Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 12:58:51
|
|
|
|
anchy82
|
Gloria....ČESTITKE Niku za 7 mesecev!!!!! Se nisem že ful dolgo nič oglasla, ampak res nimam časa pisat...preberem vas še, tak da vsaj malo vem o čem debatirate! Tudi me z Vito sva ful zunaj- izkoristim res vsak dan, da se naužijemo svežega, toplega, sončnega vremena... Naša tud zna dat že pa pa, čeblja skoz nekaj, pa prava nagajivka je postala...zjutraj si vleče tistega sončka, da nam že ob pol šestih igra muzika, ona je sicer pridna. Spimo še vedno cele noči, čeprav se zdaj odpravlamo spati kasneje - okrog devetih, pol desetih in potem imamo do jutra mir Zdej sva glih pri mojih doma in se je lubika tako pokakala, da je bila posr...do lopatic Js sem pa bodi doma pozabla, tak da ima zdaj samo eno majčko z dolgimi rokavi - dobro, da je tak toplo Nama ni z mojo mami preostalo drugega kot da sva jo stuširali - prvo tuširanje (do zdaj smo se vedno le kopali) in tamali je bilo tako všeč, da se je ful smejala, pa res je uživala...Bom še lahko prakticirala zdaj, ko bo vroče Nč, bodte pridne, vas še pridem kaj pogledat!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 13:49:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo pa danes stari 7 mesecov ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 13:52:51
|
|
|
|
gold fish
|
...babike...pomoč.... ...a se katera spozna kaj na pravne zadeve? ...sodnija,pa to..... ...ne mislim tisti šolski predmet pravo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 14:13:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast itak.. no, da vam povem.... M je danes pokazala, kako zna ploskat, bubika pa je za njo ponovila Joj, kaki srčiki sta bili, bom zvečer kako slikico nalimala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 14:14:14
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo pa danes stari 7 mesecov ... vsem včerajšnjim in današnjim slavljencem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 15:46:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...mi smo pa danes stari 7 mesecov ... Čestitke !!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 19:33:24
|
|
|
|
arabela*
|
čer joj...kolk ste nakloftale danes....bom komaj prebrala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 19:51:03
|
|
|
|
pf
|
Gloria čestitke tebi in Niku. Pa fajn za datum za krst.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 19:58:16
|
|
|
|
arabela*
|
čestitke slavljencem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 20:00:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Joj, kaki srčiki sta bili, bom zvečer kako slikico nalimala ja res....prave džekice,pa en džek....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 20:11:23
|
|
|
|
Alenka_
|
čeeer! joj kok ste ble spet pridne... jest pa kr mal štrajkam s pisanjem sem pa mal prebirala vaše debatke in pogledala slikice, uspešno odpisane izpite in čestitke.... tudi jaz želim vsem vašim zakladkom čestitke za 7 mesecev Moja pikica jih je tudi včeraj dopolnila tako da veselo štartamo v osmi mesec sem prebirala, da vaše tudi ful luna meče... upam da ni blo prehudo, itak je bla pa učeri polna, tako da bo zdej počasi spet njena moč manjša. Sara se je tudi ponoči zbudila-pa čeprav se že doooooolgo ni, pa še čez dan je bla mejčkn tečka tolk da sva se večino časa kar crkljale. to ji je pa potem pasalo... pa meni tudi vem tudi da ste se pogovarjale o pokrivalih za vaše in mava midve tudi tisto trak-rutko, ampak Sara kar raje nosi navadno rutko. ji jo tako fletn zavežem, da ne leze na učke, da je ne tišči pa še ful fajn mi zgleda je tkoooooooo fletna, da bi jo kr skos lupčkala pa stiskala k sebi! upam da ste ve in vaši malčki zdravi, za tiste , ki jih kaj boli al pa so kej bolni, miljon , da bo hitro minilo in vam drage mamice čim bolj mirno noč in čim več prijetnih trenutkov z vašimi cukrčki! nočko!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 20:45:34
|
|
|
|
Virtualna
|
...vecer ... Dajte mi povedat, kako so se vasi dojencki vedli, v obdobju, ko so jim zobki rastli Danasnje Leylino "vedenje" ji sploh ni podobno...ni jokala, ...ampak je bila tako tecna, tak cmerila se je za brezveze ... sploh nisem in ne vem kaj naj...celo, ko sem jo imela na rokah, je tecnarila...u glavnem...sitna je ze cel dan... ...in predvidevam oz. danasnji dan pripisujem "rasti zob"...no, mogoce se motim.... Dajte mi povedat, kako so se vasi obnasali
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 20:59:34
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ...vecer ... Dajte mi povedat, kako so se vasi dojencki vedli, v obdobju, ko so jim zobki rastli Danasnje Leylino "vedenje" ji sploh ni podobno...ni jokala, ...ampak je bila tako tecna, tak cmerila se je za brezveze ... sploh nisem in ne vem kaj naj...celo, ko sem jo imela na rokah, je tecnarila...u glavnem...sitna je ze cel dan... ...in predvidevam oz. danasnji dan pripisujem "rasti zob"...no, mogoce se motim.... Dajte mi povedat, kako so se vasi obnasali Sara je bila prav tako kot tvoja ves čas tečkasta in ji ni bilo prav nič všeč... ne mami ne ati ne duda ne mleko ne bi sedela ne bi ležala... zjutraj je bil pa zobek zunaj upam, da bo tvojo čim manj matralo!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 20:59:53
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna ...vecer ... Dajte mi povedat, kako so se vasi dojencki vedli, v obdobju, ko so jim zobki rastli Danasnje Leylino "vedenje" ji sploh ni podobno...ni jokala, ...ampak je bila tako tecna, tak cmerila se je za brezveze ... sploh nisem in ne vem kaj naj...celo, ko sem jo imela na rokah, je tecnarila...u glavnem...sitna je ze cel dan... ...in predvidevam oz. danasnji dan pripisujem "rasti zob"...no, mogoce se motim.... Dajte mi povedat, kako so se vasi obnasali Definitivno je moralo biti nekaj v zraku, polna luna najbrž, ker Lija je že odkar je vstala tečka, kar zjutraj nikoli ni, pa tudi čez dan je ful pridna, danes je bla pa fuuuuuuuul tečkica!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:01:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:03:20
|
|
|
|
Virtualna
|
Jazzy1...ma sej moja isto...to je angel moj...tako ubogljive puncke si res lahko samo zazelis ... joka se ne... enkrat sem jo slisala kako se je na ves glas drla, ker sva bile na balkonu, pa se je goloba ustrasila...takrat sem jo slisala jokati...drugace pa....pustim jo samo v sobi....se igra, se pogovarja sama s sabo...danes pa... majko mila....ma ce niso vzrok zobje...res ne vem kaj bi lahko bilo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:04:35
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Mi smo bili pa danes v Tivoliju ! Tri mamice, dva frajerja, in ena frajerka Sam smo se pa seveda pozabili slikat ... pa drugič. Katere tri mamice so pa bile v Tivoliju ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:06:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a vaši otročki že kej govorijo? mi smo bli včeraj zunaj pa se je tako drla v vozičku AAAAAAAAAAAAAAAta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAta, no tisti ta je bil s pomočjo prsta v ustih ampak se je trudila O vsaj nekje, da Lara raztura.... ona je ena grande čakulona....hahaha..... zdej najbolj nova kombinacija je: bu be buve... to lahko ponavlja tudi pol ure.. hahaha.... Ma najbolj prisrčna pa je, ko se z glavico nežno stisne k meni mi da ljubčka in čisto in potiho reče: ngeeeeeee
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:07:46
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK a vaši otročki že kej govorijo? mi smo bli včeraj zunaj pa se je tako drla v vozičku AAAAAAAAAAAAAAAta AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAta, no tisti ta je bil s pomočjo prsta v ustih ampak se je trudila O vsaj nekje, da Lara raztura.... ona je ena grande čakulona....hahaha..... zdej najbolj nova kombinacija je: bu be buve... to lahko ponavlja tudi pol ure.. hahaha.... Ma najbolj prisrčna pa je, ko se z glavico nežno stisne k meni mi da ljubčka in čisto in potiho reče: ngeeeeeee Nasa pa obvlada besedo " mammmmmmmmmmmmmmmmmmm"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:09:09
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš. Meni se včasih ob vseh dekah, dežničkih, jopicah, torbah in po možnosti še stvareh iz trgovine zdi kot da vozim en cirkuški voziček. Tolk sem mela dela, da bi lepga kupila zdaj pa ves bog z njega visi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:09:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Dajte mi povedat, kako so se vasi user posted image obnasali user posted image Meni se zdi, da je bla Lara malo bolj tečkana, kot ponavadi, ja...Ji je vse prišlo prav, da se je lahko zjokala...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 9.4.2009 21:10:30 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:13:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš. Meni se včasih ob vseh dekah, dežničkih, jopicah, torbah in po možnosti še stvareh iz trgovine zdi kot da vozim en cirkuški voziček. Tolk sem mela dela, da bi lepga kupila zdaj pa ves bog z njega visi Tolk ku z mojega, sigurno ne... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:16:49
|
|
|
|
Virtualna
|
Zadnjic, ko sva sle z Leylo v shopping...najprej je blo receno, da greve samo na sprehod...no in ta sprehod se je spreobrnil na shopping...no in na koncu sem njo nosila na rokah, vse vrecke sem pa zbasala v vozicek, kjer bi ona morala sedeti....ma tako grdo sem se pocutla prav sram me je blo...sem mela obcutek, da me vsi gledajo z vreckami v vozicku....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:19:45
|
|
|
|
meta21
|
Lovro je tudi začel ta teden zloge izgovarjat, ker prej je blo vse skupaj (citiram dedija) podobno kokoški, ki je glihkar znesla jajce . In ko zdaj v nedogled ponavlja nekaj med DADADA in TATATA, je ati ves blažen zraven . Vidim, da eni že papa znajo... Jaz pa pravzaprav pozabljam na to oz. sem ena tistih, ki skušam otroka učit "odrasle" besede. Torej pri nas ne papamo, pupamo, ajamo in podobno ampak pač jemo, pijemo in spimo . Ne vem, zakaj bi otroka učila najprej eno in potem čez 3 leta drugo. Aja poanta... Jaz bi rajši ga naučila mahat po odraslo, tko levo desno in ne gor dol (a la papa). Kdaj sploh pol začneš mahat levo desno oz. kdaj nehajo otroci dajat papa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 9.4.2009 21:20:35
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš. Meni se včasih ob vseh dekah, dežničkih, jopicah, torbah in po možnosti še stvareh iz trgovine zdi kot da vozim en cirkuški voziček. Tolk sem mela dela, da bi lepga kupila zdaj pa ves bog z njega visi Tolk ku z mojega, sigurno ne... hahaha Z mojga visi, s tvojga pa pada, hihi
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?