Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:31:15
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak ASSO Kot se klatiš? AJA danes je v LJ brez gps?? allora luta, upsm da ima poln tank je šla novim dogodivščinam naproti
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:34:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak ASSO Kot se klatiš? AJA danes je v LJ brez gps?? allora luta, upsm da ima poln tank je šla novim dogodivščinam naproti
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:45:42
|
|
|
|
n€na
|
...komaj čakam, da grem na malico...se mi že tema dela tok se mi lušta kave
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:47:37
|
|
|
|
n€na
|
mat jaz tega RR sploh ne štekam več Kar naprej neki spreminjajo vedno na slabše gre
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:48:15
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 ...komaj čakam, da grem na malico...se mi že tema dela tok se mi lušta kave .... Jaz sem kafetek že spila, zdej pijem topel čajček....okoli 13h pa kosilo
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 9:48:41
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 mat jaz tega RR sploh ne štekam več Kar naprej neki spreminjajo vedno na slabše gre se strinjam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 10:03:38
|
|
|
|
austen
|
kaj vama pa zdej ne paše nisem nč opazla, da bi blo kaj drugače
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 10:09:18
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen kaj vama pa zdej ne paše nisem nč opazla, da bi blo kaj drugače stalčno neki spreminjajo...sedaj ni več zadnjih 50 debat je namesto tega- spremenjene debate....ko kaj iščeš nič ne najdeš...da ne govorim o ZS
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 10:34:08
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: austen kaj vama pa zdej ne paše nisem nč opazla, da bi blo kaj drugače stalčno neki spreminjajo...sedaj ni več zadnjih 50 debat je namesto tega- spremenjene debate....ko kaj iščeš nič ne najdeš...da ne govorim o ZS isto
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 11:07:09
|
|
|
|
austen
|
a to je to...... štekam thaiss....kdaj bi si lahko sposodila Naravnik (mam cajt za listat )
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 11:39:56
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen ma pri Ireni v IZoli si bila? ne, ne poznam ...kje je to? Pi njej je vedno kak otrok na striženju...... Pa za tiste ki vem da hodijo k njej pravijo da se ji otroci še kar pustijo. Drugega nasveta nimam....... lahko pa greš back to 70's in imaš doma malega hipija malega hipija bi že imela ker je kokolo z dolgimi ampak ima ful goste in posledično stojijo kot čelada sej jaz sem ji včeraj rekla naj se loti franz ki so nujne ampak ona ne, je začela pri strani....pol se je doma naš tata trudil...ma nisem zadovoljna sej mi se doma redno igramo frizerje in pusti vse, včasih sam vpraša za čopek (ker vidi Emo) ampak doma laski ne padajo po nosu....takrat pa se začne histerija : au, pika....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 11:53:47
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde ma pri Ireni v IZoli si bila? ne, ne poznam ...kje je to? tam kamor sem jaz peljala Matio, pri Eneji austen- naravnik ti bom en dan posodla, je od L
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 12:48:50
|
|
|
|
austen
|
thaiss- ti samo javi kdaj lahko, pa naredimo primopredajo na stopnišču eno vprašanje....kako zbudite vaše otroke? Meni Erika vsako jutro reče....mama ne tat, leži tuki ..... med tednom to, med vikendi ni problem ......skokodaka prej kot bi morala med tednom
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 13:39:59
|
|
|
|
n€na
|
jaz nimam problemov z jutranjim zbujanjem ...grem k njej jo pobožam in ji dam ljubčka in jo vprašam a bo vstala in reče NE...potem pa ji rečem, daj pikica vstani gremo v vrtec in že je pokonci težave zjutraj so samo ko jo jaz peljem v vrtec, takrat joka....no danes je bilo boljše..ni jokala samo vseeno ni hotela k vzgojiteljici ....ko pa jo pelje moj pa ni nobenega problema... Je pa full navajena, da jo zjutraj crtam jaz in ne velja tati...zvečer je pa kontra...pa še takrat, ko je pokakana, za previjat ne velja mami ....meni pa to paše...so mi kakci prihranjeni
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 13:42:30
|
|
|
|
n€na
|
jao meni......bom znorela že tri dni me neki klicarjo kao da mam jaz nek servis za računalnike ma boj ko jim tumbam u glavo da jaz nimam servisa bolj klicarjo bi rekla da se zatipkaš...ko pa jih vprašam kako številko majo mi pa povejo mojo Ne vem od kod jim saj nimam jaz nikjer objavljene
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 13:59:47
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: austen eno vprašanje....kako zbudite vaše otroke? Meni Erika vsako jutro reče....mama ne tat, leži tuki ..... med tednom to, med vikendi ni problem ......skokodaka prej kot bi morala med tednom mi smo v obdobju: pazi, da kaj ne zamudiš ... sliši budilko in že kliče mami tam, mami dol iglat... gre pa ob 20h spat zato mu ni težko ob 6:30 vstat
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:10:47
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nena26 IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: zrak ASSO Kot se klatiš? AJA danes je v LJ brez gps?? allora luta, upsm da ima poln tank je šla novim dogodivščinam naproti Sem tuki... Danes sem prišla malo bolj pozno, sem se šla malo učedit (Thaiss poglej v naravnik ). Potem sem šla na kosilo, po kosilu neki naredit, potem sem šla rešavat multo... in zdej sem tu in čez eno uro imam en glup sestanek... V Lj grem jutri in celo z gps-jem. Smo imeli račun in dve leti garancije. Pa je šel v ponedeljek dragi tam in tam se je vklopu , nakar ga vzame domov in spet ne dele. Pomislili smo, da je polnilec pa je šel nazaj v trgovino in so mu posodli polnilec, da gre v avto probat. Bil je polnilec. Pa, da ga bodo dali popravit in je moj zatežil (prijazno), da ne more čakat, da ga rabi... pa naj mu ga prodajo. Potem je trgovec vzel enega novega in mu ga posodil dokler tisti ne bo popravljen... nisem mogla verjet, da se lahko tudi taka prijaznost zgodi Tako, da ne bom glih lutala (trkam, da mi ne bo spet crknu)... to bi bilo šele za se smejat Ker sem danes prišla kasneje imam posledično dooolgoooo sredo....., ampak najbrž si jo bom skrajšala...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:37:04
|
|
|
|
thaiss
|
evo me iz kosila, moj prehlad je vse hujši, najboljše da grem takoj v lekarno ki čene bo pozno. Kaj mi svetujete da vzamem?? neki da hitro prime naravnik - nega in sproščanje ledvic, jajčnikov...umivanje in barvanje las v petek 10.4. po 11:24 je na vrsti sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesa to bo pestro v petek
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:44:19
|
|
|
|
Sibil_
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss naravnik - nega in sproščanje ledvic, jajčnikov...umivanje in barvanje las v petek 10.4. po 11:24 je na vrsti sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesa to bo pestro v petek Ja kaj hočeš s tem povedat, da bomo v petek smrkali, seksali in srali al kako?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:46:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde zrak, že ki ne zahajam v te trgovine...mi prosim pogledaš koliko stane "Vlažilna nega za takojšnjo zaščito pred soncem SPF 30" od dr. Hauschka?? Weleda nima več takih krem.... 16,20€... Kako Welleda nima Na tržnici jo še imajo.
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:47:11
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss naravnik - nega in sproščanje ledvic, jajčnikov...umivanje in barvanje las
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:47:29
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR IZVIRNO SPOROČILO: thaiss naravnik - nega in sproščanje ledvic, jajčnikov...umivanje in barvanje las v petek 10.4. po 11:24 je na vrsti sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesa to bo pestro v petek Ja kaj hočeš s tem povedat, da bomo v petek smrkali, seksali in srali al kako?
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:58:25
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR IZVIRNO SPOROČILO: thaiss naravnik - nega in sproščanje ledvic, jajčnikov...umivanje in barvanje las v petek 10.4. po 11:24 je na vrsti sproščanje nosa, žrelnice, prostate, spolnih organov, debelega črevesa to bo pestro v petek Ja kaj hočeš s tem povedat, da bomo v petek smrkali, seksali in srali al kako? tako nekako
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 14:59:36
|
|
|
|
thaiss
|
povejte mi kaj naj vzamem za prehlad!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:02:05
|
|
|
|
Sibil_
|
Povej kaj točno te muči. Če je splošen prehlad, uni tipo gripa - glava, smrkaš, malo grlo ipd - potem jaz vzamem trdi dni Vicks Notte al kako je že uni sirup, ma ga jemlješ zvečer.Ta je zakon, v bistvu je to paracetamol z še ne vem čem vsem.MA POMAGA. Za grlo Tantum verde, za glavo Lekadol žvečljivi, za kašelj sirup smrekovih vršičkov.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?