|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 8:44:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1901
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:09:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1902
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
10.4.2009 9:28:53   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim pa sej to ni res j.e..........mo sunce bistričko.Glih 20 minut je lepo spala, ko kreten sosed začne vrtat direkt u steno pri Larinem vzglavju.Zej ko je čist budna je pa nehal, joj, najrajš bi se kr zjokalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

joj... populis user posted image ... ne vem, a tele naši sosedje prav čutijo kdaj damo otroke spat... pri nas je tudi dostikrat tako... bruh... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1903
10.4.2009 9:30:36   
3jeMi
aja, pa dobro jutro! user posted image

jaz sem že dva dni malce na dnu... me nizek pritisk spet ****... bo res treba shujšat user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
10.4.2009 9:40:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Evo mene na RR in kaj ? zablokira cela stran... 

Blacky - Lan pa prav nič ne trpi ko letiva naokrog, prav uživa. Pa tud meni je lažje šibat vse povsod kot pa bit doma. Konckoncev je pa vseeno - 13 kil dvigujem doma al pa zunaj, pa dozdej še nisem skup pala. (To samo zato, ker si mejčken Metuljčiko špiknla, pa nism hotla bit nč tečka zdej).

Opaaaaaaaaaa!!! user posted image  Zgleda, da jaz oddajam neko čudno energijo. Ker kakor hitro jaz napišem post, se pojavijo takšni posti, ki menijo, da sem nekoga "špikala". Ne, zimska, jaz sem post napisala v resničnih skrbeh za Metuljcico in čist resno sem mislila, da lahko "tja pade". Napisala pa sem ji samo zato, ker je sama napisala, da je ful utrujena in skoraj ne zmore več, ne pa zato, ker bi jaz menila, da ne sme letat okol, ker se to ne spodobi. Ne vem, no. Saj pa ni noben greh okol hodit, mater. Men pač dol visi, kje katera hodi, jaz sem odgovarjala na njen post o utrujenosti.
Sem pač pogovorno napisala, s tem sem mislila, da se ji zruši imunski sistem in iz telesa izgine vsa energija in dobesedno obleži, kot hujša oblika "spomladanske utrujenosti". Jaz res ne vem, al se jaz ne znam izražat, da skoz dobivam nazaj negativno nastrojene odgovore. user posted image
No, ravno to je bil tudi razlog za moj kratek oddih od RR-ja pred kratkim, pa vidim, da je en drek pomagal. Ker ko sem objavila spet prvi post, spet isto, kot pri temi o financah, o avtosedežih in še in še bi lahko naštevala, pa ne bom pogrevala....
Ehhhhh, saj je vseeno..... zgleda, da mi punce tu gor hočete nekaj povedat. Določene izjeme izključene.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
10.4.2009 9:43:59   
Blacky30
Ker pa obljubo vedno držim.......

VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV!!!!!!!!!!!!!!!

NIKA (Mojcej)

TEO (tinky)

JAN (petra1984)

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
10.4.2009 9:44:35   
nanka
tako, zdaj pa je rezervacija morja potrjena, akontacijo sem nakazalo, oziroma mi jo bodo cuknili dol v torek, zdaj pa samo čakamo na 22.7. 

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
10.4.2009 9:45:52   
Majuska
'jutro drage dame,

kako vam gre? Evo Aleksander se je zbudil ob 8.20, je pojedel in se majčkeno poigral, zdaj že dremucka ... jaz pa čakam prijateljico, da pride s svojim malim Svitom na obisk user posted image   komaj čakam!

Tako da najbrž nekaj časa ne bom nič tu, evo še zajtrk za vse vas
user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
10.4.2009 9:46:46   
nanka
Metuljčica ti si rekla, da ima Anja še vedno malo vneto ritko? Natka jo spet dobiva in mi je pediatrinja naročila, da če nima nobenega drugega znaka kot vneto ritko ( recimopri zobkih) naj ji dam Linex v čaj, da ji povrnem taprave bakterije. Naši se spet nekaj rdeči tam zadaj, sem v 8 dneh porabila že skoraj cel Bepanten plus, še dobro da vsaj pomaga.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
10.4.2009 9:56:27   
3jeMi
blacky... bejba nehi ga srat... jaz sem tvoj post razumela kot dobronamernega in verjamem, da ga bo tudi metuljčica... konec koncev pa se mora vsaka sama odločit ali bo okol dirkala, ali bo doma, ali bo stvari počela izven svojih zmožnosti... jaz sama sebe toliko poznam, da vem kdaj lahko pretiravam in kdaj ne... za dobro voljo in primerno skrb za tamalega in gospodinjstvo moram biti spočita, ker mi dobra volja doma več pomeni kot pa biti non stop zunaj (kot si že enkrat napisala, da ni res, da mora biti otrok karnaprej zunaj, pa četudi je mama totalno v podnu z zdravjem)...

glede tega kaj napisati tu gori... blacky, ti imaš jajca (oprostite, da tako po domače povem) in napišeš kar si misliš... svaka čast... jaz bi marsikaj napisala, pa raje ne, ker bi jih dobila po buči... raje zadržim zase in si mislim svoje...

tako, pliz, da ne bi slučajno spet skliznila kam... te bom po rit user posted image  

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
10.4.2009 9:59:03   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Metuljčica ti si rekla, da ima Anja še vedno malo vneto ritko? Natka jo spet dobiva in mi je pediatrinja naročila, da če nima nobenega drugega znaka kot vneto ritko ( recimopri zobkih) naj ji dam Linex v čaj, da ji povrnem taprave bakterije. Naši se spet nekaj rdeči tam zadaj, sem v 8 dneh porabila že skoraj cel Bepanten plus, še dobro da vsaj pomaga.

a Sudokrem si probala?

p.s. user posted image  za dopust...
mi bomo takrat tudi praznovali... ko bomo svečko pihali user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:00:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1912
10.4.2009 10:18:11   
netki
umpalumpa....a mi lahk daš kak link od tega kar si naštela oz. kam greste vi?

Neposredna povezava do sporočila: 1913
10.4.2009 10:23:15   
glugluglu
oj,

no pri nas je situacija boljša, vročine so šle drugamuser posted image , tako, da upam, da gremo lahko na kakšen daljši sprehod, pa Tianove učke so bolje, mogoče mi res ne bo treba dati Tobrexa. Mark je pa ves vesel, da si je nameril 36,6, no drugače pa:

Tian je danes končno sam vstal v stajiciuser posted image , saj že prej se je na noge postavljal kadar smo ga dali sedet je kar stopil, pa take, ampak sam se pa še ni dvignil, danes prvič.

Ja pa polžeka bi si tudi že zaslužil, včeraj je puzal po odeji na travi ves čas prav lepo. Saj pravim po takih površinah gre lepo, na gladkih pa pač ve, da je lažje, če se po riti drajsa. Saj mi je pediatrinja rekla, da se ne bo poboljšal, ker je pogruntal lažjo varianto, ampak zna pa iti pravilno po vseh štirih, če hoče.

neboglasnica, tista vzgojiteljica je pa res, no kakšno ti prijaviuser posted image ,

zimska
, sem malo premišljevala o avtobusu, imam postajo zelo blizu, pa avtobusi na gosto vozijo, ker jih gre veliko mimo Logatca in naprej, potem pa avtobus še lepo pri Tivolju ustavi, samo ne vem, tja bi še šlo, nazaj pa ne, ker je potem zabasano, ker prihajajo dijaki iz šole. Ma mogoče, sem res že malo preveč v letih za take ekspidicije, sem raje bolj na komotuser posted image . Mogoče me bo pa prijelo. Samo mene morijo gužve na avtobusih, pa avtobusi se mi glede virusov zdijo veliko bolj problematični kot nakupovalni centri.

Blacky,
moja draga, user posted image , ah saj veš, da sem jaz enako pomislila kot ti, sem napisala, ampak, mislim, da zimska ni nič takega mislila, saj je v bistvu bolj nase pomislila.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
10.4.2009 10:26:16   
3jeMi
evo... naravno barvani... če se kateri da... pri nas jih je letos očka barval... p.s. kupil je Jatina, že pobarvana jajca user posted image
http://otrocarije.blogspot.com/2008/03/pirhi-naravno-barvani.html

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
10.4.2009 10:27:56   
glugluglu
netki jaz sem gledala točno ta termin od 24.4 za par dni, ampak spet sem gledala Hotele iin ne apartmaje, če te zanima ti lahko pošljem par idej, mi smo si potem premislili, ker bomo šli raje na enodnevne izlete, pa k mojim staršem gremo krstit vikend user posted image .

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
10.4.2009 10:38:46   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

evo... naravno barvani... če se kateri da... pri nas jih je letos očka barval... p.s. kupil je Jatina, že pobarvana jajca user posted image
http://otrocarije.blogspot.com/2008/03/pirhi-naravno-barvani.html

user posted image , super, da si tole našla
ja mi bomo delali tiste z olupki rdeče čebule (sem šparala olupke), pa malo refoška notri, pa mogoče bi še roza, oranžne in rumene, za ostale pa nimam ravno sestavin

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:38:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1918
10.4.2009 10:39:17   
3jeMi
hmmm...
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/naj-pustim-dojencka-da-ponoci-joka.html

Neposredna povezava do sporočila: 1919
10.4.2009 10:39:59   
neboglasnica
Glugluglu: kaj pa vlak???

Neposredna povezava do sporočila: 1920
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:41:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1921
10.4.2009 10:42:12   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Blacky - ne bit huda (sicer ne vem, kako debate ste imele okoli financ in avtosedežev), ampak se mi ne zdi da je Zimska kaj hudega mislila, Metuljčica je pa tudi velika punca, pa zna nase pazit (Anja pa prav zares spi vsepovsod - bi jo morala videt, kako mrkne preden rečeš keks - sanje vsake mame)

Mi gremo pa v Bovec danesuser posted image user posted image user posted image user posted image  Je prvič v sezoni, tako da že cel dan na kup stvari za preselitev nosim (imam vse dvojno za Bora, zahvaljujoč Nanki in Anikibd)

ej, samo tole pa res... metuljček jo da v voziček, Anja malo okol gleda, karnaenkrat so očke skupaj in dete spi... res sanje vsake mame...

almera... uživajte!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1922
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:44:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1923
10.4.2009 10:45:44   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

hmmm...
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/naj-pustim-dojencka-da-ponoci-joka.html

Potem se pa znajdi.... user posted image Po občutku dekleta, po občutku....

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:47:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?