moja mami se še nekako lahko zadrži, ker me pač ne vidi, tašča pa vsako minuto sprašuje kao sem, ali se je počutje že kaj spremenilo, pa potem moram poslušati kaj lahko pa česa ne in kako je vse potekalo pri njej.....in to vsako uro, vsak dan, teden Zato si s kodrom tudi želiva, da bi šla rodit čez vikend, ko sta njegova dva na vikendu in jih ni doma. joj jst te čist razumem,... najbolj hecn je ko mislijo da smo najbolj nestrppni, sej ne rečem smo, ampak še večjo nestrpnost pa oni delajo, pa pol ko kaj ni čist ok, je komentar sej bo al pa to,... ko kej rečeš,... ja sej bo kmal,... pišuka si mislim kaj mi to govoriš,... ka pol vsak dan po 2* kličeš,.... po moje so drugi bolj neučakani na neuvidevn način!!!!! Res upam, da bosta rodila v petek zvečer, da imata še pol cel miren vikend samo zase no vidim, da si boste lahko že počasi predstavljale kako sem se jst počutila v prvi ko sem bila 14 dni čez rok..men se je že kar rolalo.. upam,da me zdaj ne čaka kaj podobnega... drugače pa čer.. Pa a so ti potem sprožili ali se je samo od sebe začelo dogajati? sprožili....no nato pa so sledili moji popadki..hvala bogu.. aha, sam je kriza tole čakanje, ... jst upam, da 14 dni ne bom čez rok, čeprav ravn tko zgleda