Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:30:41
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z gogabojan sva tudi vozičkali in je bilo superca Ima pa tako pridnega in dobrovoljčka in oh in sploh za Rokija in Gogabojan. Pa moja princeska ju je bila tako vesela Ja hvala enako. Jaz sem vas že prehvalila. . Tam nekje zadaj, nevem katera stran več. Najbolj zapomnila smehec od lepotičke, in kodrčki od lepotca.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:31:12
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte..... Veš kdor se dobi z mano na vozičkanju, da mu ni dolgčas. Saj se vidi kajne. Mah sem faca za dol padt. Dobro blago samo sebe hvali in prav to sem jaz naredila. dolgčas pa res ne more biti, če so čveke na kupu in pridni
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:31:45
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z gogabojan sva tudi vozičkali in je bilo superca Ima pa tako pridnega in dobrovoljčka in oh in sploh za Rokija in Gogabojan. Pa moja princeska ju je bila tako vesela Nič čudnega, da so potem bile plohe po Slo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:32:18
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte..... Če želiš, se lahko seveda pridružita. Imava v dobro ok......jutri ne ampak jaz zagrabim za besedo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:32:53
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z gogabojan sva tudi vozičkali in je bilo superca Ima pa tako pridnega in dobrovoljčka in oh in sploh za Rokija in Gogabojan. Pa moja princeska ju je bila tako vesela Nič čudnega, da so potem bile plohe po Slo. Še malo jih je bilo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:33:59
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: iraira Berem, da se jutri dobite na vozičkanju , uživajte..... Če želiš, se lahko seveda pridružita. Imava v dobro ok......jutri ne ampak jaz zagrabim za besedo dokler zagrabiš samo za besedo OK, ko boš pa še za kaj drugega, potem bo pa hudo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:34:36
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Midve z gogabojan sva tudi vozičkali in je bilo superca Ima pa tako pridnega in dobrovoljčka in oh in sploh za Rokija in Gogabojan. Pa moja princeska ju je bila tako vesela Ja hvala enako. Jaz sem vas že prehvalila. . Tam nekje zadaj, nevem katera stran več. Najbolj zapomnila smehec od lepotičke, in kodrčki od lepotca. Nisem šla nič brati za nazaj....me še čaka Ja mala se pa non-stop smeji in vriska je glavna atrakcija kamor koli prideva . Meni je kar toplo pri srčku, ko vidim kako je zadovoljna in vesela HB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:36:26
|
|
|
|
iraira
|
Vidim, da imamo tudi nove mamice tukaj gori.... Dobrodošle več nas je bolj je veselo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:38:05
|
|
|
|
gogabojan
|
Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:39:35
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati. vsaj eno brisačo si pogrni po tleh, da ne boš na ploščicah
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:44:32
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati. Potem ti pa predlagam da kar ležiš - saj veš, leže lahko več stvari hkrati delaš (pišeš na RR, se posvečaš svojim , pa še dragi ti lahko dela družbo tako ali drugače). Aja, mogoče bi te pa po enemu dobremu nehal hrbet bolet, ker bi te vse povsod prerukalo. A si malo preveč dovolim??? Ne biti huda name.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:47:46
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati. Potem ti pa predlagam da kar ležiš - saj veš, leže lahko več stvari hkrati delaš (pišeš na RR, se posvečaš svojim , pa še dragi ti lahko dela družbo tako ali drugače). Aja, mogoče bi te pa po enemu dobremu nehal hrbet bolet, ker bi te vse povsod prerukalo. A si malo preveč dovolim??? Ne biti huda name. HAHAHA. Je moj reku tudi da me bo KAO poseksu, da me neha boleti. Pa ni bilo nič od tega, ker ga niti blizu nisem pustila. Nisem huda. Zakaj že???? Me pa je strah, kako bom (če me bo bolel hrbetu tudi zjutraj) malega iz postelce dala ven. Ah saj bo. Upam da neha bubati. Vsaj čez praznike da neha bubati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:48:38
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati. vsaj eno brisačo si pogrni po tleh, da ne boš na ploščicah Hec gogabojan, ja da ne boš kaj zamerila. Boga si ko te tako boli....vem me je že zagrabilo v križu in je res kriza
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:49:53
|
|
|
|
iraira
|
Če ga pa ti nisi blizu pustila te mora pa res boleti kot
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:50:21
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Zdaj pa sem se prav nasmejala ko sem brala vajine poste. Mi je kar fajn zdaj, skoraj odmislila bolečine. Ej dokler sedim ne boli nič. Ko ustanem boli fulll, če pa ležim, in ustanem pa je katastrofa. Tak da se kar bojim ustati. Drgač pa grem zdaj v kopalnico. Če me ni, sem tam ostala prespati. vsaj eno brisačo si pogrni po tleh, da ne boš na ploščicah Hec gogabojan, ja da ne boš kaj zamerila. Boga si ko te tako boli....vem me je že zagrabilo v križu in je res kriza Haha. Nevm nič zamerila. Šala je šala. Itak je ves lajf ene vrste šala. Mam pa tisti tepih v kopalnici, un umeten, da četudi voda teče, nisi moker ZDAJ PA ME RAZUMI kak sem napisala
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:51:31
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Če ga pa ti nisi blizu pustila te mora pa res boleti kot JP JP JP Kdaj si mene videla oz. slišala da zavrnem seks s svojim srčkom.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:51:56
|
|
|
|
iraira
|
Aja punce, jutri je strogi post!!!!! Da se ne boste pregrešile pa kakšne klobase malicale
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:57:29
|
|
|
|
iraira
|
Jaz grem počasi v deželico sanj in vam vsem želim lepo in mirno noč pa seveda da vam spijo in spijo in spijo......do jutra.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:57:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira Aja punce, jutri je strogi post!!!!! Da se ne boste pregrešile pa kakšne klobase malicale pa kaj si me zdaj na to zmislila.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 9.4.2009 23:58:55
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: iraira Aja punce, jutri je strogi post!!!!! Da se ne boste pregrešile pa kakšne klobase malicale pa kaj si me zdaj na to zmislila.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 0:02:32
|
|
|
|
irma78
|
Ah, jaz se pa tega posta nič ne držim. Itak že tako in tako enkrat na teden ne jeva nič mesa, tako da jutri še ne vem kaj bomo kuhali. Mogoče nič, glede na to da grem h Gogi na obisk. Jaz tudi počasi odhajam pančat, da bom jutri spočita prišla na Vrhniko.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 0:06:08
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Ah, jaz se pa tega posta nič ne držim. Itak že tako in tako enkrat na teden ne jeva nič mesa, tako da jutri še ne vem kaj bomo kuhali. Mogoče nič, glede na to da grem h Gogi na obisk. Jaz tudi počasi odhajam pančat, da bom jutri spočita prišla na Vrhniko. Lahko nočko želim Jaz pa se ne upam v pojstlo, ker se moram vsaj 3x obrnt da zaspim. Kak bom to naredila nimam pojma. Zdaj sedim na ortopedskem stolu, in mi čisto nič ne fali niti ne boli. Irma, nevmo se jutri fulll našetkali, če me bo bolelo. Če me bo, in bomo šetkali ta dolgo turo, jo bomo do zvečer . Irma prihaja kilometre nabirat na Vrhniko.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 0:06:10
|
|
|
|
irma78
|
Pa sladko sanjajte mamice!!! Nočko!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 0:19:26
|
|
|
|
gogabojan
|
Vidim da ste vse ušle. Nič potem iraira lahko nočko še tebi. Se slišimo jutri. oz. ojoj danes.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 0:24:29
|
|
|
|
gogabojan
|
Janja ti dragi ne da spati???? Al maš tok dela??? Al se spet sama s sabo pogovarjam??? Najverjetneje sama s seboj.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?