Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:21:37
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Zadnjic, ko sva sle z Leylo v shopping...najprej je blo receno, da greve samo na sprehod...no in ta sprehod se je spreobrnil na shopping...no in na koncu sem njo nosila na rokah, vse vrecke sem pa zbasala v vozicek, kjer bi ona morala sedeti....ma tako grdo sem se pocutla prav sram me je blo...sem mela obcutek, da me vsi gledajo z vreckami v vozicku.... Veš kako bi te šele gledali, če bi njo tudi notri pustila in jo s kakimi cotami založila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:22:54
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Zadnjic, ko sva sle z Leylo v shopping...najprej je blo receno, da greve samo na sprehod...no in ta sprehod se je spreobrnil na shopping...no in na koncu sem njo nosila na rokah, vse vrecke sem pa zbasala v vozicek, kjer bi ona morala sedeti....ma tako grdo sem se pocutla prav sram me je blo...sem mela obcutek, da me vsi gledajo z vreckami v vozicku.... Veš kako bi te šele gledali, če bi njo tudi notri pustila in jo s kakimi cotami založila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:01:00
|
|
|
|
meta21
|
Pa kaj je s tem fu ing forumom?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:10:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oh zdej sem si pa oddahnila... haha.... Zakaj?
< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.4.2009 22:11:32 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:12:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem se pa danes dobila najprej z Ledo in Elo.... smo ful prevozičkale.... potem pa še z Meto, Lano17 in coco, katera mi je pravkar pisala email in rekla, da naj vas vse septembrke pozdravim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:13:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oh zdej sem si pa oddahnila... haha.... Zakaj? Hec.... ker jaz tudi ne tako govorim in ker vidim, da nisem edina...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:14:57
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jazzy1...ma sej moja isto...to je angel moj...tako ubogljive puncke si res lahko samo zazelis ... joka se ne... enkrat sem jo slisala kako se je na ves glas drla, ker sva bile na balkonu, pa se je goloba ustrasila...takrat sem jo slisala jokati...drugace pa....pustim jo samo v sobi....se igra, se pogovarja sama s sabo...danes pa... majko mila....ma ce niso vzrok zobje...res ne vem kaj bi lahko bilo Polna luna, ti povem. Lija je vedno okrog polne luna bolj razdražljiva! Pa sama sploh ne bi na to nikol pomislila, če mi ne bi ful mamic na to opozorilo.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.4.2009 22:18:58 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:17:33
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš. Meni se včasih ob vseh dekah, dežničkih, jopicah, torbah in po možnosti še stvareh iz trgovine zdi kot da vozim en cirkuški voziček. Tolk sem mela dela, da bi lepga kupila zdaj pa ves bog z njega visi Hehehe, to si dobr povedala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:19:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vam že povedala, da mi je pri novem laptopu nehalo polnit baterijo? Sem vam tudi povedala, da ko sem hotela na servis, sem ugotovila, da sem izgubila račun, katerega sem že napravila? No, potem sem bila par mesecev stalno na kablu.... in pred par dnevi poklicala, da mi pošljejo novega.... naslednji dan je mož dobil tudi prvotni račun, ko je iskal enega drugega..... danes pa ugotovim, da baterijo spet polni.... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:21:09
|
|
|
|
zband
|
men je pa to kul,mami in beba so šle v šoping,pa poglej zlomka koliko je našopala beba da so ji morali naložiti v voziček,ker bi mami tako ali drugače vse dala v vrečke kdo pa bi mene vozu v vozičku.nauk tega je.....veliko sem kupila pa še nosi me proti domu. lep večer zband
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:26:16
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ? Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:55:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ? Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor. Bark verjetno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:57:36
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa kaj je s tem fu ing forumom? to tud mene zanima.....je trajalo zdaj....da se prišla gor
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 22:58:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft coco, katera mi je pravkar pisala email in rekla, da naj vas vse septembrke pozdravim... ...vračam pozdrave....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:00:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa kaj je s tem fu ing forumom? to tud mene zanima.....je trajalo zdaj....da se prišla gor Mah dejte no.... se je morda kaj na strežniku zaštopalo.... ali morda kaj prekladajo iz enega računalnika na drugi.... ali kaj tretjega počnejo.... to se pač dogaja...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:00:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jazzy1...ma sej moja isto...to je angel moj...tako ubogljive puncke si res lahko samo zazelis ... joka se ne... enkrat sem jo slisala kako se je na ves glas drla, ker sva bile na balkonu, pa se je goloba ustrasila...takrat sem jo slisala jokati...drugace pa....pustim jo samo v sobi....se igra, se pogovarja sama s sabo...danes pa... majko mila....ma ce niso vzrok zobje...res ne vem kaj bi lahko bilo Polna luna, ti povem. Lija je vedno okrog polne luna bolj razdražljiva! Pa sama sploh ne bi na to nikol pomislila, če mi ne bi ful mamic na to opozorilo. ...jaz tud že vsako razdražljivost zobu predpisujem....pa ga še ni od nikoder....tečkal je pa zdaj preden je zaspal tak, da ... je pa bil čez dan priden......smo pa bli res skoraj cel dan zunaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:02:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ? Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor. mislim, da je res bla Bark.....kot pravi lara.... A je bil Tit?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:03:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pa kaj je s tem fu ing forumom? to tud mene zanima.....je trajalo zdaj....da se prišla gor Mah dejte no.... se je morda kaj na strežniku zaštopalo.... ali morda kaj prekladajo iz enega računalnika na drugi.... ali kaj tretjega počnejo.... to se pač dogaja... ..pa naj se čez dan, ko nas ni gor ...ne pa zdaj, ko mamo končno malo cajta čvekat, pol še pa to šteka
< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.4.2009 23:04:15 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:06:57
|
|
|
|
gold fish
|
...a ste vse zmaglile nekam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:09:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...a ste vse zmaglile nekam Nauš verjela, kaj delam.... gledam trenutek resnice tle na netu... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:25:53
|
|
|
|
gloria
|
...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutraj ....pa še najlepš je v mamini pojstli .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:32:54
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. jaz pa nisem imela avta, da bi prišla so mi na novo plin nafilali v klimo in zdaj spet dela, kot je treba.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 23:33:27
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem vam že povedala, da mi je pri novem laptopu nehalo polnit baterijo? Sem vam tudi povedala, da ko sem hotela na servis, sem ugotovila, da sem izgubila račun, katerega sem že napravila? No, potem sem bila par mesecev stalno na kablu.... in pred par dnevi poklicala, da mi pošljejo novega.... naslednji dan je mož dobil tudi prvotni račun, ko je iskal enega drugega..... danes pa ugotovim, da baterijo spet polni.... hahaha koliko jih imaš zdaj? tri? celo pisarno
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?