Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:04:58
|
|
|
|
thaiss
|
Vicks Medi Night, mi je full škifeca, ma res si v treh dneh okej....imam zabasano glavo, iz nosa mi teče voda, grlo me ne boli...Lekadol mi ne pomaga... mah, važno da ne umrem
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:07:20
|
|
|
|
Sibil_
|
Ma tudi če je škifeca, važno da deluje. Pero a proposito di škifo so imeli en sirup od Vicksa za kašelj, tak oranžen fluorescenten, uni ja ki je bil škifo, se mi je kar obračalo, pero deloval je ful.In zdaj ga nimajo več, sem zadnjič glih preklinjala...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:08:19
|
|
|
|
thaiss
|
ma verjetno bom šla v lekarno po Coldrex, ponavadi mi hitro pomaga
**************************************** najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59 ****************************************
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:31:35
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss ma verjetno bom šla v lekarno po Coldrex, ponavadi mi hitro pomaga meni lekadol s C vitaminom(vrečke) ful pomagajo...za nos pa jaz vzamem sinupret tablete... asso, glede welede: http://www.weleda.it/linea.php?linea_id=7
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 15:33:09
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde zrak, že ki ne zahajam v te trgovine...mi prosim pogledaš koliko stane "Vlažilna nega za takojšnjo zaščito pred soncem SPF 30" od dr. Hauschka?? Weleda nima več takih krem.... 16,20€... Kako Welleda nima Na tržnici jo še imajo. stara zaloga... u, zrak mi jo bo zrihtala malenkost dražjo
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 16:04:12
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde zrak, že ki ne zahajam v te trgovine...mi prosim pogledaš koliko stane "Vlažilna nega za takojšnjo zaščito pred soncem SPF 30" od dr. Hauschka?? Weleda nima več takih krem.... 16,20€... Kako Welleda nima Na tržnici jo še imajo. stara zaloga... u, zrak mi jo bo zrihtala malenkost dražjo Sej mogoče na koncu te bo prišla ceneje, ker pri dobaviteljici so prisotne že spominske motnje in včasih fali cenik... Sej so zelo različne cene Hauschke... najdražji je Sanolabor. Ta cena je iz Maxi-ja oz. ista cena je na tržnici (KP) pred voltom desno...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 8.4.2009 16:06:15
|
|
|
|
asso
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: asso IZVIRNO SPOROČILO: melaverde zrak, že ki ne zahajam v te trgovine...mi prosim pogledaš koliko stane "Vlažilna nega za takojšnjo zaščito pred soncem SPF 30" od dr. Hauschka?? Weleda nima več takih krem.... 16,20€... Kako Welleda nima Na tržnici jo še imajo. stara zaloga... Vidla... če rabiš jo imajo še staro zalogo na tržnici...
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 6:57:25
|
|
|
|
dskubin
|
samo kaj, nam ne preostane drugega kot sobota da se ne bi slučajno zmenle za to soboto, ker jaz delam
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 7:44:22
|
|
|
|
austen
|
jutro.......brez dobro jaz ne vam al našo tamalo tolko luna meče al kaj, ma take noči pa že dolgo ne..... nonstop je neki stokala in se obračala in sikala dudo........ ma tudi včeraj čez dan je bla tečna na kubik....jokat in trmarit za vsak dr.. in zjutraj jo ni blo treba budit ma je lapo vstala še preden sem se jaz utegnila umit in me pride iskat "mama muziko" ....... dobre volje 100 na uro pol sva poslušale muziko in se odpravle za vrtec, na stopnišču je valda nagajala - ko je taka razposajena pol hodi gor po stopnicah in ne dol, tako da sem jo lovila skori štuk više zdej si grem po en kafe...uni doma je ostal napol popit .....se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 7:45:04
|
|
|
|
zrak
|
Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:01:45
|
|
|
|
asso
|
Jutro, evo mene minutko, pa odjadram... IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21 Sotto sotto il truco cé
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:19:57
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: asso Jutro, evo mene minutko, pa odjadram... IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21 Sotto sotto il truco cé il truco ce ma non si vede.. zato ga ne veedam
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:24:56
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21 allora una razlika do 16,96 eur gre tebi ???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:27:53
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21 allora una razlika do 16,96 eur gre tebi ??? ma kaj ti znaš brat????? preberi koliko pride skupaj in deli z 2... in dobiš koliko?????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:27:54
|
|
|
|
thaiss
|
jutro jaz sem še vedno prehlajena, včeraj zvečer sem imela vročino.... apikompleks si dajem v čaj,upam da bom kmalu boljša.
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:29:35
|
|
|
|
thaiss
|
zrak kake biznise zdej delaš???
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:34:35
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? mučke zakaj nisi ostala doma?
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:35:31
|
|
|
|
melaverde
|
sem vam pozabla zaželet dobro jutrooooo pri nas je bilo normalno, le ljudje na cesti se malo čudno obnašajo.... zrak, v žurnalu je članek zate...ma na netu ga ne najdem kozmetika Nvey ECo (uporablja celo Oprah)
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:36:07
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:37:07
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak Thais meni za grlo ful pomaga lizat po žličkah apikompleks... probaj Mela ma T zrihtta bolj ugodno.. al sem bjonda 15,21 allora una razlika do 16,96 eur gre tebi ??? ma kaj ti znaš brat????? nisi opzala, da imam časopis vedno narobe obrnjen... preberi koliko pride skupaj in deli z 2... in dobiš koliko?????
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:42:40
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde zakaj nisi ostala doma? sej sem doma, trenutno vročina 37.5....ma do jutri moram bit dobra, ker grem delat, da ne zaj sodelavko ki ima dopust. Matia je pri nonotu na Markovcu, se je včeraj zmislu da on bi šel na Makokec u vrtec austen upam da ti je kafetek pomagal!!!
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:43:11
|
|
|
|
thaiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena okej, okej
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 8:53:42
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate...
< Sporočilo je popravil melaverde -- 9.4.2009 8:54:34 >
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:02:39
|
|
|
|
zrak
|
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate... hahaa... ma še vedno ne priznaš
|
|
|
|
RE: Južna Primorska 2.del 9.4.2009 9:19:14
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: melaverde IZVIRNO SPOROČILO: zrak IZVIRNO SPOROČILO: thaiss zrak kake biznise zdej delaš??? za nobenega več.. zdaj sem prav užaljena joj, nisem vidla da se kujaš.... ma kremo dobim vseeno valda?! pa nehi se jokat ki te naravne maskare niso waterproof ... zdaj bom pri luni pazla ne samo na Vala...anka nate... hahaa... ma še vedno ne priznaš ma koga????? čaki grem na zs če si mi tam kaj pustila....jojjjj, ne vem kako ene zmorejo v računovodtstvu, pol ure knjiženja in imam suhe leče....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?