|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
9.4.2009 21:21:37   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Zadnjic, ko sva sle z Leylo v shopping...najprej je blo receno, da greve samo na sprehod...no in ta sprehod se je spreobrnil na shopping...no in na koncu sem njo nosila na rokah, vse vrecke sem pa zbasala v vozicek, kjer bi ona morala sedeti....ma tako grdo sem se pocutla user posted image user posted image user posted image user posted image  prav sram me je blo...sem mela obcutek, da me vsi gledajo z vreckami v vozicku....user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kako bi te šele gledali, če bi njo tudi notri pustila in jo s kakimi cotami založilauser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
9.4.2009 21:22:54   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Zadnjic, ko sva sle z Leylo v shopping...najprej je blo receno, da greve samo na sprehod...no in ta sprehod se je spreobrnil na shopping...no in na koncu sem njo nosila na rokah, vse vrecke sem pa zbasala v vozicek, kjer bi ona morala sedeti....ma tako grdo sem se pocutla user posted image user posted image user posted image user posted image  prav sram me je blo...sem mela obcutek, da me vsi gledajo z vreckami v vozicku....user posted image user posted image user posted image user posted image

Veš kako bi te šele gledali, če bi njo tudi notri pustila in jo s kakimi cotami založilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
9.4.2009 22:01:00   
meta21
Pa kaj je s tem fuuser posted image ing forumom?

Neposredna povezava do sporočila: 2453
9.4.2009 22:02:55   
Lara Croft
Torej pri nas ne papamo, pupamo, ajamo in podobno ampak pač jemo, pijemo in spimo

Oh zdej sem si pa oddahnila... haha....

Lana 17!!!!! Fotkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bi rada....

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
9.4.2009 22:10:10   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft                                                          Oh zdej sem si pa oddahnila... haha....

Zakaj?

< Sporočilo je popravil meta21 -- 9.4.2009 22:11:32 >

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
9.4.2009 22:12:40   
Lara Croft
Jst sem se pa danes dobila najprej z Ledo in Elo.... smo ful prevozičkale.... potem pa še z Meto, Lano17 in coco, katera mi je pravkar pisala email in rekla, da naj vas vse septembrke pozdravim... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2456
9.4.2009 22:13:45   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft                                                          Oh zdej sem si pa oddahnila... haha....

Zakaj?

Hec.... ker jaz tudi ne tako govorim in ker vidim, da nisem edina...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
9.4.2009 22:14:57   
Jazzy1

Jazzy1...ma sej moja isto...to je angel moj...tako ubogljive puncke si res lahko samo zazelis ... joka se ne... enkrat sem jo slisala kako se je na ves glas drla, ker sva bile na balkonu, pa se je goloba ustrasila...takrat sem jo slisala jokati...drugace pa....pustim jo samo v sobi....se igra, se pogovarja sama s sabo...danes pa...user posted image user posted image user posted image  majko mila....ma ce niso vzrok zobje...res ne vem kaj bi lahko bilo user posted image

Polna luna, ti povem. Lija je vedno okrog polne luna bolj razdražljiva! Pa sama sploh ne bi na to nikol pomislila, če mi ne bi ful mamic na to opozorilo.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 9.4.2009 22:18:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 2458
9.4.2009 22:17:33   
Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš.

Meni se včasih ob vseh dekah, dežničkih, jopicah, torbah in po možnosti še stvareh iz trgovine zdi kot da vozim en cirkuški voziček. Tolk sem mela dela, da bi lepga kupila zdaj pa ves bog z njega visiuser posted image user posted image user posted image

Hehehe, to si dobr povedala.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
9.4.2009 22:19:06   
Lara Croft
Sem vam že povedala, da mi je pri novem laptopu nehalo polnit baterijo?
Sem vam tudi povedala, da ko sem hotela na servis, sem ugotovila, da sem izgubila račun, katerega sem že napravila? No, potem sem bila par mesecev stalno na kablu.... in pred par dnevi poklicala, da mi pošljejo novega.... naslednji dan je mož dobil tudi prvotni račun, ko je iskal enega drugega..... danes pa ugotovim, da baterijo spet polni.... hahaha

Neposredna povezava do sporočila: 2460
9.4.2009 22:21:09   
zband
men je pa to kul,mami in beba so šle v šoping,pa poglej zlomka koliko je našopala beba da so ji morali naložiti v voziček,ker bi mami tako ali drugače vse dala v vrečke kdo pa bi mene vozu v vozičku.nauk tega je.....veliko sem kupila pa še nosi me proti domu.

lep večer zband

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
9.4.2009 22:26:16   
Jazzy1

Mi smo bili pa danes v Tivoliju user posted image user posted image user posted image ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka user posted image Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. 

Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ?

Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2462
9.4.2009 22:55:30   
Lara Croft

Mi smo bili pa danes v Tivoliju user posted image user posted image user posted image ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka user posted image Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. 

Jaz, AinB, pa še ena fajn punca, katero sem pa čist pozabla vprašat ker nick ima tukaj gor. user posted image user posted image

Bark verjetno...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
9.4.2009 22:57:36   
gold fish

to tud mene zanima.....je trajalo zdaj....da se prišla goruser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
9.4.2009 22:58:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

coco, katera mi je pravkar pisala email in rekla, da naj vas vse septembrke pozdravim... user posted image

...vračam pozdrave....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2465
9.4.2009 22:59:28   
gold fish

Zakaj?

Hec.... ker jaz tudi ne tako govorim in ker vidim, da nisem edina...

meta - se podpišem pod tvoj post.....samo ne pridem zdaj do njega...pa saj se ve zakaj greuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2466
9.4.2009 23:00:24   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Mah dejte no.... se je morda kaj na strežniku zaštopalo.... ali morda kaj prekladajo iz enega računalnika na drugi.... ali kaj tretjega počnejo.... to se pač dogaja...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
9.4.2009 23:00:53   
gold fish

Jazzy1...ma sej moja isto...to je angel moj...tako ubogljive puncke si res lahko samo zazelis ... joka se ne... enkrat sem jo slisala kako se je na ves glas drla, ker sva bile na balkonu, pa se je goloba ustrasila...takrat sem jo slisala jokati...drugace pa....pustim jo samo v sobi....se igra, se pogovarja sama s sabo...danes pa...user posted image user posted image user posted image  majko mila....ma ce niso vzrok zobje...res ne vem kaj bi lahko bilo user posted image

Polna luna, ti povem. Lija je vedno okrog polne luna bolj razdražljiva! Pa sama sploh ne bi na to nikol pomislila, če mi ne bi ful mamic na to opozorilo.

...jaz tud že vsako razdražljivost zobu predpisujem....pa ga še ni od nikoder....tečkal je pa zdaj preden je zaspal tak, da user posted image ... je pa bil čez dan priden......smo pa bli res skoraj cel dan zunajuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
9.4.2009 23:02:39   
gold fish

mislim, da je res bla Bark.....kot pravi lara.... A je bil Tit?

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
9.4.2009 23:03:32   
gold fish

Mah dejte no.... se je morda kaj na strežniku zaštopalo.... ali morda kaj prekladajo iz enega računalnika na drugi.... ali kaj tretjega počnejo.... to se pač dogaja...

..pa naj se čez dan, ko nas ni goruser posted image ...ne pa zdaj, ko mamo končno malo cajta čvekat, pol še pa to štekauser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 9.4.2009 23:04:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2470
9.4.2009 23:06:57   
gold fish
...a ste vse zmaglile nekamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2471
9.4.2009 23:09:18   
Lara Croft

...a ste vse zmaglile nekamuser posted image

Nauš verjela, kaj delam.... gledam trenutek resnice tle na netu... haha

Neposredna povezava do sporočila: 2472
9.4.2009 23:25:53   
gloria
user posted image

...evo tkole me je danes moj sonček dočakal zjutrajuser posted image user posted image user posted image ....pa še najlepš je v mamini pojstliuser posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 2473
9.4.2009 23:32:54   
Olivija*

jaz pa nisem imela avta, da bi prišlauser posted image user posted image
so mi na novo plin nafilali v klimo in zdaj spet dela, kot je treba. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
9.4.2009 23:33:27   
Olivija*

Sem vam že povedala, da mi je pri novem laptopu nehalo polnit baterijo?
Sem vam tudi povedala, da ko sem hotela na servis, sem ugotovila, da sem izgubila račun, katerega sem že napravila? No, potem sem bila par mesecev stalno na kablu.... in pred par dnevi poklicala, da mi pošljejo novega.... naslednji dan je mož dobil tudi prvotni račun, ko je iskal enega drugega..... danes pa ugotovim, da baterijo spet polni.... hahaha

koliko jih imaš zdaj? tri? celo pisarno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?