|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
9.4.2009 8:16:45   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.4.2009 8:17:51   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Bubika samo gruljenje spravi skoz glasilke user posted image  Pa bu bu je delala. user posted image  Se pa vidi, da bi ful rada komunicirala z bubijem, pa ne gre.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.4.2009 8:18:07   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

a vaši otročki že kej govorijo?
mi smo bli včeraj zunaj pa se je tako drla v vozičku AAAAAAAAAAAAAAAta
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAta, no tisti ta je bil s pomočjo prsta v ustih
ampak se je trudilauser posted image

naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.4.2009 8:19:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Bubika samo gruljenje spravi skoz glasilke user posted image  Pa bu bu  je delala.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.4.2009 8:20:41   
arabela*
mi pa smo danes imeli pestro noč,zgleda da luna deluje...
user posted image  se je zbujala,pa že ob 5.30 je bila auf....še fajn,da imamo atija doma....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.4.2009 8:23:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša že lep čas nekaj blebeta...reče tud mammm,pa babaaaa,zraven tega pa še se je naučila ploskat in pa pa že da ....ampak ne vedno...user posted image

ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.4.2009 8:25:41   
arabela*

ja, valjda, vedno je tako.... ko mamica hoče, da komu pokaže, takrat zgleda, kot da je otrok gluh in mutast user posted image user posted image

itak..user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
9.4.2009 8:26:55   
arabela*
...se tipkamo...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
9.4.2009 8:49:15   
Jazzy1
Dobro jutro!

No, mi smo imeli tudi včeraj 7 mesecev in smo se tudi večji del dneva potepali. Šla sem ji tudi kupit marelo za na dežniček, da je sonček ne bo več tolk matral. Pa fredov obroč pa plavanje user posted image user posted image

Drugače pa Lija še nič ne govori, nobenih zlogov, razen res občasnega 'am' ob hrani. user posted image user posted image user posted image

Se danes potem v Tivoliju ob 13h vidimo, a ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
9.4.2009 9:02:18   
Olivija*
dobro jutro!

mi smo spali dobro...kot vedno... dobrih 12 ur v enem kosu

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
9.4.2009 9:04:00   
Olivija*

kaj bo drugim kazala, to se je za mamico naučila!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
9.4.2009 9:05:13   
Virtualna
Dobro jutro se iz Berlina user posted image  ... Leyla je bila nekam zgodnja danes zjutraj, ze ob 6:30 se je zacela pogovarjat sama s seboj, no ob 7:30 sem ji dala flasko...zdaj pa ze drugo rundo spancka .... miska moja mala user posted image

user posted image  je imel vceraj rojstni dan...sva imela obiske...tak, da sva sla tudi bolj pozno spat....grem nazaj k Leyli v posteljo user posted image ...lep dan in se lepsi klepet vsem mamicam v Tivoliju user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
9.4.2009 9:06:05   
Olivija*
jazzy, čestitke!

kako pa zgleda tale marela za dežniček? user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
9.4.2009 9:09:01   
pf

Ena bolj resna:

user posted image

Lepa punčka.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
9.4.2009 9:12:06   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

mi imamo pa danes 7 mesecev

Čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
9.4.2009 9:14:37   
pf

Izjava tedna. Glih sem jo naučila kao pa pa dat par dni nazaj in ko sva same mi punca da pa pa, ko pa hočem, da komu drugemu da pa pa, se mu pa smeji in tema.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
9.4.2009 9:15:35   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Dobro jutro!

No, mi smo imeli tudi včeraj 7 mesecev in smo se tudi večji del dneva potepali. Šla sem ji tudi kupit marelo za na dežniček, da je sonček ne bo več tolk matral. Pa fredov obroč pa plavanje user posted image user posted image

Drugače pa Lija še nič ne govori, nobenih zlogov, razen res občasnega 'am' ob hrani. user posted image user posted image user posted image

Se danes potem v Tivoliju ob 13h vidimo, a ne?

Čestitke tudi Liji in mamici, ter lep sprehod po Tivoliju.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
9.4.2009 9:17:23   
pf
Drugače pa tudi mi spimo od 19.30 do 7.00, le enkrat se doji vmes, drugače  pa brez prekinitev že teden dni. Juhu. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
9.4.2009 9:37:03   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jazzy, čestitke!

kako pa zgleda tale marela za dežniček? user posted image

Hahaha, ja vidiš to je pa pisanje pred spitjem pravega čaja al pa kave user posted image user posted image .
Skratka marela za na voziček je predvsem funkcionalna, ne toliko estetska, če mene vprašaš.

Kako kaj kaže s tvojim servisom?

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
9.4.2009 9:46:43   
gold fish
..dobro jutro...user posted image

.....zunaj je tak lep sonček, da midva kar šibava ven.....user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
9.4.2009 9:53:17   
gold fish
pf - imaš zs

Neposredna povezava do sporočila: 2421
9.4.2009 10:04:33   
petra1978
Dobro jutro!

Da vas samo na brzino pozdravim in že letim dalje.
Komaj čakam, da bo konec te polne lune, ker našega Gala že 3 dni tako drži, da je groza. 3 noči je po 1 uro prejokal, čez dan pa je pravi sitko. Božček moj mali, se mi prav smili, ko ga te lune tako mantrajo.
Jaz pa se imam še ful za učit in zdaj sem še ugotovila, da sem se pozabila prijavit na izpituser posted image . Moram poklicat v šolo, če se še da.

Grem. Lepo se imejte!!!!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 2422
9.4.2009 12:47:46   
gloria
...živjo.....evo mi smo že iz sprehoda zdej kuhamo pol pa spet venuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bubika,Marisa in Aneja user posted image user posted image user posted image user posted image lepotičkeuser posted image
Marija in Lija čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za 7 mesecov

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
9.4.2009 12:49:11   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz mu pa zdej ko se prvič zbudi dam čaj(hippov sadni) in mi ga spije 140 ml.pol pa ko se naprej zbuja pa dojenje...ne vem če dober delam ampak mi se zdi mal čuden da zahteva tolk hrano pa ponoči ko naj bi spaluser posted image ....mislim tko pravi moja tašča da mu ne bi smela več davat...ma jaz jo sploh ne poslušam ker ga ne morem pustit jokat(enkrat sem ga pustila pa sem imela pol dve urni šou).....saj pol ne vleče več tolk kot pri prvem zbujanju,ker sem jaz zjutraj čist mokra od mleka...no po tem se mi tudi zdi da se hoče bolj cartatiuser posted image ...ko bi mi vsaj povedaluser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Uh Gloria tvoj Nik je pa pravi pivec. Take količine Lana ne spije v celem dnevu. Pa ji skozi tišim flašo, pa noče. Tvoj pa kar v enem šunku toliko. Mogoče mu ni več do dojenja.

...saj fora je v tem da bi se on kr naprej dojil ponoči jaz mu pa dam čaj ker se mi zdi da je prevečkrat na ziziuser posted image ....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
9.4.2009 12:52:27   
gloria
...mi smo pa danes stari 7 mesecovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

...včeri sem se šla k župniku zmenit za krst in ga bom imela 09.05. tko kot sem si želela...pa še Nik ma takrat 8 mesecovuser posted image ...
...ma mal sem vsekana zdej na te devetkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....
...lep dan še naprej.....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?