Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:21:20
|
|
|
|
thaiss
|
kaj zdej greste na ZS je...ko vas šiša....
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:24:33
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate... hahaa... ma še vedno ne priznaš ma koga????? čaki grem na zs če si mi tam kaj pustila....jojjjj, ne vem kako ene zmorejo v računovodtstvu, pol ure knjiženja in imam suhe leče.... da je cena 15,25 in ne 16,69, da nama je T dala popust 10%..kar sem ti že včeraj napisala.. pa tudi njen mail si dobila..
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:30:03
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate... hahaa... ma še vedno ne priznaš ma koga????? čaki grem na zs če si mi tam kaj pustila....jojjjj, ne vem kako ene zmorejo v računovodtstvu, pol ure knjiženja in imam suhe leče.... da je cena 15,25 in ne 16,69, da nama je T dala popust 10%..kar sem ti že včeraj napisala.. pa tudi njen mail si dobila.. si dobila porcijo na mail.... thaiss, sem tuki....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:32:16
|
|
|
|
thaiss
|
kaj zdej, ste se zmenla kašna je cena????
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:32:17
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate... hahaa... ma še vedno ne priznaš ma koga????? čaki grem na zs če si mi tam kaj pustila....jojjjj, ne vem kako ene zmorejo v računovodtstvu, pol ure knjiženja in imam suhe leče.... da je cena 15,25 in ne 16,69, da nama je T dala popust 10%..kar sem ti že včeraj napisala.. pa tudi njen mail si dobila.. si dobila porcijo na mail.... thaiss, sem tuki.... upam da je porcija škampov in to na žaru in seveda morajo biti jadranski
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:36:42
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss kaj zdej, ste se zmenla kašna je cena???? ma sej sploh ni poanta v tem...pismo napiše eno ceno ampak jaz si moram izračunat drugo...meni pa se prdnit ne da... pol me še juga s hrano a jaz lačna kot volk...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:37:31
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak upam da je porcija škampov in to na žaru in seveda morajo biti jadranski od mene ne pričakuj nikoli kaj takega....niti jest jih ne bi znala...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:38:11
|
|
|
|
melaverde
|
thaiss, si dobila sončna??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:38:36
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak upam da je porcija škampov in to na žaru in seveda morajo biti jadranski od mene ne pričakuj nikoli kaj takega....niti jest jih ne bi znala... od mele lahko dobip samo pašto s šalšo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:39:44
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, si dobila sončna?? ja
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:41:56
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: melaverde thaiss, si dobila sončna?? ja katera? jih nosi?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:42:56
|
|
|
|
thaiss
|
BB...ne jih ne nosi, so mu prevelika...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:45:54
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss BB...ne jih ne nosi, so mu prevelika... kaj to so una s trakom? ma....ne morem: te l'avevo detto!!! in zdaj boš kupila spet druga??
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:55:31
|
|
|
|
n€na
|
jutro......mam gužvo nočka je bila pa za nas super smo spali kot že dolgo ne moja miška bi ša še z očali spala in ne s svojimi z mojimi, če bi ji pustila....svoja je pa danes v vrtec nesla....in jih je imela tudi v avtu gor, kao da full sonce sije
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:10:33
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: thaiss BB...ne jih ne nosi, so mu prevelika... kaj to so una s trakom? ma....ne morem: te l'avevo detto!!! in zdaj boš kupila spet druga?? sem ti hitla kost a???? samo trakec moram skrajšat!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:11:54
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ..svoja je pa danes v vrtec nesla....in jih je imela tudi v avtu gor, kao da full sonce sije a zunaj megla
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:15:55
|
|
|
|
n€na
|
ji bodo prišle prav potem, ko grema malo šetat po Izoli... danes imam individualni razgovor in bom kar počakala dol...zala bo pač zraven, ker nimam varstva zanjo...me pa full zanima kako je kaj z njo...ker ko jo pridem iskat v vrtec nimajo časa dosti se ukvarjat z mano, ker se takrat začnejo vsi zbujat in imajo vzg. dosti dela...
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:21:18
|
|
|
|
thaiss
|
miimamo cca. na 2 meseca popoldan govorilne ure, in takrat iamo res cajt vse izprašat. Danes ob 17h pa imamo Malo šolo za starše; prejšnjič je bilo pedavanje o trmi, danes pa meje in pravila. Upam, da bom okej
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:39:54
|
|
|
|
austen
|
jaz grem tudi danes na to predavanje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 10:43:36
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jaz grem tudi danes na to predavanje Boste kaj poročale.. no jaz o spanju ne bi kaj veliko, ker mi spimo že veliko cajta super .. mogoče 1x na mesec se zgodi da moram kaj vstat, ampak to traja minuto... (tok tok - upam da tako ostane naprej)
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 15:14:29
|
|
|
|
n€na
|
........... ........... sam da nas mal gor dvignem tiste ki pa greste na predavanje o postavljanju mej pa le glejte da boste poročale
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 15:17:24
|
|
|
|
austen
|
eko mene...danes sem imela kar precej dela, med drugim tudi popravljanje lastnih napak ....no ja , tudi s tem se učimo. Poročilo dobite....če ne pozabim vzet s sabo kaj za pisat alo uživajte, še pospravim mizo pa grem
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 15:56:38
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen jaz grem tudi danes na to predavanje allora se vidimo
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 7:26:18
|
|
|
|
n€na
|
jutro...lep sonček austen in thaiss....kako je bilo včeraj, dajta malo poročat... Zala bo pa danes ostala doma in bo imela podaljšan vikend Je včeraj neki jokala pa sem ji pogledala v grlo in je imela na mandeljnih neke bele pikice...sedaj pa upam da ne bo nastala kakšna angina...je bilo tudi malo rdeče sam to bi po moje lahko bilo od joka ne vem... sem bila pa včeraj edina na individualnem razgovoru in mi je povedala, da je mala zelo pridna in delavna, kreativna...ni stvari, da se je nebi lotila pomagat. je raje v fantovski družbi...edini problem je da je nagle jeze in če ni po njeno je joj po eni strani se tolažim, da je to faza odraščanja in vsak otrok reagira drugače...mi je pa po drugi strani hudo, ker mi ni vseeno kaj si potem drugi starši mislijo kako jaz vzgajam malo, da se tako obnaša.. . smo pa prišli do zaključka da je doma kaznovana na enak način kot v vrtcu.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 10.4.2009 7:42:55
|
|
|
|
austen
|
jutro.... ma včeraj je bila kar zanimivo. Smo se malo tudi nasmejali pogovarjali smo se o tem kaj so dobre meje,......... Dobili smo napisano tudi vsebino predavanja, tako da lahko poskeniram in pošljem po mailu, če koga zanima. Sicer ne takoj, ker sem list pozabla doma Nena26......... ja ja ti se kar zgovarjaj, pol pa naša vsak dan pove, da jo je "Zala giza" joke...... kak način kaznovanja pa imate? Pri naši enkrat pali eno enkrat drugo pol pa nisem več pametna. zdej gram pa po kafe....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznično voščiloZbirajte trenutke, ne stvari!
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?